clyde2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Θελω να παρω ενα παπι για να πιασω δουλεια σε καμια πιτσαρια η' σαν courier.Δεν ειχα ποτε μου μηχανακι και οπως καταλαβαινετε ειμαι ασχετος. Τα λεφτα που διαθετω ειναι 1000 ευρω οποτε μαλλον για μεταχειρισμενο παω. Δεν εχω καταληξει σε καποια μαρκα η' μοντελο αλλα ειμαι αναμεσα σε Honda Innova, Modenas η' Kaze R. (Το τελευταιο μου το προτεινε ο δασκαλος στη σχολη οδηγησης) Δεν με ενδιαφερει ταχυτητα, κοντρες κλπ απλα θελω να ειναι αξιοπιστο και να μην εχει πολυ ακριβα ανταλλακτικα. Θα με βοηθουσατε πολυ αν μου προτεινατε τι να παρω. Επισης εχω και ενα δηλημμα. Να παω σε ιδιωτη η' μαγαζι? Οι περισσοτεροι μου λενε να παω σε ιδιωτη αλλα να παρω καποιον που ξερει μαζι μου. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω κανεναν! Απο την αλλη, τα μαγαζια ελεγχουν αυτα που παιρνουν αλλα εχω ακουσει διαφορα οτι κατεβαζουν χιλιομετρα, τα βαφουν για να καλυψουν ζημιες κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Οι περισσότερς πιτσαρίες και εταιρίες κούριερ δεν έχουν δικά τους παπιά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
batojohn 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Honda Innova Φίλε, αν κ έχω scooter κ όχι παπί.Όπως κ να έχει Honda πιστεύω θα σε εξυπηρετήση καλύτερα για τη δουλειά π το θές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 και τα τρία που αναφέρεις είναι πολύ καλά παπιά, και δε μασάνε τίποτα. τώρα από ανταλλακτικά τα παπιά γενικά έχουν πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης, οπότε παίρνεις όποιο σου γυαλίσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrDreamer 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 γιατι δεν κοιτας για κανα astrea grand η supra μαμα αν βρεις, εγο θα τα προτειμουσα απο ολα τα αλλα. ειναι σκυλια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
clyde2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Για αυτα εδω τι λετε, αξιζει κανενα? http://www.gorgolis.gr/sprinter.htm http://www.cityauto.gr/moto/article.citymoto.gr?aid=166 http://www.gorgolis.gr/NovaS.htm http://www.ymc.gr/index.php?option=com_vir...mp;limitstart=8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Kαλύτερα μεταχειρισμένο.Κοίτα για cub,astrea και τέτοια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 καλύτερα καινούριο αλλά με 1000 ευρώ λίγο δύσκολο το kazer είναι ελκυστικό, από κει και πέρα δεν έχει τόση σημασία το μοντέλο όσο η καλή κατάσταση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 Δεν ξέρω πάντως αυτά τα Daelim Ace 110 τα βλέπω παντού!!!!! Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα... Κορέα γαρ!!!!! Πάντως κοίτα αν μπορείς να βρεις και κανένα Crypton μεταχειρισμένο. Αν βρεις σ' αυτά τα λεφτά θα είσαι οκ γιατί ειναι γενικά αξιόπιστα. Αλλιώς Innova που είναι και αξιόπιστο και πολύ οικονομικό. Μην μπλέκεις με Cub, Astrea, Supra και λοιπά γιατί είναι παλιά όπως και να γίνει και θα τα ταλαιπωρήσεις πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 Ανοιξε τις αγγελιες, βρες ενα modenas σε αριστη κατασταση (οσο γινεται αυτο) και στα χρηματα που θες και τσιμπα το. Εχουν βγει τερμα αξιοπιστα και με πολυ φτηνα ανταλλακτικα. Θα βολευτεις αμεσως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 Ανοιξε τις αγγελιες, βρες ενα modenas σε αριστη κατασταση (οσο γινεται αυτο) και στα χρηματα που θες και τσιμπα το. Εχουν βγει τερμα αξιοπιστα και με πολυ φτηνα ανταλλακτικα. Θα βολευτεις αμεσως... +999 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 Ξέρεις τί καίει το kazer????? Η συμβουλή μου crypton r. Δέν μιλάμε για μηχανάκι, μιλάμε για εργαλείο. Πιστεύω πως είναι ότι πρέπει για τι δουλειά που το θές. Πληροφοριακά σε ενημερώνω πως εδώ στη Θεσσαλονίκη τα περισσότερα delivery γίνονται με το συγκεκριμένο μηχανάκι. Και γι να μιλάμε τεκμηριωμένα τσάκω κατανάλωση. YAMAHA CRYPTON R 115 2.5L/100KM. Πηγή:Μότο Τρίτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 Ξέρεις τί καίει το kazer????? Η συμβουλή μου crypton r. Δέν μιλάμε για μηχανάκι, μιλάμε για εργαλείο. Πιστεύω πως είναι ότι πρέπει για τι δουλειά που το θές. Πληροφοριακά σε ενημερώνω πως εδώ στη Θεσσαλονίκη τα περισσότερα delivery γίνονται με το συγκεκριμένο μηχανάκι. Και γι να μιλάμε τεκμηριωμένα τσάκω κατανάλωση. YAMAHA CRYPTON R 115 2.5L/100KM. Πηγή:Μότο Τρίτη Με 1000 ευρώ crypton r? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 Μην παρεις honda innova γιατι αμα το σπας το μηχανακι χτυπανε μπιελα!!!! :) :) Προτημησε κανενα astea grand ή supra ή μετα κανενα kazer και μετα προσανατολησου σε modenas!!!! Αυτη θα ηταν η σειρα προταιρεοτητας κατ'εμε!!! :) :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες