Jump to content
Sign in to follow this  
Aisxos

Σα κεφτες.

Recommended Posts

Ανεβηκα λοιπον ορεα κ καλα για πασχα στη θεσ/νικη με το ΧΤ. Εφτασα τελος παντων καπως στις 1 το βραδυ σπιτακι μου και εβριζα την ωρα και τη στιγμη που αποφασισα να κανω ταξιδι χωρις ηλιο, αλλα τελοσπαντων το καταφερα :)

Σημερα λοιπον το πρωι μου'πε ο πατερας μου να παμε βολτα ιερισσο με τις μηχανες μιας και ανεβηκα που ανεβηκα με το ΧΤ, να παρει κ αυτος τη τρανσαλπ

Εκει που πηγαιναμε περνωντας απο θερμη, περναμε απο μια πλατεια. Κατι σκευτομουν εκεινη τη στιγμη μιας και ειχα βολευτει εχοντας τον εμπειρο οδηγο μπροστα και ακολουθωντας απλα τις κινησεις του, και βρισκω τον εαυτο μου πανω σε ενα ασφαλτινο σκατοβουναλακι απ αυτα που δημιουργουνται απ το 2ο η 3ο στρωσιμο ασφαλτου μετα απο μερικα καλοκαιρια. Οπως ημουν λοιπον με ελαφρη κληση, περναει ο μπροστα τροχος νορμαλ, περναει ο πισω, και με το που περναει ο πισω τροχος στην 'κατηφορα' του 'ασφαλτινου βουνου' η προσφυση μου λεει καλησπερα και πριν προναβω να σηκωσω το φρυδι μου βρισκομαι στο δρομο και σερνομε καμια 2-3 μετρα με το γονατο κατω απ τη μηχανη.

Σημαντικη λεπτομερεια: Πριν 3 ωρες ειχα μολις αγορασει το 'καινουριο' μου δερματινο παντελονι με τα προστατευτικα.

Ετσι την γλυτωσα με μια μελανια στη μεσα πλευρα απ το γωνατο, ενα ψιλοσκισμενο δερματινο, ενα στραβο τιμονι και ενα σπασμενο καθρεπτη.

Οσο και να εβρισα εκεινη τη στιγμη το οδοστρωμα, στη τελικη η μ@λακια πιστευω ηταν ολη δικη μου που επαναπαυτηκα εστω και για 1 λεπτο πανω σε 2 ροδες.

Ενα μεγαλο μπραβο στους ανθρωπους της θερμης που με το που εσκασα σα το κεφτε κατω και ετρεξαν τουλαχιστον 5 να με βοηθησουν. Ενας ανθρωπος μαλιστα κατεβηκε απο το αυτοκινητο του για να με βοηθησει. Αρκετα διαφορετικη αντιμετοπιση απο οτι με εχει συνηθησει η αθηνα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μην λυπασαι το παντελονι μαλλον κατι σημαινε η αγορα του 3 ωρες πριν!!!

Αφου εσυ εισαι καλα και δεν επαθε και η μηχανη καμια μεγαλη ζημια οκ!!!

Προσοχη!!!

Υ.Γ.: Σα το κεφτε λεει... :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σημαντικη λεπτομερεια: Πριν 3 ωρες ειχα μολις αγορασει το 'καινουριο' μου δερματινο παντελονι με τα προστατευτικα.

Ετσι την γλυτωσα με μια μελανια στη μεσα πλευρα απ το γωνατο, ενα ψιλοσκισμενο δερματινο, ενα στραβο τιμονι και ενα σπασμενο καθρεπτη.

Περαστικά!

Δες το σαν τύχη!

Προσοχη!!!

Υ.Γ.: Σα το κεφτε λεει... :rotfl:

αφού δεν ερχόταν από πίσω άλλος με πηρούνι... πάλι καλά! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Υ.Γ.: Σα το κεφτε λεει...

Ε μα αφου επεσα οπως ο κεφτες απ το πιατο στο πατωμα... Ουτε καν το ποδι μου δεν προλαβα να τραβηξω. Αμα δε φορουσα παντελονι και μποτα θα'χα κανα σπασμενο γονατο η αστραγαλο... Η και τα 2 .. Οταν προσπαθησα να σηκωθω το ποδι μου ιταν παγιδευμενο κατω απ τη μηχανη και χρειαστηκε να σηκωσει αλλος τη μηχανη για να το βγαλω απο κατω.

Γενικα δε πολυθυμαμαι τη μεταβαση απο ορθιος σε ξαπλα. Η σκεψη που περασε απ το κεφαλι μου ηταν 'ωπ..;'

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι σου φυλαει καμια φορα η μοιρα... οταν τα λεω εγω...

παλι καλα να λες

Οσο και να εβρισα εκεινη τη στιγμη το οδοστρωμα, στη τελικη η μ@λακια πιστευω ηταν ολη δικη μου που επαναπαυτηκα εστω και για 1 λεπτο πανω σε 2 ροδες.

αν δεν παθεις δεν θα μαθεις :_thumbsup: ευτυχως χωρις τιποτα πιο σοβαρο.

Ενα μεγαλο μπραβο στους ανθρωπους της θερμης που με το που εσκασα σα το κεφτε κατω και ετρεξαν τουλαχιστον 5 να με βοηθησουν. Ενας ανθρωπος μαλιστα κατεβηκε απο το αυτοκινητο του για να με βοηθησει. Αρκετα διαφορετικη αντιμετοπιση απο οτι με εχει συνηθησει η αθηνα :)

Περαστικα και Σιδερενιος!

Καλο υπολοιπο γιορτων και αγρατσουνιστος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφού δεν χτύπησες όλα τα άλλα διορθώνονται. περαστικά και να μην σου ξανατύχει. μήπως να το κυνηγούσες και για αποζημίωση από τον φορέα που έφτιαξε τον δρόμο (δήμος, εργολάβοι κλπ)? έχεις και μάρτυρες για το συμβάν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφου τη γλίτωσες με μώλωπες μόνο φίλε, όλα καλα...

τα δερμάτινα, οι καθρέφτες και τα τιμόνια φτιάχνουνε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μήπως να το κυνηγούσες και για αποζημίωση από τον φορέα που έφτιαξε τον δρόμο (δήμος, εργολάβοι κλπ)? έχεις και μάρτυρες για το συμβάν.
Αμα το ειχα σκευτει εκεινη τη στιγμη ισως να αξιζε αλλα στη τελικη ειμουν πολυ χαρουμενος που μπορεσα απλα να την κανω με μια μικρη σταση απο το σπιτι να αλλαξω το καθρευτη ... Ευτυχως ταιριαζε ο καθρευτης απο το παλιο το kawasaki z250 που αραζει στο γκαραζ!

Σαμπως αποζημιωση για τι πραμα, ενα σπασμενο καθρευτη κ ενα στραβο τιμονι? Ποιος θα ασχολουταν και που να βρεις το δικιο σου με το συστημα τωρα... Ασε που πρεπει να φυγω για αθηνα δευτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι γμτ Πασχαλιάτικα στις διακοπούλες σου!!! Περαστικά κι αγύριστα βρε Βασίλη κι ελπίζω το ηθικό (παρόλη τη βλακεία που σου έτυχε) να παραμείνει ακμαιότατο και να συνεχίσεις όμορφα κι ωραία τις διακοπές σου, χωρίς άλλα ευτράπελα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περαστικα αδερφε και χαλαρααα

Στο ιδιο σημειο πριν πολλα πολλα χρονια ειχα φαει σουπιτσα (την πρωτη) πιτσιρικας δικαβαλος στο dominator του πατερα μου απο λαδακια λεοφοριου !!! φορουσα τζινακι και τα nike jordan τοτε εκεινα τα γμτα με τη γλωσα που φοσφοριζε (το 90 κατι) και σκαλωσαν τα γαμιδια και στις βασεις για τις βαλιτσες και με εσειρε η μηχανη για καμποσο μεχρι να σταματησει .... ευτυχως αναιμακτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αμα το ειχα σκευτει εκεινη τη στιγμη ισως να αξιζε αλλα στη τελικη ειμουν πολυ χαρουμενος που μπορεσα απλα να την κανω με μια μικρη σταση απο το σπιτι να αλλαξω το καθρευτη ... Ευτυχως ταιριαζε ο καθρευτης απο το παλιο το kawasaki z250 που αραζει στο γκαραζ!

Σαμπως αποζημιωση για τι πραμα, ενα σπασμενο καθρευτη κ ενα στραβο τιμονι? Ποιος θα ασχολουταν και που να βρεις το δικιο σου με το συστημα τωρα... Ασε που πρεπει να φυγω για αθηνα δευτερα.

Συμφωνώ με τον Αίσχος. Μην το κάνεις για την αποζημίωση μόνο. Θα κινητοποιηθούν οι φορείς να το διορθώσουν και θα γλυτώσουν άλλοι από σαβούρες.

Περαστικά και ξεχασμένα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελα ρε φιλε... Περαστικα σου. Φτηνα τη γλυτωσες. το παντελονακι εκανε αμεση αποσβεση... παμε γι'αλλα τωρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όχι γμτ Πασχαλιάτικα στις διακοπούλες σου!!! Περαστικά κι αγύριστα βρε Βασίλη κι ελπίζω το ηθικό (παρόλη τη βλακεία που σου έτυχε) να παραμείνει ακμαιότατο και να συνεχίσεις όμορφα κι ωραία τις διακοπές σου, χωρίς άλλα ευτράπελα!!!

Σπύρο τον λένε ορέ... :pinch:

Περαστικά κουλέ .... :fool::kill:

ΑΙΣΧΟΣ! -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαλε ενα Κ ακομα στο 'κουλε' τουλαχιστον ρε,

μη με καις ετσι χτυπημενο ανθρωπο, μη βαρας στο πατωμα...

Φιλοι σου λεει μετα.

Αει σιχτιρ, δωσε αερα στα πιτσιρικια να σ'ανεβουν στο κρεβατι.

Φχαρστω ρε :ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά φίλε και αφού είσαι εσύ καλά το ΧΤ ξαναφτιάχνεται.\

Είδες όμως τι ωραίοι άνθρωποι που είμαστε εμείς οι Βορειοελλαδίτες και κυρίως οι Θεσσαλονικιοί;;; :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν κάτοικος της περιοχής, δηλώνω υπεύθυνα ότι αυτοί που ήρθαν να σε βοηθήσουν το έκαναν καθαρά από περιέργια κ τίποτα άλλο... :tease:

Δε ξέρω αν με βρίσκεις εκτός κλίματος αλλά χαίρομαι όταν μαθαίνω για πτώσεις που δε στοιχίζουν...

Άντε κ με ένα "ψαγμένο" τιμονάκι. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Είδες όμως τι ωραίοι άνθρωποι που είμαστε εμείς οι Βορειοελλαδίτες και κυρίως οι Θεσσαλονικιοί;

Το ξερω, και γω θεσσαλονικιος ειμαι.. Μη κοιτας που εχω ξεμεινει 5 χρονια αθηνα, καθε φορα που γυριζω καλαμαρια με πιανουν τα δακρυα :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα