Speed triple 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Πολυ ομορφα πραγματα Γιαννη, απο τις προηγουμενες φωτο που ειδα φενεται οτι εχεις αλλαξει λιγο το στυλ σου η κανω λαθος,εμενα , προσωπικα μου αρεσεις τωρα περισοτερο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Πολυ ομορφα πραγματα Γιαννη, απο τις προηγουμενες φωτο που ειδα φενεται οτι εχεις αλλαξει λιγο το στυλ σου η κανω λαθος,εμενα , προσωπικα μου αρεσεις τωρα περισοτερο. καμάκι mode on :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Πολυ ομορφα πραγματα Γιαννη, απο τις προηγουμενες φωτο που ειδα φενεται οτι εχεις αλλαξει λιγο το στυλ σου η κανω λαθος,εμενα , προσωπικα μου αρεσεις τωρα περισοτερο. Γιώργη!..οι "κακες" συναναστροφες βλεπεις.. χεχε!...σχεδον ολη η παρεα καβαλαει supersport (μονο εγω δεν βαζω μυαλό) ... ετσι εξελίχθηκε με το καιρο αυτη η σταση αναμεσα σε εμενα και το "βαπόρι" μου , χωρις να το επιδιώξω και τοσο! Για τους περισσοτερους φαινεται λιγο κουλό και άκομψο να καβαλας μια GS με αυτο το τρόπο ...αλλα εμενα με βολευει πολυ ....και πλεον οταν ξεκινησει η παρεα να βολταρει σε σβέλτους ρυθμους ...δεν μπορω να ακουμπησω το κωλο στη σελα ! ..παντως ψαχνομαι ακομα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 ...λοιπον τελικα ηρθε οντως και αυτη η αναμενόμενη Δευτερα ... και τελικα προς μεγαλη μας τυχη μεσα σε μια εβδομαδα που μας ειχε ριμαξει στη βροχη ... ενα μικρο θαυμα συνεβει αληθεια και το απογευμα που ειχαμε το ραντεβου για την επαναληψη του μαθηματος ...ενας τεραστιος χαμογελαστος ηλιος συνοδεψε την ολη διοργανωση μεχρι το τελος της! Μεγαλη χαρα ρε φιλε να χεις στεγνο καιρο ! ... ευλογια σκετη! .. .. στη παρεα ητανε αρκετα παιδια απ τη προηγούμενη φορα ...αλλα και μερικοι ακομα καινουργιοι με πολυ ορεξη ,χιουμορ και θετικη αυρα και δεσαμε ακομα περισσοτερο! ... οσο αναφορα το ολο μαθημα που οπως αναφερα και παραπανω ονομαζόταν "Der Trick mit dem Knie I" ... ειχε να κανει με θεωρια και πραξη πανω στο τροπο οδηγησης σε στροφη με μετατοπιση τους σωματος στο εσωτερικο της στροφης, και οδηγο την επαφη του γονατου στη ασφαλτο! Ενας τροπος που προσωπικα πριν ξεκινησουμε το μαθημα δεν πιστευα οτι εχει να δωσει καποιο μεγαλο οφελως στην οδηγηση που κανουμε ,ακομα και οταν κινουμαστε σβελτα, στους κανονικους δημοσιους δρομους. Τελικα εχω αναθεωρησει λιγο τη γνωμη μου και τολμω να πω οτι αν σε ιδανικες συνθηκες (καιρικες και πρόσφυσης δρομου) εχει οντως να δωσει κατι και μονο απ την αποψη οτι στη προσπαθεια σου να μετατοπισεις το κεντρο βαρους της μοτοσυκλετας με την τοποθετηση του σωματος σου εκτος της κανονικης θεσης ....μπορεις να μπεις σε μια στροφη με την ιδια ταχυτητα αλλα με λιγοτερη κλιση . Οπως το εχω καταλαβει και στη πραξη αυτο σου δινει 2 πλεονεκτηματα που μπορεις να τα χρησιμοποιήσεις αναλογος του ζητουμενου! πρωτον ...περισσοτερο πελμα στην ασφαλτο που δινει περισσότερη πρόσφυση και δευτερον σε περιπτωση που το ζητουμενο ειναι η ταχυτητα σου δινει περισσοτερη ορια ελαστικου για να αναπτυξεις ακομα περισσοτερη ταχυτητα και να το σπρωξεις ακομα πιο κατω. Η επαφη του γονατου στη ασφαλτο στην αρχη σε ξενιζει ....αλλα οταν με εξασκηση την συνηθησεις ... σου δινει πολυ καλη πληροφοριση για την κλιση που ηδη εχεις ... το ποσο ακομα εχεις πριν τα ορια του ελαστικου και απαλα μπορεις πιο ελεγχόμενα να πλαγιασεις ακομα περισσοτερο. Ολα αυτα φυσικα σε ενα "αποστειρωμενο" περιβαλλον απο ξενους κινδύνους οπως ο κλειστός χωρος μιας πιστας ..μπορουν να λειτουργήσει πολυ ομορφα ....εξω ομως πολυ χλωμο να ρισκαριζα αυτο το στυλ ...γιατι ο χρονος αντιδρασης σε περιπτωση παρουσιασης καποιου κινδυνου μεγαλωνει και χανεις πολυτιμο χρονο και μονο απ τη προσπαθεια σου να ξαναβρεθεις στη σελα ! ...τελος παντων ...ηταν πανεμορφη εμπειρια ....το απολαυσα ισως περισσοτερο απο ολο τα προηγούμενα μαθηματα και η αισθηση να χαϊδεύεις την ασφαλτο τριβοντας το πλαστικο προστατευτικο στο γονατο σου ειναι μοναδικη και ανεπανάληπτη! αυτα απο μενα ...παραθετω μερικες ομορφες στιγμες απ την ολη κατασταση!...παμε για αλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...και του χρόνου με υγεια! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Τι να πρωτοπει κανεις.. Να σαι καλα ρε φιλε να μας ανοιγεις τα ματια Παω να βγω καμια βραδινη βολτα γιατι με επιασε καταθλιψη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 Γιάννη τελικά έχει και τα καλά της η "ξενιτιά" νασαι καλά να μας δίνεις info Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 Γιαννιο για τις στριφτερες σου ικανοτητες με την χοντρη γερμανιδα δεν εχω να πω πολλα.. Αλλωστε οι εικονες μιλανε απο μονες τους :punk: Για την ασφαλτο ενα εχω να πω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 Όμορφα πράγματα!! Μπράβο Γιάννη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 χαθηκε να ηταν ΣΚ να ερχομουνα κι'εγω??? Τελικα Ξιαννη εξυσες τον κυλινδρο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 απίστευτος όπως πάντα...να'σε καλά Γιάννη και πάντα να είσαι χαρούμενος όπως όταν εξυσες για πρώτη φορά σου εύχομαι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 .... .... Γιάννη τελικά έχει και τα καλά της η "ξενιτιά" Εχει!....χεχε!...οταν δεν βρεχει ομως!...και δυστυχώς μας σαπίζει στη βροχή ρε φιλε! Για την ασφαλτο ενα εχω να πω... ... ετσι φιλε! .... χαλι Λεμε!...εκει μεσα τουλαχιστον !...δεν υπαρχει! ...Τελικα Ξιαννη εξυσες τον κυλινδρο??? .... ο σκοπος της μαθηματος ηταν ακριβως το αντιθετο ...δηλαδη να μπαινεις δυνατα , κανοντας "οικονομια" στη κλιση σου!...τα pads στα γονατα παντως τα ξεπαρθενιασα με ευλάβεια κατ επαναληψη! ...... και πάντα να είσαι χαρούμενος όπως όταν εξυσες για πρώτη φορά σου εύχομαι.. ... ακομα με το χαμογελο μεχρι τα αυτια ειμαι Νικο!.... ειναι εθισμος! ...σε ευχαριστω για τα tips! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 χαθηκε να ηταν ΣΚ να ερχομουνα κι'εγω??? Τελικα Ξιαννη εξυσες τον κυλινδρο??? βγαζοντας το σωμα σου εξω απο τη μοτοσυκλετα για να στριψεις (οπως εκανε ο Γιαννης σ αυτην την ασκηση που ακουμπουσανε το γονατο κατω ) η μοτοσυκλετα εχει λιγοτερο κληση ,ειναι πιο ορθια και το μηχανακι στριβει πατωντας με περισσοτερο πελμα ελαστικου στην ασφαλτο, οποτε δυσκολα να βρει ο κυλινδρος μ αυτον τον τροπο, προχθες στις σερρες εφτασε κοντα στην ασφαλτο ο κυλινδρος του boxer μου αλλα 4-5 φορες που οντως το παρακανα εβρισκαν κατω τα μαρσπιε οποτε το θεωρω δυσκολο να βρει ο κυλινδρος, ασε που αμα βρει ειναι επικυνδινο,ο εκπαιδευτης μου με ειπε να προσεξω ,γιατι αν κανει πως βρισκει ο κυλινδρος θα κανει μοχλικο και θα πεσω χωρις λογο τελικα ρε Γιαννη θα τον ξυσουμε τον κυλινδρο τι θα γινει? :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 ....χεχε!...οδηγοντας δεν ξυνετε Τρένε! (μιλαω παντα γαι 12αρι GS ...με μαμα 19αρα μπροστα και σκληρα ρυθμισμενες αναρτησεις μπρος/πισω)...αν εχεις πανω τις προστατευτικες σιδεριες των κυλίνδρων ... ναι θα βρουνε ... αλλα χωρις αυτες ...οπως εγραψες, βρισκει πρωτα το μαρσπιε!....φυσικα τα μαρσπιε εχουν ελατηριο και δεν ειναι και τοσο επικίνδυνο αλλα οταν τα ακους να ακουμπανε ...να το παιρνεις παντα σαν μια μικρη προειδοποίηση/"προκαταβολη" πριν "αγορασεις χωραφι!"...ειναι εντελως οριακα οχι μονο απο πλευρας μοχλικου που αναφερεις ....αλλα και απο πλευρα ελαστικου ...οχι στο μπροστινο αλλα στο 150αρι πισω ελαστικο μας...εννοω εχει τελειωσει και το πελμα και οσο το κατεβαζεις πιο κατω σπρώχνοντας το ελαστικο στα πλαγια ... μικραινει η επαφη τριβης με την ασφαλτο ....μεχρι που σε καποια κακη συγκυρία....θα χασεις τη πρόσφυση ...χωρις περιθώρια διόρθωσης! ...καθοτι εχω καταλαβει πλεον ..οτι εχεις το "μικροβιο του πακετά" μεσα σου ...(ετσι το ονομαζω εγω και σου μιλαω και απο προσωπικη εμπειρια)...οταν εχεις φτασει πλεον να το πας τοσο ανετα το GS και να ζητας περισσοτερο ...τοτε βασικα ,εισαι για αλλαγη μοτοσυκλετας!.....αν απο κει και περα, αν δεν σε παιρνει οικονομικα ή εισαι καψουρης με το αργαλειο σου ...τοτε το επομενο βημα/στοχος προς τη βελτιωση σου σαν μοτοσυκελτιστη ,ειναι να καταφερεις μερα με τη μερα να πηγαινεις οσο περισσοτερο μπορεις με καθαρες γραμμες .....ομοιομορφα απ την αρχη της στροφης μεχρι το τελος της! .... απο μενα ....keep walking φιλε! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) δεν θελω να το δωσω το GS για εναν κ μονο λογο, γιατι δεν το πηρα για να ξυνω κυλινδρους στην πιστα, το πηρα για να ταξιδευω και να κανω τις βολτες μου και σε αυτον τον τομεα εχει να μου δωσει πολλαααααααα ακομα και δεν θα σταματισει ποτε, καθως στο δρομο και στο ταξιδι σου δεν κυνηγας τα ορια, θα πας λιγο σβελτα σε κανενα στροφιλικι αλλα μεχρι εκει, ουτε μαρσπιε επιδιοκεις να ξυσεις ουτε κυλινδρο ουτε τιποτα ενταξει, στην πιστα λογικο να μας περιοριζει το GS ειδικα αν δεν το φοβομαστε οπως εγω και εσυ (και ξερεις ποσο τρενο ειναι το μηχανακι μας!! κ οποιος το αμφισβητησει αυτο τιμωρειτε!!) αλλα δεν ειναι λογος αυτος για να αλλαξουμε μοτοσυκλετα, μην τρελαθουμε ισως ενα supersport φθηνο κ λιγο παλιο μονο για πιστα να ητανε οτι πρεπει ...αλλα δυσκολες εποχες,οποτε συμβιβαζομαστε Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2012 από τον xampos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 δεν ξερω εαν πρεπει να χαρω για τα οσα πολιτισμενα βλεπω η' αν πρεπει να βαλω τα κλαματα για το χαλι μας...? θα υπερτερησει η χαρα ομως κ θα πω μπραβο στον φιλο Γιαννη για τις ωραιες φωτο που μας χαρισε στριβοντας το θεριο...!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Speed triple 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Tα σεβη μου Γιανναρε, πραγματικα πολυ σε χαρηκα απο τις φοτο που δα. Αντε καλοριζικο και καλοταξιδο ,το s1000rr. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 :D ... πω μεγαλωνουμε φιλε!...βαλαμε παλι ενα χρονο στο κοντερ! Ηρθε παλι ο Μαιος και μια ακομα συμμετοχη στο σχολειο αυτο της ADAC που γυροβολαμε τα τελευταια χρονια! Το παρεακι ..το γνωστο, Γιαννης-ΚωσταςVFR800/-ΦωτηςCBR1000R ... και παρολο του οτι ξεκινήσαμε με βροχη απ το σπιτι και τα προγνωστικά έδειχναν όλη την εβδομαδα "καρέκλες"...ενα υπεροχο στεγνο απογευμα συνοδεψε την προσπαθεια μας! Ακομα μια περιπτωση , του τι εννοούμε οταν λεμε ...η ελπιδα πεθαίνει τελευταια! ... το μαθημα αυτη τη φορα ηταν το δευτερο μερος και η συνεχεια του προηγούμενού χρονου ...και ονομαζόταν "Der Trick mit dem Knie IΙ" ... ειχε παλι να κανει με θεωρια και πραξη πανω στο τροπο οδηγησης σε στροφη με μετατοπιση τους σωματος στο εσωτερικο της στροφης, και οδηγο την επαφη του γονατου στη ασφαλτο...αλλα η ουσια και η διαφορα με το προηγούμενο ηταν οχι να γινει μονο η επαφη σε μια αποστηρωμενη παρατατεμενη στροφη ...αλλα να γινει σε μεγαλυτερο μερος της πιστας ...με αριστερη και αμεσως δεξια στροφη. ...Κωστας(Sieche) ...πολυ κουραση!!!... πολυ πλακα !!! ...αδρεναλινη! ....και χαμογελα μεσα απ το κρανος ! Το απολαυσα παρα πολυ! ....αξιζε καθε μετρο που ρολάρισα εκει μεσα και θα θυμαμαι για πολλα χρονια την χαρα μου να ξυνω παρατεταμενα το γονατο στην ασφαλτο ....αλλα.. ...αλλα...σε καμια των περιπτώσεων δεν ειναι ενας τροπος οδήγησης που με ενα GS μπορει να εχεις καποιο σημαντικό πλεονεκτημα στο να κινηθείς πολυ γρηγοροτερα . Εντελως οριακη η χρησιμοτητα του! Πιστευω και αυτο που καταλαβα προσωπικα ειναι οτι , σε πραγματικες συνθήκες εξω στους δρομους ο χρονος αντιδρασης σου σε κατι επικίνδυνο που ενδεχομένως να προκύψει ,οσο καλη φυσικη κατασταση να βρισκεσαι σαν οργανισμος, ...καθυστερεί παρα πολυ την ικανοτητα σου να αντιδρασεις ..καθοτι κατα ολη τη διαρκεια της στροφης δεν βρισκεσαι ολοκληρος πανω στη μηχανη..και συνεπως δεν εχεις τον απολυτο ελεγχο! Μιλαω παντα για μια μοτοσυκλετα με θεση οδηγησης οπως ενα GS. Αντιθετως, ειναι ενας εξυπνος τροπος οδηγησης ,που με ενα SS με τη μικρη σχετικα αποσταση της σελας απ το εδαφoς και την σκυφτή θεση οδηγησης...γινεται παρα πολυ ευκολα και φέρνει απιστευτα αποτελέσματα αν τα μεταφρασεις σε ταχυτητα. Το ιδιο συμβαινει και με την μετακινηση του σωματος απ την μια μερια στην αλλη που ειναι ενα απλο γλυστριμα πανω στη σελα ...ενω στο GS ...πραγματικα βαζεις πολυ δυναμη στα ποδια να σηκώσεις ολοκληρο το βαρος σου κοντρα στη βαρητητα για να σηκωθείς απο κει που κρεμαστηκες και να περασεις στην αλλη πλευρα!...δεν πειράζει ομως ...εμενα μου αρεσε ...ακομα νιώθω το γαργάλημα στο στομαχι και το τρεμουλο στα ποδια απ την υπερένταση και το ενθουσιασμο. ...παμε για αλλα !!!!!!!!!! ... χεχε! ...θα παλέψω να κοψω/ραψω ενα βιντεακι απ το event στο κοντινο μελλον και θα το παραθεσω στο παρων ποστάκιων ...για να σας μεταφερω μια πιο ζωντανη εικονα. 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Ωπ και ο Κωστης και ο Γιαννης στο σχολειο φετος. Χαρηκα πολυ παιδια που σας ξαναειδα, καλα ξυσιματα και στους 2. Βλεπω ο ουρανος εξακολουθει να ειναι γκρι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Να χαρω εγω ομορφίες ! Μπραβο σου! Και στα δικά μας ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 ...θα παλέψω να κοψω/ραψω ενα βιντεακι απ το event στο κοντινο μελλον και θα το παραθεσω στο παρων ποστάκιων ...για να σας μεταφερω μια πιο ζωντανη εικονα. ...ελα φιλαρακια ...φρεσκο απ τον φουρνο! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) πές με ότι δεν μόνταρες εσύ το βίντεο γιατί θα τρελάθω! κατασκευαστής πεντανόστιμης (σύμφωνα με τον Σταυράκης-γατάκις) πίτσας, ευτυχής πατέρας 3 παιδακίων, οδηγός και επισκευαστής πομόνας έ άμα είσαι και μονταζιέρης θα πρέπει να σε καταγγείλουμε για πολυθεσία! Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2013 από τον pit_hal 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Βγαλε το φαι μαστορα ...καρβουνο το εκανες. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 πές με ότι δεν μόνταρες εσύ το βίντεο γιατί θα τρελάθω! κατασκευαστής πεντανόστιμης (σύμφωνα με τον Σταυράκης-γατάκις) πίτσας, ευτυχής πατέρας 3 παιδακίων, οδηγός και επισκευαστής πομόνας έ άμα είσαι και μονταζιέρης θα πρέπει να σε καταγγείλουμε για πολυθεσία! ...ναι φιλε μου ειναι δικο μου κοψιμο και μαλιστα σε μια νυχτα μεσα!.... υλικο απο 5 καμερες συνολικα πανω απο 5 ωρες ..αλλα εχω τουμπανιασμενο laptop . Εχθες το πρωι το επιασα ..και τα μεσανυχτα λιγο πριν ξημερωσει ..το ριξα στο σωλήνα! ...φρεσκο πραγμα εχω Λεμεεε!!...χεχε! Βγαλε το φαι μαστορα ...καρβουνο το εκανες. χαχααα!...λιωνω!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 εσένα μαν θα πρέπει να σε λένε Ιωάννης Πολυεργαλειίδης! με όλα καταπιάνεσε! μπράβο πολύ σε χαίρομαι! εύχομαι αξιωθώ να με βγάλει μια μέρα ο δρόμος στα μέρη σου να σε γνωρίσω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 εσένα μαν θα πρέπει να σε λένε Ιωάννης Πολυεργαλειίδης! με όλα καταπιάνεσε! μπράβο πολύ σε χαίρομαι! εύχομαι αξιωθώ να με βγάλει μια μέρα ο δρόμος στα μέρη σου να σε γνωρίσω! Θα σε παω εγω που ξερω το δρομο :D Θελω να ξαναφω και την πιτσα του Γιαννη που ηταν πολυ τουμπανο!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες