black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Παιζει ΠΟΛΥ αυτο το σεναριο Θαναση...Ηδη δειλα δειλα δηλωθηκε ενδιαφερον απο καποιους εδω... B) Δεν ξερω ποιους εννοεις, αλλα προσθεσε και μενα σ'αυτους! :yes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Να μην ασχοληθώ με "μανούλα μου" δηλαδή ε; Μη βιαζεσαι λεμεεε...περιμενε και θα χωσω προταση για "ειδικη τιμη Ομαδικης" εαν βρεθει πότε και πόσο... :) κι εγώ αν κάνω την κίνηση (αν προλάβω δηλ πριν με πυροβολήσει η αρραβωνιαστικιά μου) θα πάω Αθήνα σε συγκεκριμένη αντιπροσωπεία. φανταστείτε το Άσπρο Τζι Ες φορτωμένο με 2000 ευρώ πράγματα μαμά και γυαλισμένους λαιμούς καθαρό ασημί!! Μη βιαστεις παντως...θα πεσει προταση για "πολλους"... Δεν ξερω ποιους εννοεις, αλλα προσθεσε και μενα σ'αυτους! Οκ...σε εχω στα συν... B) Ρε λες τελικα πλακα-πλακα να γινει σαν την αλοιφη γυαλισματος;Να παμε για κανα δυο κομματια και να γινει της ποτ@νας της BMW το καγκελο; :lol: :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 όντως, το επετειακό το βλέπεις και σου τρέχουν τα σάλια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 εμενα αυτο το ασημενιο καπακι με χαλαει πολυ,μα παρα πολυ off topic +1000 on topic ρε λετε να εχει ερθει η ωρα? ουτε χρονο δε το εχω το φαιζερ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 ρε λετε να εχει ερθει η ωρα? ουτε χρονο δε το εχω το φαιζερ... Kαι πολυ το'χεις...Ακου με και μενα κατι ξερω... :D Ρε κοιτα να δεις που στο τελος θα ανοιξουμε και Υποκατηγορια "Anniversary GS Bikers" με την Ομαδικη που θα γινει... :lol: :lol: (πλακα-πλακα μαζευομαστε ΣΟΒΑΡΑ). B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Kαι πολυ το'χεις...Ακου με και μενα κατι ξερω... :D Ρε κοιτα να δεις που στο τελος θα ανοιξουμε και Υποκατηγορια "Anniversary GS Bikers" με την Ομαδικη που θα γινει... :lol: :lol: (πλακα-πλακα μαζευομαστε ΣΟΒΑΡΑ). B) ενα topic αυτο και το αλλο με τα σκυλογατακια, βλεπω αντι GS και σκυλο βλεπω να μου δινουν διαζυγιο... :P :P κουκλα το ασπρο GS.... γμτ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 κουκλα το ασπρο GS.... γμτ... Ελα ψημενος εισαι...παρε κομπιουτερακι και αρχισε να μπαινεις στην ...ιδεα.Εντος των ημερων να εισαι εδω... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 (τροποποιήθηκε) Καντε τα κουμαντα σας! (Κοινως αρχειστε την αποταμιευση... :D ) Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Βλεπω να σκούζουνε πολλα γουρουνακια(αποταμιευσης) :D Θα πέσει σφυριά στο κεφαλι που θα μεινει στον τοπο ενα χοντρογούρουνο που εχω... ασε να δουμε πρωτα τιμες και πότε θα ερθει και θα τα πουμε...σκουιιιιιιιιιιιικ!!!:lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 λεανδρε σε περιπτωση που σκεφτεις να το δωσεις ενημερωσε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Καλο δεν λεω, σουπερ σε λευκο, αλλα με "λιγα εξτραδακια" Εγω προσωπικα δεν το αλλαζω το δικο μου το μπλε με κανενα αλλο χρωμα........δεν ειναι ομορφη η τουμπανιασμενη "Izzy" (isabella) μου??????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Καλο δεν λεω, σουπερ σε λευκο, αλλα με "λιγα εξτραδακια" Εγω προσωπικα δεν το αλλαζω το δικο μου το μπλε με κανενα αλλο χρωμα........δεν ειναι ομορφη η τουμπανιασμενη "Izzy" (isabella) μου??????? Ωραια ειναι αλλα ΒΑΛΕ ΚΑΓΚΕΛΑ! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Έξυπνο, και το μεταχείρω δεν θα ``χάσει`` τιμή (μιας κ μόνο σε καινούργεια αγορά έχεις το 2000ρο) και γίνεται και ανταγωνιστική... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 τελικα ποια ειναι η τελικη τιμη του gs γιατι απο νετ δεν εβγαλα ακρη και κανα λινκ καλο θα ειναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Ωραια ειναι αλλα ΒΑΛΕ ΚΑΓΚΕΛΑ! ;) Ta εχω αλλα θελουν κατι μετατροπες λογου του σποιλερ, γιαυτο δεν ειναι πανω, και για πειτε κανα καλο μπογιατζη για ηλεκτροστατικο για τα καγκελα ξερετε προς κεντρο μερια??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες