sparcos6 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Χαιρετώ τους άπαντες άρρωστους δικυκλιστές Έχω ένα RD 350 εδώ και καμμιά 10ετία το οποίο έχει παροπλιστεί εδώ και κάποιο καιρό τωρα. Επειδή το πήρα στα 17 μου (σε εκείνη την ηλικία είχα το παρατσουκλι 'σιδεροφάγος') τα YPVS του και εγώ δεν είχαμε πάντα την καλύτερη των σχέσεων, ετσι αποφάσισα να τα κολλήσω πάντα ανοιχτά με αποτέλεσμα ο κινητήρας να κρεμάει εντελώς μέχρι τις 7.000 σαλ. Το μηχανάκι έιναι πλέον κολλημένο και σκεφτόμουν αν είναι να το κάνω να του βάλω καινούρια κύλινδρα, ρώτηασα στη Yamaha και μου έιπαν 400 Ε το ένα σύνολο 800 Ε Ήθελα λοιπον να μάθω (αν υπάρχουν βέβαια ακόμα λάτρεις των 2stroke) αν υπάρχει κανά κατάστημα με ανταλλακτικά απο τέτοια κλασικά μοντέλα και αν ναι περίπου σε τι τιμές θα τα βρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Τι σκοτώστρα που είναι το μοτόρι αυτό ρε συ! Δε ξέρω να σε βοηθήσω πάντως ένα μεγάλο για την τρέλα σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sparcos6 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Τι σκοτώστρα που είναι το μοτόρι αυτό ρε συ! Δε ξέρω να σε βοηθήσω πάντως ένα μεγάλο για την τρέλα σου! Ξέρω έχουν αυτή τη φήμη, όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται έχω φάει 2 σούπες με το CRM μου και μία πολύ καλή με ΜΑΧ 100. Μ'αυτό δεν μου έχει συμβεί ποτέ το παραμικρό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Το ειχε ο πατερας μου και το μονο που θυμαμαι ειναι ο ηχος του...τωρα δεν ξερω τιποτα για την τυχη του :( ...Ευχομαι να με αξιωσει ο Θεος να Οδηγησω τον μεγαλο του αδερφο το RD 500....17 ειμαι , εχουμε ακομα...! Φιλε να το προσεχεις σαν τα ματια σου...λιγοι εχουν τετοια μηχανακια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Χερααάς! Έτσι! Ωραίος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες