nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Καλησπέρα εχω το crypton x αλλα με τις ακτινότες ζάντες κ δεν μου αρέσουν... -_- θέλω να ρωτήσω αν γίνετε να βάλω ζάντες απο άλλο παπί? η να μου πείτε που μπορώ να βρω τετείες για τ μηχανάκι μ... ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Σε τι χρώμα το έχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 κοκκινο......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
REPT1L3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου, από επίσημο αντιπρόσωπο μου είπαν ότι η special κοστολογούνται κοντά στα 140ευρώ. Υπάρχουν aftermarket πουθενα; Σκεφτόμουν για μαύρες για να κολήσει με το χρώμα του παπιού Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 πολυακτινες βαλτε! εμενα μαρεσουν πολυ! σε μαγαζια με αξεσουαρ θα βρειτε απο ζαντικο καργα..ή παρτα καποια που σας αρεσει σε οποιοδηποτε χρωμα και βαψτε την σε φανοποιειο..δεν νομιζω να σας πιασει τον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες