Jump to content
Sign in to follow this  
paraptoma

CBR 125(injection) Η CBF 250

Recommended Posts

Γεια σας παιδια,μολις εβγαλα το διπλωμα και σκοπευω στους επομενους μηνες να παρω ενα διτροχο....Οπως θα βλεπετε και στο topic ειμαι αναμεσα σε 2...Το CBR 125(inje) και το CBF 250(μεταχειρισμενα και τα 2)....Αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το ποια θα ειναι η ποιο καταλληλη...Τι λετε?Ποια οι γνωμες για τα συγκεκριμενα διτρωχα?

Υ.Γ.:Αποκλιουμαι το ενδεχομενο να παρω παπακι,τα σιχαινομαι και δεν τα θεωρω τοσο ασφαλη οσο αυτα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

CBF πολυ καλυτερα και πολυ ανωτερο σαν συνολο απο το CBR...Το CBR ειναι πολυ λιγο και θα το βαρεθεις πολυ γρηγορα..Γενικως και σαν εμφανιση και σαν αποδοση εγω θα επερνα το 250...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

CBF 250 χωρίς 2η κουβέντα... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πιο κατάλληλο είναι αυτό που σ' αρέσει περισσότερο, που σε φτιάχνει, που το κοιτάς και θές να φύγεις βόλτα.

Προσωπικά θα έπαιρνα το CBFάκι.

Τροποποιήθηκε από τον swork21

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλυτερα να μην παρεις κανενα απο τα δυο,υπαρχουν και αλλες επιλογες,τωρα αν τα λεφτα ειναι περιορισμενα και σαρεσει η Honda...Ιt's up to you!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα σου προτινα να περιμενεις λιγο μεχρι να ερθει το HONDA CB300 2009.λογικα θα φοραει κινητηρα απο sh αλλα δεν ειναι τεκμηριωμενο ακομα.και αν φοραει μπορει να εχει καποιες μικρες διαφορες ωστε να αποδιδει απο λιγο παραπανω απο τα 25αλογα που εχει το συγκεκριμενο σκουτερ.τελικη γυρω στα 160-170 με ζορισμα αλλα μεχρι τα 150 πολυ ανετα λενε.και καταναλωση περιπου 3,5-4 λ/100χλμ εκτος πολης και 4-4,5λ/100 χλμ εντος πολης αναλογα και την χρηση που θα του κανεις βεβαια.κατα την γνωμη μου θα γινει best seller αφου μοιαζει εξωτερικα στον μεγαλο αδερφο HORNET +την αξιοπιστια της HONDA

Τροποποιήθηκε από τον arkas2004

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω που εχω το Cbr 125 σε γενικες γραμμες θα σου ελεγα το 250 να παρεις.. Τωρα βεβαια απο την στιγμη που θα τα παρεις μεταχειρισμενα παιζει πολυ και η ευκαιρια που θα βρεις. Και φυσικα τα λεφτα σου..

Παντως αμα θες να ρωτησεις κατι πιο συγκεκριμενο για το 125 εδω ειμαι :_thumbsup: ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα