AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) Εγω θα πω το εξης Εχω ενα Ζ1000 '07 και το εχω ''δοκιμασει'' με παρα πολλα μηχανακια, και στην κατηγορια του και οχι Απο αυτα που χανει καθαρα, ειναι απο ss1000, και αυτο μετα τα 130-140 Με ΟΤΙ αλλο μηχανακι το εχω δοκιμασει, λογω της ευκολιας που δινουν τα ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΜΕΝΑ 9.5 κιλα ροπης απο τις 3500στρ στον τροχο, ειναι ευκολη υποθεση Μιλαω για δοκιμες απο σταση Τα εχω παει με ενα tiger 1050 με εξατμισεις διπλες και προγραμμα απο speed triple, και ηταν ελαχιστα πιο αργο απο το δικο μου Τοσο ελαχιστα, που οταν ειμαι δικαβαλο ή σε ταξιδι, ονειρευομαι να ειχε βγει το tiger οταν ειχα αγορασει το Ζ Σε στροφιλικια βεβαια, λογω θεση οδηγησης και υψους, να ειναι πιο απολαυστικο το Ζ, αλλα σε ολα τα αλλα, μαλλον θα ημουν καλυτερα με τον Τιγρη Για μενα περασες απο 4κυλινδρα street, ΠΟΛΥ καλο το fazer1000 αλλα αυτο που θα νιωθεις θα ειναι ενα πιο γρηγορο, με fairing, hornet Παρε τον Τιγρη, και θα δεις οτι οταν μπεις στο μονοπατι της Ροπης, δεν υπαρχει γυρισμος B) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2009 από τον AFTER Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 οχι και το gsxr μην το χεσουμε τωρα...πολυ το χεσαμε αλλα τωρα δεν παλευεστε.μιλατε λιγο σοβαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 ρε παιδια απο αλλου ξεκινησε αυτο το θεμα και αλλου γι`αλλου εχει παει.παντως εγω θα ρωτησω κατι και ας με πειτε και χαζο.απο ποτε συγκρινεται το hornet με το tiger αν ειναι δυνατον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 Βασικά...δε ξέρω άμα συμφωνείτε αλλά το Tiger στην Ελλάδα όπως και όλα τα Triumph(και πολλές άλλες εξίσου καλές προτάσεις απο διάφορες εταιρίες σε διάφορες κατηγορίες) πολλοί το εκτιμούν, το γουστάρουν, τους αρέσει κτλ...αλλά πολύ λίγοι το παίρνουν τελικά. Μόνο στην Αθήνα κυκλοφορούν κάποια και αυτό είναι και ένδειξη της αντιπροσόπευσης(?). Εν τέλει φίλε μου, νομίζω οτι έχει πάρει πολλές απόψεις οπότε, περιμένουμε να δούμε και την δική σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 Βασικά...δε ξέρω άμα συμφωνείτε αλλά το Tiger στην Ελλάδα όπως και όλα τα Triumph(και πολλές άλλες εξίσου καλές προτάσεις απο διάφορες εταιρίες σε διάφορες κατηγορίες) πολλοί το εκτιμούν, το γουστάρουν, τους αρέσει κτλ...αλλά πολύ λίγοι το παίρνουν τελικά. Μόνο στην Αθήνα κυκλοφορούν κάποια και αυτό είναι και ένδειξη της αντιπροσόπευσης(?). Εν τέλει φίλε μου, νομίζω οτι έχει πάρει πολλές απόψεις οπότε, περιμένουμε να δούμε και την δική σου. πολυ σωστος γιατι εμεις οι ελληνες τα ξερουμε ολα και ειμαστε στα παντα ειδημονες μας σερβιρουν τον χαλβα για χαβιαρι κι`εμεις τον τρωμε και λεμε και ευχαριστω κι`εμενα μου ειπε ο κουμπαρος του μπατζανακη της ξαδερφης της θειας μου οτι το triumph βγαζει προβληματα και λεω να μην το παρω κι`ας χυνω καθε φορα που το βλεπω αλλααααααααααααααααααααα ειναι triumph κατσε να κλεισει καμμια δεκαρια χρονια στους ελληνικους δρομους να καταξιωθει και μετα βλεπουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 ΝΤΙΡΙ-ΝΤΑΧΤΑ............................................ ΤΣΙΚΛΙΝΤΑΝ................................... και επείσης ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΥΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ....................................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 ΝΤΙΡΙ-ΝΤΑΧΤΑ............................................ ΤΣΙΚΛΙΝΤΑΝ................................... και επείσης ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΥΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ....................................... ξεχασες το τριαλαλιμτριαλαλομ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 ξεχασες το τριαλαλιμτριαλαλομ επισης ντα-ντα-ντιρλα-ντα-ντα...ωω ντι-ρλα-ντα-ντιρλα-ντα-ντα :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koyv4s 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 Πλακα εχει παντως απο το τι μηχανη θα παρω ανοιξε διαμαχη μεταξυ 600 γυμνων κ TIGER!!! Οποτε εφοσον εγω αρχισα το θεμα λεω να το κλεισω!!! Θα το σκεφτω κ θα σας απαντησω το τι θα κανω!!! Ευχαριστω πολυ για τη πολυτιμη βοηθεια σας κ τη παραθεση εμπειριων!!! PS: Οποιο Γατακι που εχει ΤΙΓΡΗ ας μου πει να βγουμε να τα δωσουμε!!!! Αντε με τις αγγλικες φολεςςςςςς!!!!! :P :P :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 Kαι για να βοηθήσω στα συμπεράσματα της κουβέντας: Tiger 1050! To καλύτερο 600ρι! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 Kαι για να βοηθήσω στα συμπεράσματα της κουβέντας: Tiger 1050! To καλύτερο 600ρι! :P :tooth: :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 Kαι για να βοηθήσω στα συμπεράσματα της κουβέντας: Tiger 1050! To καλύτερο 600ρι! :P εγραψες λεμε!! Επίσης οφ τοπικ το fjr είναι πιο τουριστικό από το ΧΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 PS: Οποιο Γατακι που εχει ΤΙΓΡΗ ας μου πει να βγουμε να τα δωσουμε!!!! Αντε με τις αγγλικες φολεςςςςςς!!!!! ελα φιλαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιι B) ειμαι ο πελατης σου. περιμενω νεα σου μιας και εισαι απο την πολη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ψευτο-γρήγορος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koyv4s 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 PS: Οποιο Γατακι που εχει ΤΙΓΡΗ ας μου πει να βγουμε να τα δωσουμε!!!! Αντε με τις αγγλικες φολεςςςςςς!!!!! ελα φιλαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιι B) ειμαι ο πελατης σου. περιμενω νεα σου μιας και εισαι απο την πολη. hahahah!!! Δε θελω σε στεναχορησω!!! :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 hahahah!!! Δε θελω σε στεναχορησω!!! :P :P :P :P Οχι στεναχώρησέ τον!!!!Του αξίζει!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 Αν θες προστασία από τον αέρα αλλά και ροπή ένα είναι το εργαλείο... :chopper: :chopper: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 ...κατι γατακια τυπου hornet 600, fz6, R6, GSXR600, κτλ τα τρωει ο Τιγρης για πρωινο. Για να μην πουμε για την "κατηγορια" του.. ΤDM 900, KTM 990, BMW GS 1200, Varadero, CBF1000, Vstrom 1000, Multistrada 1000 κτλ.... Εκει απλα γελαμε στο φαναρι. πάλι καλα που δεν αναφερες το zx6r γιατι θα γινοταν χαμος εδω μεσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 χαχαχαχαχαχα Αλεξανδρε ομωωωωωως... 2 πραγματα... 1ον τα δωσαμε ενω ησουν στις 8.000 στροφες reprise. Παμε αλλη μια απο σταση :) (μην πεις την κακια σου, ξερεις εσυ!) 2ον δεν ειχα ξεμπουκωσει τον τρικυλινδρο μου :) Γατακιααααααααααααααα, που ειναι η φλογαααααα? Κατσε να την ξανααναψω. Λογω ανωτερας βιας, πονταρω οποιοδηποτε στοιχημα με 600αρι SS (πλην daytona) εναντιον του Αragorn. Επισης προσφερουμε μεγαλη γκαμα πελατολογιου που εξειδικευεται σε γιαπωνεζικα γυμνουλια ανεξαρτητου κυβισμου (πλην ελαχιστων). Το μονο που μπορει να εχει ειναι εξατμιση ελευθερας και ΑΝΤΕ και PowerCommander. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 χαχαχαχαχαχα Αλεξανδρε ομωωωωωως... 2 πραγματα... 1ον τα δωσαμε ενω ησουν στις 8.000 στροφες reprise. Παμε αλλη μια απο σταση :) (μην πεις την κακια σου, ξερεις εσυ!) 2ον δεν ειχα ξεμπουκωσει τον τρικυλινδρο μου :) Γατακιααααααααααααααα, που ειναι η φλογαααααα? Κατσε να την ξανααναψω. Λογω ανωτερας βιας, πονταρω οποιοδηποτε στοιχημα με 600αρι SS (πλην daytona) εναντιον του Αragorn. Επισης προσφερουμε μεγαλη γκαμα πελατολογιου που εξειδικευεται σε γιαπωνεζικα γυμνουλια ανεξαρτητου κυβισμου (πλην ελαχιστων). Το μονο που μπορει να εχει ειναι εξατμιση ελευθερας και ΑΝΤΕ και PowerCommander. Χμμ... πρόσεχεεεε :P Παίζετε με δικού σας όρους κουλάδιαααα!!! :P Εγώ να προτείνω το άλλο 80 χλμ την ώρα και ρεπρίζ με ότι γκάζια έχει ο καθένας! Ένα r6 πιστεύω είναι αρκετό και μετά ...πλάκα θα έχει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 0-400, Μη κλεβεις! Θα εχετε ωρα να αναπτυξετε τις 15.500 στροφες σας (ΔΕΝ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 ρε παιδια ειλικρινα τωρα,μπορει να κρατιεμαι πισω απο ενα tiger αλλα καποια στιγμη λογικο ειναι θα μου φυγει.Αλλα ειναι δυνατον gsxr να μην το πιανει?μην λεμε και οτι θελουμε.παντως επειδη στο τελος θα τσακωθουμε(πλακα κανω)νομιζω συγκρινουμε ασυγκριτα μηχανακια,αλλης σχολης το ενα,αλλης το αλλο. 0-400, Μη κλεβεις! Θα εχετε ωρα να αναπτυξετε τις 15.500 στροφες σας (ΔΕΝ) ααα!0-400 ποσο εχει το tiger απο τον κατασκευαστη?εννοω δευτερολεπτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 Καπου στα 230-240 που πιανει κοφτες ο Τιγρης οντως ενα gsxr το πιανει... Το θεμα ειναι οτι μεχρι τοτε εχουμε ξεπερασει τα 400 μετρα κατα πολυ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες