Jump to content
javaneze

Καφεδάκι για την Πέμπτη... 19/1/6

Recommended Posts

@chris-boss

Αν Θες κατεβα λ.αλεξανδρας και στριψε δεξια στην πατησιων,ελα μετα την πλατεια αμερικης, μετα την πλατεια κολιατσου και στριξε αριστερα στην ευγενιου καραβια, δεξια στα 500μ ειναι μια πλατειαουλα (η αγια παρασκευη και ενα περιπτερο, αριστερα ειναι ενα γκαραζ....θα σε περιμενω εδω 18'15 να παμε μαζι αν θες ειναι 5 λεπτα απο δω.... :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μετά από 4 μήνες έχω πάλι σύνδεση και την δυνατότητα να διαβάζω τα νέα του club. Με χαρά μου βλέπω οτι κανονίστηκε συνάντηση την Πέμπτη το απόγευμα. Αν δεν σας πειράζει θα ήθελα να είμαι εκεί και με την ευκαιρία να σας γνωρίσω κιόλας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

GN_AZ, εισαι ευπροσδεκτος στην παρεα μας. (club δεν γιναμε ... ακομα :_shifty: )

Αληθεια ρε συ, γιατι ειχα την εντυπωση οτι ησουν καπου βορεια... που βρεθηκες στην $*#&$*Αθηνα;

btw για οποιον αλλο βολευει και δεν ξερει πως να παει μπουρναζι, εχω ραντεβου με τον Aggelos 18:00 εξω απο την εκκλησια της Α.γλυκεριας στο Γαλατσι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
GN_AZ, εισαι ευπροσδεκτος στην παρεα μας. (club δεν γιναμε ... ακομα  :_shifty:  )

Αληθεια ρε συ, γιατι ειχα την εντυπωση οτι ησουν καπου βορεια... που βρεθηκες στην $*#&$*Αθηνα;

btw για οποιον αλλο βολευει και δεν ξερει πως να παει μπουρναζι, εχω ραντεβου με τον Aggelos 18:00 εξω απο την εκκλησια της Α.γλυκεριας στο Γαλατσι.

<{POST_SNAPBACK}>

@JAV......μΙΑς ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ (ΑΓ.ΓΛΥΚΕΡΙΑ) ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙς ΖΑΝΤΟΥΛΕς ΣΤΟΝ ΦΥΛΟ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ????ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ.... :offtopic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Edmark επειδή θα περάσω από Γαλάτσι πρώτα, καλύτερα να έρθω με τον javaneze. Απάντησε μόλις το δεις για να ξέρω ότι το είδες. Αλλιώς θα σε ειδοποιήσω τηλεφωνικά για να μη με περιμένεις άδικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Edmark επειδή θα περάσω από Γαλάτσι πρώτα, καλύτερα να έρθω με τον javaneze. Απάντησε μόλις το δεις για να ξέρω ότι το είδες. Αλλιώς θα σε ειδοποιήσω τηλεφωνικά για να μη με περιμένεις άδικα.

<{POST_SNAPBACK}>

ok θα σας δω τοτε ολους στα Goody's, thx για την γρηγορη απαντηση, C U THERE. :_w00t:

post-596-1137631270.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε....μαλλον θα σας κανω την τιμη να εμφανιστω κι εγω συνοδευομενος απο την νταρντανα Γερμανιδα μου :D

Προτεινω ομως αλλο μαγαζι μιας και τοχει γνωστος μου.

Το Enzho.....τιιιιιιι λετε?

Ραντεβου στo ταχυεδεσματοπωλειο goody's και τα λεμε εκει :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τόσα άτομα δε θα χωρέσουμε μάλλον στο ένζο γιατί πολύ πιθανόν θα είναι πίτα.Κάποτε πήγαινα 6-7 φορές την εβδομάδα στο ένζο για 4 χρόνια σερί περίπου.Το χω βαρεθεί πλέον.Αλλά είναι καλό μαγαζί αντικειμενικά...

Θα βρούμε την άκρη στα Γκούντυς :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αντε....μαλλον θα σας κανω την τιμη να εμφανιστω κι εγω συνοδευομενος απο την νταρντανα Γερμανιδα μου  :D

Προτεινω ομως αλλο μαγαζι μιας και τοχει γνωστος μου.

Το Enzho.....τιιιιιιι λετε?

Ραντεβου στo ταχυεδεσματοπωλειο goody's και τα λεμε εκει  :cheers:

<{POST_SNAPBACK}>

...μα και μενα φίλος μου δουλεύει εκει..... :D :D :D

Ελα, οκ, δεν έχω κανένα προβλήμα για το μέρος.

Άς παμε κάπου που να βολεύει να αφήσουμε τις μηχανές μας κ να τις βλέπουμε :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα δουλευει ενας φιλος μου σε σουβλακερι εκει κοντα, στο ΠΟλυγωνο. Πεταγομαστε μετα;

:P :_zeppelin:

C ya there........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mην μπερδευεστε, 18:30 ειναι το ραντεβου στα γκουντις.

18:00 ειναι το ραντεβου στην Α.Γλυκερια στο γαλατσι, για οποιον δεν ξερει να παει στο ραντεβου των 18:30 στα γουντις. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε μας πατε για καφε, μετα για σουβλακια καμια ακρη με καμια ρωσιδουλα εχει κανενας για να καψουμε και τις θερμιδες μετα??? :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα μόνο εγώ πρόβλημα ή δεν μπορούσε κανείς να μπει στο site ? Λόγω βροχής δεν ξεκίνησα καν για το μπουρνάζι αν και τελικά αποδείχτηκε ψιχάλα. Θα σας δω την επόμενη φορα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ηταν γενικό το κακό...

Στο Μπουρνάζι.... τελικά ψυχή δε πάτησε!  :lipssealed:

<{POST_SNAPBACK}>

Τι λετε ρε σεις, 14ατομα ειμασταν, εσεις τι γινατε? :2guns:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λετε ρε σεις, 14ατομα ειμασταν, εσεις τι γινατε? :2guns:

<{POST_SNAPBACK}>

Για τους άλλους δεν ξέρω...

εγώ πάντως ήμουν ο τελευταίος που μίλαγες δίπλα στον Νικόλα! :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ντε ... και ο Busa_makis που ηταν;

Παιδια χαρηκα για οσους γνωρισα για πρωτη φορα!

2troxoi, Edmark,Aggelos και την "φιλος"... :P (ξερει αυτη!)

Ελπιζω να σας αρεσαν τα αυτοκολλητα! τα credits στον Dik! :_thumbsup:

Υ.Γ. α, και τελικα το μπουρναζι ηταν πολυ καλη επιλογη. Ανετη καφετερια, τεραστια, με χαμηλα την μουσικη, και ειχαμε και πρωτη μουρη τις μηχανες. ;)

:bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως ήταν πολύ καλά.Να το ξαναεπαναλάβουμε λίαν συντόμως :_thumbsup::cheers:

Και όπως είπε και ο Νικόλας στη καφετέρια μερικοί απ τους πρωτοεμφανιζόμενους ας έρθουν και σε καμιά προσεχή βόλτα να γουστάρουμε περισσότερο :drunk:

Ευχαριστώ όσους ήρθαν και χάρηκα για όσους γνώρισα για πρώτη και ελπίζω οχι τελευταία φορά :_thumbsup:

Αν και λόγω απόστασης δε μπόρεσα να μιλήσω αρκετά(ελάχιστα θα έλεγα κιόλας)με τον Αδάμ και τον Chris.Την επόμενη φορά θα κάτσουμε πιο κοντά :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εδω οι....αποδειξεις :cheers:

post-46-1137707854_thumb.jpg

ΥΓ: Edmark , στην προσπαθεια σου να ρυθμισεις την αυτοματη ληψη,μου πειραξες το μεγεθος της φωτο κι ετσι η συγκεκριμενη μου βγηκε σε 640Χ480 :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα