Jump to content
Rezaf

Ante na gnwristoume kai mesw Foto

Recommended Posts

@rezaf

Το να γραφεσαι σε ενα μοτο-φορουμ και στο πρωτο τοπικ σου να αναφερεις "ελατε να δειτε τι καγκουρας ειμαι" ειναι μεμπτο... παρολο που δεν αναφερθηκε τιποτα νωριτερα... :winking:

Οποτε πρεπει να εισαι προετοιμασμενος και για ειρωνικες απαντησεις που οντως "σηκωνει" σε τετοιου ιδους αναφορες στα συμπαθητικα διποδα εκ αυστραλιας! :yes:

Πόσο μάλλον όταν οι φωτό που έχεις βάλει είναι η καγκουριά η ίδια... :lol: :lol: :lol: :lol: αμ η πόζα;;; :lol: :lol: :lol: σ ωραίοςςςς λέμεε :lol: :lol: :lol: :lol:

Με κάλυψε πλήρως ο αρχι κλικαδόρος Javaneze! :grin:

Τώρα για σένα ρε ΡΕΖΑΦ τι να πω.....δεν ξέρω γιατί σκάλωσες με την Άρτεμις :/ .....ΕΓΩ δεν σου έκανα να σκαλώσεις;;; Εγώ δεν σε ειρωνεύτηκα;;; Δεν ερωτοτρόπησα με το ποστ σου πρώτος πρώτος;;; Δεν έχω λιγότερα μηνύματα από την Άρτεμις;;; ΕΕΕΕ;;;;

Γιατί δεν σκάλωσες με μένα ρε γαμώτο;;; :cry::cry: Ούτε καν με ανέφερες..... ειλικρινά απορώ...

τεσπα..

Υπάρχουν άτομα που ξεχωρίζουν σε ένα φόρουμ από την συμμετοχή τους, τις απόψεις τους, τον χαβαλέ τους, τις γνώσεις τους και υπάρχουν και άτομα που θέλουν να ξεχωρίσουν αμέσως με :kaaaala::kaaaala::kaaaala::kaaaala:

Και εδώ να σε καλοσωρίσω κι εγώ με την σειρά μου και σου εύχομαι καλά μυαλά, καλές βόλτες καλά ποστ ...και καλές φωτο καγκουριες... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ντάξει για πρώτο σου ποστ 5 σελίδες και 75 για την ώρα απαντήσεις είναι άθλος!! Μπράβο βρε κουτό ξεχώρισες αμέσως! :lipssealed::whistling::yawn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΕΕΕΕπππ!!! πουτ δε κοτς νταουν ! Ηρεμία παιδιά! :winking:

sweepstake_84.jpg

<{POST_SNAPBACK}>

Πουτ δεμ νταουν σε...λεω.Φρηζζζζζζζζ

ΓΙΑΤΙ?????????Ηρεμια...δεν κακο η κοντρα :whistling:

post-118-1137276067.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρόλο που ο G (ΤΖΙ) develek έχει 1000+ μηνύματα και είναι πιο έμπειρος στα φόρουμ από εμένα θα τολμήσω να αμφισβητήσω την καγκουριά του....εις διπλούν μάλιστα!! :baby:

Στην 1η φωτό σούζα με 2α μετά τα 1α διόδια.... πρέπει να έχω καμιά 180 άρα μαζεμένα...η φωτό είναι από το κατέβασμα λέει :blink: :lol: :lol: :wacko:

post-366-1137277718.jpg

Στην 2η φωτό μαζεμένοι στο φανάρι της Βούτας!! :blink: Από αριστερά προς τα δεξιά... ο Μπάμπης ο κατσαβίδας, ο Βάγγος ο σφάχτης και ο Αλέκος ο Νυχοκόπτης.... :lol: :lol: :lol: :lol:

post-366-1137277434_thumb.jpg

Τροποποιήθηκε από τον BikersOnly

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενίσταμαι.

Η πρώτη φωτό δεν είναι από τα 1α ή 2α διόδια, είναι προφανώς από το ράλι Ντακάρ. Εκεί εγώ απαξιώ να πατήσω, είμαι αυστηρά ασφάλτινος κάγκουρας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ego  exo  na  po  oti  to  pedi  mpike  kai  evale  kapies  fotografies  tou ...............pio  ine  to  provlima???????????????????????

giati  skalosate  orismenoi  edo  mesa????????????????

ti  kako  ekane?????????????

to oti  sas  ipe  na  valete  kamia  foto  dikia  sas?????????????

kako  ine  ayto????????????  ...................          imarton

ena  exo  na  po  ego  .............

edo mesa  exete  gnoristi  5  10  atoma  kai  den  thelete  allous

auto  exo katalavi  toso  kero  pou  ime  edo..............

twra  an  ayto  pou  leo  sas  enoxli...............provlima  sas.......prin  apantisete  skeftite  ti  me  ekane  na  po  ayta  ta  logia  .................

kalimera  sas

ΕΛΕΟΣ black , τι ειναι αυτα που λες. Αν δεν θελαμε αλλα ατομα δεν θα ειχαμε ανοιχτες τις εγγραφες και το καναμε και πριβεδακι και γουσταραμε. Εισαι εντελως εκτος θεματος.

Καλημερα σου και σενα

Επισης παρατηρω οτι ξεφυγαμε απο το τοπικ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τώρα για σένα ρε ΡΕΖΑΦ τι να πω.....δεν ξέρω γιατί σκάλωσες με την Άρτεμις _hrm.gif .....ΕΓΩ δεν σου έκανα να σκαλώσεις;;; Εγώ δεν σε ειρωνεύτηκα;;; Δεν ερωτοτρόπησα με το ποστ σου πρώτος πρώτος;;; Δεν έχω λιγότερα μηνύματα από την Άρτεμις;;; ΕΕΕΕ;;;;

Afto einai eksipnada twra????

πάρχουν άτομα που ξεχωρίζουν σε ένα φόρουμ από την συμμετοχή τους, τις απόψεις τους, τον χαβαλέ τους, τις γνώσεις τους και υπάρχουν και άτομα που θέλουν να ξεχωρίσουν αμέσως με kaaaala.gif kaaaala.gif kaaaala.gif kaaaala.gif

Den thelw na ksexorisw mesa sto forum oute epidioko kati tetio.

Twra ama thes na mou peis esi oti to post mou itan malakia

den xriazotan na to diabasis.....

Episis to na eisai kagouras den einai katholou kako...

Mallon tha prepei na diabasete kapou ti simenei kagouria....

Kai kati akoma xeromai pou eimai kakouras kai den eimai esi giati akoma kai enas

kagouras exei tropous...

Seuxaristo gia to kalosorisma twra tha kimame isixos.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την καλημέρα μου....Θα πεταχτώ και εγώ από το πουθενά...

δεν υπάρχει καμία κλίκα και πουθενά...

Είμαστε εδώ μέσα γιατί έχουμε κάτι ΚΟΙΝΟ όλοι/ες μας....

Την ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ και αν την αγαπάμε πραγματικά ας σταματήσουμε πια να φαγωνόμαστε.....

Οκ δημοκρατία έχουμε ...

Καθένας από εμάς έχει ανοίξει και από ένα θέμα...

Σε κάποιους αρέσει σε κάποιους άλλους όχι....

Δεν γίνεται είπαμε να έχουμε όλοι την ίδια άποψη και τις ίδιες αντιλήψεις...

Καθένας έχει τον χαρακτήρα του..

Δεν είπα να μην μιλάμε..

Αλλά νομίζω πως μπορούμε να μιλάμε όμορφα και με τρόπο να λέμε τι δεν μας αρέσει....από εκεί και πέρα...αν θέλει να το συζητήσει ο άνθρωπος που άνοιξε το θέμα και να πει την γνώμη του καλός....

Ας είμαστε μια καλή παρέα...γιατί έτσι με το γκρρρρρ πιστέψτε με..σπαει...και δεν ξανά κολλαει...

Ας υπάρχουν όρια....

Ας μοιραζόμαστε...

Ας προσπαθούμε...

Ας μαθαίνουμε μέσα από λάθη...

Ας.....

Καλημέρα συναδελφακια μου..

Τροποποιήθηκε από τον ktm-isa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kalhmera sou @katemisa

Makari na itan oloi san esena kai na eixan tous tropous tous dikou sou...

Tespa egw den to sinexizw allo to thema.

Twra stin sinexia ama kapoios exei akoma problima mazi mou as mou G@m%s% kai to

epomeno post...

Kalh sinexia boys...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς ήρθες Rezaf ...

εδώ μέσα θα καταλάβεις με τον καιρό πως είμαστε μια καλή παρέα....

θα δεις...

χτες μίλησα με ένα άτομο που γενικός εκτός από το mybike που με έχει βοηθήσει σε πολλά θέματα σε ότι αναφορά την μοτοσικλέτα με έχει βοηθήσει και εκείνος σε πολλά θέματα τεχνικά και το ευχαριστώ μου είναι λίγο..

Είναι λοιπόν καιρό σε αυτό που λέγεται moto/internet ..και μου είπε κάτι...και τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...τι μου είπε?Κατερινάκι μην χαλιέσαι .. οκ ανοίγεις ένα θεματάκι..σου λέει ο άλλος κάτι που δεν σου αρέσει.. μην το συνεχίζεις...δεν ξέρεις ωρέ σε τι κατάσταση ήταν όταν το έγραφε... :yes: έτσι ακριβώς..κατάλαβα την κάθε του λέξη και είχε δίκιο..

Είναι φορές που καθένας από εμάς έχει τα δικά του..και ίσως να ξεσπάει χωρίς να το θέλει σε κάποιο θέμα που τυχαίνει να είναι το δικό μας..ας το προσπεράσουμε...τι λες?αν δεν απαντήσουμε θα συνεχίσει?δεν νομίζω....θα τελειώσει εκεί...

....Μια φορά και έναν καιρό....

...και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.... :yes:

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ....θα είμαστε καλύτερα...και θα κρατάμε ψηλά το επίπεδο της σελίδας(mybike)αν πραγματικά το αισθανόμαστε σπίτι μας....

Καλή μας συνέχεια :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον ktm-isa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Twra stin sinexia ama kapoios exei akoma problima mazi mou as mou G@m%s% kai to

epomeno post...

<{POST_SNAPBACK}>

Ναι ρε φιλαράκο έχω μεγάλο πρόβλημα μαζί σου. Τι γουστάρεις τώρα?

Καραγκιοζάκο, ζελατίνα ήταν αυτή που έβαλες στο fazer ή καρίνα από ταχύπλοο? :grin:

Περιμένω stand by το επόμενό σου post για να στο μ@μήσω. Αν postάρεις και δεν το καταλάβω, στείλε pm. :_thumbsup:

:excl:

Νικ, relax.... Τέρμα οι παρεξηγήσεις. Μη φύγεις τώρα που ήρθες. Θα δείς είναι ωραία εδώ. Εμείς (η κλίκα δηλ. του mybike :tease: ) "Δεν Θέλουμε Θλιμμένους Στην Γιορτή Μας". Για να δείξεις σε όλους ότι δεν είσαι αυτό που θέλουν να πιστεύουν ότι είσαι, προτείνω το επόμενό σου topic να είναι είναι κάτι σαν "Oι άγνωστη επίδραση του Κούντερα στην κοσμοθεωρία του Μαρξ".

Ώρε γλέντια :grin::grin::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Alexunder: Το τοπικ αναφέρεται σε φωτογραφίες.΄Πρόσεξε μη δημοσιευτεί η δικιά σου να καταβροχθήζεις κανα κότσι στο Beer Academy. Σάββατο βράδυ.

Ο ρουφιάνος που λέγαμε.....................

Τροποποιήθηκε από τον alexandros

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
προτείνω το επόμενό σου topic να είναι είναι κάτι σαν "Oι άγνωστη επίδραση του Κούντερα στην κοσμοθεωρία του Μαρξ".

Ώρε γλέντια  :grin:  :grin:  :grin:

<{POST_SNAPBACK}>

η ισως το "Η Αλικη στη χωρα του LSD" :wacko:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Pantos se afto to topic egw zitisa apo sas na balete kamia foto

apo esas kai na balete kai kana sxolio...

Mpika sto link pou edwse o javaneze kai den eida tpt spoudeo. :lipssealed:

Το λινκ ειναι ενα τοπικ που "gnwrizomaste kai mesw Foto", και "bazoume kamia foto apo emas kai bazoyme kai kana sxolio". :lipssealed:

Τι σπουδαιο περιμενες δλδ να δεις ρε συνονοματε και απογοητευτηκες; :huh: :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
@Alexunder: Το τοπικ αναφέρεται σε φωτογραφίες.΄Πρόσεξε μη δημοσιευτεί η δικιά σου να καταβροχθήζεις κανα κότσι στο Beer Academy. Σάββατο βράδυ.

Ο ρουφιάνος που λέγαμε.....................

<{POST_SNAPBACK}>

Καλά ρε, με είδες και ΔΕΝ ήρθες να με χαιρετήσεις? Τσ τσ τσ... :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κλικα=κλικ+α δηλαδη με το κλικ (το πουλακι...)της φωτογραφικης κανεις ενα αααααααααααααααααααααααααααα και αυτο ηταν.Εντυπωσιαστηκες που η φωτο(σχετικο δηλ.με το τοπικ...)ειναι γ@μ@τη...Ετσι ειναι και το mybike.gr...κλικ+α... :_thumbsup: :) :) Και οι εντυπωσεις ολων που μενουν σε αυτο το χωρο οι καλυτερες... :bye::bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά ρε, με είδες και ΔΕΝ ήρθες να με χαιρετήσεις? Τσ τσ τσ... :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

Φεύγοντας είδα από πίσω κάποιον που σου έμοιαζε και δεν το τόλμησα.

Το επιβεβαίωσα όταν είδα βγαίνοντας από το μαγαζί το CB.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα