ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Δεν ξέρω ρε παίδες, αλλά κάθε φορά που βλέπω αυτά τα ιδιαίτερου σχεδιασμού κράνη να τα φορούν κάποιοι, δεν μου γεμίζουν το μάτι από θέμα ασφάλειας. Αφήστε που τα περισσότερα σχέδια που έχουν είναι semi face (κοινώς χωρίς σαγόνι... τύπου jet) Εγώ πάντως δεν θα αγόραζα κράνος αυτής της μάρκας. Ούτε καν ξέρω πόσο έχουν να φανταστείτε. Νομίζω επίσης πως η Momo ειδικευόταν σε αξεσουάρ αυτοκινήτων ή κάνω λάθος? Κάτι ζάντες momo θυμάμαι και άφτερ μάρκετ τιμόνια αυτοκινήτων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 εμένα μου αρέσουν. Καθώς έχω πει και παλαιότερα πως φοράω και jet κράνος για συγκεκριμένο λόγο. Σαν εταιρία φτιάχνει ποιότικά πράγματα για αγωνιστική χρήση αυτοκινήτων γιατί όχι και κράνη. Εδώ βγάζει η givi κράνη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Η Momo είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στα Aftermarket αυτοκινήτων όπως χειρόφρενα, λεβιέδες, πεντάλ, τιμόνια, bucket καθίσματα και πάρα πολλά άλλα ασχολείται και με ζάντες και τέτοια... Αν είναι ποιοτικό το κράνος και πληρεί τις προδιαγραφές δεν βλέπω τον λόγο να μην το αγοράσει κάποιος που του αρέσει... Ακόμη και αν είναι τύπου jet (κάποιοι τα προτιμούν...) Και απ' ότι είδα σε ένα μοτοπεριοδικό πρόσφατα σε μια δοκιμή σκούτερ ο δημοσιογράφος φορούσε ένα μπλε momo design τύπου jet και ήταν πολύ όμορφο... Γενικά τα προϊόντα της εταιρίας είναι πολύ ποιοτικά (ειδικά αν κρίνω από κάποια aftermarket της που βάλαμε στο αυτοκίνητο -λεβιέ, χειρόφρενο, πενταλ κ.τ.λ.). Αν είναι έτσι και τα κράνη της σε θέμα ποιότητας, τότε μιλάμε για πολύ ποιοτικά προϊόντα!!!!! ;) ;) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Εγώ τα ανέφερα επειδή δεν έχω ιδέα γι αυτά και πραγματικά θα ήθελα να μάθω "τι λένε" από κάποιους που ξέρουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Καλά κράνη αλλά για όποιον ψάχνει ένα μισό κράνος, όμορφο και για μες στην πόλη. Στην Ιταλία παραπάνω από τους μισούς οδηγούς μηχανών τα χρησιμοποιούν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Τα έχω δεί, δεν με ενθουσιάζουν αυτού του τύπου τα γκλαμουροντιζαϊνάτα κράνη (ή οτιδήποτε άλλο που άπτεται της ασφάλειας). Αυτή θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημα. Βέβαια, επειδή πρόκειται για σοβαρή εταιρεία, μάλλον δίνει το σχέδιο σε κάποια εταιρεία που κατασκευάζει κράνη, και κάπου μέσα θα (πρέπει να) γράφει και το όνομα του κατασκευαστή. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες εταιρείες που κατασκευάζουν κράνη φασσόν (έχω ακούσει πως τα κράνη της BMW μέσα γράφουν made by CABERG under license for BMW). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 (έχω ακούσει πως τα κράνη της BMW μέσα γράφουν made by CABERG under license for BMW). Μπα... λιτότης η BMW? Μέχρι τώρα της τα έφτιαχνε η Schuberth Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Η Momo δεν κατασκευάζει κράνη. Τα αγοράζει από Ασία. Κατά τη γνώμη μου, είναι ΠΟΛΥ υπερτιμημένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 δε μου γεμίζουν το μάτι... ίσως για κάνα σκούτερ αν ο άλλος δε πείθεται να βάλει άλλο κράνος με τίποτα μόνο έτσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 ΑΘΛΙΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Δεν ξέρω ρε παίδες, αλλά κάθε φορά που βλέπω αυτά τα ιδιαίτερου σχεδιασμού κράνη να τα φορούν κάποιοι, δεν μου γεμίζουν το μάτι από θέμα ασφάλειας . Αφήστε που τα περισσότερα σχέδια που έχουν είναι semi face (κοινώς χωρίς σαγόνι... τύπου jet) Εγώ πάντως δεν θα αγόραζα κράνος αυτής της μάρκας. Ούτε καν ξέρω πόσο έχουν να φανταστείτε. Νομίζω επίσης πως η Momo ειδικευόταν σε αξεσουάρ αυτοκινήτων ή κάνω λάθος? Κάτι ζάντες momo θυμάμαι και άφτερ μάρκετ τιμόνια αυτοκινήτων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 B) .... να πω την αμαρτια μου για μεσα στη πολη ... ετσι με το παπακι ... χαλαρα ισως φορουσα ενα! ...αν μου χάριζε ενα καποιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Επειδη το εχει φιλος για την κινηση εντος πολεως ειναι μια χαρα αν και πανακριβο.Ιδανικο μονο για μονογκαζους και περισοτερο γυναικες το προτιμουν ο λογο design.Να ξερετε επισης οτι τα αναλωσιμα ζελατινες κτλ απλα δεν αγκιζονται ουτε κοιτας την τιμη τους. Με τα λεφτα του περνεις απιστευτο κρανος για ολες τις χρησεις και σε αριστη ποιοτητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Αν μπορεί να πείσει ένα design, μια κυράτσα ή έναν κάγκουρα να φοράει έστω και μισό κράνος.. καλό είναι.. my2cents. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 το μομο βγαινει απο το ΜΟΛΟΚΙΣΜΕΝΟ; ουτε στη barbie που θα ειχα μεσα στη μπαγκαζιερα δεν θα το εβαζα εγω παντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Αν μπορεί να πείσει ένα design, μια κυράτσα ή έναν κάγκουρα να φοράει έστω και μισό κράνος.. καλό είναι.. my2cents. Τι εξαλα κολπακια ειναι αυτα στην υπογραφη σου janabetακο ?!?!?!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Εγω Παντος που ειμαι μεσα στην πολη πολυ και ζεσταινομαι και εχει συνεχεια βαλε βγαλε και η μ@λακισμενη βαλιτσα μαμας BMW Δυσκολα χωραει ενα κρανος και αυτο μεχρι 61 νουμερο, τι να κανω πηρε ενα ντεζαινατο ΜΟΜΟ Carbon Streetfighter €400.00 /570γρ και βολευει για την χρηση που το θελω, α ναι και η ζελατινα λογου δερματακι και ραφης εχει σαν ανταλλχτικο €90.00, διοτι καποιος το ρωτησε.......Για τα εκτος Αθηνας BMW System 5 Με BT2 Midland......αψογα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 ΑΘΛΙΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Πολλά λεφτά για το τίποτα... Relax... ΜΟΜΟκία design... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
archive25 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Παίδες εγω για την ασφάλεια και ποιότητα κατασκευής δεν ξερω να σας πω, πλην όμως πολύ καλή μου φίλη με το συγκεκριμένο ΜΟΜΟ της φωτογραφίας, έπεσε και κατέληξε με 3 ράμματα στο σαγόνι.. "Ευτυχώς" το πανάκριβο ΜΟΜΟ δεν αγγιξε άσφαλτο να έχει κι έξοδα μετα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 http://1.bp.blogspot.com/_BCsaeWGNwNI/Sia-.../psomiadis2.jpg :_whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 http://1.bp.blogspot.com/_BCsaeWGNwNI/Sia-.../psomiadis2.jpg ειναι κεβλαρ , μην το βλεπεις ετσι, του στρατου ειναι, νεα φουρνια :P ΨΩΜΙΑΔΗΣ !!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Ο απο κάτω μου έφαγε νίλα με τις βάσεις για το φουλφαίρινγκ που πήρε! ειναι κεβλαρ , μην το βλεπεις ετσι, του στρατου ειναι, νεα φουρνια :P ΨΩΜΙΑΔΗΣ !!! :lol: θελω να δω τον τροπο που το κεβλαρ (η το μομο) θα πρστατεψει τη μυτούλα του :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Geek 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Ηρθα απο Ιταλια πριν λιγες μερες! Ολοι αυτα τα κρανη φορανε, ακομα και αυτοι που εχουν SS μηχανες! Εχει ξεκολιαστει να πουλαει αυτο το κρανος και ειναι ακριβοοοοοο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Οπτικά όντως πολύ design.Για ποιότητα και αντοχή τους θα ξέρουν αυτοί που τα έχουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες