javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2006 Αναφερατε μερος που βολευει και ωρα... Εγω ειμαι ανετος απο 16:30 και μετα... οποτε αν μπορειτε και οι υπολοιποι για σχετικα νωρις ειμαι μεσα ... adam και chris_boss οπωσδηποτε για να παραλαβετε τα μπλουζακια σας, και αυτοκολλητα για τους υπολοιπους ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2006 Eγω μέσα είμαι αλλά μετά τις 6 όμως γιατί σχολάω 5:30 :/ Αν θέλετε να πάτε νωρίς σας βρίσκω μετά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2troxoi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2006 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕΣΑ . ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ Ή ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ 18/01/06 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΟΓΩ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΕΝΝΑΣ. ΑΛΛΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2006 ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5 ΟΚ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΩ ΕΠΑΕ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άρτεμις 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2006 ...χμμμ..εαν δεν προκύψει καμιά δουλειά μπορεί να περασω... ;) Να προτεινω: Αίγλη Μπουρναζίου 18.00?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2006 Μια χαρά είναι.Και η ώρα είναι πολύ καλή. Αν και οριακά θα είμαι εγω αλλά τέσπα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2006 Έλα έλα, ανέβα και λίγο πάνω από τις 5000 στροφές... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λυγκέας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2006 (τροποποιήθηκε) Εγω προτεινω, η συναντηση να κανονιστει με γνωμονα το ποτε θα επισκεφτουν την Αθηνα τα παιδια απο την Πατρα. Απο οτι θυμαμαι, σε αλλο τοπικ, ειχαν αναφερει οτι θα ανεβουν Αθηνα μεσα στην εβδομαδα.... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2006 από τον Λυγκέας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2006 Μπουρνάζι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2006 Μεσα,μεσα, οριστικη ωρα και σημειο να δωσετε μεχρι τεταρτη βραδακι και βουυυυυυυυρ ερχομαι ....αν με θελετε στην παρεα βεβαια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2006 Όχι ρε δε σε θέλουμε :lol: :lol: :lol: :lol: Καλώς να έρθεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2006 ΒΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ???? ΥΣΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΦΛΟΥ?? ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΛΕΑΖΕ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2006 Λογικά ισχύει απλά μένει να πούμε την ώρα και το μέρος Πιστεύω δηλαδή ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2006 Ela re java pou eisai na mas peis????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2006 Come on say where and when!!!! I want to be there!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2006 ελα καλημερα! Ας πουμε μπουρναζι για να εξυπηρετει και τον 2troxoi. Επειδη το μαγαζι που προτεινει η Αρτεμις, δεν το εχω υπ οψιν μου, ας πουμε ραντεβου μπροστα στα goody's που ειναι πανω στην πλατεια μπουρναζιου. Και βλεπουμε που παμε. Ας πουμε στις 18:30 για να προλαβει και ο Θανος. ΟΠΟΤΕ 18:30 μπροστα στα goody's στην πλατεια μπουρναζιου. Υ.Γ. Ανταμ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2troxoi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2006 ελα καλημερα! Ας πουμε μπουρναζι για να εξυπηρετει και τον 2troxoi. Επειδη το μαγαζι που προτεινει η Αρτεμις, δεν το εχω υπ οψιν μου, ας πουμε ραντεβου μπροστα στα goody's που ειναι πανω στην πλατεια μπουρναζιου. Και βλεπουμε που παμε. Ας πουμε στις 18:30 για να προλαβει και ο Θανος. ΟΠΟΤΕ 18:30 μπροστα στα goody's στην πλατεια μπουρναζιου. Υ.Γ. Ανταμ; <{POST_SNAPBACK}> THANX ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ 18:45 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΓΓΛΟΥΣ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2006 ελα καλημερα! Ας πουμε μπουρναζι για να εξυπηρετει και τον 2troxoi. Επειδη το μαγαζι που προτεινει η Αρτεμις, δεν το εχω υπ οψιν μου, ας πουμε ραντεβου μπροστα στα goody's που ειναι πανω στην πλατεια μπουρναζιου. Και βλεπουμε που παμε. Ας πουμε στις 18:30 για να προλαβει και ο Θανος. ΟΠΟΤΕ 18:30 μπροστα στα goody's στην πλατεια μπουρναζιου. Υ.Γ. Ανταμ; <{POST_SNAPBACK}> Νικόλα είσαι μεγάλος αρχηγός ρε φίλε Όσο για το μαγαζί που λέει η Άρτεμις είναι πάνω στο πεζόδρομο δίπλα απ τη βιλάτζιο.Αλλά οκ γκούντυς και βλέπουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2006 mesa,mesa anypomono gia kana karamelotsino me kali parea Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2006 javaneze παιζει να με παρεις να παμε μαζι απο γαλατσι;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2006 1. Δεν έχω ιδέα πως πας στο Μπουρνάζι 2. Ελπίζω να μη εκεί που θα με πάτε να μην ακούμε Sotis, Notis κλπ και να μην περνάνε αμάξια με μπουριά [/σπαστικός] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2troxoi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2006 1. Δεν έχω ιδέα πως πας στο Μπουρνάζι 2. Ελπίζω να μη εκεί που θα με πάτε να μην ακούμε Sotis, Notis κλπ και να μην περνάνε αμάξια με μπουριά [/σπαστικός] <{POST_SNAPBACK}> ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2006 Κέντρο. Λ. Αλεξάνδρας (μεγάλη η Χάρη Της) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2006 Λοιπον, εγω σημερα ακύρωσα μια δουλεια την οποία πρέπει οπωσδήποτε να κάνω αύριο.... Σε περίπτωση που με καθυστερήση μπορεί να σκάσω κατευθείαν από τη δουλειά με το κάρο πράγμα λίγο απίθανο. Το ραντεβού για μένα ισχυει βρέξει χιονίσει (μονο ανωτέρας βίας θα το ακυρώσω και ο καιρός δεν ανήκει σε αυτή τη κατηγορία). Aggelos + οποιος άλλος θέλει, μένω σχετικά κοντά στον Java και αν δεν προκύψει θέμα με τη δουλειά κανονίζουμε και κατεβαίνουμε παρέα. (κανονίστε με τον Νικόλα και με πέρνει τηλέφωνο αν χρειαστεί). c ya.... (ασχετο: εχω προβλημα με το pc και μπορώ παραβλέποντας το σημα: ο explorer παρουσιασε ενα σφαλμα...κτλ...κτλ.. να ανοιγω μια σελίδα και να σερφγάρω εκεί. Το λέω γιατί ίσως δεν μπορέσω να ξαναμπώ μέχρι άυριο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2troxoi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2006 Κέντρο. Λ. Αλεξάνδρας (μεγάλη η Χάρη Της) <{POST_SNAPBACK}> ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΡΟΣΙΝΙΟΛ. ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ GOODYS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες