μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2006 ...ωχ....αντε να πεις κατι τωρα...ποιος τον ακουει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2006 μη μου πειιιιις!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2006 ...σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσττττττ!!!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
666 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2006 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2006 από τον 666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2006 Έλεος ρε φίλε.Τι μαλακίες είναι αυτές?Τι όνομα και φωτό είναι αυτό??? Βασικά σέβομαι το φόρουμ και τα άλλα παιδιά αλλιώς θα είχες φάει χοντρά καντήλια. Άλλη όρεξη δεν είχαμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2troxoi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2006 Έλεος ρε φίλε.Τι μαλακίες είναι αυτές?Τι όνομα και φωτό είναι αυτό??? Βασικά σέβομαι το φόρουμ και τα άλλα παιδιά αλλιώς θα είχες φάει χοντρά καντήλια. Άλλη όρεξη δεν είχαμε... <{POST_SNAPBACK}> +100000000000000000000000000000000000000000000000000000000 ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2006 ...ωχ....αντε να πεις κατι τωρα...ποιος τον ακουει... <{POST_SNAPBACK}> Τι εκανες εκει ρε? ?? χαχαχα τωρα το ειδα,το ειχα χασει !! ολα τα λεφτα... Ακομη και με 3 ωρες υπνο ειμαστε πρωτοι !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
666 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2006 +100000000000000000000000000000000000000000000000000000000 ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. <{POST_SNAPBACK}> paidia me pareksigisate kai pesate na me fate ... Opws kai seis kai gw sebomai kai to forum kai tous xristes tou. an sas enoxlise toso h eikona amesws meta to post moy tha paw na tin svisw. Oso gia tis "malakies" file thanos13 na ksereis pws einai kathara apo xabale kai tipota parapanw . xristianos eimai kai gw kai den exw kamia sxesi me to satanismo :) . Apla diabazw edw kai kairo to mybike.gr, kai prosfata eixa pesei sto thema me to xristianismo kai ekei apofasiasa na graftw etsi. Hthela na graftw edw kai kamia ebdomada alla perimena na graftoyn kai alloi gia na parw to noymero melous 666. :lol: :lol: :lol: Oso gia tin eikona poy ebala kai ayto gia plaka to ekana epidi eixa dei oti kai sto ypoloipo thema to eixate psiloriksei stin plaka Ksanalew kamia sxesh den exw me to antikeimeno ektos toy xabale kai an eksaireseis oti akoyw poly iron maiden, kai oti o agapimenos mou rolos sti seira oi stayloi tis erietas zaimi htan h satanistria .... :lol: :lol: :lol: Aplws na ginetai xabales kai na pername kala. Na ste kala kai panta orthioi (paw na svisw tin eikona ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2006 μόλις θα σε ακούσει ο Maiden7, θα κόψει...... Εξαιρετικά φιλότιμο το ότι άκουσες τα παιδιά και αυτό είναι προς τιμής σου... ας μη τα τραβάμε πολύ τα πράγματα....! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2006 Ρε φιλαράκι δεν θέλω να σε αρπάξω αλλά με το που ξύπνησα το πρωί και καθώς έπινα το καφέ μου είδα αυτή τη φωτό με τον τράγο και φρίκαρα. Είναι κάποια πράματα που δε τα κάνεις ούτε για πλάκα.. Τέσπα ας το λήξουμε εδω το θέμα. Δεν είμαι θρησκόληπτος ουτε φανατικός με τη θρησκεία αλλά όλα έχουν και ένα οριο Καλά πόστς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2006 και ποσα ξερεις περι του θεματος...666? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2006 και ποσα ξερεις περι του θεματος...666? <{POST_SNAPBACK}> ωωωωχχχ!!! πάμε πάλι..... (μην ξεφύγουμε παιδιά) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2troxoi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2006 <{POST_SNAPBACK}> paidia me pareksigisate kai pesate na me fate ... Opws kai seis kai gw sebomai kai to forum kai tous xristes tou. an sas enoxlise toso h eikona amesws meta to post moy tha paw na tin svisw. Oso gia tis "malakies" file thanos13 na ksereis pws einai kathara apo xabale kai tipota parapanw . xristianos eimai kai gw kai den exw kamia sxesi me to satanismo :) . Apla diabazw edw kai kairo to mybike.gr, kai prosfata eixa pesei sto thema me to xristianismo kai ekei apofasiasa na graftw etsi. Hthela na graftw edw kai kamia ebdomada alla perimena na graftoyn kai alloi gia na parw to noymero melous 666. :lol: :lol: :lol: Oso gia tin eikona poy ebala kai ayto gia plaka to ekana epidi eixa dei oti kai sto ypoloipo thema to eixate psiloriksei stin plaka Ksanalew kamia sxesh den exw me to antikeimeno ektos toy xabale kai an eksaireseis oti akoyw poly iron maiden, kai oti o agapimenos mou rolos sti seira oi stayloi tis erietas zaimi htan h satanistria .... :lol: :lol: :lol: Aplws na ginetai xabales kai na pername kala. Na ste kala kai panta orthioi (paw na svisw tin eikona ) <{POST_SNAPBACK}> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
666 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2006 thanos13 + moto25 + adam den kserw tipota kai oute thelw na mathw. eipame oli i fasi gia xavale ginete. kai ayto stin ypografi mou apo ena site ekklisiastiko to antegrapsa. :lol: themata min anisixeis den pame pouthena :lol: egw den to sinexizw allo. giati eipa oti to ekana gia xavale kai twra exei sovarepsei telos apo mena se ayto to thema kai pali signwmi gia tin asxeti eikona pou anebasa. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λυγκέας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2006 (τροποποιήθηκε) thanos13 + moto25 + adam den kserw tipota kai oute thelw na mathw. eipame oli i fasi gia xavale ginete. kai ayto stin ypografi mou apo ena site ekklisiastiko to antegrapsa. :lol: themata min anisixeis den pame pouthena :lol: egw den to sinexizw allo. giati eipa oti to ekana gia xavale kai twra exei sovarepsei telos apo mena se ayto to thema kai pali signwmi gia tin asxeti eikona pou anebasa. <{POST_SNAPBACK}> Συγνωμη φιλε μου, αλλα το avatar και η υπογραφη ενος μελους συνηθως αντιπροσωπευουν καποια απο τα στοιχεια του χαρακτηρα του ή τα πιστευω του...ετσι τουλαχιστον το αντιλαμβανομαι... Οταν χρησιμοποιεις καποια εμβληματα, σημεια, σημαδια, φρασεις κλπ, που ειναι κατοχυρωμενα ή πρεσβευουν ή χρησιμοποιουνται για συγκεκριμενους λογους / πολιτικες / αποψεις, αυτοματως -για εμενα- υιοθετεις και πρεσβευεις τα εν λογω πιστευω.... ...Πληροφοριακα, δεν εχω προβλημα σε τι πιστευεις και ποιες ειναι οι αποψεις σου γενικα, αλλα θα ηθελα να συμπεριφερεσαι εντος λογικων πλαισιων και φυσικα να μπορεις να υποστηριξεις τις οποιες αποψεις ενστερνιζεσαι (παντα φυσικα με λογικα επιχειρηματα)... Τωρα, στη περιπτωση που κανεις πλακα, οκ ειναι αποδεκτη, αλλα δηλωνω οτι δεν το βρισκω και πολυ ωριμο... Πληροφοριακα, πιστευω οτι δεν χρειαζεται να συνεχισουμε να αναφερομαστε στο εν λογω θεμα.... Καλημερα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2006 από τον Λυγκέας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2006 @666: Κακόγουστο αστείο θα έλεγα και όχι χαβαλές. Καλό θα ήταν να αλλάξεις και το όνομα, και το avatar ως ένδειξη σεβασμού στους υπόλοιπους χρήστες. Καλά posts. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2006 Σωστότατος Αλέξανδρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2006 Δεν μου πέφτει λόγος, αλλά δεν έχω δουλειά και θα πω και 'γω την άποψή μου γιατί βαριέμαι..... Αν έβαλες αυτό το όνομα και αυτά τα avatars μόνο και μόνο για την πλάκα, και με σκοπό να προκαλέσεις όποιον τύχει να μασήσει, ε τότε να το βγάλεις γιατί αυτό δείχνει εχθρική συμπεριφορά προς το forum. Αν όντως είσαι σατανιστής ή παγανιστής ή οτιδήποτε σε -ιστής, τότε δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τα avatars σου. Υποθέτωντας ότι είσαι σατανιστής..... Ειλικρινά. Πιστεύω ότι έχουμε ανεξηθρησκία. Γιατί πειράχτηκαν τόσο πολλοί με τις εικόνες που έβαλες? Αν δηλαδή εγώ (που σ.σ. είμαι άθεος) βάλω μια εικόνα του μωάμεθ με ζαρτιέρες ή παραποιήσω το σήμα των εβραίων (εκείνο το καντηλιέρι με τα 7 καντήλια, πως το λένε ρε σεις?) θα ορμούσαν να με φάνε όπως όρμηξαν σε σένα? Μάλλον όχι. Άρα? Ποιός είπε ότι η μία θρησκεία είναι καλή και η άλλη όχι? Για μένα ΟΛΕΣ οι θρησκείες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Πιστεύει μήπως κανείς ότι οι οπαδοί του σατανισμού έχουν σκοτώσει περισσότερους από τους οπαδούς του χριστιανισμού? εεε, μη τρελλαινόμαστε κιόλας. Ή μήπως η πεντάλφα που έβαλες νομίζεις εσύ ότι είναι σατανιστικό σύμβολο? Όχι βέβαια, παγανιστικό είναι. Μόνο που στα πλαίσια της γενικότερης δαιμονοποίησης της διαφορετικότητας οι πρώτοι χριστιανοί εξουσιαστές ονομάτισαν "διαβολικά" ότι άνοικε σε άλλο δόγμα (στην προκειμένη περίπτωση ένα καθαρά αρχαιοελληνικό σύμβολο την πεντάλφα). Αυτό ήταν αλλά και είναι ακόμη προσφιλή τακτική. Ακόμη και ανάμεσα στους ίδιους τους χριστιανούς. Οι καθολικοί λέγαν ότι οι προτεστάντες κάναν τελετές όπου θυσίαζαν βρέφη στο όνομα του Σατανα. Οι προτεστάντες λέγανε ότι οι πάπες έκαναν συμφωνίες αίμματος με τον διάβολο (δεν τα βγάζω απ' το μυαλό μου, τα διάβασα πρόσφατα). Ή μήπως στον μεσαίωνα δεν κάηκαν εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες ως μάγισες, ως δηλαδή υποχείρια του έξω από 'δω. Που θέλω να καταλήξω. Δεν μ' αρέσει να μου λένε οι άλλοι ΤΙ ΕΙΝΑΙ κακό ή ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κακό. Θες να λέγεσαι σατανιστής? Στα @@ μου. Θες να λέγεσαι μωαμεθανός...? Πάλι στα @@ μου. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΕΙΣ. Ξέρω ότι τίποτε από όλα αυτά δεν είσαι και ότι απλά το έκανες για να προκαλέσεις... Γιαυτό, καλύτερα άλλαξέ το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2006 Καθενας ειναι ελευθερος να πιστευει οτι θελει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
micron_maik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2006 file sarevock... o kathenas einai eleytheros na pisteyei oti thelei!! simfono! alla de xriazete na to diatimpanizei !!! ean to diatimpatizei 2 pragmata symbainoyn i oti einai ntemek!!! (poli pithanotero sti prokimeni periptosi) i oti kanei prosilitimo opos anefere poli sosta enas filou pio pano! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2006 Ποτε δε θα πω σε καποιον "κατεβασε" την φωτο γιατι με χαλαει... για μενα μιλαω ... μην αρχισετε τις παρεξηγησεις! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2006 Ρε Τριαντάφυλλε δεν είναι ότι με χαλάει η φώτο.... Αλλά ως τώρα έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει αλληλοσεβασμός ανάμεσα στους χρήστες αυτού του forum. Γιατί να χαλάσει; Φαντάζεσαι να έβγαινα κι εγώ από την πρώτη μέρα με avatar ένα κωλοδάκτυλο και nickname "o gamias sas"; Καλά θα έκαναν οι υπόλοιποι να με πετάξουν έξω με τις κλωτσές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2006 (τροποποιήθηκε) ...και ειμαστε και στο Θεμα"ελατε να γνωριστουμε με φωτο"...ετσι να δουμε ποιοι ειμαστε... :( Τωρα ποιος ειναι ποιος ειναι ...αλουνου Παπα Ευαγγελιο... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2006 από τον Athos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2006 ..."αφηστε ολα τα λουλουδια να ανθισουν"!(ΜΑΟ) ...(τωρα,θα μου πεις,οπως αυτος???!!Ααααλλο θεμα αυτο!.. ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2006 υπαρχουν πολλες εκφρασεις με λουλουδια... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες