acetop 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 με λένε Τάσο και είμαι από Ξάνθη. Προς το παρόν έχω μηχανάκι και όχι μηχανή. Εύχομαι σε όλους υγεία και πάντα τα μάτια 104 διότι πλέον οι δρόμοι έχουν γεμίσει από δολοφόνους. (λόγω επαγγέλματος βλέπω πολλά). και δεν είμαι νεκτροθάφτης ή ranger. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Καλως Ηρθες Τασο Βοριε!!! Τι σημασια εχει αν εχεις μηχανακι και οχι μηχανη...να σαι καλα... :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnny 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 :_hi: κ θα ερθει κ η μηχανη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 καλώς ήρθες Τάσο. καλά να περνάς και σύντομα με το μοτόρι που γουστάρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 Welcome! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 Καλώς όρισες Τάσο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kurt 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 καλως βηρθες φιλε και παντα ορθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 Καλως μας ηρθες power ranger Τασο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 Καλως μας ήρθες!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες