Jump to content
Sign in to follow this  
paitos

Στυλ οδηγησης

Recommended Posts

Μπορειτε να αλαξετε στυλ οδηγησης μετα απο χρονια?

Γιατι ρωταω?

Εχω το στρωμακι 3 χρονια, πριν από αυτό ειχα παντα χωματερα και λιγο motard, οποτε δεν εμαθα πραγματικα να στριβω με χιλιομετρα στην ασφαλτο, οσον αφορα την εθνικη γιατι σε σφιχτα κομματια δεν εχω προβλημα.

Τωρα τελευταια αρχιζω να βγαζω δειλα δειλα το σωμα εξω για να μειωσω τις μοιρες κλισης, γιατι στις τελευταιες βολτες τα λαστιχα «τελειωναν» (το πισω)

Δεν εχω παει ποτε σε πιστα μεγαλη (μονο σε καρτ) ή καποιο μαθημα css

Kαι ρωταω οσους το εχουν ψαξει, είναι σωστο αυτό που λεω(κανω)?

Με την μεταφορα του βαρους δεν μειωνετε η κλιση ή είναι ιδεα μου?

Και μην ακουσω σχολια του τυπου αλαξε μηχανακι………αυτό εχω αυτό στριβω :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
....

Με την μεταφορα του βαρους δεν μειωνετε η κλιση ή είναι ιδεα μου?

Και μην ακουσω σχολια του τυπου αλαξε μηχανακι………αυτό εχω αυτό στριβω :_thumbsup:

....με τη μεταφορα του βαρους μεταφερεις το κεντρο βαρους μεσα στη στροφη και ακομα πιο χαμηλα .....αλλαζοντας την κλιση λοιπον του σωματος πετυχαινεις να μπαινεις στη στροφη με μικροτερη κλιση της μηχανης απο οτι θα έμπαινες αν καθοσουνα ακριβως ισια και αυτο σημαινει μεγαλυτερη σταθεροτητα .... και ακομα περισσοτερες ρεζερβες να γκαζωσεις και να δωσεις και αλλη κλιση για να παρεις ακομα περισσοτερα χιλιομετρα!

...τα μηχανακια δεν ειναι στριφτερα ...οι αναβατες ʽστριβουνʽ ...το μηχανακι σου οταν βγηκε στη παραγωγη ...το ανακυρυξαν για 2 συναπτά χρονια ʽΒασιλια των Αλπεωνʽ....καταλαβαινεις λοιπον οτι ειναι μονο στο χερι σου και στη ποιοτητα της ασφαλτου!...στις μοναδικες στροφες που σε χτυπανε τα SS ειναι στις ανοιχτες , μεγαλες στροφες εκει που η δυναμη και το πολυ σκληρο στήσιμο τους επιτρεπει να μπουν με πολλα! :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι γουστάρεις μπορείς να κάνεις με το μοτοσακό σου! Και βέβαια μπορείς να αλλάξεις στύλ! Απο σένα εξαρτάται και όχι απο το μηχανάκι σου!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα 70% εξαρταται απο τον αναβατη και ενα 30% απο την μηχανη που εχεις φιλε ,σωστο να βγαζεις σωμα στην στροφη για μενα αλλα για να μπαινεις ακομα με μεγαλυτερη ασφαλεια δες το κεφαλαιο ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ............ :rtfm:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγαινε σε ένα από τα bike scools που διοργανόνονται κάθε χρόνο και θα δεις ότι θα αλλάξει το στυλ οδήγησης προς το καλήτερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαφώς και μπορείς! Εγώ το αλλάζω από βόλτα σε βόλτα και πάντα προς το καλύτερο. Κάθε φορά βρίσκω και κάτι που με βοηθάει ακόμα περισσότερο.

Το βγάλσιμο από την μοτό μέσα στην στροφή, μπορεί στην αρχή να σου δημιουργεί μια φοβία και μια ανασφάλεια, αλλά όμως αν το συνηθίσεις θα δεις πόσο απλό είναι.

Το μόνο που πρέπει να προσέχεις όμως όταν το κάνεις, να έχεις πάντα την σπονδυλική σου στήλη παράλληλη με την μοτοσυκλέτα. Όχι δηλαδή το κεφάλι και τους ώμους έξω κι ο κώλος να κάθεται κανονικά στη σέλα, αλλά ούτε και το αντίθετο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
φυσικα και αλλαζει εγω οσο περναει ο καιρος παω και ποιο αργα... :lipssealed:

Αργά, αλλά ...σταθερά ε? :D Όπως βολεύεται ο καθένας κι όπως καλύτερα αισθάνεται. Ποτέ μην κάνεις κάτι παραπάνω από αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα. Η υπερβολή βλάπτει, εκτός κι αν το κάνεις με θέληση για εκμάθηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με το στωμα σου μπορεις να κανεις οτι θελεις να αλλαξεις κλιση να αλλαξεις στυλ οδηγησεις να αλλαξεις μηχανακι...... :lipssealed: :lipssealed:

:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
φυσικα και αλλαζει εγω οσο περναει ο καιρος παω και ποιο αργα... :lipssealed:

Mην αγχωνεσαι.. ΟΜΟΙΩΣ!!.. :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mην αγχωνεσαι.. ΟΜΟΙΩΣ!!.. :grin:

μα γι αυτο το κανω για να μην αγχωνομαι :)

κραταει δε κραταει χεστηκ@ θα μπω ποιο αργα και δε θα το μαθω ποτε B)

edit σορυ για το σπαμ paitos αλλα καπου επρεπε να το πω :)

Τροποποιήθηκε από τον Al_Bandy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
με το στωμα σου μπορεις να κανεις οτι θελεις να αλλαξεις κλιση να αλλαξεις στυλ οδηγησεις να αλλαξεις μηχανακι...... :lipssealed: :lipssealed:

:P

aaaaa ΣΤΡΩΜΑ ΣΟΥ ειθελα να γραψω οχι ΣΤΟΜΑ..... ΕΕΕΕ ελπιζω να μην παρεξηγηθικααααααα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλάζει, πως δεν αλλάζει.. Το καλό όμως είναι να αλλάζει λόγω εμπειρίας, λόγω συνειδητοποίησης κάποιων πραγμάτων κλπ. Το δυσάρεστο είναι να αλλάζει μετά από ατύχημα. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε ένα X-Box και λιώσε στο motogp....γιατί να πειραματίζεσαι στο δρόμο (και να πάρεις και στον λαιμό σου καναν άνθρωπο)

Χεχεχε, πέρα από την πλάκα, είμαι σύμφωνος με τα άλλα παιδιά, το στύλ οδήγησης εσύ το ορίζεις στη μηχανή σου, αυτή θα σου ορίσει τα όρια όμως....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα