Jump to content
Sign in to follow this  
sparcos6

RD 350 Kύλινδρα

Recommended Posts

Χαιρετώ τους άπαντες άρρωστους δικυκλιστές

Έχω ένα RD 350 εδώ και καμμιά 10ετία το οποίο έχει παροπλιστεί εδώ και κάποιο καιρό τωρα.

Επειδή το πήρα στα 17 μου (σε εκείνη την ηλικία είχα το παρατσουκλι 'σιδεροφάγος') τα YPVS του και εγώ δεν είχαμε πάντα την καλύτερη των σχέσεων, ετσι αποφάσισα να τα κολλήσω πάντα ανοιχτά με αποτέλεσμα ο κινητήρας να κρεμάει εντελώς μέχρι τις 7.000 σαλ.

Το μηχανάκι έιναι πλέον κολλημένο και σκεφτόμουν αν είναι να το κάνω να του βάλω καινούρια κύλινδρα, ρώτηασα στη Yamaha και μου έιπαν 400 Ε το ένα σύνολο 800 Ε

Ήθελα λοιπον να μάθω (αν υπάρχουν βέβαια ακόμα λάτρεις των 2stroke) αν υπάρχει κανά κατάστημα με ανταλλακτικά απο τέτοια κλασικά μοντέλα και αν ναι περίπου σε τι τιμές θα τα βρώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τι σκοτώστρα που είναι το μοτόρι αυτό ρε συ! Δε ξέρω να σε βοηθήσω πάντως ένα μεγάλο :respekt: για την τρέλα σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τι σκοτώστρα που είναι το μοτόρι αυτό ρε συ! Δε ξέρω να σε βοηθήσω πάντως ένα μεγάλο :respekt: για την τρέλα σου!

Ξέρω έχουν αυτή τη φήμη, όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται έχω φάει 2 σούπες με το CRM μου και μία πολύ καλή με ΜΑΧ 100.

Μ'αυτό δεν μου έχει συμβεί ποτέ το παραμικρό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ειχε ο πατερας μου και το μονο που θυμαμαι ειναι ο ηχος του...τωρα δεν ξερω τιποτα για την τυχη του :( ...Ευχομαι να με αξιωσει ο Θεος να Οδηγησω τον μεγαλο του αδερφο το RD 500....17 ειμαι , εχουμε ακομα...!

Φιλε να το προσεχεις σαν τα ματια σου...λιγοι εχουν τετοια μηχανακια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα