vasdekiss 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Τα ίδια ακριβώς άκουγα και εγώ όταν αποφάσισαμε να την κάνουμε με τη γυναίκα μου... και σιγά εμείς που πήγαμε; Βέλγιο και Δανία. Πέρασαν 9 μήνες πριν γυρίσω στην Ελλάδα για μια εβδομάδα... Την δεύτερη μέρα που ήμουν στην Ελλάδα, ήθελα να γυρίσω ξανά εδώ (Βέλγιο). Η λογική του πάω κάπου για λίγα χρόνια και γυρίζω μετά πίσω, για εμένα είναι λάθος: Δεν σε αφήνει να ανοιχτείς εκεί που θα πας, να γνωρίσεις κόσμο, να δεθείς με το μέρος. Είναι πολύ άσχημο να μιλάς με ανθρώπους που είναι εδώ μόνο για τα λεφτά και σκέφτονται από την αρχή να γυρίσουν. Αρρώστια, υποφέρουν και αυτοί και υποφέρουμε και εμείς που τους ακούμε (προσωπικά κάνω παρέα με ελλάχιστους έλληνες για αυτόν ακριβώς το λόγο). Αν το αποφάσισες μαζί με τη γυναίκα σου- φύγε. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι μπορώ να περνάω καλά χωρίς να είναι απαραίτητο να πάω σε καφετέρια- ένα πικνίκ στο δάσος ή στο πάρκο της πόλης είναι πολύ καλύτερο. Κατάλαβα ότι δεν είναι ανάγκη να αγοράσω ότι κυκλοφορεί τελευταία στη μόδα για να με δεχτούν σε μια παρέα και άλλα πολλά. Τα απλά καθημερινά πράγματα είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στην ευτυχία και στη δυστυχία. Σίγουρα έχει και πολλά πράγματα που σου δυσκολεύουν τη ζωή, άλλα είναι όλα μέρος της "εμπειρίας"... Αν μπορείς να φύγεις.... φύγε... Αν δεν τα καταφέρεις γυρνάς πίσω- τουλάχιστον θα το έχεις προσπαθήσει... Καλή τύχη σε ό,τι κι αν κάνετε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Τα ίδια ακριβώς άκουγα και εγώ όταν αποφάσισαμε να την κάνουμε με τη γυναίκα μου... και σιγά εμείς που πήγαμε; Βέλγιο και Δανία. Πέρασαν 9 μήνες πριν γυρίσω στην Ελλάδα για μια εβδομάδα... Την δεύτερη μέρα που ήμουν στην Ελλάδα, ήθελα να γυρίσω ξανά εδώ (Βέλγιο). Η λογική του πάω κάπου για λίγα χρόνια και γυρίζω μετά πίσω, για εμένα είναι λάθος: Δεν σε αφήνει να ανοιχτείς εκεί που θα πας, να γνωρίσεις κόσμο, να δεθείς με το μέρος. Είναι πολύ άσχημο να μιλάς με ανθρώπους που είναι εδώ μόνο για τα λεφτά και σκέφτονται από την αρχή να γυρίσουν. Αρρώστια, υποφέρουν και αυτοί και υποφέρουμε και εμείς που τους ακούμε (προσωπικά κάνω παρέα με ελλάχιστους έλληνες για αυτόν ακριβώς το λόγο). Αν το αποφάσισες μαζί με τη γυναίκα σου- φύγε. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι μπορώ να περνάω καλά χωρίς να είναι απαραίτητο να πάω σε καφετέρια- ένα πικνίκ στο δάσος ή στο πάρκο της πόλης είναι πολύ καλύτερο. Κατάλαβα ότι δεν είναι ανάγκη να αγοράσω ότι κυκλοφορεί τελευταία στη μόδα για να με δεχτούν σε μια παρέα και άλλα πολλά. Τα απλά καθημερινά πράγματα είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στην ευτυχία και στη δυστυχία. Σίγουρα έχει και πολλά πράγματα που σου δυσκολεύουν τη ζωή, άλλα είναι όλα μέρος της "εμπειρίας"... Αν μπορείς να φύγεις.... φύγε... Αν δεν τα καταφέρεις γυρνάς πίσω- τουλάχιστον θα το έχεις προσπαθήσει... Καλή τύχη σε ό,τι κι αν κάνετε... Με καταλαβαίνεις γιατί δεν είναι στην προτεραιότητά μας να γυρίσουμε αν τα καταφέρουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Αντρεα εγω εσενα δεν σε φοβαμαι.......... Εχεις και την Χαρα διπλα σου που σε στηριζει........... Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να σου πανε ολα καλα οτι και να αποφασισεις.........για οπου και αν πας.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Καλή τύχη σε οποιο μέρος και αν αποφασισετε να πατε! snowmobil ή ποδηλατο και εισαι οκ.... (εγω ηδη το απεκτησα!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 εγώ προτείνω την πολιτεία της Αλάσκα. Αλλά πριν πιάσεις τιμόνι πάρε ένα test http://www.dmv-test.com/alaska.php Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ότι και αν αποφασίσεις φίλε μου σωστό θα είναι. Μόνο που θα γλυτώσεις από την νοοτροπία μας φτάνει. Στην θέση σου θα πήγαινα Αλάσκα. Μόνο και μόνο γιατί θα έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου και προσωπικά αυτό μου φτάνει. Το κλίμα εκεί θα είναι η μόνη δυσκολία... (γιατί το SV μου δεν θα έπαιρνε με τίποτα μπρος με τέτοιο κρύο! :P) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2009 από τον Scandal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) Να μη ακους κανενα Αντρεα οσον αφορα το δικο σου μελλον και τη δικη σου ζωη.Να επιλεξεις αυτο που για σενα ειναι πιο βολικο.Να ζεις ανθρωπινα και ανετα... Σαφώς και έχει δίκιο ο Κώστας (Math) ότι πρέπει να κάνεις αυτό που σ' αρέσει και σε εκφράζει. Όμως (αγαπητέ συνονόματε) δεν είναι κακό να "μαζέψει" και σχόλια από τόσα παιδιά εδώ. Πάντα υπάρχουν και παράγοντες που μπορεί να μας διαφεύγουν. Όσο καλύτερα είσαι ενημερωμένος, τόσο σωστότερες αποφάσες παίρνεις. Κι εδώ μιλάμε για απόφαση ζωής, όχι αστεία. εγώ προτείνω την πολιτεία της Αλάσκα. Αλλά πριν πιάσεις τιμόνι πάρε ένα test http://www.dmv-test.com/alaska.php Δημήτρη, του έχω το απόλυτο "εργαλείο"... Κι επειδή έχω κέφια σήμερα (λιακάδα γαρ), σου δίνω Αντρέα κι άλλες φωτό, έτσι για να "χαλαρώσω" τη σκέψη σου. Από Ολλανδία δε βάζω φωτό, την ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα. Από Αλάσκα δεν έχω, εσύ τό 'χεις ψάξει. Οπότε πάμε παρακάτω. Enjoy: Άλλα εργαλεία για Αλάσκα (και Ντουμπάϊ) Δεν είμαι εγώ, αν και πολύ θα τό' θελα. Ντουμπάϊ: Αφιλόξενο τοπίο γενικά, αλλά το άφθονο χρήμα κάνει και θαύματα αν έχεις ταυτόχρονα μυαλό, φαντασία, σωστή οργάνωση και πειθαρχία. Σε είσοδο μεγάλου ξενοδοχείου-εμπορικού κέντρου: Τουριστικές δραστηριότητες λίγα χιλιόμετρα έξω: Επειδή ζηλέψανε το χιόνι, είπανε να φτιάξουνε τεχνητή πίστα μέσα σε εμπορικό κέντρο. (Οι φωτογραφίες είναι πίσω από χοντρό τζάμι). . . . . . . . . Εικόνες που δε θα συναντήσεις αν πας στην Αλάσκα: :P :D :P Άντε βρε. Καλή απόφαση να έχεις κι όλα να σου έρθουν όπως τα θες. Εμείς εδώ θα είμαστε πάντως, αν χρειαστείς κάτι σφύρα, ή μάλλον post. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2009 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crazy_lkk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) το καλητερο για εσενα ειναι να πας εκει που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ κ μην ακους κανεναν.για να εχεις στο μυαλο σου μια τοσο σοβαρη κηνιση σημενει οτι εχεις σκεφτει καλα ολες της παραμετρους κ της σηνεπιες που μπορει να εχει μια τετια κηνιση.οπωτε κανε αυτο που θες κ γραψτους ολλους στα @@ σου. υ.γ.πηγενε αλασκα.ολλο το χρονο snowboard k οταν ερθεις πησω να μου μαθεις κανα κολπο Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2009 από τον crazy_lkk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Ακούω γνώμες.Η αλάσκα σαν προορισμός με εξιτάρει περισότερο πάντος B) να με περιμένεις για επίσκεψη!! η γη των πιγκουίνων!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ολλανδία. Αλάσκα δεν θα την παλέψεις και ας είναι τα λεφτά πολλά, ενώ στην Ολλανδία δεν θα στερηθεις τίποτα, θα ζείς σε ανθρώπινες συνθήκες και θα πέρνεις και x3,5 φορές τον μισθό που πέρνεις εδώ. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2009 από τον Athan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 να με περιμένεις για επίσκεψη!! η γη των πιγκουίνων!!! Ωραία! Να μην τρέχω πάλι στην άκρη της γης μόνος μου. Τόσες ώρες ταξίδι.... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
allo_bar 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Οσο για την ερωτηση του φίλου... ολλανδία ή αλάσκα... εγω διαλέγω ντουμπάι Νομίζω επηρεάστηκες από τις φωτογραφίες. Να υποθέσω ότι θα ήθελες και μια ποδηλατάδα στην έρημο με καλή παρέα? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEER636 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 φιλε αντρεα οποια αποφαση και να παρει ειμαι μαζι σου[ολλανδια] αλλα να νικιασεις λιγο μεγαλο σπιτι γιατι βλεπω να εχεις τακτηκες επησκεψεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
htdawg 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 στο barrow alaska δεν ηταν η ταινια με τους βρικολακες? (30 days of night) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 να με περιμένεις για επίσκεψη!! η γη των πιγκουίνων!!! πιγκουίνους έχει μόνο το νότιο ημισφαίριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kurt 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 σε οτι και να αποφασησεις να εισαι καλα και να εχεις την υγεια σου!ενα απο τα δυο μοτο που εχω για την ζωη:καλυτερα να μετανιωσεις για κατιο που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες!εσυ να εισαι καλα παντως και σου ευχομαι να σου πανε ολα οπως τα θες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες! Σωστός!!!! +27.347,98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 αν επιτρεπεται με τι ασχολησε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Νιώθω πως δεν είμαι αρμόδια να σου υποδείξω το μέρος που θα αποφασίσετε να πάτε! Σίγουρα και τα 2 έχουν τα υπερ και τα κατά τους, βαλτε τα κάτω, δείτε τα κι αποφασίστε. Έχω όμως να σου ευχηθώ από καρδιάς ότι κι αν διαλέξετε να σας έρθουν όλα όπως τα θέλετε!!! Αν έχεις κάποιον στο πλευρό σου να σε στηρίζει παντού θα είναι όμορφα! Το θέμα για μένα είναι να εκμεταλευτείς την ευκαιρία που θα σου δωθεί και να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη νέα σας προσπάθεια και να είστε πάντα γεροί και δυνατοί!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 αν επιτρεπεται με τι ασχολησε? Είναι γνωστός πορνοστάρ... :lol: :lol: στο barrow alaska δεν ηταν η ταινια με τους βρικολακες? (30 days of night) Νομίζω πως ναί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Είναι γνωστός πορνοστάρ... :lol: :lol: :0 :0 :0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Νομίζω πως αν βάλεις στο μυαλό σου οτι το χρονικό διάστημα που θα είσαι εκεί, θα είναι περιορισμένο, δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα. Οσο σκληρές κι αν είναι οι συνθήκες, όταν αμοίβεσαι καλά και ξέρεις οτι είναι για λίγο, έχεις προοπτική. Βλέπεις την άκρη του τούνελ να πλησιάζει όλο και περισσότερο..... Πάρε την απόφαση και πήγαινε φίλε μου. Κι όταν με το καλό εγκατασταθείς, θα έρθουμε όλοι να σε βρούμε εκεί....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Και ιδού το μπαμ που είχα υποσχεθεί πως θα σας παρουσιάσω σχετικά με το εργασιακά μου σχέδια!!!!!!!! Μετά απο σκέψη και σχέδια μηνών αποφάσισα να ψάξω για εργασία στο εξωτερικό.Οι στόχοι είναι δύο.Ενοείται πως όλα αυτά δεν τα σχεδιάζω μόνος μου.Χωρίς τη συμπαράσταση της Χαρούλας που θα με ακολουθήσει παντού θα μου είχαν κοπεί τα πόδια να κάνω μια τέτοια κίνηση μόνος Πρώτος στόχος Αλάσκα!!!!!Ηδη έφυγαν 2 βιογραφικά για την εταιρεία Maizis & Miller που εδρεύει εκεί.Μισθός γύρω στις 100.000 δολάρια το χρόνο αλλά τσιμπούκι η υπόθεση.Κρύο και μιχανοκίνητη εργασία.Τεχνικός σε υπερφορτηγά,μετροπόντικες κτλ.Αλλά πενθήμερο και οχτάωρο Δεύτερος στόχος και πιο εφικτός μιας και η μαμα είναι απο εκει η Ολλανδία.Οπου θα συνεχίσω εκει την εργασία που έκανα και εδω αλλά πιο ανθρώπινα πιστεύω και με μισθό κανα 45.000 ευρό μου είπαν πάνω κάτω. Μισθολογικά είναι πολύ καλά σε σχέση με τα 12.000 καθαρά που παίρνω πάνω κάτω εδώ. Ακούω γνώμες.Η αλάσκα σαν προορισμός με εξιτάρει περισότερο πάντος B) Ρε κουμπάρε στην Αλάσκα πως θα οδηγείς μηχανή θα ψοφήσεις απο το κρύο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 ΑΝΤΡΕΑ, καλησπέρα. Φάνης εδώ. Φίλε ότι κι αν αποφασίσεις σίγουρα είναι καλύτερα από τις προοπτικές που υπάρχουν εδώ. Σαν εμπειρία η Αλάσκα ακούγεται σούπερ, αλλά πιο ανθρώπινα θα είναι σίγουρα στην Ολλανδία. Το οικονομικό είναι ένα κριτήριο, 100.000 δολλάρια.. πόσα ευρά είναι? Αν είναι να πας για ένα χρονικό διάστημα να μαζέψεις φράγκα που θα σας επιτρέψουν αργότερα να περνάτε καλά εδώ είναι ότι καλύτερο. Όπως και να έχει, εύχομαι να είστε πάντα καλά. Εχουμε χαθεί ρε συ, να κανονίσουμε να πιούμε κανένα καφέ πριν εξαφανιστείτε!!! Μίλα με το Βαγγέλη να κανονίσουμε γιατί εγώ δεν έχω το τηλέφωνό σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες