craven95 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2012 ... τι εννοεις αναποδα καρμπυρατερ?Επειδη εχω κ εγω ενα κζρ κ μου κανει ακριβως το ιδιο πραμα.κατι ασχετο το ειχα 2 χρονια παρατημένο,ακουνητο...ανοιξα το φιλτροκουτι τα καθαρησα ολα αλλα στις σαν να μπουκώνει.τι καρμπυρατερ φοραει απτην μανα του? οταν λεω αναποδα εννοω η εισαγωγη να κοιταει πισω...για να μην τραβαει υπερβολικο αερα...μαλλον το καρμπυρατερ σου θελει ρυθμισμα...σε μαστορα θα πας...το μειγμα αερα-καυσιμου δε θα ειναι σωστο..το kaze-r δε ξερω τι καρμπυρατερ εχει..το zx μου εχει 24αρι keihin..το δικο σου νομιζω keihin 18...καπου εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2012 18αρι βαζαμε στα 50αρια θυμαμαι..Στο δικο μου παπι (Τ50 με μοτερ Crypton 128cc) εχω 24αρι και δουλευει σαν μαμισιο, βεβαια εινα και αναλογα το τι αλλο φορας στο μοτερ σου, εμενα για να αποδωσει χρειαζεται 28αρι,δοκιμασα μια φορα ενα και πραγματικα ειδα αλλο μηχανακι,παντως με 2 και 3 χιλιοστα παραπανω απο τα μαμα καμπ δεν βλεπεις διαφορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
craven95 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 18αρι βαζαμε στα 50αρια θυμαμαι..Στο δικο μου παπι (Τ50 με μοτερ Crypton 128cc) εχω 24αρι και δουλευει σαν μαμισιο, βεβαια εινα και αναλογα το τι αλλο φορας στο μοτερ σου, εμενα για να αποδωσει χρειαζεται 28αρι,δοκιμασα μια φορα ενα και πραγματικα ειδα αλλο μηχανακι,παντως με 2 και 3 χιλιοστα παραπανω απο τα μαμα καμπ δεν βλεπεις διαφορα. φιλε η γνωμη μου ειναι η εξης...παιζει ρολο η ποιοτητα και η κατασκευη του καρμπυρατερ...μπορει να παρεις 2 μηχανακια 125 κυβικα π.χ...βαλε στο ενα κειχιν 22 και στο αλλο οκο 30...αυτο με το κειχιν θα πηγαινει καλυτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 φιλε η γνωμη μου ειναι η εξης...παιζει ρολο η ποιοτητα και η κατασκευη του καρμπυρατερ...μπορει να παρεις 2 μηχανακια 125 κυβικα π.χ...βαλε στο ενα κειχιν 22 και στο αλλο οκο 30...αυτο με το κειχιν θα πηγαινει καλυτερα Φυσικα και παιζει ρολο η ποιοτητα σε ενα καρμπυρατερ, το παραδειγμα σου ομως δεν ειναι τοσο ευσταθες γιατι η εμπειρια μου μου εδειξε οτι αν ενα κινεζικο καρμπυρατερ δουλευει σωστα τοτε σε αποδωση μπορει να φτασει μεχρι και το 90% ενος επωνυμου καρμπυρατερ, η διαφορα στην τιμη ειναι χαωδης, στο παπι μου φοραω απομοιμιση Keihin και το εχω γυρω στα 8 χρονια και ειναι αψογο, η διαφορα ειναι οτι στα 10 κινεζικα το 1 δουλευει σωστα ενω τα επωνυμα δουλευουν ολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
craven95 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Φυσικα και παιζει ρολο η ποιοτητα σε ενα καρμπυρατερ, το παραδειγμα σου ομως δεν ειναι τοσο ευσταθες γιατι η εμπειρια μου μου εδειξε οτι αν ενα κινεζικο καρμπυρατερ δουλευει σωστα τοτε σε αποδωση μπορει να φτασει μεχρι και το 90% ενος επωνυμου καρμπυρατερ, η διαφορα στην τιμη ειναι χαωδης, στο παπι μου φοραω απομοιμιση Keihin και το εχω γυρω στα 8 χρονια και ειναι αψογο, η διαφορα ειναι οτι στα 10 κινεζικα το 1 δουλευει σωστα ενω τα επωνυμα δουλευουν ολα απλα το γνησιο θα κανει το μηχανακι πιο δυνατο..αυτο σημαινει οτι δουλευει πιο σωστα απ την απομιμηση...αρα καιει παραπανω..και λογω σωστου μειγματος κανει καλη καυση αρα εχεις εναν κινητηρα που θα κρατησει χρονια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 απλα το γνησιο θα κανει το μηχανακι πιο δυνατο..αυτο σημαινει οτι δουλευει πιο σωστα απ την απομιμηση...αρα καιει παραπανω..και λογω σωστου μειγματος κανει καλη καυση αρα εχεις εναν κινητηρα που θα κρατησει χρονια... Αρα δινεις 450 ευρω και αγοραζεις ενα Keihin Fcr 24 για το Lifan ή το GLX και εισαι αρχοντας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
craven95 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Αρα δινεις 450 ευρω και αγοραζεις ενα Keihin Fcr 24 για το Lifan ή το GLX και εισαι αρχοντας... φιλε 1ον τα fcr ειναι καρμπυρατερ για μηχανες..fcr 24 δεν υπαρχει τουλαχιστον οχι γνησιο..και 400 € κανει το 32αρι...σε μαμα μηχανακι πολυ απλα αφηνεις το μαμησιο καρμπυρατερ και εχεις το κεφαλι σου ησηχο..αν θες γκαζι υπαρχουν και μηχανες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Komorias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 φιλε craven95 το μηχανακι ειναι μαμα..με φιλτροκουτι κτλ... μηπως παιζει καποιο βιντεο που να δειχνει απο που ξεκιναμε να ρυθμιζουμε το καρμπυρατερ απο αερα η παροχη...(ταχω παρατησει τα δικυκλα εδω κ 3-4 χρονια κ ταχω ξεχασει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
craven95 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 φιλε craven95 το μηχανακι ειναι μαμα..με φιλτροκουτι κτλ... μηπως παιζει καποιο βιντεο που να δειχνει απο που ξεκιναμε να ρυθμιζουμε το καρμπυρατερ απο αερα η παροχη...(ταχω παρατησει τα δικυκλα εδω κ 3-4 χρονια κ ταχω ξεχασει) δεν ξερω αν υπαρχει καποιο βιντεο..το μονο που μπορεις να ρυθμισεις αμεσα ειναι το ρελαντι και το μειγμα..και για το μειγμα καλυτερα να το πειραξει καποιος που ξερει καλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Komorias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) σαν να πηγαινει καλυτερα τωρα...το θεμα ειναι οτι σταζει σιγα σιγα πολυ σιγα σιγα βενζινη απτο σωληνακι του καρμπυρατερ(αυτο που παει κατω)δεν ξερω ετσι πρεπει? απο αυτο το ασπρο σωληνα σταζει σταγονες βενζινης Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2012 από τον Komorias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
craven95 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 ναι μια χαρα εισαι...λοιπον ακου τι θα κανεις...γυρνας τη βιδα του μειγματος τερμα δεξια...μετα μιαμιση στροφη αριστερα βαζεις μπροστα το μηχανακι ρυθμιζεις το ρελαντι να δουλευει σε νορμαλ στροφες 1400-1600 και εισαι ετοιμος...πριν τα κανεις αυτα μη ξεχασεις οτι το μηχανακι σου πρεπει να ειναι ζεστο...ουτε κρυο ουτε λαμπαδιασμενο..απλα ζεστο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Komorias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 ναι τοχω ρυθμισει thanks. πως να γρασαρω την ντιζα του γκαζιου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
craven95 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 δε χρειαζεται...αν θες ριξε λιγο λιπαντικο η αντισκουριακο σπρεΐ..περιτα πραγματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Komorias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 ξερεις τι γινεται...ας πουμε ειμαι τεταρτη τερμα γκαζια κ αναβει το κοκκινο...παταω φρενα κατεβαζοντας τις ταχυτητες κ εκει στο κατεβασμα αργουν πολυ να κατεβουν οι στροφες του κινητηρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
craven95 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 ξερεις τι γινεται...ας πουμε ειμαι τεταρτη τερμα γκαζια κ αναβει το κοκκινο...παταω φρενα κατεβαζοντας τις ταχυτητες κ εκει στο κατεβασμα αργουν πολυ να κατεβουν οι στροφες του κινητηρα... αχα..θα κατεβασεις τη βελονα του καρμπυρατερ...μετα ρυθμισε παλι μειγμα...θελει ανοιγμα απο πανω το καρμπυρατερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Komorias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 ε εδω δεν τοχω...πως να κατεβασω την βελονα?μαλλον παω στον μαστορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
craven95 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 δεν θελει πολλη ωρα..ξεβιδωνεις το καπακι απο πανω με το χερι..αλλα πηγαινε σε μαστορα γιατι μπορει να θελει κατι αλλο...αν το μειγμα ειναι σωστα ρυθμισμενο τοτε φταιει η βελονα κατα τη γνωμη μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Komorias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 ναι οκ να βγαλω την βελονα τοχω αλλα αυτο που λες να κατεβασω δεν τοχω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
craven95 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 βουρ στο μαστορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Komorias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 παιδια οταν βγαζει ακαφτες απο εξατμιση (οταν αφηνω το γκαζι) κ σταζει σταγονες απο το σωληνακι του καρμπιρατέρ τι σημαινει?παιρνει πολυ μειγμα η λιγο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες