Jump to content
Sign in to follow this  
dimitrisvolos

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ???

Προθεση ψήφου στις εθνίκες εκλογές!!  

175 ψήφοι

1. 1.

• ?.?
      5
    • ??.??.?
      13
    • ???
      10
    • ??.???.?
      8
    • ??.?.?
      15
    • ?????????-????????
      35
    • ????
      19
    • ?????/?????
      20
    • ??/??
      11

Recommended Posts

Δεν είναι το θέμα να καταλήξουμε κάπου ή οχι.Τα πιστέυω μου δεν περιορίζονται σε ενα κόμμα.Απλως το Λαος κάπως κολάει με αυτά

Κανενος τα πιστευω δεν περιοριζονται σε ενα κομμα. Τωρα αν τα πιστευω σου περιοριζονται σε καμια οργανωση τυπου Χ.Α τοτε εχουμε προβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μόδα έγιναν οι οικολόγοι φέτος.Πάντως πως γίνετε στο τέλος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να παίρνουν την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ενω προεκλογικά τους ρίχνουν όλοι μαύρο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μόδα έγιναν οι οικολόγοι φέτος.Πάντως πως γίνετε στο τέλος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να παίρνουν την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ενω προεκλογικά τους ρίχνουν όλοι μαύρο....

Βαλε οτι οι μισοι που τους ριχνουν μαυρο δεν κατεβαινουν εκλογες οποτε δεν μετρανε οι ψηφοι τους.. Βασικα για τους οικολογους δεν εχω αποψη ακομα οποτε δεν ξερω τι κουμασια ειναι και αυτοι.. Θα δειξει..

Παντως θα με ενδιεφεραν οι αποψεις σου περι πολιτικης της Χ.Α., ενταξει αν μου πεις κρεμασμα στους κουρδους θα βριστουμε, αλλα εχω μια περιεργεια για το πως την βλεπουν ατομα με διαφορετικη οπτικη απο μενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω εγώ;

Δεν με ενδιαφέρει τι λέει η Χρυσή Αυγή για τους πακιστανούς και τους κούρδους. Δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου.

Το πρόβλημά μου είναι ότι αν αρρωστήσω και χρειαστεί να πάω στο νοσοκομείο, θα πρέπει να ξηλωθώ κανονικά και να ζητήσω και δανεικά ή να πουλήσω αυτοκίνητο-μηχανή-σπίτι, αν θέλω να έχω μια αξιοπρεπή αντιμετώπιση.

Οτι για να πάνε τα παιδιά μου στο σχολείο, θα πρέπει να πληρώνω άλλη μια περιουσία κάθε χρόνο για να αποκτήσουν τη στοιχειώδη μόρφωση.

Μετά θα πρέπει να πληρώνω πολλά περισσότερα αν τυχόν σπουδάζουν σε μια πόλη μακριά από το σπίτι τους, και μετά θα πρέπει να τα χαρτζιλικώνω επιπλέον γιατί με βάση αυτά που ισχύουν σήμερα, θα είναι άνεργα.

Ας λύσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας, και μετά ας ασχοληθούμε και με τα υπόλοιπα.

Προς το παρών, το θεωρώ πολυτέλεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητε whatevier, ΠΑΛΙ κανεις σφαλμα λογικης. Εγω ειπα οτι για αυτα που παραθετεις, θα μπορουσα να τοποθετηθω, εαν ο ΤΡΟΠΟΣ με τον οποιο τα κατεθετες ως αποψεις, δεν ειχαν ολοφανερα σημαδια ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ. Μην προσδιδεις στα λεγομενα των αλλων το περιεχομενο που τρεφει τον φανατισμο σου. ειναι τουλαχιστον αδικο.

με τις υγειες σου.

Τροποποιήθηκε από τον Oblivia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αγαπητε whatevier, πΛΑΙ κανεις σφαλμα λογικης. Εγω ειπα οτι για αυτα που παραθετεις, θα μπορουσα να τοποθετηθω, εαν ο ΤΡΟΠΟΣ με τον οποιο τα κατεθετες ως αποψεις, δεν ειχαν ολοφανερα σημαδια ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ.

με τις υγειες σου.

Αγαπητη oblivia, επαναλαμβανω χανεις την ουσια και παλι. Αλλο ενα ποστ που σχολιαζεις απλα το υφος μου και δεν λες ουσιαστικα τιποτα. Το τι εκλαμβανεις εσυ ως σημαδια φανατισμου ειναι δικο σου προβλημα και δεν θα επεκταθω περαιτερω.

εδιτ: δεν καταλαβα τι εννοεις μετα το εδιτ σου? τι ειναι αυτο που υποτιθεται οτι τρεφει τον μη υπαρκτο φανατισμο μου?

Να πω εγώ;

Δεν με ενδιαφέρει τι λέει η Χρυσή Αυγή για τους πακιστανούς και τους κούρδους. Δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου.

Το πρόβλημά μου είναι ότι αν αρρωστήσω και χρειαστεί να πάω στο νοσοκομείο, θα πρέπει να ξηλωθώ κανονικά και να ζητήσω και δανεικά ή να πουλήσω αυτοκίνητο-μηχανή-σπίτι, αν θέλω να έχω μια αξιοπρεπή αντιμετώπιση.

Οτι για να πάνε τα παιδιά μου στο σχολείο, θα πρέπει να πληρώνω άλλη μια περιουσία κάθε χρόνο για να αποκτήσουν τη στοιχειώδη μόρφωση.

Μετά θα πρέπει να πληρώνω πολλά περισσότερα αν τυχόν σπουδάζουν σε μια πόλη μακριά από το σπίτι τους, και μετά θα πρέπει να τα χαρτζιλικώνω επιπλέον γιατί με βάση αυτά που ισχύουν σήμερα, θα είναι άνεργα.

Ας λύσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας, και μετά ας ασχοληθούμε και με τα υπόλοιπα.

Προς το παρών, το θεωρώ πολυτέλεια.

πολυ σωστα ολα αυτα, το ζητημα ειναι πιο κομμα μπορει να τα πραγματοποιησει.. σωστοτερα, οχι ποιο μπορει, αλλα ποιο μπορουμε να πιεσουμε ωστε να τα πραγματοποιησει.. και τελικα γιατι οταν ερχεται η ωρα απεργιων/πορειων/λοιπων διαμαρτυριων την βγαζουν οι περισσοτεροι στους καναπεδες..

Κατι που δεν γνωριζω ειναι αν υπαρχουν, και ποια ειναι, αλλα μικροτερα κομματα που κατεβαινουν στις εκλογες και ποιες οι θεσεις αυτων..

Τροποποιήθηκε από τον Whatevier

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
[

πολυ σωστα ολα αυτα, το ζητημα ειναι πιο κομμα μπορει να τα πραγματοποιησει.. σωστοτερα, οχι ποιο μπορει, αλλα ποιο μπορουμε να πιεσουμε ωστε να τα πραγματοποιησει.. και τελικα γιατι οταν ερχεται η ωρα απεργιων/πορειων/λοιπων διαμαρτυριων την βγαζουν οι περισσοτεροι στους καναπεδες..

Κατι που δεν γνωριζω ειναι αν υπαρχουν, και ποια ειναι, αλλα μικροτερα κομματα που κατεβαινουν στις εκλογες και ποιες οι θεσεις αυτων..

Ούτε κι εγώ ξέρω ποιο κόμμα μπορεί να τα πραγματοποιήσει αυτά.

Ξέρω όμως οτι τα δύο μεγάλα σίγουρα δεν μπορούν. Δεν μπορούν γιατί δεν θέλουν.

Αρα, έχουν αποτύχει.

Αρα, δεν τους στηρίζω ούτε με την ψήφο μου, ούτε με την αδιαφορία μου.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πες μου αν θέλεις εσύ πρώτα που είσαι απο έξω

Κοιτα εγω την βλεπω σαν ενα περιτυλιγμα ψευτικου πατριωτισμου που εκμεταλλευονται οσοι νοσταλγουν εποχες χουντας. Δηλαδη εχουν το μοτο "Ελληνας-Χριστιανος-Οικογενειαρχης" (απο που το πηραν αραγε?), ριχνουμε και λιγο απο αγαπη για την αρχαια Ελλαδα, και τελος μπολικο μισος για τους "βαρβαρους". Αν λενε περι της σαπιλας του συστηματος, της διαφθορας κτλ νομιζω οτι θα ειναι οι πρωτοι που αν τους δωθει ευκαιρια θα πατησουν τους παντες για το συμφερον τους. Τωρα οσο για την δραση της οργανωσης, την θεωρω σε πολλες περιπτωσεις ακρως εγκληματικη (οσον αφορα επιθεσεις σε μελη αριστερων οργανωσεων και μεταναστες, εξαλλου και ο πρωην γραμματεας της αν δεν κανω λαθος εχει παει φυλακη για κατοχη εκρηκτικων και αλλων εγκληματων)..

Αν ηταν μια οργανωση καθολα νομιμη δεν νομιζω οτι θα ειχε αυτη την μυστικοτητα και το στυλ μην αποκαλυφθουμε.. Απο εκει τα κονε που εχει με τις ενοπλες δυναμεις και αστυνομια ειναι δεδομενα, αλλα οσο και να πιστευουν τα μελη της οτι αγωνιζονται για την πατριδα τους, στην πραγματικοτητα νομιζω οτι χρησιμοποιουνται απο δεξιες κυβερνησεις ως τραμπουκοι για την καταπατηση δικαιωματων αυτων που οντως πανε να κανουν κατι για να βελτιωθουν τα πραγματα. Θα ελεγα οτι ειναι μια οργανωση που κανει την βρωμικη δουλεια που δεν κανουν οι αστυνομοι, με τις ευλογιες των απο πανω.

Τροποποιήθηκε από τον Whatevier

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ βρήκα τι θα ψηφίσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_6160.html

"Ακούστε τον λόγο που έβγαλε ο Κατέλης ως υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο των "Οικολόγων". "

Σοβαρα κατεβαινει αυτος?! Θα τρελαθουμε τελειως? :frusty: :frusty: :frusty:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΕΤΡΟΝ ΕΣΤΙ, ΟΥΧ Ο ΛΕΓΩΝ, ΑΛΛΑ Ο ΑΚΟΥΩΝ.....

κάτι ήξερε ο Πλάτωνας...

(α, και δικαίωμα λόγου έχουν όλοι...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γιατί να μην κατέβει;

Οι υπόλοιποι σε τι ακριβώς υπερτερούν είπαμε;

Αυτος ακομα και να θελει να κανει καλο, δεν θα ξερει τι να κανει.. Να μου πεις μπροστα στους αλλους καλυτερα αυτος...

κάτι ήξερε ο Πλάτωνας...

Αν μπορεις αποσαφηνισε λιγο και τα λογια του πλατωνα και το τελευταιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ήθελα να σχολιάσω κάποια από αυτά που υπώθηκαν παραπάνω τα οποία όμως αδυνατώ να τα κάνω παράθεση...Εκ των προτέρων συγνώμη...

Καταρχάς είναι ολοφάνερο για μένα οτι οδηγούμαστε σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας...Ο λόγος είναι ίσως πολύ απλός...Πολιτικά αδιέξοδα με παράλληλο χρύσωμα του χαπιού που λέγεται εκλέγειν...

Το θέμα του δυστυχή Κατέλη δεν είναι ενάρετο να το δούμε ως δικαίωμα ενός συμπολίτη μας στο εκλέγεσθαι αλλά ως μείζον ανθρωπιστικό πρόβλημα.Η εκμετάλευση του προσωπικού δράματος συγκεκριμένων ατόμων(έστω και αν δε το συνειδητοποιούν) προς άγραν ψήφων δίχνει την έλλειψη κοινωνικής πρόνοιας...Δημοκρατία δε σημαίνει οτι ψηφίζει οποιοσδήποτε τον οποιονδήποτε...Τα έχουμε μπερδέψει νομίζω λιγάκι...Για μένα εκτός λευκου ποινικού μητρώου απαραίτητο στοιχείο θα ήταν η έμπρακτη ενασχόληση με τα κοινά και το (πραγματικό)μορφωτικό επίπεδο.Πριν με σταυρώσετε θέλω να διαβάσετε το τι εννοώ...Σε μια κοινωνία που λειτουργεί αρμονικά και η παιδεία στα υποχρεωτικά στάδια είναι πλήρης τότε όλοι οι ψυχικά υγιεις και τα μη λαμόγια θα είχαν το δικαίωμα του εκλέγειν κ εκλέγεσθαι...Στη σημερινή ελληνική κοινωνία της ασχετοσύνης κ της ελαφρότητος είναι κατάντια να συμμετέχουν έστω έμμεσα σε κρίσιμες αποφάσεις(κόμμα κ κατ'επέκταση συγκεκριμένη πολιτική για συγκεκριμένο θέμα) άτομα παντελώς ακατάλληλα, άσχετα ή/και διαβρωμένα.Μιά βουλή χωρίς πολιτικά όρια/στάμπες από ελεύθερα εκλεγμένους πολίτες με αποδεδειγμένη χρησιμότητα στη κοινωνία και εμπειρία σε συγκεκριμένους τομείς υπουργείων(πχ πρέσβεις κ διπλωμάτες με αναγνωρισμένο έργο για το ΥΠΕΞ) θα έβγαζε τη χώρα από το βούρκο...Κάτι σαν μια μεγάλη επιτροπή ''σοφών''...Προτιμώ να στερηθώ το δικαίωμα του εκλεγεσθαι που στην ουσία δε μου προσφέρει κάτι αλλά να ξέρω οτι αυτοί που αποφασίζουν για μένα είναι οι καλύτεροι δυνατοί.Όλα αυτά με έναν κοινής αποδοχής ενάρετο Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο ρόλο του θεματοφύλακα των θεσμών και όχι αυτόν της γλάστρας...

Τέλος να δηλώσω οτι λυπάμαι πολύ που θα επιλέξω με βάση το μή χείρον...Το προτιμώ όμως απο το να αφήσω σκέτο το χείρον...

Υ.Γ Η φαγομάρα μας σαν φυλή είναι γνωστή...Τουλάχιστον ας τιμήσουμε και τον πολιτισμό μας που είναι πασίγνωστος...Πολιτισμένη συζήτηση είναι αυτή στην οποία οι συνομηλιτές ομιλούν,ακροάζονται και σχολιάζουν με επιχειρήματα χωρίς να μειώνουν τον άλλο...Φιλικά πάντα...

Τροποποιήθηκε από τον rookie23

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με λίγο διαφορετικά λόγια Ρούκυ23, λες οτι αφού δεν είμαστε μόνοι μας να επιλέξουμε τους ικανούς από τους ανίκανους, θα έπρεπε να μπουν φίλτρα ώστε να φιλτράρονται οι ανίκανοι.

Ας πω ένα παράδειγμα:

Πριν από λίγο καιρό το μείζον θέμα στο κυβερνών κόμμα, ήταν αν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, συμμετέχουν ως υποψήφιοι τα στελέχη που ενεπλάκησαν στα διάφορα σκάνδαλα.

Εγώ θα έλεγα να συμμετάσχουν. Πραγματικά το θέλω πολύ. Θέλω πολύ να δω πόσοι θα ψηφίσουν πάλι αυτούς τους ίδιους που αποδεδειγμένα και κατά κυβερνητική ομολογία, είναι διεφθαρμένοι.

Ποιος όμως θα είναι αυτός που θα μας βάλει τα φίλτρα;

Κάποτε στη δεκαετία του '60 '70, όταν στο ελληνικό ποδόσφαιρο μεσουρανούσε μια κάποια παράγκα (ναι είναι τόσο παλιά ), σε κάποιους αγώνες φέρναμε διαιτητές από το εξωτερικό.

Μήπως πλησιάζει η ώρα που θα μας κυβερνήσει ξένος πρωθυπουργός; Μήπως η ώρα αυτή έχει έρθει και δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα;

Τελικά πάντα στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγω:

Εχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια κινέζικη παροιμία λέει:

μια ευτυχισμενη οικογένεια αποτελείται από ευτυχισμένα μέλη,

μία ευτυχισμένη γειτονιά αποτελείται απο ευτυχισμένες οικογένειες

μία ευτυχισμένη πόλη αποτελείται από ευτυχισμένες γειτονιές

μία ευτυχισμένη χώρα αποτελείται από ευτυχισμένες πόλεις

τώρα πάμε ανάποδα για τα δικά μας.

ένα μπουρδέλο κράτος αποτελείται από...:yes:

... παρτάκιδες πολίτες.

ότι συμβαίνει από τις οικογένειες μας έχει αντίκτυπο σε μεγαλύτερη κλίμακα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
"Γενική Συζήτηση

Οτιδήποτε δεν ταιριάζει στις υπόλοιπες κατηγορίες, αλλά έχει σχέση με τη μοτοσικλέτα...

Ελεος, ρε παιδια..Kοιτατε και που ανοιγετε τα διαφορα topics... :knife:

πολυ "ξυνος" εισαι μωρ αδερφακι μου , το ψωμι σου εφαγε το τοπικ ???

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάτι ήξερε ο Πλάτωνας...

Ουχ οιον τε ανευ δικαιοσυνης αγαθον πολιτην γενεσθαι

Σωκρατης

1-1

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα κανω μια αναφορά ακόμα στους κανόνες του forum:

"Απαγορεύονται δημοσιεύσεις κομματικού, προπαγανδιστικού και ευαίσθητου θρησκευτικού περιεχομένου, κατά την κρίση των συντονιστών."

Το τοπικ παραμένει ανοικτό διότι ακόμα γραφονται ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ (εκτός μερικών εξαιρεσεων)

Μην μπαίνετε σε κομματική αντιπαραθεση. Αν ξεφύγει το θέμα και γίνουν παρεξηγησεις θα πρεπει να κλειδωθεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aς κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια να διαφυλάξουμε το επίπεδο στα επιθυμητά επίπεδα.

Είναι πολύ ενδιαφέρον το θεμάτάκι, κι αν καταφέρουμε και το κρατήσουμε μέχρι τις εκλογές, θα έχουμε και ενδιαφέροντα αποτελέσματα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Με λίγο διαφορετικά λόγια Ρούκυ23, λες οτι αφού δεν είμαστε μόνοι μας να επιλέξουμε τους ικανούς από τους ανίκανους, θα έπρεπε να μπουν φίλτρα ώστε να φιλτράρονται οι ανίκανοι.

Ας πω ένα παράδειγμα:

Πριν από λίγο καιρό το μείζον θέμα στο κυβερνών κόμμα, ήταν αν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, συμμετέχουν ως υποψήφιοι τα στελέχη που ενεπλάκησαν στα διάφορα σκάνδαλα.

Εγώ θα έλεγα να συμμετάσχουν. Πραγματικά το θέλω πολύ. Θέλω πολύ να δω πόσοι θα ψηφίσουν πάλι αυτούς τους ίδιους που αποδεδειγμένα και κατά κυβερνητική ομολογία, είναι διεφθαρμένοι.

Ποιος όμως θα είναι αυτός που θα μας βάλει τα φίλτρα;

Κάποτε στη δεκαετία του '60 '70, όταν στο ελληνικό ποδόσφαιρο μεσουρανούσε μια κάποια παράγκα (ναι είναι τόσο παλιά ), σε κάποιους αγώνες φέρναμε διαιτητές από το εξωτερικό.

Μήπως πλησιάζει η ώρα που θα μας κυβερνήσει ξένος πρωθυπουργός; Μήπως η ώρα αυτή έχει έρθει και δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα;

Τελικά πάντα στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγω:

Εχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν.

Μετά απο μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας θα έρθει κ μια παγκόσμια κυβέρνηση...Άλλωστε ο δρόμος προλιένεται προς αυτή τη κατεύθυνση χρόνια τώρα...Το ήδη χρεοκοπημένο δολλάριο(που τόσα ύπουλα χρηματοδοτεί όλος ο κόσμος μέσω πετρελαίου κ μετάλλων) ετοιμάζεται να δώσει τη θέση του στο νέο παγκόσμιο νόμισμα(όχι το ευρώ φυσικά).Τι εμποδίζει κάποιους μετά απο την εισαγωγή παγκόσμιου νομίσματος να εισάγουν και παγκόσμια κεντρική εξουσία?Ούτως η άλλως τα χρήματα κυβερνούν στα μάτια του απλού κόσμου.

Τώρα σχετικά με το ποιός άλλος θα μπορούσε να βάλει τα φίλτρα αυτά που ανεφέρω η μόνη εναλλακτική που βλέπω είναι μια ανατροπή του πολιτικού καθεστώτος από ανθρώπους που θα έχουν κ λαική απήχηση κ ήθος...Δυστηχώς ονόματα όπως θεοδοράκης,Γλέζος κλπ οι οποίοι ανεξάρτητα απο πολιτικές πεπειθοίσεις χέρουν ευρείας αποδοχής δύσκολα μπορώ να εντοπίσω...Με τη μιζέρια που μας δέρνει μόνο κανενα Λαζόπουλο θα θεοποιούσαμε...Ακόμα και στη πολιτική λείπουν τα ονόματα με το ειδικό βάρος για μιά ''πορτοκαλί'' επανάσταση...Ομοίως κ στις ένοπλες δυνάμεις...Ο λόγος είναι απλός...Η σημερινή κοινωνία δεν αφήνει την αναρριχηση τέτοιων ατόμων σε θέσεις κλειδιά...Ακόμα κ ένας νέος Καποδίστριας να γεννιόταν υδραυλικό θα τον καταντούσαμε...Για μένα οι πιθανότητες είναι ξεκάθαρα εναντίον για οποιαδήποτε ανατροπή...Μένει να ελπίζω μόνο σε καμιά σπόντα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε whatevier η Χ.Α απο κανέναν δεν καθοδηγήται.Οι μεγαλοεργολάβοι,τα ΜΜΕ και τα λοιπά κεφάλαια καθοδηγούν τα ίδια τα πρόσωπα του πολιτικού χώρου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.
Sign in to follow this  

• Create New...