Jump to content
Sign in to follow this  
apatsi

ποσο Απιστοι εισαστε?

εχετε απατησει τον/η συντροφο σας?  

82 ψήφοι

1. 1.

• ???
      21
    • ???
      24
    • ?? ??? ???????
      18
    • ??? ???? ??? ??????
      11

Recommended Posts

Καλά πιστεύω πως οι περισσότεροι αναγνωρίζουν στον εαυτό τους ελαφρυντικά και δεν το κατηγοριοποιούν ως "κέρατο", αλλιώς τι να πω, παιδιά μαγκιά σας και χαρά στην πειθαρχία σας. Εγώ δεν μπορώ καν να με φανταστώ να μην έχω κερατώσει, πόσο μάλλον σε μικρότερες ηλικίες.

Α, επίσης, πως ορίζετε το κέρατο

1 - για εσάς

2 - για τον /την σύντροφό σας ?

:whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ειναι διαφορετικο μαλλον να συζηταμε για απιστια μεσα στο γαμο και πολυ διαφορετικο να λεμε για απιστια σε ελευθερη σχεση.Προσωπικα οσο ημουν ανυπαντρος δεν μπορουσα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να κατσω σε μια σχεση πανω απο μια-δυο βδομαδες...Ημουν καρτοκινητο...χωρις δεσμευσεις... :grin::_rock-on: Ετσι γουσταρα παντα.Free drink που λενε..Εκει λοιπον δεν θεωρω οτι απιστει καποιος.Πας γουσταρεις γεια χαρα..αυτο ειναι,ελευθερη σχεση.Οταν ομως μιλαμε για γαμο τοτε αλλαζει πολυ το θεμα,τουλαχιστο ετσι οπως το βλεπω εγω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικά και δεν πιάνετε απιστία σε ελέυθερη σχέσεις 1 ή 2 εβδομάδων.Αν ομως έχεις σοβαρή σχέση τότε για μένα είναι απιστιά. :knuppel2::bop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει ειμαι μικρος ακομα οποτε δεν βαζω το χερι μου στην φωτια οτι δεν θα γινει...Αλλα μεχρι τωρα ΟΧΙ...Αν δεν γουσταρω φευγω απο την σχεση...

Αλλα στην τωρινη σχεση οχι μονο να φυγω ή να κερατωσω δεν θελω αλλα μπορω να πω οτι περναω υπεροχα!!!Οποτε δεν μου εχει περασει καν απο το μυαλο τετοιο ενδεχομενο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδή ο απέναντι έχει mercedes με σαλόνι όλο δέρμα?

Βρε "Are you talking about me? "............. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν παιζει δηλαδη αυτη η εκδοχη;... :)

:_thumbsup: Συμφωνω 100%, Αντε βρε αγγελουδια :_innocent: ειστε ολοι σας!!! να σας δωσουμε και βραβεια :drunk: , να κερασω και παγωτακι???? βρε αντε ψευτες , 20 οχι καλα λεει ο φιλαρακος μου, ειναι δυνατων? καλα που μενετε?? Sorry μου ειναι αδιανοητο να πιστευσω οτι δεν το εχετε κανει/δεν το εχετε επιχειρηση/δεν το εχετε σκεφτει....................Παπαγαλακια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :shit:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
δεν νομιζω αυτοι που λετε οτι δεν εχετε απατισει να ειναι αληθεια,ουτε μια φορα στο παρελθον?

παντος το μονο σηγουρο ειναι οτι ο τροχος γηρναει,τη μια εισαι απο πανο κ την αλλη πληρονεις για οτι εχεις κανει μεχρι εκινει τη στηγμη

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το να κερατωσεις ειναι απλα πραξη που υποδηλωνει οτι δεν εισαι επαρκης και ευχαριστημενος... δεν ειναι δε και το τελος του κοσμου ...αλλα οχι ευχαριστω δε θα παρω....

δεν εχω κερατωσει ..μεσα σε σοβαρη σχεση...εχω σκεφτει πολλες φορες να το κανω..αλλα δεν το κανα..καλυτερα να τελειωσεις κατι οταν εχει φθαρθει παρα να το στιγματισεις με ενα κερατο...

σε σχεσεις τοθ κ@λου , εχω μ@λακιστει δεξα αριστερα .... αλλα εκει δεν πιανει γιατι δε τιθεται αλλωστε συναισθημα...

εχω φαει κερατο παντως ...πριν κανα 2χρονο .......... και εκτιμησα την ειλικρινεια του τοτε κυριου....που μου το πε αμεσα και με επιχειρημα ......... την κοπελα με την οποια με κερατωσε τοτε μαλιστα την παντρευεται σε ενα μηνα.... thats life... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα συμφωνίσω οτι αν δε σε καλύπτει αυτό που έχεις..... πιο το νόημα..... προχωράς σε κάτι καινούριο. Αν μιλάμε γαι σοβαρές σχέσεις δε βρίσκω ουσία στο να κάνεις κάτι τέτοιο. Απλά παρατήνεις την ταλαιπωρία του ενός ή του άλλου....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:_innocent: Φίλοι μου και να θές να αγιάσεις δεν μπόρεις.Κυκλοφορούν κάτι πειρασμοί στο δρόμο που κολάζουν και παπα. :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τους παπάδες έχουμε ξεχωριστό section εδώ στη κόλαση!!! Με όλα τα κονφόρ! Καζάνια νέας τεχνολογίας απο μέταλο που χρησιμοποιείται απο τη ΝΑΣΑ στην κατασκευή της ακάτου προσγείωσης των διαστημικών λεωφορίων που αντέχουν σε τρελλές θερμοκρασίες!!! Bring 'em ΝΑΟΥΜ :devil::devil::devil::devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλέπω πως το ερώτημα, με σχεδόν χορωδιακό συγχρονισμό μετατράπηκε σε

Τι είναι "σοβαρή σχέση".

Παιδιά ούτε εγώ, ποτέ, ούτε μία φορά ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ :D

Ρε άντε ρε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα