ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 8 Εκκινήσεις ... 8 κανονικοί τερματισμοί ... 0 απρόοπτα ... 0 βλάβες. 2002 Διανυκτέρευση Φλώρινα. Εκκίνηση Terra Verde Δελφοί. Μετέωρα. Γρεβενά. Mετέωρα. Τερματισμός. Παλατάκι Χαϊδαρίου. 2003 Διανυκτέρευση Αγ.Αθανάσιος Θεσ/νίκης Τerra Verde Εκκίνηση Λουτρά Σμοκόβου Πυρρά Κοζάνης ... Πήλιο 2004 Διανυκτέρευση Καρπενήσι Παιχνίδι 36ώρου: Οδήγηση καρτ. Θήβα. Μνημείο Ζαλόγγου Καλαρύτες Ιωαννίνων Καρπενήσι. Χιονοδρομικό Βελουχίου Καρπενήσι. Χιονοδρομικό Βελουχίου Δομνίστα Μετόχι Ευβοίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 2005 Διανυκτέρευση Καλαμπάκα. Φράγμα Μόρνου Παιχνίδι 36ώρου: Υδροποδήλατο στη Λίμνη Πλαστήρα. Καλαμπάκα. Ξενοδοχείο Divani ... Xιονοδρομικό Βασιλίτσας Νυδρί Λευκάδας.Καταρράκτες. 2006 Διανυκτέρευση Χαλκιδική (Κασσάνδρα) Χαλκίδα Παιχνίδι 36ώρου: Στίβος μάχης στον Όλυμπο. Πέρασμα με συρματόσχοινο σε ύψος 30μ Καλαμάκι Κασσάνδρας Οχυρό Ρούπελ. Λίμνη Κερκίνη. Ξενοδοχείο Κασσάνδρα Παλλάς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 Aυτα ειναι τα καλυτερα!!!!! ;) ;) Αυτα ειναι που σου μενουν στην ζωη!!!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 2007 Επετειακό Διανυκτέρευση Πλαταμώνας και Κομοτηνή. Πλαταμώνας Αλεξανδρούπολη ... ... Νευροκόπι Ξάνθη Παιχνίδι 36ώρου: Γύρος πίστας καρτ στις Σέρρες σε 60" με μοτό. 2008 Διανυκτέρευση Πάργα. Λίμνη Πλαστήρα. Λίμνη Πλαστήρα. Φράγμα Αχελώου ... Πάπιγκο Παιχνίδι 36ωρου: Βραδυπορεία με μοτοσυκλέτα.Οlympus Plaza Αντίριο Φράγμα Ταυρωπού Σκοτεινή Κορινθίας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μπράβο ALX!!!!!!!!! :clapping2: Είσαι ο MASTER του 36ωρου!!!!!!!!! :_rock-on: Συγχαρητήρια για όλες αυτές τις ωραίες σου συμμετοχές και σου εύχομαι να είσαι γερός και ορεξάτος να συμμετέχεις για πάρα πολλά χρόνια ακόμη στο 36ωρο με το BMW σου (μιας και δεν σε κόβω να ξαναλλάζεις μηχανή για πολλά χρόνια) και να μαζεύεις διαρκώς εμπειρίες!!! :D Άλλωστε όπως είπε και ο Μιχάλης από πάνω... αυτές είναι που μένουν!!!!!! (Από το φετινό δεν θα βάλεις;;;) :/ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2009 από τον Seirios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 2009 Διανυκτέρευση Αρχαία Ολυμπία Πύλος Κορώνη Αμαλία Hotel. Αρχαία Ολυμπία Παιχνίδι 36ώρου: Τοξοβολία. Πολύδροσο Μονεμβασιά Γύθειο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 ζηλεψα ηδη φανατικος 36ωρος :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 Μμμμμ... σιγά τα ωά... :closedeyes: :thumbsup: :thumbsup: Φυσικά και κάνω πλάκα... εύγε Αλέξη, να δώ πότε θα καταφέρω εγώ να συμμετάσχω σε τουλάχιστον ένα 36ωρο. Πάντα τέτοια, αξέχαστες εμπειρίες και αναμνήσεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
just me 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 ζήλια,ζήλια,ζήλια,ζήλια....... <_< Άντε και στα δικα μας....καποτε... Πιστευω οτι εχεις πραγματοποιησει ενα όνειρο πολλων εδω μεσα... Μπραβο και να εισαι καλα και για τα επόμενα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 Τι να πώ, με έψησες για το επόμενο........................ (γεροί νά 'μαστε)......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 Τι να πώ, με έψησες για το επόμενο........................ (γεροί νά 'μαστε)......... και εγω θελω αλλα δεν ξερω τι θα πει το glx ... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΟΦ ΤΟΠΙΚ ΑΛΛΑΘΕΛΩ ΝΑΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ (ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΝΟΕΙΤΕ) ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ? ΨΗΘΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 Τι να πώ, με έψησες για το επόμενο........................ (γεροί νά 'μαστε)......... εγω ειχα ψηθει και για φετος, αλλα οι σπονσορες του mybike δεν μου πληρωναν τα εισητιρια να κατεβω ελλαδα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 Respekt ρε φιλε!....οντως μεγαλη γιορτη το 36ωρο !...και απιστευτη η συνέπεια σου σε αυτο το παρτυ! ....μακαρι καποτε να αξιωθώ να λαβω μερος και γω σε μια τετοια ομορφη γνωριμία με την Ελλαδα! ......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 επειδη το χαιρεσε το ζεις και το μεταδιδεις. παντα ορθιος για να σε βλεπω στα επομενα 36αωρα. και σε παρακαλω μην ξυνεις πληγες νωπες απο τωρα μετραω μερες :P και για οσους ψηθηκαν και δεν ηρθαν απλα χασατε χο χο χο χο. για μενα αυτη η διοργανωση ειναι η ουσια της μηχανης και του αναβατη. αντε και εις τα επομενα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 επειδη το χαιρεσε το ζεις και το μεταδιδεις. παντα ορθιος για να σε βλεπω στα επομενα 36αωρα. και σε παρακαλω μην ξυνεις πληγες νωπες απο τωρα μετραω μερες :P και για οσους ψηθηκαν και δεν ηρθαν απλα χασατε χο χο χο χο. για μενα αυτη η διοργανωση ειναι η ουσια της μηχανης και του αναβατη. αντε και εις τα επομενα.... +650!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kavadias 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 άλεξ επειδή θέλω να κάνω κάποια παλαιότερα 36ώρα μόνος μου (έχω συμμετάσχει μόνο φέτος και πέρυσι) έχεις πρόχειρες τις διαδρομές; έστω και χοντρικά; θενκς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 Πρέπει να βγάλω τα χαρτιά μου που τα έχω αποθηκευμένα για να τις βρω τις διαδρομές. Ίσως κάποια στιγμή το κάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 Προστέθηκαν μερικές ακόμα φωτό στo τόπικ από την αρχή :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 Λείπει μία ....αυτή ............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 O αγριόσκυλος δεν είναι αυτός? :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ακριβός Αγριόσκυλος η κατάρα των ερημότοπων......... Από το παλιό Μ.Β τρίκυκλο κλπ κλπ :( :( Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2009 από τον soter3gm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες