hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2009 Ευχαριστω, ευχαριστω. Δεν υπαρχει αλλο φορουμ που να μοιραζονται τη χαρα μαζι μου τοσο δυνατα. Ευχαριστω παιδια και παλι. Οριστε και οι φοτος. Αληθεια τελικα με αυτες τις βιδες ξερει κανεις τιποτα να μου πει? Καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη Χαλια, χαλια, δε μου αρεσει καθολου... Φιλε μυο κουκλαρα ειναι η ρουφιανα, καλοταξιδο και τυχερο!!! Για τες βιδες που ρωτας, μην το ψαχνεις. Επειδη ειναι με "εξω κεφαλι" με μια οποιαδηποτε "σκυλα" (αν γνωριζεις το ειδικο αυτο εργαλειο) λυνεις οποιαδηποτε βιδα, οσο καλα σφιγμενη κι αν ειναι. Το παν ειναι να μη σε σταμπαρουν... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2009 καλοριζικο,καλοταξιδο και να το χαρεις στο επακρον,πολυ ομορφο εργαλειο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisCBR600F 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2009 καλοταξιδο και παντα ορθιος..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2009 Καλοριζικο, καλα χιλιομετρα, κουκλα ειναι σε λευκο χρωματακι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Leroy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2009 καλοταξιδοοοο ειναι πανεμορφο! ενας φιλος πηρε κ8 1000 του κουτιου παραεισαγωγης 10200 και το αφησαν 10000 μετρητα το κ9 ξεφευγει πολυ παντα χωρις τα γιοσομουρια 10700 με τα γιοσομουρια πανω απο σφακιανακη Χαλια, χαλια, δε μου αρεσει καθολου... Φιλε μυο κουκλαρα ειναι η ρουφιανα, καλοταξιδο και τυχερο!!! Για τες βιδες που ρωτας, μην το ψαχνεις. Επειδη ειναι με "εξω κεφαλι" με μια οποιαδηποτε "σκυλα" (αν γνωριζεις το ειδικο αυτο εργαλειο) λυνεις οποιαδηποτε βιδα, οσο καλα σφιγμενη κι αν ειναι. Το παν ειναι να μη σε σταμπαρουν... :/ Δηλαδη πακετο? Τι να κανω να τις κολλησω? Το σκεφτομαι το φιλαρακι μου εκανε απο μια τσιμπια με αργκον σε καθε βιδα και ησυχασε. Μονο με τροχο μπορουν να του τις βγαλουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kamikaziking 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 μπραβο ρε φιλε να το χαιρεσαι ελπιζω και ο εξοπλισμος ασφαλειας να ειναι εξισου ομορφα αξιοπιστος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 Δηλαδη πακετο? Τι να κανω να τις κολλησω? Το σκεφτομαι το φιλαρακι μου εκανε απο μια τσιμπια με αργκον σε καθε βιδα και ησυχασε. Μονο με τροχο μπορουν να του τις βγαλουν. Τα δικα μου γιοσιμουρια ειναι αλουμινιο, με αργκον θα τις καταστρεψει. Αν ομως εισαι σιγουρος οτι θα σου κανουν καλη κολληση και πανω απο ολα ομορφη, προχωρα! Ααααα, βεβαια για την ηλεκτροκολληση (κι η αργκον ηλεκτροκολληση ειναι) θελει πααααααααααρα πολλη προσοχη, εχουν ακουστει περιστατικα για καμμενους εγκεφαλους, καμμενες μπαταριες κλπ! Οταν χρειαστηκε να λυσω κι εγω μια βιδα απο το πλαισιο, με τις συμβουλες του φιλου μας Χελωνα :( :( , αποσυνδεσα την ηλεκτρονικη πρωτα, μπαταρια κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τα δικα μου γιοσιμουρια ειναι αλουμινιο, με αργκον θα τις καταστρεψει. Αν ομως εισαι σιγουρος οτι θα σου κανουν καλη κολληση και πανω απο ολα ομορφη, προχωρα! Ααααα, βεβαια για την ηλεκτροκολληση (κι η αργκον ηλεκτροκολληση ειναι) θελει πααααααααααρα πολλη προσοχη, εχουν ακουστει περιστατικα για καμμενους εγκεφαλους, καμμενες μπαταριες κλπ! Οταν χρειαστηκε να λυσω κι εγω μια βιδα απο το πλαισιο, με τις συμβουλες του φιλου μας Χελωνα :( :( , αποσυνδεσα την ηλεκτρονικη πρωτα, μπαταρια κλπ. Μπορείς να κάνεις 2-3 "γαζιά" με τικ. Καλοτάξιδο και ατρακάριστο!! Και πάντα γερός!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 13 , 2009 από τον Ravendark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Leroy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 Αυτο που λες θα κανω θα βγαλω τις φισες και θα παω να μου τραβηξειν κανα 2 τσιμπιες στις βιδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες