Jump to content
honda55551

Tο πήρα απόφαση να ξενιτευτώ

Recommended Posts

Τα ίδια ακριβώς άκουγα και εγώ όταν αποφάσισαμε να την κάνουμε με τη γυναίκα μου... και σιγά εμείς που πήγαμε; Βέλγιο και Δανία. Πέρασαν 9 μήνες πριν γυρίσω στην Ελλάδα για μια εβδομάδα... Την δεύτερη μέρα που ήμουν στην Ελλάδα, ήθελα να γυρίσω ξανά εδώ (Βέλγιο).

Η λογική του πάω κάπου για λίγα χρόνια και γυρίζω μετά πίσω, για εμένα είναι λάθος: Δεν σε αφήνει να ανοιχτείς εκεί που θα πας, να γνωρίσεις κόσμο, να δεθείς με το μέρος. Είναι πολύ άσχημο να μιλάς με ανθρώπους που είναι εδώ μόνο για τα λεφτά και σκέφτονται από την αρχή να γυρίσουν. Αρρώστια, υποφέρουν και αυτοί και υποφέρουμε και εμείς που τους ακούμε (προσωπικά κάνω παρέα με ελλάχιστους έλληνες για αυτόν ακριβώς το λόγο).

Αν το αποφάσισες μαζί με τη γυναίκα σου- φύγε. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι μπορώ να περνάω καλά χωρίς να είναι απαραίτητο να πάω σε καφετέρια- ένα πικνίκ στο δάσος ή στο πάρκο της πόλης είναι πολύ καλύτερο. Κατάλαβα ότι δεν είναι ανάγκη να αγοράσω ότι κυκλοφορεί τελευταία στη μόδα για να με δεχτούν σε μια παρέα και άλλα πολλά. Τα απλά καθημερινά πράγματα είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στην ευτυχία και στη δυστυχία.

Σίγουρα έχει και πολλά πράγματα που σου δυσκολεύουν τη ζωή, άλλα είναι όλα μέρος της "εμπειρίας"...

Αν μπορείς να φύγεις.... φύγε... Αν δεν τα καταφέρεις γυρνάς πίσω- τουλάχιστον θα το έχεις προσπαθήσει...

Καλή τύχη σε ό,τι κι αν κάνετε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τα ίδια ακριβώς άκουγα και εγώ όταν αποφάσισαμε να την κάνουμε με τη γυναίκα μου... και σιγά εμείς που πήγαμε; Βέλγιο και Δανία. Πέρασαν 9 μήνες πριν γυρίσω στην Ελλάδα για μια εβδομάδα... Την δεύτερη μέρα που ήμουν στην Ελλάδα, ήθελα να γυρίσω ξανά εδώ (Βέλγιο).

Η λογική του πάω κάπου για λίγα χρόνια και γυρίζω μετά πίσω, για εμένα είναι λάθος: Δεν σε αφήνει να ανοιχτείς εκεί που θα πας, να γνωρίσεις κόσμο, να δεθείς με το μέρος. Είναι πολύ άσχημο να μιλάς με ανθρώπους που είναι εδώ μόνο για τα λεφτά και σκέφτονται από την αρχή να γυρίσουν. Αρρώστια, υποφέρουν και αυτοί και υποφέρουμε και εμείς που τους ακούμε (προσωπικά κάνω παρέα με ελλάχιστους έλληνες για αυτόν ακριβώς το λόγο).

Αν το αποφάσισες μαζί με τη γυναίκα σου- φύγε. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι μπορώ να περνάω καλά χωρίς να είναι απαραίτητο να πάω σε καφετέρια- ένα πικνίκ στο δάσος ή στο πάρκο της πόλης είναι πολύ καλύτερο. Κατάλαβα ότι δεν είναι ανάγκη να αγοράσω ότι κυκλοφορεί τελευταία στη μόδα για να με δεχτούν σε μια παρέα και άλλα πολλά. Τα απλά καθημερινά πράγματα είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στην ευτυχία και στη δυστυχία.

Σίγουρα έχει και πολλά πράγματα που σου δυσκολεύουν τη ζωή, άλλα είναι όλα μέρος της "εμπειρίας"...

Αν μπορείς να φύγεις.... φύγε... Αν δεν τα καταφέρεις γυρνάς πίσω- τουλάχιστον θα το έχεις προσπαθήσει...

Καλή τύχη σε ό,τι κι αν κάνετε...

Με καταλαβαίνεις γιατί δεν είναι στην προτεραιότητά μας να γυρίσουμε αν τα καταφέρουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντρεα εγω εσενα δεν σε φοβαμαι..........

Εχεις και την Χαρα διπλα σου που σε στηριζει...........

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να σου πανε ολα καλα οτι και να αποφασισεις.........για οπου και αν πας..........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή τύχη σε οποιο μέρος και αν αποφασισετε να πατε! snowmobil ή ποδηλατο και εισαι οκ.... (εγω ηδη το απεκτησα!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

NC-1-336-a.jpg

εγώ προτείνω την πολιτεία της Αλάσκα. Αλλά πριν πιάσεις τιμόνι πάρε ένα test

http://www.dmv-test.com/alaska.php

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι και αν αποφασίσεις φίλε μου σωστό θα είναι. Μόνο που θα γλυτώσεις από την νοοτροπία μας φτάνει. Στην θέση σου θα πήγαινα Αλάσκα. Μόνο και μόνο γιατί θα έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου και προσωπικά αυτό μου φτάνει. Το κλίμα εκεί θα είναι η μόνη δυσκολία... (γιατί το SV μου δεν θα έπαιρνε με τίποτα μπρος με τέτοιο κρύο! :P)

Τροποποιήθηκε από τον Scandal

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Να μη ακους κανενα Αντρεα οσον αφορα το δικο σου μελλον και τη δικη σου ζωη.Να επιλεξεις αυτο που για σενα ειναι πιο βολικο.Να ζεις ανθρωπινα και ανετα...

Σαφώς και έχει δίκιο ο Κώστας (Math) ότι πρέπει να κάνεις αυτό που σ' αρέσει και σε εκφράζει.

Όμως (αγαπητέ συνονόματε) δεν είναι κακό να "μαζέψει" και σχόλια από τόσα παιδιά εδώ.

Πάντα υπάρχουν και παράγοντες που μπορεί να μας διαφεύγουν. Όσο καλύτερα είσαι ενημερωμένος, τόσο σωστότερες αποφάσες παίρνεις. :victory:

Κι εδώ μιλάμε για απόφαση ζωής, όχι αστεία.

NC-1-336-a.jpg

εγώ προτείνω την πολιτεία της Αλάσκα. Αλλά πριν πιάσεις τιμόνι πάρε ένα test

http://www.dmv-test.com/alaska.php

Δημήτρη, του έχω το απόλυτο "εργαλείο"... :crazy:

forfun1.jpg

Κι επειδή έχω κέφια σήμερα (λιακάδα γαρ), σου δίνω Αντρέα κι άλλες φωτό, έτσι για να "χαλαρώσω" τη σκέψη σου.

Από Ολλανδία δε βάζω φωτό, την ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα.

Από Αλάσκα δεν έχω, εσύ τό 'χεις ψάξει.

Οπότε πάμε παρακάτω. Enjoy:

Άλλα εργαλεία για Αλάσκα (και Ντουμπάϊ)

Yamaha_Grizzly_2007_1.jpgIMG_2900.jpg

Δεν είμαι εγώ, αν και πολύ θα τό' θελα. :cry2:

Ντουμπάϊ: Αφιλόξενο τοπίο γενικά, αλλά το άφθονο χρήμα κάνει και θαύματα

αν έχεις ταυτόχρονα μυαλό, φαντασία, σωστή οργάνωση και πειθαρχία.

IMG_2727.jpgIMG_2722.jpg

Dubai_5.jpgIMG_2955.jpg

Σε είσοδο μεγάλου ξενοδοχείου-εμπορικού κέντρου:

IMG_2808.jpgIMG_2809.jpg

Τουριστικές δραστηριότητες λίγα χιλιόμετρα έξω:

IMG_2917.jpgIMG_2876.jpg

IMG_2878.jpgIMG_2903.jpg

Επειδή ζηλέψανε το χιόνι, είπανε να φτιάξουνε τεχνητή πίστα μέσα σε εμπορικό κέντρο. :shock:

(Οι φωτογραφίες είναι πίσω από χοντρό τζάμι).

IMG_2791.jpgIMG_2796.jpg

.

.

.

.

:popcorn:

.

.

.

.

Εικόνες που δε θα συναντήσεις αν πας στην Αλάσκα: :P

Syros.jpg

Suzuki_Girls_1.jpg

696b93b8.jpg

:D :P

Άντε βρε. Καλή απόφαση να έχεις κι όλα να σου έρθουν όπως τα θες.

Εμείς εδώ θα είμαστε πάντως, αν χρειαστείς κάτι σφύρα, ή μάλλον post.

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το καλητερο για εσενα ειναι να πας εκει που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ κ μην ακους κανεναν.για να εχεις στο μυαλο σου μια τοσο σοβαρη κηνιση σημενει οτι εχεις σκεφτει καλα ολες της παραμετρους κ της σηνεπιες που μπορει να εχει μια τετια κηνιση.οπωτε κανε αυτο που θες κ γραψτους ολλους στα @@ σου.

υ.γ.πηγενε αλασκα.ολλο το χρονο snowboard k οταν ερθεις πησω να μου μαθεις κανα κολπο :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον crazy_lkk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ακούω γνώμες.Η αλάσκα σαν προορισμός με εξιτάρει περισότερο πάντος B)

να με περιμένεις για επίσκεψη!!

η γη των πιγκουίνων!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολλανδία. Αλάσκα δεν θα την παλέψεις και ας είναι τα λεφτά πολλά, ενώ στην Ολλανδία δεν θα στερηθεις τίποτα, θα ζείς σε ανθρώπινες συνθήκες και θα πέρνεις και x3,5 φορές τον μισθό που πέρνεις εδώ.

Τροποποιήθηκε από τον Athan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η γη των πιγκουίνων!!!

Ωραία! Να μην τρέχω πάλι στην άκρη της γης μόνος μου. Τόσες ώρες ταξίδι.... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οσο για την ερωτηση του φίλου... ολλανδία ή αλάσκα...

εγω διαλέγω ντουμπάι

Νομίζω επηρεάστηκες από τις φωτογραφίες. :wacko:

Να υποθέσω ότι θα ήθελες και μια ποδηλατάδα στην έρημο με καλή παρέα? :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε αντρεα οποια αποφαση και να παρει ειμαι μαζι σου[ολλανδια] αλλα να νικιασεις λιγο μεγαλο σπιτι γιατι βλεπω να εχεις τακτηκες επησκεψεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η γη των πιγκουίνων!!!

πιγκουίνους έχει μόνο το νότιο ημισφαίριο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε οτι και να αποφασησεις να εισαι καλα και να εχεις την υγεια σου!ενα απο τα δυο μοτο που εχω για την ζωη:καλυτερα να μετανιωσεις για κατιο που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες!εσυ να εισαι καλα παντως και σου ευχομαι να σου πανε ολα οπως τα θες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νιώθω πως δεν είμαι αρμόδια να σου υποδείξω το μέρος που θα αποφασίσετε να πάτε! Σίγουρα και τα 2 έχουν τα υπερ και τα κατά τους, βαλτε τα κάτω, δείτε τα κι αποφασίστε. Έχω όμως να σου ευχηθώ από καρδιάς ότι κι αν διαλέξετε να σας έρθουν όλα όπως τα θέλετε!!! Αν έχεις κάποιον στο πλευρό σου να σε στηρίζει παντού θα είναι όμορφα!

Το θέμα για μένα είναι να εκμεταλευτείς την ευκαιρία που θα σου δωθεί και να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη νέα σας προσπάθεια και να είστε πάντα γεροί και δυνατοί!!! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αν επιτρεπεται με τι ασχολησε?

Είναι γνωστός πορνοστάρ... :lol: :lol:

στο barrow alaska δεν ηταν η ταινια με τους βρικολακες? (30 days of night)

Νομίζω πως ναί...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω πως αν βάλεις στο μυαλό σου οτι το χρονικό διάστημα που θα είσαι εκεί, θα είναι περιορισμένο, δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα.

Οσο σκληρές κι αν είναι οι συνθήκες, όταν αμοίβεσαι καλά και ξέρεις οτι είναι για λίγο, έχεις προοπτική. Βλέπεις την άκρη του τούνελ να πλησιάζει όλο και περισσότερο.....

Πάρε την απόφαση και πήγαινε φίλε μου. Κι όταν με το καλό εγκατασταθείς, θα έρθουμε όλοι να σε βρούμε εκεί.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Και ιδού το μπαμ που είχα υποσχεθεί πως θα σας παρουσιάσω σχετικά με το εργασιακά μου σχέδια!!!!!!!!

Μετά απο σκέψη και σχέδια μηνών αποφάσισα να ψάξω για εργασία στο εξωτερικό.Οι στόχοι είναι δύο.Ενοείται πως όλα αυτά δεν τα σχεδιάζω μόνος μου.Χωρίς τη συμπαράσταση της Χαρούλας που θα με ακολουθήσει παντού θα μου είχαν κοπεί τα πόδια να κάνω μια τέτοια κίνηση μόνος

Πρώτος στόχος Αλάσκα!!!!!Ηδη έφυγαν 2 βιογραφικά για την εταιρεία Maizis & Miller που εδρεύει εκεί.Μισθός γύρω στις 100.000 δολάρια το χρόνο αλλά τσιμπούκι η υπόθεση.Κρύο και μιχανοκίνητη εργασία.Τεχνικός σε υπερφορτηγά,μετροπόντικες κτλ.Αλλά πενθήμερο και οχτάωρο

Δεύτερος στόχος και πιο εφικτός μιας και η μαμα είναι απο εκει η Ολλανδία.Οπου θα συνεχίσω εκει την εργασία που έκανα και εδω αλλά πιο ανθρώπινα πιστεύω και με μισθό κανα 45.000 ευρό μου είπαν πάνω κάτω.

Μισθολογικά είναι πολύ καλά σε σχέση με τα 12.000 καθαρά που παίρνω πάνω κάτω εδώ.

Ακούω γνώμες.Η αλάσκα σαν προορισμός με εξιτάρει περισότερο πάντος B)

Ρε κουμπάρε στην Αλάσκα πως θα οδηγείς μηχανή θα ψοφήσεις απο το κρύο.

:rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΝΤΡΕΑ, καλησπέρα. Φάνης εδώ. Φίλε ότι κι αν αποφασίσεις σίγουρα είναι καλύτερα από τις προοπτικές που υπάρχουν εδώ. Σαν εμπειρία η Αλάσκα ακούγεται σούπερ, αλλά πιο ανθρώπινα θα είναι σίγουρα στην Ολλανδία. Το οικονομικό είναι ένα κριτήριο, 100.000 δολλάρια.. πόσα ευρά είναι? Αν είναι να πας για ένα χρονικό διάστημα να μαζέψεις φράγκα που θα σας επιτρέψουν αργότερα να περνάτε καλά εδώ είναι ότι καλύτερο. Όπως και να έχει, εύχομαι να είστε πάντα καλά. Εχουμε χαθεί ρε συ, να κανονίσουμε να πιούμε κανένα καφέ πριν εξαφανιστείτε!!! Μίλα με το Βαγγέλη να κανονίσουμε γιατί εγώ δεν έχω το τηλέφωνό σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα