SpyVarth 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 δεν ξερω πως γινεται και να μην το φορανε..ισως ειναι ατομα που δεν εχουν πεσει και να καταλαβουν οτι αμα γινει κατι το κεφαλι τους κινδυνευει? παντως εγω με το που ανεβαινω στην μηχανη η στο παπι το κρανος μπαινει αμεσως. βαζω/κουμπωνω,παταω μιζα,ξεκιναω..ετσι και δεν το φορεσω ειναι σαν μην εχει μπει κλειδι στο οχημα για να ξεκινησει ο κινητηρας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tangoman 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 63-14?????Eσεις ειστε μια χαρα........στην Πατρα το 10% φοραει κρανος χωρις υπερβολες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
42742 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Το να είναι κάποιος υποψήφιος αυτόχειρας είναι επιλογή του.Δεν καταλαβαίνω ως μοτοσυκλετιστής γιατί πρέπει να κάθομαι και να κατακρίνω τους άλλους και να μην κοιτάω αποκλειστικά και μόνο τη δική μου οδηγική συμπεριφορά.Δεν πιστεύω άλλωστε ότι κάποιος ξεκράνωτος θα μπει στο φόρουμ ούτε θα έρθει σε κάποια συνάντηση. Με την ίδια λογική θα μπορούσαν κάποιοι αθλητές να φτιάξουν ένα φόρουμ και να κατακρίνουν όσους από εμάς είναι καπνιστές.Εξάλλου σε λίγο θα διώκεται κι αυτο ποινικά όπως κι η απουσία κράνους.Καλό είναι κάποια πράγματα να λέγονται αλλά πιστεύω καταντάει κουραστικός ο τρόπος που προσεγγίζεται το θέμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aisxos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Λοιπον τα μαλακ--μενα ανεξαρτητως ηλικιας με τα παπια τελευταια εχουν γινει πολλα. Πρεπει να αρχισουμε να περνουμε τα μετρα μας αφου το κρατος τους αφηνει να κανουν οτι θελουν. Δε ξερω, εγω τις προαλλες ειμουν στο τοσο να χωθω μπροστα απο ενα παρομοιο βλακα και να πεσω στα φρενα για να φαει τα μουτρα του μπας και συμμορφωθει, η σπασει τιποτα και δε ξανανεβει για λιγο καιρο. Σας φαινομαι υπερβολικος...? Το σκευτομαι σοβαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Το να είναι κάποιος υποψήφιος αυτόχειρας είναι επιλογή του.Δεν καταλαβαίνω ως μοτοσυκλετιστής γιατί πρέπει να κάθομαι και να κατακρίνω τους άλλους και να μην κοιτάω αποκλειστικά και μόνο τη δική μου οδηγική συμπεριφορά.Δεν πιστεύω άλλωστε ότι κάποιος ξεκράνωτος θα μπει στο φόρουμ ούτε θα έρθει σε κάποια συνάντηση. Με την ίδια λογική θα μπορούσαν κάποιοι αθλητές να φτιάξουν ένα φόρουμ και να κατακρίνουν όσους από εμάς είναι καπνιστές.Εξάλλου σε λίγο θα διώκεται κι αυτο ποινικά όπως κι η απουσία κράνους.Καλό είναι κάποια πράγματα να λέγονται αλλά πιστεύω καταντάει κουραστικός ο τρόπος που προσεγγίζεται το θέμα. Με την ίδια λογική επίσης, αν τρακάρεις κάποιον ξεκράνωτο και τον αφήσεις φυτό, θα σου κλείσει το σπίτι. Θα τον πληρώνεις μια ζωή, θα τον έχεις τύψεις, θα σου γ@μήσει τη δική σου ζωή πατόκορφα, και όλα αυτά επειδή "είναι δική του επιλογή". Αν θέλει να συγκαταλέγεται στους "αυτόχειρες" να πάει να πηδήξει απ'το Σούνιο. Ας αυτοκτονήσει και με μολύβι. Χέστηκα. Αλλά ΟΧΙ δε θα μου κλείσει εμένα το σπίτι επειδή τσιγγουνεύεται να δώσει 100-200 ευρώ, ή επειδή βαριέται να το βάλει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Με την ίδια λογική επίσης, αν τρακάρεις κάποιον ξεκράνωτο και τον αφήσεις φυτό, θα σου κλείσει το σπίτι. Θα τον πληρώνεις μια ζωή, θα τον έχεις τύψεις, θα σου γ@μήσει τη δική σου ζωή πατόκορφα, και όλα αυτά επειδή "είναι δική του επιλογή". Αν θέλει να συγκαταλέγεται στους "αυτόχειρες" να πάει να πηδήξει απ'το Σούνιο. Ας αυτοκτονήσει και με μολύβι. Χέστηκα. Αλλά ΟΧΙ δε θα μου κλείσει εμένα το σπίτι επειδή τσιγγουνεύεται να δώσει 100-200 ευρώ, ή επειδή βαριέται να το βάλει! + άπειρο!!!!! Δική του επιλογή είναι μόνο αν γυρίζει σε δική του πίστα μόνος του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Άλεξ χθές ήταν καθημερινή! Γιά πήγαινε μία βόλτα την Κυριακή το μεσιμέρι απο Π.Φάληρο μέχρι Βουλιαγμένη και εκεί μέτρα άκρανους!!! Θα φρίξεις ! Και οι πιό πολύ με μηχανές μεγάλου κυβισμού και όχι με σκούτερ! Πολλές φορές το έπαιζα αυτό το παιχνίδι, να μετράω άκρανους δηλαδή.........Τό κοψα όμως γιατί εκνευριζόμουνα πολύ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
swork21 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Και στο Βόλο που είμαι φέτος μια απο τα ίδια (της επαρχίας). Λίγοι αυτοί με το κράνος, σε σχέση με τους άλλους. Ειδικά στα σκούτερ-παπιά, χάλια η κατάσταση. Αλλά ξέρετε ποια είναι η νοοτροπία. Φέτος που μένω σε χωριό και φοράω το κράνος ακόμα και για 50 μ. (δεν με βολεύει και στον αγκώνα ρε γμτ... :D ) έρχεται μια μέρα ένας 16χρονος και μου λέει "...τι το φοράς, για να το παίξεις μηχανόβιος ;". Ε τι απάντηση να δώσεις τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRSakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Aς φοράνε κράνη ο κόσμος κι ας μην είναι και καλής ποιότητας. Σημασία έχει ότι ίσως κάτι γλυτώσουν αν πέσουν. Συμφωνώ. Δεν είναι must να φοράς κράνος των 500 εύρω αλλά όχι και του εργοταξιίου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) Στη Σάμο, που πάω τα καλοκαίρια, όλοι φορούν κράνος-ζώνες και δεν πίνουν γιατί οι μπάτσοι κόβουν συνέχεια κώλους! ?! Και εγώ που μένω αδερφέ;! Εγώ βλέπω πάρα πολλούς ξεκράνωτους εδώ στη Σάμο, χειμώνα καλοκαίρι αλλά σίγουρα λιγότερους από τότε που ήμουν 16 και οδηγούσα scooter. Κόβουν κώλους οπου μπορούν στους στρατιωτικούς όμως (και λοιπούς) κάνουν τα στραβά μάτια και αναφέρω περίπτωση που γνωρίζω προσωπικά, ΕΠ.ΟΠ., 19 χρονών !@#$ΑΣ πήρε μερικά λεφτά στα χέρια του και τράκαρε με 1000άρα (δε θυμάμαι μοντέλο ακριβώς) μοτοσυκλέτα, χωρίς κράνος, χωρίς δίπλωμα (δε θα μπορούσε άλλωστε να έχει δίπλωμα σε τέτοια ηλικία για 1000cc, απορώ πως την αγόρασε αλλά τέλοσπάντων...) , χωρίς ασφάλεια και με ταχύτητα άνω των 100km/h σε δρόμο που το όριο είναι 60 και γενικά έχει κίνηση...δηλαδή...ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ!?!?!? Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2009 από τον Lim - Lim Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Εγώ πάντως είμαι πάντα υπέρ των πολύ ακραίων μέτρων. Ας βάλουν 3.000 ευρώ πρόστιμο και κατάσχεση της μηχανής σε όσους δεν φορούν κράνος, αφαίρεση του διπλώματος για κανα χρόνο και στα δικαστήρια με την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης. Το πολύ πολύ να κονομήσει το κράτος κανα φράγκο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Εγώ πάντως είμαι πάντα υπέρ των πολύ ακραίων μέτρων. Ας βάλουν 3.000 ευρώ πρόστιμο και κατάσχεση της μηχανής σε όσους δεν φορούν κράνος, αφαίρεση του διπλώματος για κανα χρόνο και στα δικαστήρια με την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης. Το πολύ πολύ να κονομήσει το κράτος κανα φράγκο.... Πλάκα πλάκα μιά χαρά ακούγεται φίλε !!!! Βούδουλα θέλουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NOE13 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) + άπειρο!!!!! Δική του επιλογή είναι μόνο αν γυρίζει σε δική του πίστα μόνος του! Γενικα συμφωνα και ειμαι κατα να κατακρινουμε καποιον που δε φοραει κρανος αλλα υπαρχει κι ενα μεγαλο αλλα....Σκεψου να πηγαινεις κυριος με τον εξοπλισμο σου και τη μηχαναρα σου και να σκασει καποιος πανω σου ξεκρανωτος επειδη του εσκασε ενα μυγακι στη μουρη η επειδη οδηγουσε μισοτυφλωμενος απο τη βροχη!!!!Αρα ειναι και λιο διαδραστικο το θεμα! Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2009 από τον NOE13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Πλάκα πλάκα μιά χαρά ακούγεται φίλε !!!! Βούδουλα θέλουμε! Τι είναι ο Βούδουλας? Κάτι σε σεξουαλικό βοήθημα μου ακούγεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Τι είναι ο Βούδουλας? Κάτι σε σεξουαλικό βοήθημα μου ακούγεται :lol: :lol: Ελα μωρε!!! Πώς κανεις έτσι για ένα ρο !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Ο πιο μαλάκας απ' όλους δε, ήταν ένας άκρανος καραγκιόζης με παπί, που άνετα θα του έχωνα ένα κλωτσίδι στη μάπα, αψογη περιγραφη. Παντως θα σ ακουγα αν του χαρακωνες τη μουρη, στην Ηρακλειου δουλευω. Οντως, η γεφυρα εκει ειναι ακομα πιο επικινδυνη για του πεζους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrDreamer 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Καλα που να με δεις εμενα να φοραω το XR-1000 και ειμαι με το 50ρι κινεζικο παπι τις δουλειας!!!. πιο ακριβο ειναι το κρανος παρα το παπι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikios 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 .... στους στρατιωτικούς όμως (και λοιπούς) κάνουν τα στραβά μάτια ... δεν μπορούν να τους γράψουν, μόνο η στρατονομία μπορεί.... Δυστηχώς έχετε όλοι δίκιο, κ εδώ είναι αντίστροφα τα νούμερα του ALX... τόσο πολύ που στα φανάρια νιώθεις βλάκας καμια φορά.... σαν το μυγιάγκιχτο που το κρατάνε 3 να μην πέσει στο πάρκο.... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Δεν λεω και παλι το ποσοστο ειναι χαλια, αλλα ρε παιδες εχουν φτιαξει κατα πολυ τα ποσοστα τα 3 τελευταια χρονια, πολυ ομως!!! Οταν επερνα το μηχανακη στα 15 μου και τραβιομουν κεντρο για φροντηστιρια θημαμε οτι ημου εγω και πολυ λιγοι ακομη που φοραγαν κρανος...Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω θα το φοραγα αλλα ηταν η μονη προυποθεση για να με αφισει ο father....Αγιοσ ανθρωπος ο Father!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Επηρεασμένος από το ποστ του ΑLΧ, χθες το βράδυ καθώς πήγαινα σπίτι από τη δουλειά (Περισσός-Μενίδι=15 λεπτά δρόμος με το τουτού) έχασα το μέτρημα! Από περίπου 15 μοτόρια οι μόνοι ακράνοτοι που είδα ήταν δύο συναναβάτες! Ολοι οι οδηγοί φορούσαν κράνος! ΟΛΟΙ! και μιλάμε από παπιά-ντιλιβερι μέχρι χιλιάρια! Σίγουρα θα επεσα σε περίπτωση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 τι να πω και εγω που κυκλοφορω με αρχαιο ελληνικο κρανος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 + άπειρο!!!!! Δική του επιλογή είναι μόνο αν γυρίζει σε δική του πίστα μόνος του! + απειρο στο τετράγωνο. Και δεν είναι μόνο το οικονομικό. Το πόσο θα σου μαμήσει την ψυχολογία και οι τύψεις που θα έχεις αν από μαλακία του άλλου σκοτωθεί άκρανος μηχανόβιος είναι κάτι που δε μετριέται σε χρήματα. Γιατί να το περάσεις αυτό το λούκι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Μέχρι να φτάσω σπίτι μέτραγα όλους αυτούς που συναντούσα στο δρόμο. Το λοιπόν... χωρίς υπερβολές, μέτρησα 63 με κράνος, 14 χωρίς και έναν που το είχε περασμένο στο χέρι. Οι περισσότεροι (συνολικά) οδηγούσαν πάπιες/σκούτερ. Οι μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες μέσα σε αυτούς που είδα, άντε να ήταν 10 όλες κι όλες. Αυτό το έκανα για να δω σε τι ποσοστό φοράει πλέον τα κράνη ο κόσμος, και θα το χαρακτήριζα απογοητευτικό :( Kαι πάμε και σε ένα άλλο όμως.... Ο πιο μαλάκας απ' όλους δε, ήταν ένας άκρανος καραγκιόζης με παπί, που άνετα θα του έχωνα ένα κλωτσίδι στη μάπα, αφού ενώ προσπερνούσα αυτοκίνητα μποτιλιαρισμένα πάνω στην αερογέφυρα της Νέας Ιωνίας (από κάτω περνάει το τρένο) προσπαθεί να με προσπεράσει με τέρμα γκάζι ενώ από το αντίθετο ανέβαινε αυτοκίνητο!!!! Θα γινόμασταν μαλλιά κουβάρια εκεί αν δεν τον έπαιρνα πρέφα τι πήγαινε να κάνει και δεν έκοβα ώστε να περάσει μπροστά μου. Πιο κάτω μπήκε δεξιά στην Λ.Ηρακλείου με κόκκινο φανάρι γιατί μάλλον φοβήθηκε ότι αν σταματούσε θα τον άρπαζα από το λαιμό. Και το κυριότερο είναι πως δεν ήταν πιτσιρικάς (να πω εντάξει δεν έχει μυαλό) ήταν 30άρης άνετα!!! Καλά πως και δεν μπερδεύεσαι Καλό θα ήταν –αν και δύσκολο- να ξέραμε πόσοι απ’ αυτούς που φοράνε κράνος είναι πρώτον αν αυτό είναι μηχανής -χθες και σήμερα μέτρησα 4 με κράνος ποδηλάτου - δεύτερον είναι σε κατάσταση που μπορεί να αντέξει κάποιο χτύπημα και τρίτον –και πολύ βασικό – πόσοι το έχουν δεμένο ……-κράνος που δεν είναι δεμένο ΔΕΝ κάνει τη δουλεία του όσο καλό και αν είναι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) Εγω στο σχολειο παω με το μηχανακι μου, μπουφαν, γαντια, κρανος παντα! Απο το 40-50 μηχανακια που παρκαρουν ειμαι ο μονος που φοραει κρανος συνεχεια, εχει διπλωμα, και φυσικα οδηγω μηχανη εντος των οριων του. Ολοι οι αλλοι ξεκρανωτοι, με παπιες 125cc φτιαγμενες, ανασφαλιστοι. Ορισμενοι μαλιστα παιρνουν και τα αμαξια των γονιων τους.... Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2009 από τον ozfrox Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 δεν μπορούν να τους γράψουν, μόνο η στρατονομία μπορεί.... Τους γράφει κανονικά η αστυνομία. Η διαφορά είναι πως αν φτάσει στον διοικητή της μονάδας έχουνε επιπλέον κυρώσεις εκτός από το οικονομικό πρόστιμό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες