paraptoma 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Γεια σας παιδια,μολις εβγαλα το διπλωμα και σκοπευω στους επομενους μηνες να παρω ενα διτροχο....Οπως θα βλεπετε και στο topic ειμαι αναμεσα σε 2...Το CBR 125(inje) και το CBF 250(μεταχειρισμενα και τα 2)....Αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το ποια θα ειναι η ποιο καταλληλη...Τι λετε?Ποια οι γνωμες για τα συγκεκριμενα διτρωχα? Υ.Γ.:Αποκλιουμαι το ενδεχομενο να παρω παπακι,τα σιχαινομαι και δεν τα θεωρω τοσο ασφαλη οσο αυτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 CBF πολυ καλυτερα και πολυ ανωτερο σαν συνολο απο το CBR...Το CBR ειναι πολυ λιγο και θα το βαρεθεις πολυ γρηγορα..Γενικως και σαν εμφανιση και σαν αποδοση εγω θα επερνα το 250... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 CBF 250 χωρίς 2η κουβέντα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 250, ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 Έχεις είδη πάρει το 250 λέμε!!!!!! :_rock-on: Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης... :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
swork21 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) Το πιο κατάλληλο είναι αυτό που σ' αρέσει περισσότερο, που σε φτιάχνει, που το κοιτάς και θές να φύγεις βόλτα. Προσωπικά θα έπαιρνα το CBFάκι. Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2009 από τον swork21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
749 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 Καλυτερα να μην παρεις κανενα απο τα δυο,υπαρχουν και αλλες επιλογες,τωρα αν τα λεφτα ειναι περιορισμενα και σαρεσει η Honda...Ιt's up to you! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis-4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 δες και κανενα ninjaki 250 κοστιζει λιγο παραπανω αλλα αξιζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Απο εναν κατοχο CBR....να παρεις το CBF γιατι ειναι μακραν πιο μηχανη! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arkas2004 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2009 (τροποποιήθηκε) >>>>>Visit Website το νεο HONDA CBF 300 2009 Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2009 από τον arkas2004 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arkas2004 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2009 (τροποποιήθηκε) εγω θα σου προτινα να περιμενεις λιγο μεχρι να ερθει το HONDA CB300 2009.λογικα θα φοραει κινητηρα απο sh αλλα δεν ειναι τεκμηριωμενο ακομα.και αν φοραει μπορει να εχει καποιες μικρες διαφορες ωστε να αποδιδει απο λιγο παραπανω απο τα 25αλογα που εχει το συγκεκριμενο σκουτερ.τελικη γυρω στα 160-170 με ζορισμα αλλα μεχρι τα 150 πολυ ανετα λενε.και καταναλωση περιπου 3,5-4 λ/100χλμ εκτος πολης και 4-4,5λ/100 χλμ εντος πολης αναλογα και την χρηση που θα του κανεις βεβαια.κατα την γνωμη μου θα γινει best seller αφου μοιαζει εξωτερικα στον μεγαλο αδερφο HORNET +την αξιοπιστια της HONDA Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2009 από τον arkas2004 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tolissere 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2009 Και εγω που εχω το Cbr 125 σε γενικες γραμμες θα σου ελεγα το 250 να παρεις.. Τωρα βεβαια απο την στιγμη που θα τα παρεις μεταχειρισμενα παιζει πολυ και η ευκαιρια που θα βρεις. Και φυσικα τα λεφτα σου.. Παντως αμα θες να ρωτησεις κατι πιο συγκεκριμενο για το 125 εδω ειμαι ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες