Jump to content
Rezaf

Ante na gnwristoume kai mesw Foto

Recommended Posts

δεν το ειχα καταλαβει οτι ο 666 ηρθε στις συζητησεις για να ανοιξει παραθρησκευτικη ομαδα και να μας προσυλητισει . Που ειναι να τον καψω στο τζακι τον %$#&%^?? :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ego exo na po oti to pedi mpike kai evale kapies fotografies tou ...............pio ine to provlima???????????????????????

giati skalosate orismenoi edo mesa????????????????

ti kako ekane?????????????

to oti sas ipe na valete kamia foto dikia sas?????????????

kako ine ayto???????????? ................... imarton

ena exo na po ego .............

edo mesa exete gnoristi 5 10 atoma kai den thelete allous

auto exo katalavi toso kero pou ime edo..............

twra an ayto pou leo sas enoxli...............provlima sas.......prin apantisete skeftite ti me ekane na po ayta ta logia .................

kalimera sas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nαι είμαστε κλειστός κύκλος και δε γουστάρουμε άλλους.Καλά το κατάλαβες...

Οντως θέλει πολύ μυαλό για να το σκεφτείς...

iconaxe0ti.gif
iconaxe0ti.gif
iconaxe0ti.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ego  exo  na  po  oti  to  pedi  mpike  kai  evale  kapies  fotografies  tou ...............pio  ine  to  provlima???????????????????????

giati  skalosate  orismenoi  edo  mesa????????????????

ti  kako  ekane?????????????

to oti  sas  ipe  na  valete  kamia  foto  dikia  sas?????????????

kako  ine  ayto????????????  ...................          imarton

ena  exo  na  po  ego  .............

edo mesa  exete  gnoristi  5  10  atoma  kai  den  thelete  allous

auto  exo katalavi  toso  kero  pou  ime  edo..............

twra  an  ayto  pou  leo  sas  enoxli...............provlima  sas.......prin  apantisete  skeftite  ti  me  ekane  na  po  ayta  ta  logia  .................

kalimera  sas

<{POST_SNAPBACK}>

:huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ego  exo  na  po  oti  to  pedi  mpike  kai  evale  kapies  fotografies  tou ...............pio  ine  to  provlima???????????????????????

twra  an  ayto  pou  leo  sas  enoxli...............provlima  sas.......prin  apantisete  skeftite  ti  me  ekane  na  po  ayta  ta  logia  .................

kalimera  sas

<{POST_SNAPBACK}>

οχι εγώ δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα με κλίκες στο mybike,απλά επειδή κάποιοι γνωρίζονται καλύτερα με κάποιους άλλους σου δώθηκε αυτή η εντύπωση

οσο για τις φωτό εχεις απόλυτο δίκιο αλλα σκέψου οτι αυτοί/αυτές που κατέκριναν και μαμησαν το post του Rezaf ίσως με τα τέτοια μούτρα που έχουν δεν είναι να βγαίνουν φωτογραφίες :whistling: :D :D :grin:

Τροποποιήθηκε από τον nemethon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Black λυπάμαι που στο λέω αλλά αν αυτό έχεις καταλάβει τοοοοσο καιρό,καλό είναι το πάρεις πάλι από την αρχή.. :this:

Το topic απλά ήταν λίγο καταδικασμένο γιατί έχει παίξει παρόμοιο στο παρελθόν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Black: Εγώ από την πλευρά μου δεν έχω πρόβλημα με τον rezaf. Απλά δεν με ενδιαφέρει το topic που άνοιξε τουλάχιστον σε αυτή τη μορφή. Δεν ήρθαμε να πιάσουμε γκόμενα εδω μέσα....

Με τον 666 όμως, όπου διαπιστώθηκαν και οι περισσότερες αντιδράσεις χρηστών, τα έχω γράψει παραπάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
οσο για τις φωτό εχεις απόλυτο δίκιο αλλα σκέψου οτι αυτοί/αυτές που κατέκριναν και μαμησαν το post του Rezaf ίσως με τα τέτοια μούτρα που έχουν δεν είναι να βγαίνουν φωτογραφίες :whistling:  :D  :D  :grin:

<{POST_SNAPBACK}>

εγώ πάλι έχω δει φωτό τους.... μας.... δεν βάζεις και καμιά δικιά σου να έχουμε να λέμε; :D :_w00t:

όχι τίποτα άλλο...αλλά για να δούμε αν αυτοί-αυτές που κατακρίνουν αυτούς αυτές που κατακρίνουν το ποστ του rezaf έχουν μούτρα για φωτό :winking::cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Loipon den kserw gia sas egw xalastika me tin oloi istoria tou post pou egine

to ekana gia kalo skopo kai mono polemos den egine.

Egw tha sinexisw na postaro mono kai mono epidi eimai fun tis motosikletas.

Afti tin apofasi me boithisan na tin parw o @black nemethon kai alla pedia ta opoia ta exw gnwrisi apo konta kai na sas pw tin allithia einai poli gamati stis foto kai giauto den exoune kanena problima na dimosiebonte..... :_thumbsup:

BLACK  Δημιουργήθηκε Σήμερα - 11:03

ego exo na po oti to pedi mpike kai evale kapies fotografies tou ...............pio ine to provlima???????????????????????

giati skalosate orismenoi edo mesa????????????????

ti kako ekane?????????????

to oti sas ipe na valete kamia foto dikia sas?????????????

kako ine ayto???????????? ................... imarton

ena exo na po ego .............

auto exo katalavi toso kero pou ime edo..............

twra an ayto pou leo sas enoxli...............provlima sas.......prin apantisete skeftite ti me ekane na po ayta ta logia .................

kalimera sas

Telika iparxoun kai atoma ta opoia kseroun ti simenei FORUM.kai sebonte...

Einai kai enas logos pou exoun tin dinatotita na ginoun sintonistes.... :_thumbsup:

nemethon  Δημιουργήθηκε Σήμερα - 11:38

QUOTE(BLACK @ Sat 14 Jan 06 - 11:03)

kalimera  sas

*

οχι εγώ δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα με κλίκες στο mybike,απλά επειδή κάποιοι γνωρίζονται καλύτερα με κάποιους άλλους σου δώθηκε αυτή η εντύπωση

οσο για τις φωτό εχεις απόλυτο δίκιο αλλα σκέψου οτι αυτοί/αυτές που κατέκριναν και μαμησαν το post του Rezaf ίσως με τα τέτοια μούτρα που έχουν δεν είναι να βγαίνουν φωτογραφίες whistling.gif biggrin.gif biggrin.gif grin.gif

Edw milaei to filaraki mou o nemethon kai pisteuw pos exei apolito dikio.

alexandros  Δημιουργήθηκε Σήμερα - 13:40

@Black: Εγώ από την πλευρά μου δεν έχω πρόβλημα με τον rezaf. Απλά δεν με ενδιαφέρει το topic που άνοιξε τουλάχιστον σε αυτή τη μορφή. Δεν ήρθαμε να πιάσουμε γκόμενα εδω μέσα....

Με τον 666 όμως, όπου διαπιστώθηκαν και οι περισσότερες αντιδράσεις χρηστών, τα έχω γράψει παραπάνω.

Aleksadnre oute egw exw kanena problima mazi sou alla epidi den endiaferi to post

afto kapoion xristi tote to kalitero pou exei na kanei einai na min to diabasi....

KAI OXI NA TO G@miS%...Den lew pos to $!@$@$ esi alla pires meros...

I Artemis i opoia apoti blepw exei konta 150 minimata sxetika liga gia na apantisi me tetio thrasos se allo member etsi tin ekane tin douleia tis kai mou to g@m%s3 to post

I ironia einai oti ta poio polla minimata tis eiani Stis sinantisis melwn kai oxi mono.......

AFTA ixa na pw...

Sta @@ mou ama eriksa ladi stin fwtia alla eskasa kai eprepe na milisw..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@rezaf: Εγώ άρχισα να ποστάρω στο συγκεκριμένο topic όταν είδα τον 666. Δεν ασχολήθηκα νωρίτερα γιατί απλά δεν με αφορούσε. Θα πεί κανείς ότι τα posts μου ήταν off-topic αλλά είδη το είχαμε ξεφτιλίσει το θέμα.

Από κει και πέρα καλό είναι να μη συνεχιστεί αυτή η ιστορία γιατί είναι ότι χειρότερο για το forum.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Άρτεμις είναι μια κακιά στριμμένη μάγισσα που βασανίζει τους νέους αν και έχει μόλις 150 ποστς, να την κάψουμε στην πυρά τώρρρρρρααααα!!!!

:angry:

Ρε φιλαράκο σου έγραψα μια απάντηση πριν λίγες μέρες, τη διάβασες;; Γιατί ζορίζεσαι χωρίς λόγο;; Δηλαδή αν ποτέ μπλεχτείς σε πραγματική διαμάχη τι θα κάνεις, θα βάλεις δικηγόρους;; Χαλάρωσε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αλεξάνδρα την είπαμε ε;

Είμαι μεγάλο καρφι εγώ..........

<{POST_SNAPBACK}>

:sweatdrop: Σσσσούτ βρε, μή φωνάζεις....Δεν είναι ανάγκη να σε ακούσει.

Καλά λοιπόν....Name your price, you rouf :ph34r:

:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο ειναι οτι πιο γελοιο εχω ακουσει ποτε στο mybike.

Kαι οσοι ερχονται σε βολτες για πρωτη φορα στην καθε βολτα, ξερουν να το διαψευσουν καθετα.

ΚΛΙΚΕΣ ΣΤΟ MY BIKE ???????

:_w00t::_w00t::_w00t: AAAAxaXAAxAaXaXAXAXAXAXAXAXAAxaaaaxaaaaaAAa

το ακουσαμε και αυτο <_<

ΝΑΙ ΝΑΙ ειμαστε κλικα! λιγο μεγαλη βεβαια γιατι ειμαστε αθηναιοι- θεσσαλονικεις- κρητικοι- πατρινοι- κερκυραιοι αλλα οπως και να το κανεις κλικα λεγομαστε ... :plaf::kaaaala:

.....

@rezaf

Το να γραφεσαι σε ενα μοτο-φορουμ και στο πρωτο τοπικ σου να αναφερεις "ελατε να δειτε τι καγκουρας ειμαι" ειναι μεμπτο... παρολο που δεν αναφερθηκε τιποτα νωριτερα... :winking:

Οποτε πρεπει να εισαι προετοιμασμενος και για ειρωνικες απαντησεις που οντως "σηκωνει" σε τετοιου ιδους αναφορες στα συμπαθητικα διποδα εκ αυστραλιας! :yes:

Γενικοτερο και οχι μονο προς τον rezaf

Το να κρινεις ενα μελος απο τον αριθμο των ποστ του ειναι μεγα λαθος. Το οτι καποιος επιλεγει να μην σπαμαρει για να ανεβασει το postcount του ή μπορει να μην εχει καν τον χρονο να το κανει, δεν ειναι κατακριτεο και δεν λεει τιποτα για ενα χρηστη του φορουμ ουτε για την συμπεριφορα που θα επρεπε να εχει υιοθετησει απεναντι σε αλλα μελη, νεα ή παλαιοτερα.

Τον σεβασμο πρεπει να τον εμπνεεις, και οχι να τον απαιτεις.

Αλλά ως τώρα έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει αλληλοσεβασμός ανάμεσα στους χρήστες αυτού του forum. Γιατί να χαλάσει;

Φαντάζεσαι να έβγαινα κι εγώ από την πρώτη μέρα με avatar ένα κωλοδάκτυλο και nickname "o gamias sas";

Καλά θα έκαναν οι υπόλοιποι να με πετάξουν έξω με τις κλωτσές.

<{POST_SNAPBACK}>

Που διαπιστωσες οτι θιχτηκε ο αλληλοσεβασμος; ισα ισα που το μελος ζητησε και συγνωμη απο οτι ειδα στην ολη "επιθεση".

το παραδειγμα που χρησιμοποιεις ειναι ατυχες ...

ουδεμια σχεση το "o gamias sas" με το 666. δλδ αν αυριο γραφτει καποιος ως Jesus Crist ή ως Μωαμεθ ή Ιεχωβας παλι θα πεσουμε να τον φαμε;

Οπως και το κωλοδαχτυλο παλι με την πενταλφα τι σχεση εχουν βρε Αλεξανδρε; :what:

Παντως επειδη το ανεφερες επαναφερω το παλιο μου αβαταρ :D

post-64-1137259273.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχει και αλλο topic με την...καλύτερη φωτο ίσως οπου μπορείτε να postαρετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας.. (Απλα για ενημέρωση..) :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ Javaneze: Οπωσδήποτε Νικόλα ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζεται όπως θέλει.

Αλλά καμιά φορά δε χρειάζεται να σε βρίσει κάποιος για να καταλάβεις ότι δεν σέβεται εσένα ή τον χώρο στον οποίο βρίσκεται.

Δεν σου έχει συμβεί να αντιπαθήσεις κάποιον απλά και μόνο από τον τρόπο που σε κοιτάει ενώ δεν σου έχει καν μιλήσει; Εμένα και σε πολούς άλλους έχει τύχει.

Έτσι λοιπόν ήθελα να συνδέσω το παράδειγμα παραπάνω με τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Το "gamias sas" είναι οφθαλμοφανές ότι κάποιος σε βρίζει αλλά μπορεί κάποιος απλά με την συμπεριφορά του να σε υποτιμά.

Και αυτό μπορεί να είναι και χειρότερο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδες μη τρελενεστεεεεεεεε!!! :angry:

Ηρεμησα εγω και αρχισατε εσεις? :_unsure:

χΑΧΑΧαχχ :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαββατοκύριακο έρχεται,

Χρόνο έχουμε,

Ας πλακωθούμε μεταξύ μας να περάσει η ώρα...........

@Sarevock: Κολλητέ Του Μάστορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...κλικες... :D :D ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ...και οπως ειπε κι ο java...κλικα ειμαστε...αφου περναμε καλα ...μια χαρα κλικα ειμαστε... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα τι θελω και γω η πορδη θα μου πειτε τωρα, ε να προσπαθησω να το σωσω το τοπικ? δεν το βλεπω αλλα τελως παντων παρτε μια φωτο και οπιος θελει ας ακολουθηση με την δικια του.....

(ΥΓ Eγω δεν θεωρω τον εαυτο μου "καγκουρας" , αυτο με κανει αποδεκτο απ'υην "κλικα" του bike.gr??????χιχιχι) :blink:

post-596-1137272555_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε σεις ....δεν πατε καλα λαστ γιερ...λεμε

Τι 666 και 5αλφες και....μ@λ@κιες(δεν λεω για σενα....ξρς εσυ)

Το 666 ειναι το αναποδο του 999...

Και η 5 αλφα ειναι αρχαιο συμβολο του

θυλικου...της γυναικας.

Μπορει ο 666 να θελει μια ντου999

και γυναικα :whistling:

Και εγω θελω...που ειν' το κακο :winking:

Ασ'τα διαλα τα πηρα ξανα... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα