Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Δυστυχώς δεν μπορείς να το αποδείξεις οπότε δύσκολα... ακόμα και να τον πιάσεις με την κάμερα να ταϊζει το ζώο σου κάτι δεν μπορεις να αποδείξεις ότι αυτό ηταν φόλα και όχι κάτι άλλο... Και μένα όταν ήμουν παιδί μου είχαν σκοτώσει την Ζαϊρα μου με φόλα... ήταν ένας καριόλης γείτονας... δεν μπορούσα να το αποδείξω όπως και αυτός ποτέ δεν μπόρεσε να αποδείξει ποιος του εσκασε 3 φορές και τα 4 λάστιχα του αυτοκινήτου του, και του έγδαρε το αμάξι από άκρη σε άκρη και έβαζε σιλικόνη στις κλειδαριές του... Περίεργο το πως λειτουργούν κάποια πράγματα ε;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Επειδή έχω χάσει και εγώ 4 ζωντανά εκείνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να πάρεις το σκυλί να το πας στην κτηνιατρική υπηρεσία να του κάνουν αυτοψία στα σπλάχνα να βγει βεβαίωση αιτιών θανάτου και μετά πας στην αστυνομία με το έγγραφο αυτό. Η αστυνομία θα βγάλει ένταλμα και θα ψάξει το σπίτι του κοντινότερου γείτονα και αν ανακαλύψει το φάρμακο που βρέθηκε στην αυτοψία τότε θα κινήσει δίωξη αυτεπάγγελτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Ακόμα δεν κάνω τίποτα παιδιά γιατί τρέχω τον γάτο στο γιατρό. Εχω αλλες 4 γάτες,ευτυχώς αυτές δεν έπαθαν κάτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Εγώ λέω να του κάνουμε ένα πάρτυ Περαστικά στον γάτο σου Αντρίκο και μην το αφήσεις το θέμα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ψευτο-γρήγορος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Εφόσον εξαντλήθηκε η υπομονή σου κ το έχεις πάρει απόφαση, πιστεύω πως ήρθε η ώρα να φερθείς πονηρά κ υπομονετικά φίλε μου, ακολουθώντας τις παραπάνω γνώμες. Αν το κάνεις πιστεύω ότι η "αναστολή" θα είναι κοντά. Ρώτα προηγουμένως όμως, γιατί υπάρχει κ το γνωστό για τα ζώα που είναι εκτός σπιτιού αλλά σε κατοικημένη περιοχή, μη βγείς κ ζημιωμένος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Εγώ θα πήγαινα να του κάνω μία επίσκεψη με άλλους 5 μαντραχαλάδες .......μπορεί να μου ξέφευγε και καμία φάπα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες