Jump to content
Sign in to follow this  
42742

Ποια ήταν η πρώτη μου μηχανή.

Recommended Posts

Επειδή έχω δει πολλά παλικάρια που ρωτούν τι μηχανή να πάρουν σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θεματάκι ώστε να γράφει ο καθένας πώς ξεκίνησε με τις μηχανές και γενικότερα ποιες ήταν οι εμπειρίες του με τα δίκυκλα.

Ξεκινάω πρώτος εγώ λοιπόν.Πρώτο μοτοποδήλατο ήταν ένα μονόγκαζο puchs λεγόταν αν δεν κάνω λάθος και μετά από δύο χρονάκια πήρα yamaha T-50 το οποίο μετά από 12 χρόνια το αντικατέστησα με ένα er6-n.Το έχω τρεις μήνες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος αν και το ότι δεν έχει χωμάτινες δυνατότητες με ενοχλεί λιγάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

να πω και εγω.....το πρωτο ΥΑΜΑΗΑ 172cc entouro...το δευτερο 250ΧΤ ΥΑΜΑΧΑ μου το φαγανε μετα απο 4 μηνες...το τριτο 185SLR HONTA...το τεταρτο...249cc YAMAHA sherow....το πεμπτο ΧΤ TENERE660 το εχω ακομα....το εκτο FEZER 600cc του 2006 το κρατησα 3χρονια περιπου το εδωσα και πηρα πριν ενα μηνα το ογδωο την κουκλα R6 YAMAXA ...και εχω αυτα τα 2 τωρα ΧΤ ...R6.....και επετε συνεχια....... :biker8zj:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

honda astrea 100 μαμα και αυτο εχω ακομα!!!Ομως σε κανα διμηνο θα εχω και ενα wr200 toy 1993 :wub: :wub: :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. motobecane 50 κυβικών μονόσελο με το τεπόζιτο πίσω!!! και το πετάλι σύννεφο για να πάρει μπροστά!!!!

δίχρονο, φανταστικό. 15 χρονών γύριζα όλη την Αθήνα με αυτό!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρωτο για μενα μηχανακι που πηρα ηταν το klx250es , το'χα 5 χρονια στα χερια μου και τα τελευταια 2 το εχει ο αδερφος μου , εξαιρετικο σχολειο και καταπληκτικο μηχανακι ! Σκυλος μαυρος - υπακοως ! Ακομα το σουλουπι klxμ'αρεσει περισοτερο απο του Drz...!

Τεχνικα το πρωτο μου μηχανακι ηταν παπακι που μου το χαρισαν , C-70 ητανε , αλλα επειδη δε μ'αρεσαν ποτε τα παπακια ( και συνεχιζουν ) μετα απο κανα 2μηνο το παρατησα και το εδωσα στο παλιο του ιδιοκτητη , να εκανα 100-150χλμ κι αμα..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ξεκινησα παραδοσιακα με 1 δανεικο astra supra, οπου αρχισα και δουλεια με αυτο, ετσι 1 δανεικο κολλημενο c50 το κλασσικο με το χωριστο τεποζιτο ηταν δικο μου, το εφτιαξα σε glx οπου μετα απο 1 χρονο παρεδωσε. μετα ειχα δανεικα μηχανακια, 1 gilerra runner 180c, 1 fx φτιαγμενο στα 180( οπου ηταν και σκυλι :rolleyes: ), οπως και 1 grand, 1,5 χρονο τωρα δουλευω ντελιβερι με 1 κινεζικο παπι. Τελος, το τελευταιο μου απόκτημα ειναι 1 fazer :wub: του 03 οπου το εχω 3 εβδομαδες :biker8zj: :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πρωτο μου μηχανακι!!! για λαδια εβαζα αλτις.... χαχαχααχαχα δεν μασαγε τα @@ τουυυ

post-9719-1240744116_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πλέον ανθεκτικό κ all around μηχανάκι που είχα ποτέ, από off road μέχρι supersport χρήση... :lol:

Yamaha T80 :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Vespa-ρα PX 200 και τα μυαλα στα καγκελα,παρολα αυτα μετα πηγα σε αυτοματα (YAMAHA MAJESTY,SUZUKI BURGMAN) ενα μικρο διαλειματακι με KTM DUKE competition 1st edition (χωρις μιζα) κανενα χρονο το κρατησα ,μετα μαντεψτε....ασχετο BMW R45(μετατροπη σε R65) και αυτο κανενα χρονο ,και τα τελευταια 3 χρονια αυτο το καταπληκτικο PIAGGIO BEVERLY 250 που εφαγα ψωμι και αλατι μαζι του πρην το δωσο και παρο αυτο που εχω τωρα το αγαπημενο μου ever SUZUKI DR 125 SM K9 (απιστευτο μοτερακι για μεσα στην πολη).

ΥΓ.η vespa υπαρχει ακομα και θα υπαρχει παντα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτο δίκυκλο (αν εξαιρέσεις το ποδήλατο :P ), Honda GLX 50cc (ίσως και λίγο τραβηγμένο στα 70..)

Στη φωτό, εκτός από το φόρτωμα ήμουν και δικάβαλος... :blink:

dscf0625.jpg

dscf0798j.jpg

Πρώτη μηχανή, κληρονομιά από τον πατέρα μου που αποφάσισε μετά από 18 χρόνια (!) να πάρει καινούρια... BMW R65!

img0579.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα χρέπι καταδιαλυμένο suzuki rm125 του '95 που πέρασε στα χέρια μου από το θείο μου, αφού είχε αλλάξει τουλάχιστον 5 ιδιοκτήτες.

2134763438_5e203d20f2.jpg?v=0

Είχα φάει όλα τα βουνά του χωριού και είναι θαύμα που δε σκοτώθηκα με το διάολο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πρωτο ηταν ενα στογκυλοφαναρο c 50 (αλλα σε 72cc), το οποιο το εχω ακομα στο εξοχικο και παρολο που ολο τοον χειμωνα δεν το χρησιμοποιω,

το καλοκαιρι οταν το ξανα καβαλαω περνει μπροστα με την μια!!!!!!

και μετα η πρωτη μηχανη ηταν ενα DR 250, με το οποιο οργωσα σχεδον ολη την ελλαδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. HONDA LEAD SS 50cc

2. YAMAHA T50 (μου το φάγανε)

3. PIAGIO TYPHOON 50cc

4. KAWASAKI MAX 100 (μου το φάγανε 2 φορές την πρώτη το βρήκα)

5. ΥAMAHA CRYPTON 105cc

6. SUZUKI BANDIT 400V (με το κόκκινο καπάκι)

7. MODENAS KRISTAR 125cc

8. SUZUKI GSR K8 Α ΜΠΟΥ ΣΟΥ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

HONDA BROS 400 στα 23 που αξιώθηκα να πάρω δικό μου μηχανάκι, με μοναδική εμπειρία παπιά φίλων από μικρός (πρώτα έμαθα να καβαλάω κ μετά να περπατάω χαχα :P ) φοβερό 1ο μηχανάκι, στρίβει απίστευτα, με πήγαινε παντού (ακόμα κ "εντούρο") γύρισα την Πελοπόννησο 2κάβαλος κ φορτωμένος, την Κρήτη απ'άκρη σ'άκρη, και ακόμα το βλέπω γιατί το πούλησα αλλά παρκάρει στην γειτονιά μου αυτός που το πήρε. Σε εξαιρετική κατάσταση παρόλα τα 60κ χλμ που έχει.

SUZUKI DL650A K8 από τον Ιούνιο κ μετράει ήδη 13κ χλμ... χεχε δεν κάθεται κ πολύ.... ότι κ να πω είναι λίγο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα