honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Οι αποφάσεις πάρθηκαν και πλέον όλα είναι έτοιμα για την αναχώρηση για Ολλανδία με τις ευχές όλων σας.7 ιουλίου και ωρα 09:05 απογειωνόμαστε!!! Αλλά δεν θα ήθελα να πάρω το βραδυνό λεωφορείο και να πάμε κατευθείαν στο Βενιζέλος.Θα έρθουμε απο 6 ιουλίου και το βραδάκι,όσοι μπορείτε για καφεδάκι και χαλαρό κρασάκι,κάπου ήσυχα και παρεϊστικα :) .Να τα πούμε,να δω καλούς φίλους και να συναντήσω κάποιους που ποτέ δεν είδα. Σχετικά με το που θα πιούμε καφέ και θα φάμε κάτι θα παρακαλούσα να αφήσουμε τον Ξουράφη να τα κανονίσει αυτά.....και προκαταβολικά τον ευχαριστω για όλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
prodigy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 (τροποποιήθηκε) ΖΗΤΩ!!! ολλανδια ε ανδρεα! να δωσεις χαιρετισματα ρε φιλε στην χαϊντη. την εβλεπα μικρος. ευχομαι να περασεςι καλα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2009 από τον prodigy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mead5600 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Με το καλό παιδιά.Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω Αθήνα,αλλά σας εύχομαι να σας έρθουν όλα βολικά στο Holland. Να περνάτε καλά και να σας ξαναδούμε σύντομα... :bye: :drunk: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 i ll be there.........................................πες μου τι νακανς εγω να βοηθησω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 αντρεα 3 ιουλιου ξεμπερδευω με το τει οποτε μαλλον θα καταφερω να ερθω να σε δω.αντε με το καλο ολα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Λογικα κι εγω μεσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Νταξ δεν το συζητάμε. Αν και είναι νωρίς βέβαια ακόμα αλλά θα κάνω τα αδύνατα δυνατά. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Οι αποφάσεις πάρθηκαν και πλέον όλα είναι έτοιμα για την αναχώρηση για Ολλανδία με τις ευχές όλων σας.7 ιουλίου και ωρα 09:05 απογειωνόμαστε!!! Αλλά δεν θα ήθελα να πάρω το βραδυνό λεωφορείο και να πάμε κατευθείαν στο Βενιζέλος.Θα έρθουμε απο 6 ιουλίου και το βραδάκι,όσοι μπορείτε για καφεδάκι και χαλαρό κρασάκι,κάπου ήσυχα και παρεϊστικα :) .Να τα πούμε,να δω καλούς φίλους και να συναντήσω κάποιους που ποτέ δεν είδα. Σχετικά με το που θα πιούμε καφέ και θα φάμε κάτι θα παρακαλούσα να αφήσουμε τον Ξουράφη να τα κανονίσει αυτά.....και προκαταβολικά τον ευχαριστω για όλα Θα είμαι στην συναυλία ρε γμτ .... κρίμα ... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Οπαααααα!!!! Δευτέρα είναι????? Παίζει να περάσω απλά για ένα γειά! Πρίν τις 20:00 ή μετά τις 12 το βράδυ!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Αντε παιδιά με το καλό!!!!!!!!!! Καλά να περνάτε!!!!!!!!! (πράγμα βέβαιο) Και μην χαθείς από το φόρουμ!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Κανα δεκαήμερο πριν θα μαζέψουμε συμετοχές για να δουμε τί θα κλείσουμε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Κανα δεκαήμερο πριν θα μαζέψουμε συμετοχές για να δουμε τί θα κλείσουμε!!!! Πούλμαν 2όροφο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Και εγω μεσα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Και εγω μεσα!!! Λείπει ο Μάης απο τη Σαρακοστή?!?! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Οι αποφάσεις πάρθηκαν και πλέον όλα είναι έτοιμα για την αναχώρηση για Ολλανδία με τις ευχές όλων σας.7 ιουλίου και ωρα 09:05 απογειωνόμαστε!!! Αλλά δεν θα ήθελα να πάρω το βραδυνό λεωφορείο και να πάμε κατευθείαν στο Βενιζέλος.Θα έρθουμε απο 6 ιουλίου και το βραδάκι,όσοι μπορείτε για καφεδάκι και χαλαρό κρασάκι,κάπου ήσυχα και παρεϊστικα :) .Να τα πούμε,να δω καλούς φίλους και να συναντήσω κάποιους που ποτέ δεν είδα. Σχετικά με το που θα πιούμε καφέ και θα φάμε κάτι θα παρακαλούσα να αφήσουμε τον Ξουράφη να τα κανονίσει αυτά.....και προκαταβολικά τον ευχαριστω για όλα ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!!!HAVE NO FEAR ALEX IS HERE!!!! :lol: θα το φτιαξουμε απιστευτα ομορφο το θεματακι μας!!!!θα περιμενω τηλ σου για το ποτε ερχεσαι κτλ.φιλιά στη Χαρα!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Παιζει να ειμαι και γω κατω εκεινο το ΣΚ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Παιζει να ειμαι και γω κατω εκεινο το ΣΚ... ελα κατω εσυ και θα τα πουμε!!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Παιζει να ειμαι και γω κατω εκεινο το ΣΚ... 2 σε 1, νοικοκυρεμένα!!!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Εννοειται οτι δεν το χανω. Μονο να ξερες τι μου χρωσταει ο xourafis καραφλοδαιμωνα.. :kill: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Εννοειται οτι δεν το χανω. Μονο να ξερες τι μου χρωσταει ο xourafis καραφλοδαιμωνα.. :kill: Γιά πές????? Κανένα τσάι ίσως??? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Εννοειται οτι δεν το χανω. Μονο να ξερες τι μου χρωσταει ο xourafis καραφλοδαιμωνα.. :kill: πωωωωωωωω!!!και σε εσενα χρωσταω????τι διαολο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 πωωωωωωωω!!!και σε εσενα χρωσταω????τι διαολο??? Οι ωραίοι έχουν χρέη κι έτσ' !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Λείπει ο Μάης απο τη Σαρακοστή?!?! :lol: xoxoxoxoxoxoxooxxoox Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Αντρέα πολύ θα ήθελα να είμαι κάτω για να σας δω λιγάκι αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι. Μέχρι τότε βλέπουμε. Όσο για την απόφαση σας να πάτε Ολλανδία εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisCBR600F 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 ΖΗΤΩ!!! ολλανδια ε ανδρεα! να δωσεις χαιρετισματα ρε φιλε στην χαϊντη. την εβλεπα μικρος. ευχομαι να περασεςι καλα. Η χαιντη ειναι απο Ελβετια....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες