zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 (τροποποιήθηκε) Χωρίς σωστό έλεγχο δεν γίνεται τίποτε... δεν μπορούμε να βασιζόμαστε στην ευσυνειδησία του καθενός απλά γιατί δεν είμαστε όλοι ευσυνείδητοι... Τις προάλλες σε ένα βενζινάδικο ήταν μπροστά μου ένα σαπάκι από εκείνα τα παλιά αυτοκίνητα που είχαν αυτοκόλλητο στο πίσω τζάμι "Καίω και αμόλυβδη" και γέμιζε με απλή αμόλυβδη... Τα αυτοκίνητα αυτά έχουν μεν ειδική επεξεργασία στις έδρες των βαλβίδων τους ώστε να μην χρειάζονται τη λίπανση του μόλυβδου αλλά δεν έχουν καταλύτη από το εργοστάσιο! Αυτά κανονικά πρέπει να βάζουν τη σούπερ βενζίνη "νέου τύπου", όπως λέγεται, που αντί για μόλυβδο έχει άλλα λιπαντικά στοιχεία ή να τοποθετήσουν καταλύτη για να μπορούν να βάζουν αμόλυβδη. Αυτή η βενζίνη νέου τύπου όμως είναι ακριβή (το ίδιο και ένας καταλύτης), οπότε όλοι οι ιδιοκτήτες τέτοιων οχημάτων βάζουν αμόλυβδη... Το ίδιο ισχύει και για όσους μοτοσικλετιστές βγάζουν τον καταλύτη τους, θα έπρεπε να βάζουν την σούπερ βενζίνη "νέου τύπου" αλλά ποιος κάθεται τώρα να πληρώνει 1+ ευρώ στο λίτρο... (αφού μόνο για "βελτιωτική" εξάτμιση έχουμε λεφτά ως γνωστόν, μετά την αγορά της δεν μας μένει φράγκο...). Αν γινόταν έλεγχοι καυσαερίων και επιβαλλόταν οι προβλεπόμενες ποινές, θα το ξανασκεφτόταν το κόστος αλλά εδώ που ζούμε δεν το βλέπω να γίνεται.... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2009 από τον zoo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 ...καποτε πιστευα οτι η ολη ιστορια ειναι ενα ακομα τρικ των κατα τοπους πολιτικών για να γεμισουν τα ταμεια ...αλλα πλεον τωρα γνωριζω οτι ειναι σχεδον εγκληματικο να κυκλοφορας χωρις καταλυτη!... θα μου πεις και τοσο καιρο πως κυκλοφορουσαν ?... τουλαχιστον τοτε δεν μας τα ειχαν πει φιλε !...τωρα το ξερουμε ! ... περιττό να αναφερω οτι στη βορεια Ευρωπη αν συλληφθείς με βγαλμενο καταλυτη ...τιμώρησε ακομα και με κατασχεση της μηχανης!..τωρα για τις παλιοτερες μηχανες που δεν το φοραν απο μαμα πιστευω οτι θα πρεπε να ιδρυθεί μια επιτροπη που με χρηματοδοτηση και απο την EU να προσφερει σε πολυ μικρη τιμη μια επεμβαση που να μην επιτρεπει τη μολυνση παρα πανω απ τα νορμ!(...τι ειπα τωρα ε?) ...παντως καμια φορα που το σκεφτομαι...και παντα παιρνοντας σαν κανονα το γνωστο "δεν βαριεσαι του Ελληναρα" ... δεν θελω να ξερω πραγματικα το τι αναπνεουν οι ανθρωποι κατακαλοκαιρο στο κεντρο της Αθηνας σε ωρα αιχμής! Πάνω σε αυτό που λες για την Αθήνα πρόσφατα διάβασα πως είναι σε καλύτερη μοίρα από εμάς τους βόρειους κάγκουρες... Η Θεσσαλονίκη είναι η πιο μολυσμένη πόλη της Ευρώπης και ακολουθούν η Αθήνα, η Λάρισα, η Πάτρα, το Ηράκλιο και τα Γιάννενα. Από τις 10 πιο μολυσμένες πόλεις της Ευρώπης οι 6 είναι πόλης της Ελλάδας. Δεν παραθέτω όλο το άρθρο για να μην βγω τελείως off-topic αλλά πραγματικά αξίζει να το διαβάσετε για να έχουμε όλοι μια τάξη μεγέθους για το που μας οδηγεί αυτό το "έλα μωρέ δεν βαριέσαι..." του Έλληνα... Το άρθρο [email=http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=20747]εδώ για όποιον ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες... ...καποτε πιστευα οτι η ολη ιστορια ειναι ενα ακομα τρικ των κατα τοπους πολιτικών για να γεμισουν τα ταμεια ...αλλα πλεον τωρα γνωριζω οτι ειναι σχεδον εγκληματικο να κυκλοφορας χωρις καταλυτη!... θα μου πεις και τοσο καιρο πως κυκλοφορουσαν ?... τουλαχιστον τοτε δεν μας τα ειχαν πει φιλε !...τωρα το ξερουμε ! ... περιττό να αναφερω οτι στη βορεια Ευρωπη αν συλληφθείς με βγαλμενο καταλυτη ...τιμώρησε ακομα και με κατασχεση της μηχανης!..τωρα για τις παλιοτερες μηχανες που δεν το φοραν απο μαμα πιστευω οτι θα πρεπε να ιδρυθεί μια επιτροπη που με χρηματοδοτηση και απο την EU να προσφερει σε πολυ μικρη τιμη μια επεμβαση που να μην επιτρεπει τη μολυνση παρα πανω απ τα νορμ!(...τι ειπα τωρα ε?) ...παντως καμια φορα που το σκεφτομαι...και παντα παιρνοντας σαν κανονα το γνωστο "δεν βαριεσαι του Ελληναρα" ... δεν θελω να ξερω πραγματικα το τι αναπνεουν οι ανθρωποι κατακαλοκαιρο στο κεντρο της Αθηνας σε ωρα αιχμής! Πάνω σε αυτό που λες για την Αθήνα πρόσφατα διάβασα πως είναι σε καλύτερη μοίρα από εμάς τους βόρειους κάγκουρες... Η Θεσσαλονίκη είναι η πιο μολυσμένη πόλη της Ευρώπης και ακολουθούν η Αθήνα, η Λάρισα, η Πάτρα, το Ηράκλιο και τα Γιάννενα. Από τις 10 πιο μολυσμένες πόλεις της Ευρώπης οι 6 είναι πόλης της Ελλάδας. Δεν παραθέτω όλο το άρθρο για να μην βγω τελείως off-topic αλλά πραγματικά αξίζει να το διαβάσετε για να έχουμε όλοι μια τάξη μεγέθους για το που μας οδηγεί αυτό το "έλα μωρέ δεν βαριέσαι..." του Έλληνα... Το άρθρο εδώ για όποιον ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Οι καταλυτες πρωτης γενειας τις bmw δεν ηταν καν καταλυτες.Μουφα προς εντυπωσιασμο ηταν!Απλα ειχαν ρυθμισει τον ψεκασμο να δινει φτωχο μιγμα μεχρι τις 3.500σ.α.λ. ετσι ωστε στον τεχνικο ελεγχο να φαινετε οτι ο "καταλυτης" φιλτραρει.... Ενα φτηνο κολπο που το Γερμανικο ΚΤΕΟ δεν το εφαγε και ειχε γινει σκανδαλο τοτε! Έχεις καμιά πηγή γι αυτό; Το πιο πιθανόν είναι να είχαν απλό οξειδωτικό καταλύτη αντί για τριοδικό. Μου φαίνεται δύσκολο να προσπαθήσεις να "κοροϊδέψεις" έτσι το κτεο, αφού με φτωχό μίγμα, απλώς θα μείωνες το ποσοστό HC αλλά θα αύξανες πολύ τα Nox. Δεν γίνεται. Kαι καλά έκανες...γιατί δεν είναι μόνο η οικολογική συνείδηση αλλά κυρίως η υγεία σου γιατί στα φανάρια εσύ αναπνέεις μόνιμα τα καυσαέριά σου! Θα το διαβάσει κανένας κάγκουρας αυτό και θα περνάει αέρα κόκκινα φανάρια και στοπ "για λόγους υγείας" :D έχουν καταλύτη από το εργοστάσιο! Αυτά κανονικά πρέπει να βάζουν τη σούπερ βενζίνη "νέου τύπου", όπως λέγεται, που αντί για μόλυβδο έχει άλλα λιπαντικά στοιχεία ή να τοποθετήσουν καταλύτη για να μπορούν να βάζουν αμόλυβδη. Αυτή η βενζίνη νέου τύπου όμως είναι ακριβή (το ίδιο και ένας καταλύτης), οπότε όλοι οι ιδιοκτήτες τέτοιων οχημάτων βάζουν αμόλυβδη... Δεν είναι σωστό αυτό γιατί η LRP είναι αμόλυβδη + πρόσθετα (κυρίως Κάλιο). Οπότε από άποψη ρύπων, είναι το ίδιο με το να έβαζαν απλή αμόλυβδη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondacb900boldor 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Φίλε καλό το vfr αλλά για πές μου για τις Ιταλικές και Ισπανικές HONDA. είμαι ορκισμένος hontakias αλλά το κακό παράγινε. Αναγκάστηκα να στραφώ στη bmw επειδή θέλω οτι αγοράζω να έχει κατασκευαστεί στην χώρα του. Το cb900f bol'dor γράφει made in Japan. Φαντάσου να τρώς πορτοκάλι απο την Αυστρία και όχι απο τη Κρήτη. Αστα λοιπόν αυτά για το vfr και τον Γερμανό που πήρε τηλέφωνο τον Χόντα γιατί μάλλον τηλέφωνο πήρε κανένα Ιταλό (HONDA INDUSTRALE SPA) η Ισπανό (MONTESA-HONDA SA) Αυτά ................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Φίλε καλό το vfr αλλά για πές μου για τις Ιταλικές και Ισπανικές HONDA. Σαν τι δηλ. θελεις να πω?Οτι οι ευρωπαιοι ειναι ανικανοι να φτασουν σε ποιοτητα τους Ιαπωνες? :P είμαι ορκισμένος hontakias αλλά το κακό παράγινε. Φιλε μου αυτο ειναι δικο σου προβλημα.Εγω ουτε ορκισμενος ειμαι ουτε χοντακιας ειμαι! :D Αναγκάστηκα να στραφώ στη bmw επειδή θέλω οτι αγοράζω να έχει κατασκευαστεί στην χώρα του. Καλα εκανες και στραφηκες στις παππουδιερες και να εισαι σιγουρος οτι,οτι αγοραζεις,κατασκευαζετε στην χωρα του!100% :D Το cb900f bol'dor γράφει made in Japan. Πολυ ωραια! Φαντάσου να τρώς πορτοκάλι απο την Αυστρία και όχι απο τη Κρήτη. Να σου πω την αληθεια μου αρεσουν πολυ τα Αυστριακα "πορτοκαλια".Αυτα με το ΚΤΜ αυτοκολλητο επανω.. Αστα λοιπόν αυτά για το vfr και τον Γερμανό που πήρε τηλέφωνο τον Χόντα γιατί μάλλον τηλέφωνο πήρε κανένα Ιταλό (HONDA INDUSTRALE SPA) η Ισπανό (MONTESA-HONDA SA) Αυτά ................. Εδω κατι δεν καταλαβες καλα.Εγω ουτε για κουλαδοvfr εγραψα,ουτε για Γερμανους,τηλεφωνα κτλ.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kamikaziking 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 καλα η αφελεια ωρες ωρες βαραει κοκκινο .....δηλαδη τοοοοσα πυρηνικα τεστ και τοοοοσα εργοστασια εχουν καταλυτες?? ακομα και στην σουπερ εξελιγμενη γερμανια τα εργοστασια λαδωνουν και αμολανε στην ατμοσφσφαιρα τονους διοξειδιο και αλλα #ευγενη# αερια στους ουρανους ασε δε το βαρυ υδωρ που θαβουν απο δω και απο κει,μα καλα για μαλακες ψαχνουν?? ωραια ρε παιδια και ας πουμε οτι εμεις ειμαστε ολοι νομοταγεις και πρασινοφρουροι αυτοι οι κεραταδες που μας πουλανε την πραματια τους γιατι να ειναι υπερανω???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Άν κοιτάξεις όλες οι εταιρείες εξατμίσεων Arrow,Sebring,Leovinci,Remus δίνουν για το Σούπερ απο 6-8.5 άλογα, εννοείται χωρίς τάπες. Να λένε ψέμματα? Δεν νομίζω, απο την στιγμή που ανακοινώνουν δυναμοδιαγράμματα δημόσια. Ψάξε και θα δείς. Αυτό δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Όπου ακούς πολλά κεράσια, βάστα μικρό καλάθι. Αυτή είναι η δουλειά των μάρκετινγκ μπόις. Να σου πουλάνε ελπίδα (και άλογα). Αν δεν το έκαναν θα το έκλειναν το μαγαζί Οπότε, μόνο με δυναμομέτρηση πριν και μετά μπρος στα μάτια σου για να δεις αν πήρες κάτι πραγματικά. Άσε που αν πήρες 7,5 άλογα θα πρέπει να έχεις βελτιώσει τουλάχιστον κατά 10χαω την τελική σου. Εάν πρόσεξες η Arrow είναι ολόκληρη και συνεπώς χωρίς καταλύτη. Μην προσέχεις μόνο τα παγουρίνια! Έχεις δίκιο...αυτό δεν το πρόσεξα διότι είναι ένα από τα πράγματα που δεν θα έκανα ποτέ μου. Το να αφαιρέσω τον καταλύτη (για να πάρω τα όποια ελάχιστα άλογα), το θεωρώ πολύ κακό για μένα και τους γύρω μου. Και απορώ δηλαδή με αυτή την τακτική. Για μερικά άλογα, να καρκινιάζεις με τα καυσαέρια σου εσένα και τους γύρω σου. Δεν μιλάω αποκλειστικά για σένα, αλλά για όλους που το κάνουν αυτό. Λες κι είναι αγωνιστικά τα μηχανάκια σας και πάτε να κερδίσετε κάνα δέκατο χρόνου!!! Η ματαιοδοξία σε όλο της το μεγαλείο!!! ΥΓ: Και σε παρακαλώ, μην αρχίσεις κι εσύ την καραμέλα για τα λεωφορεία και τα ταξί και τα παλιά ΙΧ που βγάζουν ντουμάνι... γιατί ο καθένας μας βάζει "όπως μπορεί" το λιθαράκι του στην μόλυνση της ατμόσφαιρας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Συμφωνώ κι εγώ με τον ALX στο θέμα αυτό της αφαίρεσης του καταλύτη. Μέγα λάθος και για τον αναβάτη αλλά και για τους γύρω του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900r 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) Έχεις δίκιο...αυτό δεν το πρόσεξα διότι είναι ένα από τα πράγματα που δεν θα έκανα ποτέ μου. Το να αφαιρέσω τον καταλύτη (για να πάρω τα όποια ελάχιστα άλογα), το θεωρώ πολύ κακό για μένα και τους γύρω μου. Και απορώ δηλαδή με αυτή την τακτική. Για μερικά άλογα, να καρκινιάζεις με τα καυσαέρια σου εσένα και τους γύρω σου. Δεν μιλάω αποκλειστικά για σένα, αλλά για όλους που το κάνουν αυτό. Λες κι είναι αγωνιστικά τα μηχανάκια σας και πάτε να κερδίσετε κάνα δέκατο χρόνου!!! Η ματαιοδοξία σε όλο της το μεγαλείο!!! ΥΓ: Και σε παρακαλώ, μην αρχίσεις κι εσύ την καραμέλα για τα λεωφορεία και τα ταξί και τα παλιά ΙΧ που βγάζουν ντουμάνι... γιατί ο καθένας μας βάζει "όπως μπορεί" το λιθαράκι του στην μόλυνση της ατμόσφαιρας. Άλεξ, τα παράπονα στον ''Δήμαρχο''. Άς μην επιτρέπουν στα εργοστάσια να πουλάν τέτοιες εξατμίσεις. Homologation τις αποκαλούν! Και για την ταχύτητα εάν πάρεις 10 άλογα παίρνεις 7 χιλ. τελικής, ανάποδα τα λές! Άρα και π.χ. στο TDM900 που ανακοινώνουν οι ίδιες εταιρείες 2 άλογα αύξηση, μάλλον και εκεί πρέπει να ψεύδονται! Δεν είναι όμως έτσι γιατί σ' αυτή την περίπτωση το επιβεβαίωσα ο ίδιος μετρώντας το σε δυναμόμετρο και όντως υπήρχαν τα 2 άλογα διαφορά. Εκεί δεν υπάρχουν τα μάρκετινγκ μπόϊς? Αγωνιστικά μηχανάκια ξέρουμε ποιά είναι και ξέρουμε γιατί αλλάζουμε ότι αλλάζουμε στο μηχανάκι μας, δεν χρειάζεται να μας το πείς. Ο καθένας έχει διαφορετικές αντιλήψεις για το τι χρειάζεται και τι δεν χρειάζεται! Και για τους καταλύτες, όσο θα ρυπάνω εγώ χωρίς καταλύτη αλλο τόσο θα ρυπάνεις κι εσύ με τον καταλύτη. Αναρωτήθηκες που τους πάνε-πετάνε τους καταλύτες? Γεμίσανε οι χωματερές απο βόμβες ρύπανσης όπως ειναι οι καταλύτες. Όλα γίνονται για το κέρδος λοιπόν, να πουλήσουν μέν με το παραμύθι της ρύπανσης καταλύτες αλλά απο την άλλη να μην ξέρουν τι να τους κάνουν. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 από τον tdm900r 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Αναρωτήθηκες που τους πάνε-πετάνε τους καταλύτες? Γεμίσανε οι χωματερές απο βόμβες ρύπανσης όπως ειναι οι καταλύτες. Όλα γίνονται για το κέρδος λοιπόν, να πουλήσουν μέν με το παραμύθι της ρύπανσης καταλύτες αλλά απο την άλλη να μην ξέρουν τι να τους κάνουν . Αρα, να τους βγάζουμε και να τους πετάμε καινούργιους? Είναι καλύτερα έτσι? Κι αυτή η δικαιολογία ότι "αφού η χώρα μου είναι μπουρδέλο, ας κάνω ό,τι μου καπνίσει", που την ακούω πολύ συχνά, είναι ο λόγος που είμαστε, ως χώρα, πολύ πίσω. Τί να πώ, είναι κρίμα... Το να παρεξηγηθείς με αυτά που γράφω (και, πίστεψέ με, δεν τα γράφω για να "σου την πώ" ούτε για να κάνω τον έξυπνο) θα με αφήσει αδιάφορο. Οι περισσότεροι έτσι κάνουν. Αλλά το να κατανοήσεις το λάθος σου και να γίνεις καλύτερος, ειλικρινά θα μου δώσει πολύ χαρά. Ανεξάρτητα από τη διαφωνία μας, σου εύχομαι να είσαι πάντα όρθιος και να χαίρεσαι το Super Tenere. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Άλεξ, τα παράπονα στον ''Δήμαρχο''. Άς μην επιτρέπουν στα εργοστάσια να πουλάν τέτοιες εξατμίσεις. Homologation τις αποκαλούν! Και για την ταχύτητα εάν πάρεις 10 άλογα παίρνεις 7 χιλ. τελικής, ανάποδα τα λές! Άρα και π.χ. στο TDM900 που ανακοινώνουν οι ίδιες εταιρείες 2 άλογα αύξηση, μάλλον και εκεί πρέπει να ψεύδονται! Δεν είναι όμως έτσι γιατί σ' αυτή την περίπτωση το επιβεβαίωσα ο ίδιος μετρώντας το σε δυναμόμετρο και όντως υπήρχαν τα 2 άλογα διαφορά. Εκεί δεν υπάρχουν τα μάρκετινγκ μπόϊς? Αγωνιστικά μηχανάκια ξέρουμε ποιά είναι και ξέρουμε γιατί αλλάζουμε ότι αλλάζουμε στο μηχανάκι μας, δεν χρειάζεται να μας το πείς. Ο καθένας έχει διαφορετικές αντιλήψεις για το τι χρειάζεται και τι δεν χρειάζεται! Και για τους καταλύτες, όσο θα ρυπάνω εγώ χωρίς καταλύτη αλλο τόσο θα ρυπάνεις κι εσύ με τον καταλύτη. Αναρωτήθηκες που τους πάνε-πετάνε τους καταλύτες? Γεμίσανε οι χωματερές απο βόμβες ρύπανσης όπως ειναι οι καταλύτες. Όλα γίνονται για το κέρδος λοιπόν, να πουλήσουν μέν με το παραμύθι της ρύπανσης καταλύτες αλλά απο την άλλη να μην ξέρουν τι να τους κάνουν. ΟΚ... μου απάντησες σε όλα όπως ακριβώς περίμενα ότι θα μου απαντούσες. Οπότε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσουμε αυτή την κουβέντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Έχεις δίκιο...αυτό δεν το πρόσεξα διότι είναι ένα από τα πράγματα που δεν θα έκανα ποτέ μου. Το να αφαιρέσω τον καταλύτη (για να πάρω τα όποια ελάχιστα άλογα), το θεωρώ πολύ κακό για μένα και τους γύρω μου. Εξυπνος τρόπος να δικαιολογήθεί μια απροσεξία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Αρα, να τους βγάζουμε και να τους πετάμε καινούργιους? Είναι καλύτερα έτσι? Κι αυτή η δικαιολογία ότι "αφού η χώρα μου είναι μπουρδέλο, ας κάνω ό,τι μου καπνίσει", που την ακούω πολύ συχνά, είναι ο λόγος που είμαστε, ως χώρα, πολύ πίσω. Τί να πώ, είναι κρίμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Το θέμα της μολυνσης της ατμόσφαιρας, είναι πολύ μεγάλο επιστημονικό θέμα, με πολλές διαφορετικές απόψεις. Υπάρχουν μεγάλες διαφωνίες μεταξύ επιστημόνων για το φαινόμενο του θερμοκηπίου κλπ κλπ. Πολλοι ισχυρίζονται οτι είναι απλα μια φοροεισπρακτική απάτη. Αρα μην τα παίρνεται όλα τοσο δεδομένα, και μην ανοίξουμε καλύτερα μια τόσο μεγάλη συζήτηση εδω. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η καύση της αμόλυβδης βενζίνης παράγει μονοξείδιο του άνθρακα και βενζόλιο (κι άλλα παράγει, αλλά αυτά μας ενδιαφέρουν περισσότερο) Ο καταλύτης υπάρχει για να αδρανοποιεί και να μετατρέπει αυτά τα στοιχεία σε λιγότερο επιβλαβή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Βγάζοντάς τον τα αφήνεις ως έχουν. Το μονοξείδιο είναι τοξικό αέριο και το βενζόλιο 100% καρκινογόνο για τον άνθρωπο στοιχείο. Αλλά ίσως "το πιο ωραίο" δεν το γνωρίζεις. Το βενζόλιο προσκολλάται στα σωματίδια σκόνης στον αέρα και μένει εκεί... δεν χάνεται. Αυτή η σκόνη εισέρχεται καθημερινά σε όλο το αναπνευστικό μας σύστημα (παρέα με το βενζόλιο) και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να το αποφύγουμε (εκτός κι αν κυκλοφορούμε 24 ώρες το 24ωρο με μάσκα. Άρα?... Οι φθηνές δικαιολογίες "έτσι κάνουν όλοι...γιατί να μην το κάνω κι εγώ" έχουν βγει για να μην παραδεχτεί κάποιος το λάθος του και να μην νιώθει τύψεις. Η νοοτροπία "γιατί αυτός κι όχι εγώ" είναι που οδήγησε τη χώρα μας σε αυτό το σημείο (κι οι πολιτικοί μας, εμείς ήμαστε... δεν είναι Ρουμάνοι, Αμερικάνοι, εξωγήινοι. Έλληνες ΣΑΝ ΕΜΑΣ είναι κι αυτοί) Κι αυτοί το ίδιο κάνουν. "Γιατί να μην κλέψω κι εγώ αφού έκλεψαν οι προηγούμενοι?" Δεν είδα κάποιον ποτέ να πει... "αυτός έκλεψε... μπουζουριάστε τον", ούτε είδα ποτέ κανέναν να πάει στην αστυνομία και να "δώσει" τον γείτονα που ξέρει ότι αφαίρεσε τον καταλύτη! Ένας άλλος θα έλεγε, και να με "δώσει" ο γείτονας...ΝΑ Έχω εγώ τον πρωτοξάδερφο στην αστυνομία και θα μου τη σβήσει τη κλήση. Ή ο εκάστοτε πολιτικός, έχει το δικαστή που θα τον βγάλει λάδι. Δεν γίνεται δηλαδή... κάπου θα στραβώσει η δουλειά. Να τιμωρηθεί ο φταίχτης στην Ελλάδα δεν παίζει. Όλο και κάποιος πρωτοξάδερφος του μπατζανάκη του κολλητού μας θα βρεθεί. Σόρυ για το οφ τόπικ, αλλά τα "προβλήματά" μας ως λαός, δεν έχουν όρια και τέλος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η καύση της αμόλυβδης βενζίνης παράγει μονοξείδιο του άνθρακα και βενζόλιο http://www.chem.uoa.gr/chemicals/chem_benzene.htm 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Καταρχήν εγω μιλούσα για τις εκπομπες διοξειδίου και οχι βενζολίου. Το λινκ σου Θανάση ήταν πάρα πολυ ενημερωτικό και σε ευχαριστω. Δεν θα προσπαθήσω να αθοώσω το βενζόλιο φυσικά, απλά θα επισυνάψω κάποια κομμάτια. Εξακολουθώ να πιστευω οτι όλες οι επικυνδινότητες μεγαλοποιούνται με σκοπο πάντα το κέρδος το οικονομικό. Η Γη και η ατμόσφαιρά της είναι τόσο γιγαντιαία, που εμείς οι μικροσκοπικοί άνθρωποι, ότι και να κάνουμε ελάχιστα μπορούμε να την επιρρεάσουμε.Είναι σαν να λέμε οτι έκλασε ενα μερμύγκι και το μυρίσαμε. Αν βάλουμε την μούρη μας σε μια εξάτμιση μπροστα και εισπνέυσουμε... οκ. Αν μας κλεισουν σε ένα δωμάτιο με κινητήρα σε λειτουργία.. οκ. Κατα τα άλλα, σε ανοιχτό χώρο, μιλάμε για τριςεκατομύρια τόνους φυσικο αέρα, που οτιδήποτε και να ψεκάσουμε, είναι σε αμελητέα ποσότητα. ---------------------------------------------------- Το βενζόλιο σε ίχνη αποτελεί φυσικό συστατικό της ατμόσφαιρας (κλάσμα του ppb ή λίγα ppb), αφού ποσότητές του παράγονται κατά φυσικό τρόπο κατά τις ηφαιστειακές εκρήξεις και τις πυρκαγιές των δασών. Ορισμένοι επιστήμονες επικεντρώνουν την προσοχή τους στο γεγονός αυτό και θεωρούν ότι ένα μέρος της αύξησης των καρκίνων του αιμοποιητικού συστήματος, που δεν σχετίζονται με επαγγελματικές εκθέσεις, μπορεί να οφείλεται σε αυτό, δηλαδή τα καυσαέρια των αυτοκινήτων και τη χρήση βενζίνης Πιο πρόσφατη υπήρξε η ανίχνευση ιχνών βενζολίου σε εμφιαλωμένους χυμούς. Διαπιστώθηκε ότι το βενζόλιο αυτό προέρχεται από την αποκαρβοξυλίωση του βενζοϊκού οξέος (που συχνά προστίθεται ως συντηρητικό στους φυσικούς χυμούς) Το 1990, στη Βόρεια Καρολίνα επιστήμονες του πολιτειακού εργαστηρίου ελέγχου μέτρησαν σε αρκετές φιάλες νερού Perrier βενζόλιο σε συγκεντρώσεις 12 έως 20 ppb. 'Εχει βρεθεί ότι το κάπνισμα ενός τσιγάρου απελευθερώνει 50 έως 150 μg βενζολίου. Στις ΗΠΑ, σε εθνική βάση, έχει εκτιμηθεί ότι το κάπνισμα αποτελεί το 89% της έκθεσης σε βενζόλιο Συγκριτικά, ένας μέσος καπνιστής 1,5 πακέτου τσιγάρων την ημέρα εισάγει στον οργανισμό του πολύ μεγαλύτερες ποσότητες βενζολίου, που διάφορες μελέτες τις προσδιορίζουν στην περιοχή των 1800 μg βενζολίου, σχεδόν 10 φορές περισσότερο από έναν μη καπνιστή. Αποτελεί την πρώτη ύλη ή την ενδιάμεση χημική ένωση για την παρασκευή πλήθους αρωματικών ενώσεων όπως: στυρόλιο, φαινόλη, νιτροβενζόλιο και ανιλίνης, αλκυλοβενζόλια, χλωροβενζολία, αλλά και μη αρωματικών ενώσεων, όπως το κυκλοεξάνιο και τον μηλεϊνικό ανυδρίτη. Με τη σειρά τους αυτές οι χημικές αυτές ενώσεις χρησιμοποιούνται στη χημική βιομηχανία για την παραγωγή μια αφθονίας υλικών και ουσιών όπως: πλαστικά, ρητίνες, χρώματα, εντομοκτόνα, φαρμακευτικά προϊόντα κ.λπ. επικίνδυνη τη μακροχρόνια έκθεση σε υψηλές συγκεντρώσεις ατμών του σε εργασιακούς χώρους ---> Το βενζόλιο προστίθεται σε μικρές αναλογίες στα καύσιμα μηχανών εσωτερικής καύσης για να βελτιώσει την ποιότητά τους. Αποποίηση ευθυνών: Έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να εξασφαλισθεί η ορθότητα των πληροφοριών που περιλαμβάνονται σε αυτή τη σελίδα, ωστόσο ο έχων την επιμέλεια της σελίδας αυτής και το Τμήμα Χημείας δεν αναλαμβάνουν τη νομική ευθύνη για τυχόν σφάλματα, παραλείψεις ή ανακριβείς πληροφορίες. Επιπλέον, το Τμήμα Χημείας δεν εγγυάται την ορθότητα των αναφερόμενων σε εξωτερικές ιστοσελίδες, ούτε η αναφορά μέσω συνδέσμων (links) στις ιστοσελίδες αυτές, υποδηλώνει ότι το Τμήμα Χημείας επικυρώνει ή καθ' οιονδήποτε τρόπο αποδέχεται το περιεχόμενό τους. http://www.chem.uoa.gr/chemicals/chem_benzene.htm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiros 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Πώς είναι δυνατό όμως να πωλούνται νόμιμα αυτές οι εξατμίσεις, τη στιγμή που αντικαθιστούν εξατμίσεις με καταλύτη; Εννοώ το εξής: Ας πούμε ότι η τάδε εταιρία βγάζει ένα τελικό χωρίς καταλύτη για την Χ μοτοσυκλέτα, η οποία έχει τον καταλύτη μέσα στο τελικό της μαμίσιας εξάτμισης. Πώς μπορεί να το πουλάει νόμιμα για πολιτική χρήση; Θα μου πεις, στην Ελλάδα ζούμε. Τί ψάχνεις. Εδώ βλέπω λεωφορεία του ΚΤΕΛ να βγάζουν ντουμάνι κάπνα, περίπου όση ένα πλοίο, τί να λέμε τώρα. Πάντως είναι ανευθυνότητα να καταργήσει κάποιος τον καταλύτη του, μοστράροντας μια εξάτμιση χωρίς καταλύτη και εισπέοντας στα φανάρια επικίνδυνες ουσίες και υποχρεώνοντας και τους άλλους να εισπνέουν το ίδιο. Και μην παρεξηγηθείτε τώρα όσοι τυχόν το έχετε κάνει. Λάθη κάνουμε όλοι μας. Είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι. Αλλά το λάθος παραμένει λάθος. Δυο είναι τα νομικά θέματα: ατμοσφαιρική ρύπανση και θόρυβος. Αν δεις πωλούνται νόμιμα τα τελικά εξάτμισης μόνο(και αυτά πρέπει να έχουν σιγαστήρα για να είναι street legal) Όλα τα άλλα είναι για αγωνιστική χρήση και συνεπώς δεν υπάρχει περιορισμός(ήχου και ρύπανσης) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Ένας άλλος θα έλεγε, και να με "δώσει" ο γείτονας...ΝΑ Έχω εγώ τον πρωτοξάδερφο στην αστυνομία και θα μου τη σβήσει τη κλήση.Να τιμωρηθεί ο φταίχτης στην Ελλάδα δεν παίζει. Όλο και κάποιος πρωτοξάδερφος του μπατζανάκη του κολλητού μας θα βρεθεί. εγκω εκω βγκαλει καταλυτη...κ δεν εχω ουτε 1οξαδερφο στην αστυνομια ουτε 1οξαδερφο του μπατζανακη του κολλητου πουθενα αλλου για να μου σβησει την κληση...οποτε περιμενω :baby: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 To τι πουλιέται νόμιμα στην Ελλάδα, είναι άλλο καπέλο. Όλες οι άφτερ μάρκετ εξατμίσεις λογικά είναι παράνομες, καθώς όλες μας όλες, κάνουν περισσότερο θόρυβο από την μαμά εξάτμιση. Το ομολογκασιόν της μοτοσυκλέτας για να πάρει άδεια κυκλοφορίας είναι βάσει των db που αναγράφονται στην άδεια. (αυτά που δίνει δηλαδή το εργοστάσιο κατασκευής της μοτοσυκλέτας) Αν τώρα πας εσύ και βάλεις άφτερ εξάτμιση με 3-4 db παραπάνω, λογικά είσαι παράνομος (λέω λογικά γιατί δεν γνωρίζω αν ο νόμος δίνει ανοχή μέχρι κάποια db παραπάνω) Στην περίπτωση δε, που η μαμά εξάτμιση (για τελικό/ά μιλάμε) είχε τον καταλύτη μέσα και συνεπώς αφαιρείται όταν αλλάζεις την εξάτμιση, είσαι 100% παράνομος κι όχι μόνο για θόρυβο πια. Επίσης, από την στιγμή που η μοτοσυκλέτα σου είχε καταλύτη και τον αφαίρεσες, αν σε πιάσει η αστυνομία, δεν έχει μόνο πρόστιμο, αλλά προβλέπεται μέχρι κατάσχεση της μοτοσυκλέτας απ' όσο έχω ακούσει. Αλλά μην πάτε μακρυά. Εδώ πουλάνε νόμιμα κράνη μοτοσυκλέτας που δεν πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας και δεν κάνουν ούτε για φωλιές πουλιών, δεν θα πουλούσαν οτιδήποτε άλλο όπως οι εξατμίσεις!?!? Εγώ όταν είχαν σαπίσει οι εξατμίσεις του pegaso, έψαξα να βρω κάποιες που δεν έκαναν θόρυβο για να βάλω, και αυτές που βρήκα ως πιο ήσυχες, ήταν οι Leovince. Παρόλα αυτά όμως έκαναν πολύ περισσότερο θόρυβο (δεν είχαν δυνατότητα να αφαιρέσεις τάπα) από τις μαμά και μάλιστα συνοδευόντουσαν από χαρτί που έλεγε ότι είναι street legal (αυτό βέβαια ήταν μέσα στα πρωτεύοντα κριτήρια που είχα θέσει για την αγορά των after market) Άντε βγάλε άκρη τώρα! Oι μαμά της aprilia ήταν πανάκριβες πάντως και δεν έλεγε για αγορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Αυτό το βρήκα σε googlάρισμα αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Μπορεί να μας διαφωτίσει κάποιος? σου παιρνουν τις πινακιδες,το διπλωμα για 6 μηνες,κατασχεση του αυτοκινητου οριστικα,δικαζεσαι και πληρωνεις και προστιμο. εχεις το δικαιωμα,οταν το αμαξι βγει σε πληστηριασμο,να πληρωσεις την τιμη που οριζεται και να το παρεις. και αυτο που σου λεω δεν το ακουσα. το βιωσε ο κολλητος για ενα κωλοκαταλυτη που δεν ειχε. διοτι ειναι ποινικο αδικημα. δικαζεσαι για παραποιηση,και μολυνση(αμ τι νομιζες) . ευρωπαικη ενωση φιλος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Λοιπόν... στον τελευταίο ΚΟΚ βρήκα αυτό.. Άρθρo 15 Eκπoμπές ρύπων, θόρυβoι κ.λπ. 1. Aπαγoρεύεται η κυκλoφoρία, ως και η oδήγηση κάθε oδικoύ oχήματoς τo oπoίo: α) εκπέμπει oυσίες ή πρoϊόντα βλαπτικά για την υγεία τoυ ανθρώπoυ ή πoυ ρυπαίνoυν τo περιβάλλoν πέραν των επιτρεπόμενων oρίων, Άρθρο 15. Εκπομπές ρύπων, θόρυβοι κ.λπ. 56 β) πρoκαλεί γενικά από την κίνηση και λειτoυργία τoυ θόρυβo, πέραν των επιτρεπόμενων oρίων. 2. Mε κoινή απόφαση των Yπoυργών Περιβάλλoντoς, Χωρoταξίας και Δη- μόσιων Έργων και Mεταφoρών και Eπικoινωνιών καθoρίζoνται τα επιτρεπό- μενα όρια περιεκτικότητας σε βλαπτικές oυσίες για την υγεία τoυ ανθρώπoυ και σε πρoϊόντα αερίων πoυ ρυπαίνoυν τo περιβάλλoν, πoυ εκπέμπoνται από τα oδικά oχήματα, καθώς επίσης και τα επιτρεπόμενα όρια των θoρύβων πoυ πρoκαλoύνται από αυτά. Όλα τα πιo πάνω όρια μπoρoύν να κλιμακώνoνται ανάλoγα με την ηλικία τoυ κινητήρα και με άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά τoυ oχήματoς. 3. Αυτοί που παραβαίνουν τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου αυτού τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο διακοσίων (200,00) ευρώ και με επιτόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας του οχήματος από τον βε- βαιούντα την παράβαση, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία του άρθρου 103 του παρόντος Κώδικα. Tα αφαιρoύμενα στoιχεία κρατoύνται στην αρμόδια Aρχή μέχρι να πρoσκoμιστεί από τoν παραβάτη σημείωμα της αρμόδιας Yπηρεσίας Συγκoινωνιών για την καταλληλότητα τoυ oχήματoς από πλευράς εκπoμπής καυσαερίων ή θoρύβων. Απ΄όσο έψαξα δεν μπόρεσα να βρω περίπτωση για αφαίρεση του καταλύτη. Ίσως σε τέτοια περίπτωση να πηγαίνει νομικά το θέμα με την παρουσία σου σε δίκη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν... στον τελευταίο ΚΟΚ βρήκα αυτό.. Απ΄όσο έψαξα δεν μπόρεσα να βρω περίπτωση για αφαίρεση του καταλύτη. Ίσως σε τέτοια περίπτωση να πηγαίνει νομικά το θέμα με την παρουσία σου σε δίκη. "Aπαγoρεύεται η κυκλoφoρία, ως και η oδήγηση κάθε oδικoύ oχήματoς τo oπoίo: α) εκπέμπει oυσίες ή πρoϊόντα βλαπτικά για την υγεία τoυ ανθρώπoυ ή πoυ ρυπαίνoυν τo περιβάλλoν πέραν των επιτρεπόμενων oρίων" ΕΔΩ! ειναι ολη η ουσια! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Μωρέ εκεί είναι η ουσία, αλλά δεν αναφέρει τι συμβαίνει στις περιπτώσεις αυτές! Σου ακινητοποιούν το όχημα μέχρι να βάλεις καταλύτη και να περάσεις ΚΤΕΟ πληρώνοντας το 200άρι που λέει ο ΚΟΚ, σου κατάσχουν για κάποιο διάστημα το όχημα, σου παίρνουν διπλώματα άδειες κτλ? Εδώ δεν μιλάμε ότι έχεις πχ ρύπανση από έναν χαλασμένο καταλύτη και δεν το πήρες χαμπάρι, αλλά μιλάμε για εσκεμμένη ρύπανση αφού έβγαλες από μόνος σου τον καταλύτη. Αυτό από μόνο του θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα (αν δεν είναι ήδη... δεν γνωρίζω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Μωρέ εκεί είναι η ουσία, αλλά δεν αναφέρει τι συμβαίνει στις περιπτώσεις αυτές! Σου ακινητοποιούν το όχημα μέχρι να βάλεις καταλύτη και να περάσεις ΚΤΕΟ πληρώνοντας το 200άρι που λέει ο ΚΟΚ, σου κατάσχουν για κάποιο διάστημα το όχημα, σου παίρνουν διπλώματα άδειες κτλ? Εδώ δεν μιλάμε ότι έχεις πχ ρύπανση από έναν χαλασμένο καταλύτη και δεν το πήρες χαμπάρι, αλλά μιλάμε για εσκεμμένη ρύπανση αφού έβγαλες από μόνος σου τον καταλύτη. Αυτό από μόνο του θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα (αν δεν είναι ήδη... δεν γνωρίζω) Το λεει στο "3" 3. Αυτοί που παραβαίνουν τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου αυτού τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο διακοσίων (200,00) ευρώ και με επιτόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας του οχήματος από τον βε- βαιούντα την παράβαση, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία του άρθρου 103 του παρόντος Κώδικα. Tα αφαιρoύμενα στoιχεία κρατoύνται στην αρμόδια Aρχή μέχρι να πρoσκoμιστεί από τoν παραβάτη σημείωμα της αρμόδιας Yπηρεσίας Συγκoινωνιών για την καταλληλότητα τoυ oχήματoς από πλευράς εκπoμπής καυσαερίων ή θoρύβων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες