dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Να μεγαλώσεις και να γίνεις ένας μεγάλος και τρανός Οδοντίατρος σαν τον μπαμπά σου (μη χάσουμε και την πελατεία). Και να πεις του μπαμπά σου να μη σε κοροϊδεύει με κινέζικο μηχανάκι και να σου πάρει 1 της προκοπής (όχι BMW και αυτά στη Κίνα θα γίνονται). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 χρονια πολλα να τον χαιρεστε και να του πειτε απο εναν συνομιλικο μαγκια ειναι να φορας το κρανος να ξεχωριζεις γιατι απο μακρια ξερουν ποιος ειναι αυτος που το φοραει ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Χρόνια πολλά στο παιδί κι ό,τι επιθυμεί! Και γρήγορα να γίνει ενεργό μέλος στο παρεάκι μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mArk0s 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Ευχαριστώ παιδιά, όλους σας, γιά τις ευχές :) Kράνος, φοράω πάντα και ελπίζω 'ολοι μας Τώρα, γιά αυτό που εύχεσθε ορισμένοι να πάρω Ιαπωνική μηχανή, έχω Κινέζικη (KEEWAY x-ray 50 cc) και έχει βγάλει πολλά προβλήματα ,και απ'ότι ξέρω, η Κινα με την Ιαπωνία, είναι γειτονικές χώρες! :P :P Καί πάλι, σας ευχαριστώ όλους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Να τον χαιρεστε!!!!!!!!!!!!! να ειναι παντα καλα και πανω απο ολα με υγεια!!!!!!!!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ρε μουργο, επρεπε να σου δωσω το link, για να μπεις και να πεις ενα "ευχαριστω"?? Τελος παντων, τα διορθωσες, με το παρακατω.. Τώρα, γιά αυτό που εύχεσθε ορισμένοι να πάρω Ιαπωνική μηχανή, έχω Κινέζικη (KEEWAY x-ray 50 cc) και έχει βγάλει πολλά προβλήματα ,και απ'ότι ξέρω, η Κινα με την Ιαπωνία, είναι γειτονικές χώρες! :P :P ** Παιδια, ευχαριστουμε για τις ευχες σας (ΟΛΟΥΣ! και αυτους που "ευχηθηκαν" αλλα ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ! τους αλλους), και ελπιζουμε τα ιδια και καλυτερα, και στα δικα σας!! ** Κανονισε, η SINISALO που θα διαλεξεις το Σαββατο, να μην ειναι η ακριβοτερη!! Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 (τροποποιήθηκε) Χρόνια πολλά άν και καθυστερημένα, μικρέ. Οτι επιθυμείς, πάντα γερός και τα μυαλά στο κεφάλι! Γεροί να είστε να τον χαίρεστε παιδια! Μάρκο... Να σου πω.... Το Σάββατο.... ναι μωρέ... Ξέρεις... με την sinisalo.... ΓΔΑΡΤΟΝ :lol: :P Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2009 από τον Multijohn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2009 ΓΔΑΡΤΟΝ :lol: :P ελπιζουμε τα ιδια και καλυτερα, και στα δικα σας!! H "απαντηση" μου, ηταν ΗΔΗ! ετοιμη, απο πριν!! :P :lol: (Να'σαι καλα.. Ευχαριστουμε, και στα δικα σου!!.. ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2009 χρόνια πολλά καλά και με υγεία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2009 Ευχαριστώ παιδιά, όλους σας, γιά τις ευχές :) Τώρα, γιά αυτό που εύχεσθε ορισμένοι να πάρω Ιαπωνική μηχανή, έχω Κινέζικη (KEEWAY x-ray 50 cc) και έχει βγάλει πολλά προβλήματα ,και απ'ότι ξέρω, η Κινα με την Ιαπωνία, είναι γειτονικές χώρες! :P :P Μην μπερδεύεσαι! Άσε τον μπαμπά να λέει. Και η Ελλάδα με την Αλβανία είναι επίσης γειτονικές χώρες... ** Κανονισε, η SINISALO που θα διαλεξεις το Σαββατο, να μην ειναι η ακριβοτερη!! Έτσι σε βλέπω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2009 χρόνια πολλά!!! ότι επιθυμείς, και να σε χαίρονται οι δικοί σου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες