Jump to content
honda55551

Tο πήρα απόφαση να ξενιτευτώ

Recommended Posts

Να προσέχεις στους ποδηλάτες εκεί που θα πας φίλτατε!!!!!

Δεν έχουν συνηθίσει Greek Gazokillers εκεί!!!!

Καλή λευτεριά!!!!! :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αντρεα τωρα ειδα το θεμα σου και το διαβασα ολο.

αν δεν ειχες κανονισει θα σου ελεγα μονο να σου πανε ολα καλα (παρα πολυ καλα βασικα) και μπραβο για το κουραγιο σου.προσωπικα εγω δεν θα μπορουσα να το κανω αυτο με τιποτε.

τωρα που κανονισες το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι ευχομαι να οριστικοποιηθει και να περασεις τελεια εκει (ξερω δεν πας για διακοπες αλλα ανα περνας τελεια παει να πει οτι ολα ειναι καλυμμενα).

καλη δυναμη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προς το παρόν παιδιά απο δευτέρα αποχαιρετώ την εταιρεία και αλλάζω εταιρεία!!!! :lol:

Τουλάχιστον δεν πρέπει να μείνω χωρίς μεροκάματο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπως λεει και ενας φιλος απο την Βενεζουελα..."αν εχεις δουλεψει στην Ελλαδα....οπου αλλου και να πας θα ειναι παιχνιδι" :lol:

Πιστευω οτι θα καταφερεις μια χαρα επαγγελματικα και θα αναβαθμισεις την ποιοτητα της ζωης σου...

(εχω ομως αμφιβολιες για το αν θα θελησεις αργοτερα να επιστρεψεις πισω) :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε με το καλό Ανδρέα και μην ξεχάσεις το mybike έτσι;;;

Γιατί τότε θα έρθουν οι μαλλήτες αλλιάδες μηχανόβιοι του φόρουμ να σε βρούν εκεί που είσαι και τότε :kill: !!!

Και μάλιστα θα στείλουμε τους οργισμένους γυμνούς (τώρα που γίνανε πολλοί) με αρχηγό τον Καραφλοδαίμωνα να σε επαναφέρουν στον ίσιο δρόμο :burn::type:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανδρέα καλή επιτυχία στην καινούργια σου ζωή. Όλα καλά θα σου πάνε είμαι σίγουρος! Αφού σ'ακολουθεί και ο άνθρωπος σου, δεν έχεις να σκεφτείς τίποτα παραπάνω! Άντε να σκάσουμε μύτη με τα παπιά στη νέα σου πατρίδα (ακούς DeadShadow?) για το ποδαρικό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι φίλε Αντρέα. :_rock-on:

Για μένα:

Φεύγεις με την προοπτική ότι θα ζήσεις εκεί, χωρίς να σκέφτεσαι τι κ ποιός σου λείπει...

Τσεκάρεις τα μέρη κ από κοντά, για πολλούς άλλα μέρη "προσθέτουν" κ άλλα "αφαιρούν" από κάθε άποψη...

Η Αλάσκα ίσως είναι καλή για αρπαχτή αλλά η Ολλανδία θα σου προσφέρει πολλά σε βάθος χρόνου, ανάλογα κ τι ψάχνεις...

Έχεις το σημαντικότερο, τη σύντροφο μαζί, τα υπόλοιπα "εμπόδια" είναι λίγα εφόσον το αποφάσισες...

Εμείς το ξανακάναμε άνετα αλλά όχι στην αλάσκα, γιατί χρειάζεται η λιακάδα κ ο πολιτισμός μια στο τόσο... :)

Θα το χαρείς όπως κ να έχει ;)

Τις ευχές μου :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλο δρομο! (αυτος απο την βενεζουελα ξερει πολλα....μεγαλη κουβεντα και το διαπιστωνεις οταν βγεις εξω...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα