skordilis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Αυριο το απογευματακι θα κατεβω Αθηνα απο Ιτεα.οποιος τυχαινει και θελει να ερθει ας γραψει εδω.να ξεκαθαρισω οτι δε θα παω απο δελφους αλλα απο δεσφινα που ειναι πολυ ωραια διαδρομουλα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Ωραία διαδρομή απο ότι έχω μάθει και στάνταρ θα την περπατήσω τον Ιούλιο. Με το καλό και προσοχή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skordilis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 η προσοχη και η ασφαλεια πανω απο ολα. οταν θες να ρθεις βολτουλα στειλε ενα μυνημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Δεν πας απο Ορχομενο-Καστρο? ειναι πιο γρηγορα, την κανω την διαδρομη χρονια γιαυτο λεω (τα πεθερικα μου μενουν βιδαβη (αγιους Παντες) και ειμαστε πηγαινε ελα ταχτικα. το Dakarακι δε, επι 7 χρονια εκανε, +10000κλμ αυτην την διαδρομη, ωραιοτατη ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skordilis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Δεν πας απο Ορχομενο-Καστρο? ειναι πιο γρηγορα, την κανω την διαδρομη χρονια γιαυτο λεω (τα πεθερικα μου μενουν βιδαβη (αγιους Παντες) και ειμαστε πηγαινε ελα ταχτικα. το Dakarακι δε, επι 7 χρονια εκανε, +10000κλμ αυτην την διαδρομη, ωραιοτατη ειναι θα παω απο εκει που λες αν και δεν εχω ξαναπαει. μολις ειδα το περασμα του rally και παω να την κανω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες