Jump to content
Sign in to follow this  
dimitrisvolos

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ???

Προθεση ψήφου στις εθνίκες εκλογές!!  

175 ψήφοι

1. 1.

• ?.?
      5
    • ??.??.?
      13
    • ???
      10
    • ??.???.?
      8
    • ??.?.?
      15
    • ?????????-????????
      35
    • ????
      19
    • ?????/?????
      20
    • ??/??
      11

Recommended Posts

δεν υπάρχει στόχος για το μέλλον στην Ελλάδα...

πραγματικά πιστεύω πως κατά λάθος "επιζεί" αυτό το κρατος, αν εισαι τυχερός σώζεσαι σε περίπτωση που αρρωστήσεις, και το χειρότερο ειναι

πως δεν υπαρχει τίποτα αισιοδοξο/θετικό να διαφαίνεται στο μέλλον...

μακάρι λοιπόν να συμβεί κάτι έστω και "από σπόντα"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
δεν υπάρχει στόχος για το μέλλον στην Ελλάδα...

πραγματικά πιστεύω πως κατά λάθος "επιζεί" αυτό το κρατος, αν εισαι τυχερός σώζεσαι σε περίπτωση που αρρωστήσεις, και το χειρότερο ειναι

πως δεν υπαρχει τίποτα αισιοδοξο/θετικό να διαφαίνεται στο μέλλον...

μακάρι λοιπόν να συμβεί κάτι έστω και "από σπόντα"

Αυτό που μας κρατάει στη ζωή είναι μάλλον η αδράνεια...Περίεργη δύναμη...Συνήθως η ροπή προς την αταξία κ το χάος υπερισχύει...Εμείς είμαστε φωτεινή εξαίρεση...Μήπως να λέμε ο θεός είναι μεγάλος?Τι να πω...Ίσως κ να υπάρχει λόγος...

Φυσικά με τη τροπή των πραγμάτων μόνο σε σπόντα ελπίζω ειληκρινά...Εκτός αν κάποιοι πιστεύουν οτι θα κατεύουν τα Χερουβείμ παρέα με τους Έλ κ θα πούν ΦΤΑΝΕΙ!Οι έλληνες αρκετό φυστύκι έφαγαν...Καιρός για φυστικοβούτυρο!χαχα

Τροποποιήθηκε από τον rookie23

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

, σήμερα στερελίται

Τώρα σχετικά με το ποιός άλλος θα μπορούσε να βάλει τα φίλτρα αυτά που ανεφέρω η μόνη εναλλακτική που βλέπω είναι μια ανατροπή του πολιτικού καθεστώτος από ανθρώπους που θα έχουν κ λαική απήχηση κ ήθος...Δυστηχώς ονόματα όπως θεοδοράκης,Γλέζος κλπ οι οποίοι ανεξάρτητα απο πολιτικές πεπειθοίσεις χέρουν ευρείας αποδοχής δύσκολα μπορώ να εντοπίσω...Με τη μιζέρια που μας δέρνει μόνο κανενα Λαζόπουλο θα θεοποιούσαμε...Ακόμα και στη πολιτική λείπουν τα ονόματα με το ειδικό βάρος για μιά ''πορτοκαλί'' επανάσταση...Ομοίως κ στις ένοπλες δυνάμεις...Ο λόγος είναι απλός...Η σημερινή κοινωνία δεν αφήνει την αναρριχηση τέτοιων ατόμων σε θέσεις κλειδιά...Ακόμα κ ένας νέος Καποδίστριας να γεννιόταν υδραυλικό θα τον καταντούσαμε...Για μένα οι πιθανότητες είναι ξεκάθαρα εναντίον για οποιαδήποτε ανατροπή...Μένει να ελπίζω μόνο σε καμιά σπόντα...

Πολλές σοφές αλήθειες περιέχονται σε αυτό το κείμενο.

Η κρίση, δεν αφορά μόνο την πολιτική αλλά όλους τους χώρους.

Η χώρα που ευτύχησε να γεννήσει Παλαμά, Σεφέρη, Ελύτη, Εγγονόπουλο, Κατράκη, Χατζηδάκι και άλλους πολλούς,

σήμερα στερείται προτύπων. Ποιοι μποόύν σήμερα να αντικαταστήσουν επάξια αυτούς που έφυγαν;

Ο Σάκης, η Πετρούλα, ο Πετρέλης, ο Αυτιάς;

Αυτά τα πρότυπα προωθεί η κοινωνία σήμερα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πολλές σοφές αλήθειες περιέχονται σε αυτό το κείμενο.

Η κρίση, δεν αφορά μόνο την πολιτική αλλά όλους τους χώρους.

Η χώρα που ευτύχησε να γεννήσει Παλαμά, Σεφέρη, Ελύτη, Εγγονόπουλο, Κατράκη, Χατζηδάκι και άλλους πολλούς,

σήμερα στερείται προτύπων. Ποιοι μποόύν σήμερα να αντικαταστήσουν επάξια αυτούς που έφυγαν;

Ο Σάκης, η Πετρούλα, ο Πετρέλης, ο Αυτιάς;

Αυτά τα πρότυπα προωθεί η κοινωνία σήμερα....

Αυτα τα προτυπα βλεπουμε πως εχουν καταντησει την νεα γενια- στην οποια δυστυχως ειμαι μελος.

Μετα απο τα περιστατικα αυτου του χρονου (δεκεμβρης-σκανδαλα κτλ) η φοιτητικη κοινοτητα που υποτιθεται οτι ειναι πιο ριζοσπαστικη απο το σωμα των φηφοφορων, εδωσε το 65% των ψηφων της σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ..

Νομιζω οτι η διαιωνιση του ολου κακου βρισκεται εκει, οταν ατομα που υποτιθεται οτι εχουν λαβει μια μορφωση (να μου πεις ποτε πηραν παιδεια αλλα..) προτιμουν τα παρτυ απο το να προσπαθησουν να καταφερουν εστω και κατι μικρο, τοτε την κατσαμε. Γιατι αυτοι ειναι το αυριανο σωμα ψηφοφορων και τα παιδια τους το επομενο.

Τροποποιήθηκε από τον Whatevier

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά μην απογοητεύεστε και τελείως... στην Αμερική το δρομολόγιο Σκύλα-Χάρυβδη το κάνουν πολλάαααα περισσότερα χρόνια από μάς.

Γιαυτό και κατάντησαν όπως κατάντησαν, εμείς γρήγορα το έχουμε πάρει χαμπάρι (αμερικανάκια δεν είμαστε) και "ίσως" γίνει κάτι (κάποτε)....

Βέβαια η διαφορά είναι ότι εκεί, (μέχρι και μερικά χρόνια πριν, για τώρα δεν ξέρω), δεν μπορούσες να πείς κουβέντα για τον πρόεδρο, ενώ εμείς, τους βρίζουμε πατόκορφα και δημοσίως, όλους :grin:

Edit: Βασικά την σήμερον ημέρα δημοκρατία δεν παίζει, μην το τρώτε το παραμύθι,

δικτατορία έχουμε, απλά η διαφορά με τις υπόλοιπες δικτατορίες, είναι ότι στον "πολιτισμένο κόσμο" είναι ότι έχεις το "δικαίωμα" να διαλέξεις δικτάτορα!!!

Τροποποιήθηκε από τον Tsadakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συγγνώμη, βρε παιδιά, τι σπόντα να γίνει δηλαδή για να αλλάξει κάτι;

το ότι δεν υπάρχουν πια πρότυπα δεν είναι πρόβλημα μόνο της Ελλάδας, αλλά σε όλες τις χώρες. Εγώ προσωπικά πιστέυω ότι η Ελλάδα είχε και έχει λάθος πρότυπα όλα αυτά τα χρόνια, γι΄αυτό και η κοινωνική της εξέλιξη είναι "σπρωκτή" από τις εξελίξεις και του κύκλους στους οποίους ανήκει και όχι εκ των έσω. Έχω βαρεθεί τα τσολιαδάκια, τους Κολοκοτρώνηδες και τους Λεωνίδες. Σε πόσα σχολεία της χώρας διαβάζεται σωστά ο Πλάτωνας, ο Σωκράτης, ο Ηρόδοτος, ο Παλαμάς, ο Ελύτης, ο Καστοριάδης; Πόσοι πολίτες αυτής της χώρας έχουν διαβάσει έστω και μιά σελίδα έργων των προηγούμενων; με ποιά πρότυπα στήσαμε την ελληνική αγορά, την ελληνική δικαιοσύνη, την ελληνική πολιτική; που την βρήκαμε εμείς στην Ελλάδα την οικολογία, μήπως την ανάκαλυψαν κι αυτή τίποτα αρχαίοι και δεν το ξέρω; από έξω μας ήρθαν όλα αυτά.

Άρα λοιπόν, εγώ προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να κυβερνεί την Ελλάδα και επίσημα μιά κυβέρνηση από το εξωτερικό. Χειρότερα από τώρα δεν θα ήταν, άσε πάλιι που οι ξένοι δεν έχουν ψυχολογικά πρόβλήματα με πρότυπα και στερεότυπα. Την τσέπη τους κοιτάνε και ασ μην τους βγαίνει (βλέπε τωρινή κρίση), παρόλο που έφεραν το σύστημα στα μέτρα τους. Αποτελεί η Ελλάδα εξαίρεση από αυτό το σύστημα;

διαβάστε κι ένα φοβερό άρθρο για την ψήφο των γυναικών πριν πολλά χρόνια!

post-3180-1242561011_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
διαβάστε κι ένα φοβερό άρθρο για την ψήφο των γυναικών πριν πολλά χρόνια!

Τωρα εξηγουνται ολα.. απο τοτε που αρχισαν να ψηφιζουν οι γυναικες εχει διαλυθει το συμπαν :bop::tooth:

Φαντασου να εχουμε και καμια Ντορουλα πρωθυπουργο τι θα γινει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σαν σπόντα μπορώ να σκεφτώ ένα απρόβλεπτο γεγονός που θα μπορούσε να πυροδοτήσει αλυσιδοτές αντιδράσεις

ή μια απρογραμάτιστη απόφαση από άτομο/α η οποία θα πάρει τέτοιες διαστάσεις οπού εκ των υστέρων θα οδηγήσει σε

σαρωτικές αλλαγές η/και παρακίνηση άλλων ατόμων.

Σχετικά με τη ψήφο των γυναικών, το συγκεκριμένο κείμενο το έχω εις γνώσιν εδώ κ καμιά 5ετία...Δεν έχω αποφασίσει

ακόμα αν θα το πάρω στα σοβαρά η όχι...Η αλλαγή διάθεσης λόγω των ορμονών κλπ κλπ είναι κάτι το οποίο αλλάζει και την

αντίδραση σε διάφορα ερεθίσματα,το τρόπο που αποφασίζουμε κ πιθανότατα αφαιρεί ψήγματα λογικής...Έχουμε σκεφτεί όμως

κάποια πλεονεκτήματα? των γυναικών, ακριβώς λόγω της ιδιόρυθμης ιδιοσυγκρασίας τους?Συμπόνοια,συναισθηματισμός,έγνοια,

ευαισθησία και γνωρίσματα όπως η γρήγορη αντίδραση στη λήψη αποφάσεων είναι μάλλον χρήσιμα στην διαμόρφωση θέσης κ άποψης

καθώς κ στην επιλογή...Γνώμη μου είναι πως οι ορμόνες μας κάνουν πιο ανθρώπινους...Πιο επιρρεπείς στο λάθος?Ίσως.Το λάθος είναι

ανθρώπινο όμως.

Τωρα σχετικά με το να βγεί το Dorito πρωθυπουργός δε πιστεύω οτι θα αλλάξει κάτι από το να βγεί οποιοσδήποτε άλλος.Τουλάχιστον στην

ουσία κ όχι στο περιτύλιγμα...Οι πολιτικές που ακολουθούνται σε σημαντικά θέματα είναι ανελαστικές σε όρους οικονομίας ανεξαρτήτως κόμματος...

Η γραμμή λαμβάνεται από αλλού...Συγκεκριμένα και από κάποιους που προκάλεσαν αυτές τις μέρες κυκλοφοριακό κομφούζιο στα πέριξ του Αστέρα...

Τροποποιήθηκε από τον rookie23

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντος απο τοτε που μπικαμε στην ε.ε και δεν εχεις επιπτωσεις δεν ξαναπηγα ποτε για κανενα ειδος εκλογων να ψιφισω παω για καφεδακι.προσωπικα τους εχω για τα :shit: ετσι τους ειχα 18 χρονων ετσι και τωρα στα 50 :biker8zj:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μπορεις αποσαφηνισε λιγο και τα λογια του πλατωνα και το τελευταιο.

Το τελευταίο είναι το αυτονόητο, ότι όλοι έχουν δικαίωμα λόγου και οι αριστεροί και οι δεξιοί, και οι ακροαριστεροί και οι ακροδεξιοί...

Το τι λένε δε είναι ένα θέμα που άπτεται άλλης συζήτησης, συγκεκριμένης και από κοντά, καθότι ο γραπτός λόγος ως γνωστόν παρεξηγείται, όσο καλές προθέσεις κι αν υπάρχουν...

Σε ό,τι αφορά τον Πλάτωνα, σύμφωνα με την οπτική μου ταιριάζει εδώ για έναν απλούστατο λόγο...

Εσύ μπορείς να λες ό,τι θες, αλλά εγώ που σε ακούω, κρίνω.

Βγαίνει κάποιος και λέει ότι θα ψηφίσει ΛΑΟΣ. Ε, και? Τι; φοβόμαστε το αυγό του φιδιού; Φασιστική νοοτροπία είναι να τον κακοχαρακτηρίσεις και να μην προσπαθήσεις καν να τον ενημερώσεις για αυτό το κάτι παραπάνω που ίσως γνωρίζεις. Με ήρεμο τρόπο και απλότητα. Για κουβέντα είμαστε νομίζω εδώ κι όχι για αντιπαραθέσεις. Αν από την άλλη θεωρείς ότι δεν του αξίζει καν να ασχοληθείς μαζί του, τότε μην ασχοληθείς...

(πάντως είναι πράγματι μια κουβέντα σε πολύ καλά επίπεδα για τέτοιο χώρο και τέτοιο "ευαίσθητο" θέμα, και είναι κρίμα να παραφερόμαστε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλοί Οικολόγοι μαζευτήκατε.

Πότε ακούσατε τον λόγο τους?

Και προσέξετε γιατί είναι και της μοδός!

Οικολόγοι Πράσινοι

Κόμμα Έλληνων Οικολόγων (Βεργής)

Οικολόγοι Ελλάδος (Τηλεφώς)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το τελευταίο είναι το αυτονόητο, ότι όλοι έχουν δικαίωμα λόγου και οι αριστεροί και οι δεξιοί, και οι ακροαριστεροί και οι ακροδεξιοί...

Σιγουρα εχουν δικαιωμα λογου, αλλα οταν εχεις εναν ανθρωπο (και οχι εναν απλο πολιτη αλλα εναν υποψηφιο βουλευτη) που δηλωνει δημοσια φασιστας, υποτιμωντας συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων δημοσια, και βρισκει υποστηρικτες κατι δεν παει καλα.

Το τι λένε δε είναι ένα θέμα που άπτεται άλλης συζήτησης, συγκεκριμένης και από κοντά, καθότι ο γραπτός λόγος ως γνωστόν παρεξηγείται, όσο καλές προθέσεις κι αν υπάρχουν...

Σε ό,τι αφορά τον Πλάτωνα, σύμφωνα με την οπτική μου ταιριάζει εδώ για έναν απλούστατο λόγο...

Εσύ μπορείς να λες ό,τι θες, αλλά εγώ που σε ακούω, κρίνω.

Βγαίνει κάποιος και λέει ότι θα ψηφίσει ΛΑΟΣ. Ε, και? Τι; φοβόμαστε το αυγό του φιδιού; Φασιστική νοοτροπία είναι να τον κακοχαρακτηρίσεις και να μην προσπαθήσεις καν να τον ενημερώσεις για αυτό το κάτι παραπάνω που ίσως γνωρίζεις. Με ήρεμο τρόπο και απλότητα. Για κουβέντα είμαστε νομίζω εδώ κι όχι για αντιπαραθέσεις. Αν από την άλλη θεωρείς ότι δεν του αξίζει καν να ασχοληθείς μαζί του, τότε μην ασχοληθείς...

Αν οι αποφασεις του αφορουσαν καθαρα τον εαυτο του και τους δικους του ανθρωπους δεν θα εδινα την παραμικρη σημασια. Ελα ντε που αυτος καλειται μεσω της ψηφου του να καθορισει σε εναν βαθμο και το δικο μου μελλον. Αρα ειμαι αναγκασμενος να ασχοληθω, εστω αν το αξιζει ή οχι.

Ο τονος μου οντως ηταν αρκετα επιθετικος στο πρωτο ποστ (και συγνωμη για αυτο) αλλα οταν βλεπεις ανθρωπους που εχουν προσβαση σε ενημερωση και αρκετο χρονο (αφου καθονται και παρακολουθουν αυτο το φορουμ θα μπορουσαν καλιστα να διαβασουν κανα 2 αρθρα ή συνεντευξεις αντι για αυτο) να υιοθετουν φασιστικες αποψεις τυπου Πλευρη, Χρυσης Αυγης δεν ξερω τι ακριβως να κανω. Τουλαχιστον οταν εγω κριτικαρομαι για κατι ξανακοιταω τον εαυτο μου, κοιταω μηπως εχω κανει καποιο λαθος και προσπαθω να το αλλαξω. Τωρα το επικοδομιτικη κριτικη με το κραξιμο ειναι καθαρα σε υποκειμενικα ορια. Τελος παντων απλα παραθετω ενα βιντεο του αγαπητου πλευρη. Αν συνεχισουν να πιστευουν οτι πρεπει να τον ψηφισουν ας το κανουν. Απλα χανουν αυτοματα και το δικαιωμα να κλαφτουν για την καταντια της Ελλαδας.

(πάντως είναι πράγματι μια κουβέντα σε πολύ καλά επίπεδα για τέτοιο χώρο και τέτοιο "ευαίσθητο" θέμα, και είναι κρίμα να παραφερόμαστε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Αν οι αποφασεις του αφορουσαν καθαρα τον εαυτο του και τους δικους του ανθρωπους δεν θα εδινα την παραμικρη σημασια. Ελα ντε που αυτος καλειται μεσω της ψηφου του να καθορισει σε εναν βαθμο και το δικο μου μελλον. Αρα ειμαι αναγκασμενος να ασχοληθω, εστω αν το αξιζει ή οχι.

Σαφώς και έχεις δίκιο εδώ. Σε παραπέμπω όμως στα εκλογικά αποτελέσματα τα οποία του έδωσαν αυτό το δικαίωμα.

Ο τονος μου οντως ηταν αρκετα επιθετικος στο πρωτο ποστ (και συγνωμη για αυτο) αλλα οταν βλεπεις ανθρωπους που εχουν προσβαση σε ενημερωση και αρκετο χρονο (αφου καθονται και παρακολουθουν αυτο το φορουμ θα μπορουσαν καλιστα να διαβασουν κανα 2 αρθρα ή συνεντευξεις αντι για αυτο) να υιοθετουν φασιστικες αποψεις τυπου Πλευρη, Χρυσης Αυγης δεν ξερω τι ακριβως να κανω.

Καλά το σκέφτεσαι αλλά το χρόνο και την πρόσβαση αυτή, την κέρδισαν μέσω της ψήφου μερίδας συμπολιτών μας. Όπως και οι υπόλοιποι 299 κι όχι μόνο, εκφραστές της σύγχρονης πολιτικής σκηνής. Συνεπώς το λιγότερο που έουμε να κάνουμε είναι να σεβαστούμε αυτήν την επιλογή και να τον ακούσουμε. (Με τη ρήση του Πλάτωνα παρόλαυτά θα τον τοποθετήσουμε εκεί που εμείς νομίζουμε καλύτερα) Η αντίδρασή δε, θα πρέπει να ανηκει τουλάχιστον στα όρια του σεβασμού της διαφορετικότητας και της εγκράτειας, ειδάλλως θα καταλήξουμε χείρότεροι αυτών που κατηγορούμε

Τουλαχιστον οταν εγω κριτικαρομαι για κατι ξανακοιταω τον εαυτο μου, κοιταω μηπως εχω κανει καποιο λαθος και προσπαθω να το αλλαξω.

Αν έστω κι ένας από τους 300 ήξερε έστω και τον ορισμό της αυτοκριτικής, τότε θα ήμασταν στο Λουξεμβούργο ή την Ελβετία. Συνεπώς μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

Τωρα το επικοδομιτικη κριτικη με το κραξιμο ειναι καθαρα σε υποκειμενικα ορια.

και χάνεις κάθε δίκιο που έχεις. Γιατί δημιουργείς εκθετικές αλυσιδωτές αντιδράσεις άμυνας με όποιο συνεπακόλουθο...

Απλα χανουν αυτοματα και το δικαιωμα να κλαφτουν για την καταντια της Ελλαδας."

Ακριβώς, αλλά δυστυχώς είναι στο dna μας να κλαψουρίζουμε κι όταν έρχεται η κρίσιμη ώρα της εκλογής ή καλύτερα της επιλογής, γινόμαστε μακράν βαρύκοοι στα ίδια τα δικά μας λόγια και γραπτά. Συνεπώς θα έπρεπε όλοι μας να χάσουμε αυτό το δικαίωμα προσωρινά, μόνο και μόνο για να δούμε πώς είναι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πώς μου αρέσουν οι πολιτικέεες συζητήσειιιιιιιις......αχ πώς μ'αρέσουυυυυυυυνννν......ΔΕΝ

:puke::puke::puke::puke:

ψήνεσαι για κανα Μπράλο να συνέλθουμε??? :rolleyes:

(ξέρω off topic, αλλά δεν κρατήθηκα)

Τροποποιήθηκε από τον Π.Γ.Α.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψήνεσαι για κανα Μπράλο να συνέλθουμε??? :rolleyes:

(ξέρω off topic, αλλά δεν κρατήθηκα)

Μωρε ψήνομαι και για Μπράλους και για Ευβοιες και για Θεσσαλονίκες και για απ όλα....χρόνο δεν έχω δυστυχώς... :( :( :( Που θα μου πάει όμως.....

Σορυ και γω για το οφτοπικ αλλά ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝΑ!!!

Τροποποιήθηκε από τον KARAFLODAIMON

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μωρε ψήνομαι και για Μπράλους και για Ευβοιες και για Θεσσαλονίκες και για απ όλα....χρόνο δεν έχω δυστυχώς... :( :( :( Που θα μου πάει όμως.....

Σορυ και γω για το οφτοπικ αλλά ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝΑ!!!

τελικα η πολιτικη φερνει τσιρλα (ουτε εγω κρατηθηκα) :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχήν δεν ψηφίζω έτσι από ιδεολογία και τότε που ψήφιζα κακό στον εαυτό μου έκανα τελικά, σιγά μην πάω να ψηφίσω τον κάθε π...στη μπ..ρδέλο τα κάνω και μόνος μου όπως είδα και κάπου σοφά γραμμένο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σήμερα έχω Αρνάκι λεμονάτο...!

:2funny::2funny: Και γώ έχω καφέ στα ρουθούνια!!!! Μου τον έβγαλες απο τη μύτη ρε Μήτς!!! Ειδοποία ναουμ!!!!! :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πολυ σωστα αυτα που λες.. απλα ρε γμτ δεν μπορω να καθομαι με σταυρομενα χερια και να παρακολουθω τον κοσμο γυρω μου να πηγαινει κατα διαολου.. αν η κατασταση της οικογενειας μου δεν με κραταγε στην Ελλαδα, οσο και να την νιωθω πατριδα μου, με την πρωτη ευκαιρια θα την εκανα απο εδω.. βλεπω τον εαυτο μου καθε χρονο που μεγαλωνω να αναγκαζομαι να κανω ολο και περισσοτερες παραχωρησεις να ξεφευγω ολο και περισσοτερο απ τα ονειρα μου και πραγματικα αηδιαζω.. Οσο συνεχιζει ετσι το σκηνικο οι μεθεπομενες γενιες θα μας καψουν ζωντανους και με το δικιο τους..

οφφτοπικ: ΠΓΑ στην 336 εισαι? λογικα ξερεις τον φαδερ μου φετος πηρε συνταξη απο εκει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταφερα στο αποπανω να γραψω την απαντηση μου μεσα στο quote :oops:

Τροποποιήθηκε από τον Whatevier

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην ανησυχείς

τη διάβασα

πάντως δε δουλεύω στην 116. Ιδιωτικός υπάλληλος είμαι και δουλεύω και πολλές ώρες τη μέρα!!!

(σε ένα καφέ ίσως τα λέγαμε ακόμη αναλυτικότερα...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.
Sign in to follow this  

• Create New...