Jump to content
Sign in to follow this  
leandros

Τρόμπα βενζίνης

Recommended Posts

κι εκεί που πήγαινα με την καλή μου και μόλις είχα ψωνίσει τα λαδάκια της και το φιλτράκι λαδιού της για να κάτσω να την σινιάρω το απόγευμα,

λίγο πριν φτάσω σπίτι μου, μου κάνει 3-4 σκορταρίσματα και έσβησε. εννοείται πως δεν παίρνει μπροστά με καμία..

για τρόμπα βενζίνης μου κάνει..

τι λέτε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πιθανον να ειναι η τρομπα.η μιζα υποθετω οτι γυριζει ετσι?πάντως η τρομπα συνηθως προειδοποιει,είχες τίποτα ενδείξεις πιο πριν,πχ αντίστοιχα σκορταρίσματα ή κάπως σαν να πατάς το kill switch στιγμιαία?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν ανοίγεις τον κεντρικό διακόπτη, έχοντας νεκρά, kill switch στο ''on'' ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος που στέλνει η τρόμπα βενζινη? Αν όχι κοίτα σε 1η φάση τις ασφάλειες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το GS δεν έχει ασφάλειες.

η μίζα είναι μια χαρά και δυνατή..

99% ειναι η τρόμπα διότι η αίσθηση όταν μου έμεινε είναι η ίδια μ αυτή όταν τελειώνει η βενζίνη, κουφή γκαζιά και μπουφ σβήσιμο.

ντάξει θα βολευτούμε με το 50αράκι το ΣΚ !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
το GS δεν έχει ασφάλειες.

η μίζα είναι μια χαρά και δυνατή..

99% ειναι η τρόμπα διότι η αίσθηση όταν μου έμεινε είναι η ίδια μ αυτή όταν τελειώνει η βενζίνη, κουφή γκαζιά και μπουφ σβήσιμο.

ντάξει θα βολευτούμε με το 50αράκι το ΣΚ !

Δεν είναι απαραίτητα τρόμπα, μπορεί να είναι κάτι άλλο, απο ρεύματα μέχρι σκουπίδι....

Ψάξτο κάμποσο να δείς αν έχεις σπίθα στα μπουζί, την αγωγιμότητα της τρόμπας να δεις αμα ταιριάζει με οτι λέει η μαμά της κτλ κτλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την έπλυνες πρόσφατα?

Μου έτυχε μετά από πλύσιμο ο αισθητήρας στην τρόμπα να τα παίξει (γνωστό πρόβλημα με το Ο-Ring που μόνο στεγανό δεν είναι).

Πάρε BMW Care και στο αλλάζουν τσάμπα και άμεσα, τουλάχιστον καθημερινή, δεν ξέρω για σ/κ.

Συμπτώματα:

-Έπερνε μπρος και με το που δίνεις γκάζι σβήνει.

-Με το που γυρίζεις το κλειδί αδύνατος θόρυβος από την τρόμπα (είχε λίγη ζωή σε εμένα)

Επίσης να προσθέσω ότι η τρόμπα ανήκει στην κατηγορία ανάκλησης.

Τροποποιήθηκε από τον Hrekkah

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πριν 15 μέρες την έπλυνα.

χτες έφαγε λίγες ψιχάλες.

το μηχανάκι είναι του 2005. θα μου το καλύψει??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:D ...ξερω οτι αποκλειετε αλλα παρολα αυτα ρωταω ......μηπως εμεινες απο βενζινη?

...αν οχι τοτε...οχι ακριβως τρομπα βενζινης !...αλλα ενα ηλεκτρονικο μαραφετακι στο μεγεθος σπιτοκουτου που κρυβεται κατω απ το ντεποζιτο στην αριστερη πλευρα οπως καθεσαι, και παιζει το ρολο του ηλεκτρονικου εντολεα ψεκασμου βενζινης !...2 βιδουλες το κρατανε !...βγαζεις ...βαζεις το καινουργιο ...τελειωσες!

... το χω αλλαξει και γω πριν κανα 2 χρονια και εκτος εγγύησης στο τσάμπα!...αστοχία μου ειπαν !..μπορει να συμβει και αυτο !...εγω ομως ειχα φαει μεγαλη απογοητευση!...ευτυχώς το ξεπερασα!

.... κουραγιο! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
είναι το λεγόμενο ρελέ της βενζίνης?

βλέπω ότι είναι συνήθης βλάβη στα GS

Ακριβός έτσι είναι ρελέ βενζίνης το έχει αυτό το πρόβλημα το 1200 για να μην μήνης ξανά πήγαινε στο ADVrider και κάπου έχει τη πατέντα για να μην μήνης στη μέση του πουθενά μέχρι να το αλλάξεις :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το φτιαξα σήμερα.

ήταν η ΚΛΑΣΙΚΗ ζημιά για τα GS 1200, όπως μου πε κι ο μηχανικός,

είχε χαλάσει ο ελεγκτής της τρόμπας βενζίνης (δεν αφήνει την τρόμπα να δουλεύει πάνω από το 80% των δυνατοτήτων της)

άψογος ο μηχανικός, ήρθε σπίτι μου με το βελτιωμένο ανταλλακτικό (που δεν χαλάει ξανά σύμφωνα με την BMW) και το άλλαξε σε 5 λεπτάκια.

κόστος 150 ευρώ (bmw δεν ήθελα;)

επίσης υπήρχε λίγη υγρασία στον θάλαμο του ελεγκτή την οποία απομακρύναμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
το φτιαξα σήμερα.

ήταν η ΚΛΑΣΙΚΗ ζημιά για τα GS 1200, όπως μου πε κι ο μηχανικός,

είχε χαλάσει ο ελεγκτής της τρόμπας βενζίνης (δεν αφήνει την τρόμπα να δουλεύει πάνω από το 80% των δυνατοτήτων της)

άψογος ο μηχανικός, ήρθε σπίτι μου με το βελτιωμένο ανταλλακτικό (που δεν χαλάει ξανά σύμφωνα με την BMW) και το άλλαξε σε 5 λεπτάκια.

επίσης υπήρχε λίγη υγρασία στον θάλαμο του ελεγκτή την οποία απομακρύναμε.

150 ευρω το ανταλλακτικο, ΜΟΝΟ? :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλααααααακα κανεις!!! Δηλαδη αν ηταν η τρομπα τι θα εκανες? Θα πουλαγες τη μηχανη για να αγορασεις την τρομπα??? :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να σου πω την αλήθεια, δεν μπορώ να φανταστώ πόσο μπορεί να κάνει η τρόμπα βενζίνης... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
... το χω αλλαξει και γω πριν κανα 2 χρονια και εκτος εγγύησης στο τσάμπα!...

:think: :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
... το χω αλλαξει και γω πριν κανα 2 χρονια και εκτος εγγύησης στο τσάμπα!...αστοχία μου ειπαν !..μπορει να συμβει και αυτο !...εγω ομως ειχα φαει μεγαλη απογοητευση!...ευτυχώς το ξεπερασα!

εκτός εγγύησης?? πώς?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:what: ...τι πως αδελφε!... η μηχανη ηταν 18 μηνων και σε μια Κυριακατικη βολτιτσα παρκαρισα να ξεμουδιασω και μουλαρωσε δεν επερνε μπρος !...με γυρισε η ADAC στη μαμα και κοντεψα να σπασω το μαγαζι απ τα νευρα μου οταν μου ειπε οτι πρεπει να κατσει μεσα ! ... ηρθε ο μαστορας κατεβασε απ το ραφι ενα κουτακι και σε 2 λεπτα μεσα το αλλαξε !...πηρε μπρος με τα καλωδια γιατι ειχα ξεληγωσει τη μπαταρια στις μιζιες ..και μου ειπε να την αφησω και μια μερα στο μηχανημα να γεμισει τη μπαταρια!...την αλλη μερα πηγα την πηρα!...το ανταλακτικο το γραψε σαν αστοχία υλικου..ι για το φόρτωμα της μπαταριας τη δουλια και τη συνδεση στον εγκεφαλο για να διαγραφτουν τα λαθη ...εδωσα συμβολικα 60 ευρω (...με απόδειξη)..και τους καλησπέρισα!

....αν εισαι γραμμενος και στο ForumGS κανε κλικ

εδω !...ειχα περιγραψει τη πικρα μου!

2666145950101635583S200x200Q85.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε κουμπάρε 18 μηνών ήταν ΕΝΤΟΣ εγγύησης λοιπόν...

60 ευρώ κάνει και στην Ελλάδα η δικτύωση στον εγκέφαλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...για πια εγγύηση μιλαμε αδελφέ !...εγω μεταχειρισμένο με 2.850 χιλιομετρα το πηρα απο χερι !...η προηγούμενη δεν ειχε αλλαξει ουτε τα πρωτα λαδια.... στη μαμα δεν εχω δωσει ουτε cent ακομα!...ουτε καρφιτσα!..για να χεις εγγυηση πρεπει να κρατας βιβλιο ενημερωσης και σερβις της μαμας! ... με ολα τα προβλεπόμενα αλλαγμένα και πληρωμενα στην ωρα τους !

...οταν το πρωτοπηρα , παρέλαβα γραπτη προσκληση για 2 ανακλήσεις!....πηγα στη μαμα του Solingen και η πρωτη ηταν ενημερωση με νεο software , και η δευτερη μια διόρθωση σε καποιο καλωδια του αισθητηρα του ABS του μπροστινού τροχου!...αυτα!...απο τοτε δεν με ξαναειδαν !

...τι να τους πω για εγγυηση? :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:what: ...τι πως αδελφε!... η μηχανη ηταν 18 μηνων και σε μια Κυριακατικη βολτιτσα παρκαρισα να ξεμουδιασω και μουλαρωσε δεν επερνε μπρος !...με γυρισε η ADAC στη μαμα και κοντεψα να σπασω το μαγαζι απ τα νευρα μου οταν μου ειπε οτι πρεπει να κατσει μεσα ! ...

....αν εισαι γραμμενος και στο ForumGS κανε κλικ

εδω !...ειχα περιγραψει τη πικρα μου!

όπως το έγραψες παραπάνω, και εγώ νόμισα πως επρόκειτο για καινούριο μηχανάκι 18 μηνών, και μου δημιουργήθηκε και εμένα η απορία περί εγγύησης, αλλά είπα μηπως υπήρχε κανένα ειδικό καθεστώς και έτσι δε ρώτησα...

(είστε και εσείς οι BMWδάκηδες ευαίσθητοι στα θέματα βλαβών... και δεν ήθελα να προκαλέσω! :D )

Τροποποιήθηκε από τον cbk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα