Jump to content
honda55551

HONDA55551 και Χαρά στην αθήνα 6 ιουλίου

Recommended Posts

Οι αποφάσεις πάρθηκαν και πλέον όλα είναι έτοιμα για την αναχώρηση για Ολλανδία με τις ευχές όλων σας.7 ιουλίου και ωρα 09:05 απογειωνόμαστε!!!

Αλλά δεν θα ήθελα να πάρω το βραδυνό λεωφορείο και να πάμε κατευθείαν στο Βενιζέλος.Θα έρθουμε απο 6 ιουλίου και το βραδάκι,όσοι μπορείτε για καφεδάκι και χαλαρό κρασάκι,κάπου ήσυχα και παρεϊστικα :) .Να τα πούμε,να δω καλούς φίλους και να συναντήσω κάποιους που ποτέ δεν είδα.

Σχετικά με το που θα πιούμε καφέ και θα φάμε κάτι θα παρακαλούσα να αφήσουμε τον Ξουράφη να τα κανονίσει αυτά.....και προκαταβολικά τον ευχαριστω για όλα :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΖΗΤΩ!!! ολλανδια ε ανδρεα! να δωσεις χαιρετισματα ρε φιλε στην χαϊντη. την εβλεπα μικρος. ευχομαι να περασεςι καλα.

:popcorn:

Τροποποιήθηκε από τον prodigy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το καλό παιδιά.Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω Αθήνα,αλλά σας εύχομαι να σας έρθουν όλα βολικά στο Holland.

Να περνάτε καλά και να σας ξαναδούμε σύντομα...

:_thumbsup:

:cheers:

:bye: :bye: :bye:

:drunk: :drunk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντρεα 3 ιουλιου ξεμπερδευω με το τει οποτε μαλλον θα καταφερω να ερθω να σε δω.αντε με το καλο ολα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νταξ δεν το συζητάμε. Αν και είναι νωρίς βέβαια ακόμα αλλά θα κάνω τα αδύνατα δυνατά. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οι αποφάσεις πάρθηκαν και πλέον όλα είναι έτοιμα για την αναχώρηση για Ολλανδία με τις ευχές όλων σας.7 ιουλίου και ωρα 09:05 απογειωνόμαστε!!!

Αλλά δεν θα ήθελα να πάρω το βραδυνό λεωφορείο και να πάμε κατευθείαν στο Βενιζέλος.Θα έρθουμε απο 6 ιουλίου και το βραδάκι,όσοι μπορείτε για καφεδάκι και χαλαρό κρασάκι,κάπου ήσυχα και παρεϊστικα :) .Να τα πούμε,να δω καλούς φίλους και να συναντήσω κάποιους που ποτέ δεν είδα.

Σχετικά με το που θα πιούμε καφέ και θα φάμε κάτι θα παρακαλούσα να αφήσουμε τον Ξουράφη να τα κανονίσει αυτά.....και προκαταβολικά τον ευχαριστω για όλα :cheers:

Θα είμαι στην συναυλία ρε γμτ .... κρίμα ... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπαααααα!!!! Δευτέρα είναι????? Παίζει να περάσω απλά για ένα γειά! Πρίν τις 20:00 ή μετά τις 12 το βράδυ!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε παιδιά με το καλό!!!!!!!!!!

Καλά να περνάτε!!!!!!!!! (πράγμα βέβαιο)

Και μην χαθείς από το φόρουμ!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κανα δεκαήμερο πριν θα μαζέψουμε συμετοχές για να δουμε τί θα κλείσουμε!!!!

Πούλμαν 2όροφο :crazy::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!!!HAVE NO FEAR ALEX IS HERE!!!! :lol:

θα το φτιαξουμε απιστευτα ομορφο το θεματακι μας!!!!θα περιμενω τηλ σου για το ποτε ερχεσαι κτλ.φιλιά στη Χαρα!!! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εννοειται οτι δεν το χανω. Μονο να ξερες τι μου χρωσταει ο xourafis καραφλοδαιμωνα.. :kill: :kill:

Γιά πές????? :rolleyes: Κανένα τσάι ίσως??? :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εννοειται οτι δεν το χανω. Μονο να ξερες τι μου χρωσταει ο xourafis καραφλοδαιμωνα.. :kill: :kill:

πωωωωωωωω!!!και σε εσενα χρωσταω????τι διαολο??? :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντρέα πολύ θα ήθελα να είμαι κάτω για να σας δω λιγάκι αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι. Μέχρι τότε βλέπουμε. Όσο για την απόφαση σας να πάτε Ολλανδία εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΖΗΤΩ!!! ολλανδια ε ανδρεα! να δωσεις χαιρετισματα ρε φιλε στην χαϊντη. την εβλεπα μικρος. ευχομαι να περασεςι καλα.

:popcorn:

Η χαιντη ειναι απο Ελβετια....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα