Alexanderzrx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 63-14?????Eσεις ειστε μια χαρα........στην Πατρα το 10% φοραει κρανος χωρις υπερβολες... Πολλούς λες... Κόψε κάτι... Επίσης ξέχασες να τονίσεις οτι στο χωριό μας οι περισσότεροι χωρίς κράνος έχουν κάτι ΖΧ10, τζίξερ, ροένα κλπ κλπ κλπ... (Αι σπικ ινγκλαντ βερυ μπεστ αι νοου) Και τρέχουν κιολας... Α να χαθείτε παλιοντεντιμποηδες με τα βρωμομηχανακια σας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Karavasilator19 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Μια που γιναμε πολλοι εδω μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω φιμε ζελατινα για Nolan κρανακι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Megas Nikolaos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 το σκευτοσουν πολυ να το πεις αυτο ρε φιλαρακι?χερω πολυ οτι υπαρχει σε μαγαζι το θεμα ειναι ΣΕ ΠΟΙΟ!για ξανασκεψου το ;) ελα εδω σε εχω www.xikis.gr φερνει νολαν ζελατινες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) και καλα ρε φιλε ειναι μαγκια δηλαδη να μετρας ξεκρανωτους και τους κραζεις μεσα σε ενα φορουμ δηλαδη εσυ δεν υπηρξες ποτε παρανομος σε τιποτα μην μας τρελανεις κιολας Δεν το κάνει για μαγκιά, το κάνει για να συζητήσουμε το φαινόμενο που πολλά ανώριμα άτομα δεν φοράνε κράνος και θέτουν σε κίνδυνο την ζωή τους και την ζωή των γύρω τους. Επιπλέον είναι καλό να στιλιτεύονται τέτοιες πρακτικές έτσι ώστε να αποφεύγονται από τους υπόλοιπους! Όσον αφορά το πρόστιμο εγώ δεν είμαι υπέρ του μεγάλου και ισοπεδωτικού πρόστιμου, αλλά είμαι υπέρ του ΣΙΓΟΥΡΟΥ πρόστιμου. Και εξηγούμαι... Αν όποιος οδηγεί μηχανή και ξέρει ότι αν δεν φορέσει κράνος και πάρει την μηχανή του θα φάει το πρόστιμο ΣΙΓΟΥΡΑ και όχι μια φορά τον χρόνο έστω και αν το πρόστιμο είναι 20 ευρώ τότε θα το βάλει... Αν λοιπόν μπουν σε κεντρικούς δρόμου τροχαίοι που ο ρόλος τους θα είναι να σταματάνε μόνο τους ξεκράνωτους επί 24ώρου βάσεως (και δεν είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός των τροχονόμων που χρειάζεται για κάτι τέτοιο) και είναι λοιπόν βέβαιο ότι ο άλλος για μια βόλτα θα φάει στάνταρ ένα-δυο πρόστιμα έστω και των 20 ευρώ τότε θα το βάλει... Σε μας το θέμα είναι ότι η αστυνομία από τις 365 μέρες που οδηγεί κάποιος χωρίς κράνος τον σταματά άντε την μία-δύο και τον γράφει.. όσο μεγάλο και αν είναι το πρόστιμο ο οδηγός θα πει ότι ήταν γκαντεμιά που τον έπιασαν και θα συνεχίσει να μην το βάζει... Όχι λοιπόν στο μεγάλο πρόστιμο, ΝΑΙ στο σίγουρο πρόστιμο!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2009 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 εγω παντως δεν βλεπω τοσο τραγικα τα πραγματα, οι περισσοτεροι που συνανταω ειναι με κρανος. τωρα στην επαρχια τα πραγματα ειναι πιο χαλαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Εσύ Μέγα Νικόλαε μήν βάζεις κράνος και μήν κράζεις τους άκρανους! Εγώ γουστάρω να τους κράζω στα φόρουμ, στο δρόμο, στη μουρη τους κ.ο.κ ..... Θα σταματάω και θα τους κοροιδεύω κιόλας! Και όταν ακούω για τρακάρισμα και οτι πέθανε μοτοσυκλετιστής που δεν φόραγε κράνος θα χαίρομαι και θα χοροπηδάω και θα λέω '' Δεν πειράζει που πέθανε το παιδί, .....τουλάχιστο ήτανε μεγάλος μάγκας που δεν έβαζε κράνος σαν εμάς τους μαλάκες που το βάζουμε και χαλάμε το μαλλί μας....'' καταλαβα εσυ θελεις ανρωπους να φοβουνται και οχι να σεβονται καλα κρασια παλουκαρι τετοιες κοινωνιες σαπιζουν στην πρωτη ευκερια κοιτα γυρω σου αλλο φοβος και αλλο σεβασμος αν ξερεις καλα ελληνικα μπορεις να καταλαβεις την διαφορα και να την διαπιστωσεις κοιτωντας γυρω σου στην κοινωνια Για πές μας εσύ που ξέρεις καλά ελληνικά.... στον καθρεπτη σου κιτιεσε και απο μονος σου αγαπιεσε πρεπει να το κοιταξεις επιγονταω παιδι ξανασκεψου τα λογια μου εγω φιλε ειμαι αλητης και δεν πηγα σχολειο ---ΦΑΙΝΕΤΑΙ αλλα εχω βγαλει το σχολειο στο πεζοδρομιο ---ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ενω εσυ που εμαθες γραμματα κοιτα πως εισαι--- ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ για λυπηση ---- ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ξανασκεψουτο ----- ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ...ΑΛΛΗ ΑΤΑΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Εγώ πάντως είμαι πάντα υπέρ των πολύ ακραίων μέτρων. Ας βάλουν 3.000 ευρώ πρόστιμο και κατάσχεση της μηχανής σε όσους δεν φορούν κράνος, αφαίρεση του διπλώματος για κανα χρόνο και στα δικαστήρια με την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης. Το πολύ πολύ να κονομήσει το κράτος κανα φράγκο.... +10000000000000000 1) αν δε με σεβεστε θα με φοβασται... 2) το κρατος δεν εχει φραγκα (δε λεμε πως) ας τα βγαλει απο αυτους και οχι απο τους φορους μας Μεγα Νικολα μηπως εισαι 'σουιδεζα'?? λεω εγω τωρα... ΑΛΧ πολυ καλη στατιστικη δε κανουεμ κανα 'καθαρο' θεμα να λεμε διαδρομη ταδε Χ κρανοι Υ υποψηφιοι για Αγιο Πετρο, χωρις σχολια και παπαριες (σορρυ αλλα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Μέτρησα και γω σήμερα το προί. 23-0 Με τα μισά παπάκια και σκούτερ και τα υπόλοιπα μεγαλήτερες μετό. Ήμουν ο μόνος με κράνος σήμερα στο δρόμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Δεν το κάνει για μαγκιά, το κάνει για να συζητήσουμε το φαινόμενο που πολλά ανώριμα άτομα δεν φοράνε κράνος και θέτουν σε κίνδυνο την ζωή τους και την ζωή των γύρω τους. Επιπλέον είναι καλό να στιλιτεύονται τέτοιες πρακτικές έτσι ώστε να αποφεύγονται από τους υπόλοιπους! Όσον αφορά το πρόστιμο εγώ δεν είμαι υπέρ του μεγάλου και ισοπεδωτικού πρόστιμου, αλλά είμαι υπέρ του ΣΙΓΟΥΡΟΥ πρόστιμου. Και εξηγούμαι... Αν όποιος οδηγεί μηχανή και ξέρει ότι αν δεν φορέσει κράνος και πάρει την μηχανή του θα φάει το πρόστιμο ΣΙΓΟΥΡΑ και όχι μια φορά τον χρόνο έστω και αν το πρόστιμο είναι 20 ευρώ τότε θα το βάλει... Αν λοιπόν μπουν σε κεντρικούς δρόμου τροχαίοι που ο ρόλος τους θα είναι να σταματάνε μόνο τους ξεκράνωτους επί 24ώρου βάσεως (και δεν είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός των τροχονόμων που χρειάζεται για κάτι τέτοιο) και είναι λοιπόν βέβαιο ότι ο άλλος για μια βόλτα θα φάει στάνταρ ένα-δυο πρόστιμα έστω και των 20 ευρώ τότε θα το βάλει... Σε μας το θέμα είναι ότι η αστυνομία από τις 365 μέρες που οδηγεί κάποιος χωρίς κράνος τον σταματά άντε την μία-δύο και τον γράφει.. όσο μεγάλο και αν είναι το πρόστιμο ο οδηγός θα πει ότι ήταν γκαντεμιά που τον έπιασαν και θα συνεχίσει να μην το βάζει... Όχι λοιπόν στο μεγάλο πρόστιμο, ΝΑΙ στο σίγουρο πρόστιμο!!! Σωστός αλλά επειδή αυτή η λογική δεν εφαρμόζεται και ούτε πρόκυται και να εφαρμοστεί για τα επόμενα 100 χρόνια τουλάχιστον στην Ελλάδα, εγώ προτιμώ τα τσουχτερά πρόστιμα. Γιατί τουλάχιστον έτσι όλο και κάποιοι θα κρατηθούν μακριά από παραβάσεις. Το κράνος το βάζουμε και για να προστατέψουμε τον εαυτό μας, και για να προστατέψουμε τους άλλους οδηγούς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 μονο αυτο ρε παιδι ξαναδιαβασε το και ξανασκεψουτο ανθρωπος που θα χαρει με τον θανατο καποιου αλλου παυει να ειναι ανθρωπος με οποια ορθογραφια και να το γραψεις παλουκαρι η μωρφωση δεν κρινετε απο τα σχολεια που εχεις βγαλει αλλα το ποσο ανθρωπος εισαι και εσυ δεν εισαι καν ανθρωπος απο την στιγμη που χαιρεσε με τον θανατο καποιου αλλου αν υπηρχε εστω και ενας σοβαρος ανθρωπος εδω μεσα θα σε εκραζε για αυτο το ποστ που ειναι ντροπη για την ανθρωπινη υποσταση το κακο ειναι οτι κατι τετοια οντα σαν εσενα κανουν και παιδια και διαιωνιζουν την δυσμορφια-ανωμαλια του μυαλου τους σου ευχομαι ειλικρινα να μην βρεθεις ποτε σε θεση να κλαψεις νεκρο απο ατυχημα και να φταιει γιατι ο πονος δεν θα ειναι ποιο μικρος αν φταιει ξερεις και πραγματι ξανασκεψου αυτα που εγραψες Μέγα Νίκολαε (ρώσος τσάρος) Κατάφερες και εξόργισες τον Καράφλα μας. Αυτό και μόνο είναι μεγάλο επίτευγμα. Καλά δεν έπιασες ότι ειρωνεύεται? Για ό,τι σου κάνει πλέον δεν φέρουμε καμιά ευθύνη... :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kamikaziking 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 ρε μανγκες κατα την αποψη μου ο εξοπλισμος ασφαλειας θα πρεπε να ειναι standard οπως η ζωνη ασφαλειας και ο αεροσακος στα κουτια και να δινεται απο την εταιρια πωλησης μοτο υποχρεωτικα με ενα αντιτιμο στην τιμη ....... και αντι για προστιμο να γινεται ενα υποχρεωτικο σχολειο της πυροσβεστικης οπως στην αυστρια που τους δειχνουν πως γινωνται αυτοι που οδηγουν χωρις κρανος ,κανουν κακγουριες κτλ κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 βασικα ειναι μηχανοβιο φορουμ εδω και οχι καγκουρικο... οποτε οι υπερτατοι καγκουρες μπορουν να αποχωρουνε.. εφοσον ποτε δεν θα συμφωνισουνε με αυτα που γραφοντε.... εκτος και αν κανω λαθος εγω.. και μαλλον πρεπει να αποχωρισω .... (δεν μιλαω για τις καγκουριες που ολοι μας κανουμε.. μιλαμε για τους καγκουρες στην ιδεολογια τους) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
diogenis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Νομίζω ότι οποίος γουστάρει φοράει κράνος οποίος γουστάρει δε φοράει. Οποίος γουστάρει βρίζει αυτούς που δε φοράνε κράνος η όχι. Αν κάποιος ενήλικος σκοτωθεί επειδή δε φόρεσε κράνος είναι δικαίωμα του. Δε νομίζω ότι κάποιος χαίρεται η λυπάται, απλώς συμβαίνει. Τα πρόστιμα και οι νόμοι δε νομίζω ότι είναι και το αποκορύφωμα της δημοκρατίας. Λίγο χουντικό μου φαίνεται. Εφόσον ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, είναι και δικαίωμα του να ριψοκινδυνεύσει την ζωή του. Ποιος είναι αυτός ο «μεγάλος αδερφός» που στερεί από τον καθένα να συμπεριφερθεί όπως θέλει. Μέσα σ όλα τα απαγορευμένα, απαγορεύεται και ο τρόπος θανάτου. Νομίζω ότι είναι λίγο καταπιεστικό και κάποιοι «παρανομούν», μόνο και μόνο γιατί δεν αντέχουν τους νόμους και τα πρόστιμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Νομίζω ότι οποίος γουστάρει φοράει κράνος οποίος γουστάρει δε φοράει. Οποίος γουστάρει βρίζει αυτούς που δε φοράνε κράνος η όχι. Αν κάποιος ενήλικος σκοτωθεί επειδή δε φόρεσε κράνος είναι δικαίωμα του. Δε νομίζω ότι κάποιος χαίρεται η λυπάται, απλώς συμβαίνει. Τα πρόστιμα και οι νόμοι δε νομίζω ότι είναι και το αποκορύφωμα της δημοκρατίας. Λίγο χουντικό μου φαίνεται. Εφόσον ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, είναι και δικαίωμα του να ριψοκινδυνεύσει την ζωή του. Ποιος είναι αυτός ο «μεγάλος αδερφός» που στερεί από τον καθένα να συμπεριφερθεί όπως θέλει. Μέσα σ όλα τα απαγορευμένα, απαγορεύεται και ο τρόπος θανάτου. Νομίζω ότι είναι λίγο καταπιεστικό και κάποιοι «παρανομούν», μόνο και μόνο γιατί δεν αντέχουν τους νόμους και τα πρόστιμα. Λάθος άποψη. Γιατί το να μην φοράει κάποιος κράνος και να σκοτωθεί εξαιτίας αυτού, έχει αντίκτυπο και σε άλλον οδηγό που τυχόν ενεπλάκη στο ατύχημα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 βασικα ειναι μηχανοβιο φορουμ εδω και οχι καγκουρικο... οποτε οι υπερτατοι καγκουρες μπορουν να αποχωρουνε.. εφοσον ποτε δεν θα συμφωνισουνε με αυτα που γραφοντε.... εκτος και αν κανω λαθος εγω.. και μαλλον πρεπει να αποχωρισω .... (δεν μιλαω για τις καγκουριες που ολοι μας κανουμε.. μιλαμε για τους καγκουρες στην ιδεολογια τους) +1000 Επισης συμπαραστεκομαι στον Νικολα(βγαζω το MEGA το παρακανες απο το ονομα) Ειμαι στο πλευρο του λοιπον γιατι ενα απλο θεμα το εκανε να εχει γινει ενα τεραστιο σεντονι Εισαι απαιχτος γιατι πας κοντρα στο θεμα RESPECT!! Επισης βοηθοντας τον η γνωμη μου ειναι οτι δεν παιζει ανθρωπος που να μην εχει παει βολτα με μηχανη μηχανακακι μοτοσακο μοτοκατι χωρις κρανος. Αυτο ηταν η μοτοσυκλετα το αισθημα τις ελευθεριας Στην τελικη αυτο διαφημιζοταν απο το Hollywood(μαζι με το τσιγαρο) για το ενα σε γραφουν για το αλλο σε φορολογουν= ζημια και τα 2. Οσο καλυτερος ειναι ο εξοπλισμος και οσο τον χρησιμοποιουμε εχουμε περισσοτερες ελπιδες να επιβιωσουμε εκει εξω Ειναι καλο να το διαφημιζουμε και να το λεμε για να το μαθουν οι πιτσιρικαδες σαν τροπο ζωης.Οταν γινει αυτο θα ειναι ακυρες ολες αυτες οι συζητησης που κανουμε τωρα περι κρανους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) Νομίζω ότι οποίος γουστάρει φοράει κράνος οποίος γουστάρει δε φοράει. Οποίος γουστάρει βρίζει αυτούς που δε φοράνε κράνος η όχι. Αν κάποιος ενήλικος σκοτωθεί επειδή δε φόρεσε κράνος είναι δικαίωμα του. Δε νομίζω ότι κάποιος χαίρεται η λυπάται, απλώς συμβαίνει. Τα πρόστιμα και οι νόμοι δε νομίζω ότι είναι και το αποκορύφωμα της δημοκρατίας. Λίγο χουντικό μου φαίνεται. Εφόσον ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, είναι και δικαίωμα του να ριψοκινδυνεύσει την ζωή του. Ποιος είναι αυτός ο «μεγάλος αδερφός» που στερεί από τον καθένα να συμπεριφερθεί όπως θέλει. Μέσα σ όλα τα απαγορευμένα, απαγορεύεται και ο τρόπος θανάτου. Νομίζω ότι είναι λίγο καταπιεστικό και κάποιοι «παρανομούν», μόνο και μόνο γιατί δεν αντέχουν τους νόμους και τα πρόστιμα. καθολου σωστο ... δεν φοραει ο Α κρανος τρωει μια μυγα στο ματι πευτει πανω μου και με αφηνει αναπηρο......!!!! να την χεσω την δημοκρατια μου το κρανος ειδικα δεν ειναι θεμα ελευθεριας αλλα θεμα υποχρεωσεις η ελευθερια μου σταματα εκει που ξεκιναει η δικια σου οταν κανεις καποιος κατι που εχει αντικτυπο σε καποιον αλλον δεν ειναι θεμα ελευθεριας @ΜΙΚΡΟ ΝΙΚΟΛΑ (γιατι μεγας δεν εισαι) απλα ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ........... :baby: (αφου μονο αυτο ξερεις) Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2009 από τον A.K.A. SonIC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
diogenis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Λάθος άποψη. Γιατί το να μην φοράει κάποιος κράνος και να σκοτωθεί εξαιτίας αυτού, έχει αντίκτυπο και σε άλλον οδηγό που τυχόν ενεπλάκη στο ατύχημα :) Δεν είμαι σίγουρος για το νομικό μέρος της υπόθεσης αλλά υποθέτω ότι αν κάποιος δε φοράει κράνος και χτυπηθεί από κάποιον άλλο, νομίζω ότι εκείνος που προξένησε το ατύχημα θα πρέπει να απαλλάσσεται των κατηγόριων. Όπως ακριβώς και στην περίπτωση που κάποιος χτυπήσει ένα πεζό σε διάβαση η όχι. Αν δεν συμβαίνει αυτό, τότε φανταστείτε σε ποιο επίπεδο είναι οι νόμοι-κανόνες των κοινωνιών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Σωστός ο Δράκος. Βασικα... το ξανασκέφτηκα,.... ξανά.... ξανά.... και ξανά.... και κατέλληξα ότι με έχει πρίξει ο Megas Nikolaos. (μην μου πεις να το ξαναξευτώ, έχω εξαντλήσει τα περιθόρια) Τέλος πάντων, ο καθένας δίκιο έχει από τι μερια του, και σίγουρα δεν μπορεί να επιβάλλει στους άλλους να φοράει κράνος. Από την άλλη όμως δεν αν κάνεις ατύχημα μη φορώντας κράνος και πας εντατική για κάνα μήνα ή κάνα χρόνο και μετα μήνεις ανάπηρος το κράτος (πρόνειας και καλά) θα σε πληρώνει μια ζωή. Γιαυτό είναι παράνομο να μην φοράς κράνος και ζώνη. Απλά, προσωπικά όταν σκοτώνεται φίλος ακράνωτος, νιώθω οργή γιατί μπορεί να είναι κανείς τόσο μακάκας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Δεν είμαι σίγουρος για το νομικό μέρος της υπόθεσης αλλά υποθέτω ότι αν κάποιος δε φοράει κράνος και χτυπηθεί από κάποιον άλλο, νομίζω ότι εκείνος που προξένησε το ατύχημα θα πρέπει να απαλλάσσεται των κατηγόριων. Όπως ακριβώς και στην περίπτωση που κάποιος χτυπήσει ένα πεζό σε διάβαση η όχι. Αν δεν συμβαίνει αυτό, τότε φανταστείτε σε ποιο επίπεδο είναι οι νόμοι-κανόνες των κοινωνιών. Δεν είναι όμως μόνο οι κατηγορίες αδερφέ. Αναγκάζεις έναν άνθρωπο να ζει το υπόλοιπο της ζωής του με το βάρος ενός θανάτου στην πλάτη του. Κι αυτό δεν έχει δικαίωμα να το κάνει κανένας. Κι αυτό Μέγα Νικόλαε είναι ο σεβασμός που ανέφερες. Για ξανασκέψου το.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astatos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 το μισω πστ διαβασα (βαλε τα πολα ασχετα βαλε το οτι ειμαι βιστικος...παντα :P ) αλλα πολλύ καλήτερα πό οτι περιμενα ηταν τα "στατιστικά" σου εγω οταν είμαι καλαμάτα πιο κοντα στο 40χωρίς 4 με βλέβω,και οι 4 συνήθως ντιλιβεράδες (δηλαδή με μια κατσαρόλα στο κεφαλι) και γιατι αν δεν φοράγανε θα δούλευαν μόνο για τις κλήσεις (εχω ενα φίλο που δούλεπσε 5 μήνες ντιλίβερι και πλήρωσε 4(?) κλήσεις χαχαχαχαααχαχα (κυριολεκτικα δουλεψε μόνο για να πηρώσει τις κλήσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 έχετε δεί ποτέ άτομο να οδηγάει μηχανή και να στέλνει sms? όχι, πείτε μου!!!!!!! να τον βλέπετε να κοιτάει πιό πολύ ώρα το κινητό παρά τον δρόμο. σε τέτοιες περιπτώσεις απλά περνάς από δίπλα του, βγάζεις το ριβόλβερ του την ανάβεις και φεύγεις ανέμελος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) δηλαδη εγω που ειμαι 17 χρονων και παρατησα τις κοντρες και φοραω κρανος ,μπουφαν,γαντια, εχω καθρεφτες στο μηχανακι ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ ??? τοτε χαιρομαι που θα ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ και αυριο και μεθαυριο..... edit: σημερα στο σχολειο 30 παπια 1 κρανος απο εναν μαλακα με πρασινο παπι .. Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2009 από τον DeadShadoW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 δηλαδη εγω που ειμαι 17 χρονων και παρατησα τις κοντρες και φοραω κρανος ,μπουφαν,γαντια, εχω καθρεφτες στο μηχανακι ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ ??? τοτε χαιρομαι που θα ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ και αυριο και μεθαυριο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 δηλαδη εγω που ειμαι 17 χρονων και παρατησα τις κοντρες και φοραω κρανος ,μπουφαν,γαντια, εχω καθρεφτες στο μηχανακι ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ ??? τοτε χαιρομαι που θα ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ και αυριο και μεθαυριο..... Πετράκη , δεν ξέρω άν το κατάλαβες αλλά ...........ΕΓΡΑΨΕΣ ΛΕΜΕ !!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
diogenis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Δεν είναι όμως μόνο οι κατηγορίες αδερφέ. Αναγκάζεις έναν άνθρωπο να ζει το υπόλοιπο της ζωής του με το βάρος ενός θανάτου στην πλάτη του. Κι αυτό δεν έχει δικαίωμα να το κάνει κανένας. Κι αυτό Μέγα Νικόλαε είναι ο σεβασμός που ανέφερες. Για ξανασκέψου το.... Ναι αλλά έτσι φίλε μου, στερείς από τον καθένα να ζήσει όπως πραγματικά θέλει. Τι σοι δημοκρατία είναι τούτη; Μήπως γιαλαντζι; Το είχα υποπτευθεί… Άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα και δίκαια και άδικα και πολλές φορές, αρκετοί από μας είμαστε υπεύθυνοι. Αλλά δε βλέπω πολλούς να τους τρώνε οι τύψεις. Τουλάχιστον ας μας αφήσουν να αναπνέουμε ελευθέρα. Ούτε αυτό; Σεβασμός σε όλους. Και στους άλλους αλλά και στους εαυτούς μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες