Jump to content
nik_sgr

Γυάλισμα εξατμίσεων (ομαδική παραγγελία)

Recommended Posts

Και κάτι τελευταίο. Οι εκτός Αττικής πως θα παραλάβετε?

σιγά ρε Αλεξ. θα πας στο Πειραιά και θα τα στείλεις Χανιά με το πλοίο ασυνόδευτα... :rolleyes:

Μαυρογέρακα, εσύ για ποιον αγόρασες το γυαλιστικό? αφού δεν πλένεις τη μηχανή σου! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλά...αυτοί εκεί στην Αμερική δεν κοιμούνται? :lol: Aπό το μεσημέρι έως αργά το βράδυ του έστελνα email κι αυτοί απαντούσαν σχεδόν άμεσα! :D

Να σας πω ρε guys... με το τελωνείο τι παίζει? Διάβασα στο φόρουμ της Guzzi που παράγγειλαν κι αυτοί το "ζωμό" ότι το τελωνείο τους χρέωσε 3?. (για ένα πακέτο όμως με καμιά δεκαριά νομίζω μπουκάλια)

Νωρίτερα και πριν μάθουν για τα 3?, κάποιος είχε πει πως το τελωνείο χρεώνει 3% επί της συνολικής αξίας με τα μεταφορικά, +ΦΠΑ + ένα τέλος 9? του τελωνείου. Ξέρει κανένας τι παίζει ακριβώς...γιατί εμένα μου φαίνεται πως χρεώνουν αναλόγως ορέξεως και διάθεσης αυτοί εκεί!

σιγά ρε Αλεξ. θα πας στο Πειραιά και θα τα στείλεις Χανιά με το πλοίο ασυνόδευτα... :rolleyes:

Ναι ε?!?!? Μεγάλη η χάρη σας να τρέχω δεξιά αριστερά σε ταχυδρομεία και λιμάνια για να σας κάνω μάγκες. :D

Παιδιά... την καλύτερη και λιγότερο χρονοβόρα λύση θα επιλέξω... σας το λέω απ' τα τώρα για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Ο χρόνος μου είναι πολύ λίγος για να τρέχω δεξιά αριστερά σαν τον γαλατά με την βαλίτσα του BMW γεμάτη ζωμούς :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε πειράζω ΑΛΕΞ, εννοείται πως δεν είσαι υποχρεωμένος να μας τα στείλεις. απλά όταν τα παραλάβεις στείλε ένα τηλ επικοινωνίας να δούμε πως θα γίνει η τράμπα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν...η κάρτα μου καλύπτει το ποσό. Έχω περιθώριο μέχρι 1000?, οπότε στα 590 περίπου που κάνουν τα μπουκάλια, είμαστε καλυμμένοι.

Οπότε ξεκινάμε...

Σας δίνω το λογαριασμό και καταθέτετε τα χρήματα εκεί δίνοντας οπωσδήποτε και όνομα καταθέτη για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Αν δεν αλλάξει η ισοτιμία $/? έως την παραγγελία, το κόστος που έχουμε ανά μπουκάλι (μαζί με μεταφορικά και εκτός τελωνείου), είναι 10,53? (το συνολικό ποσό είναι 590? με τα μεταφορικά διά 56 τεμάχια)

Φροντίστε λοιπόν να καλύψετε το ποσό για το μπουκάλι/μπουκάλια που έχετε παραγγείλει με τα χρήματα που θα μου βάλετε.

Έχουμε την σήμερον, και το αύριον γι' αυτή την εβδομάδα (Παρασκευή κλειστά λόγω Πρωτομαγιάς) Όσο πιο γρήγορα μαζευτούν τα χρήματα, τόσο πιο γρήγορα θα φύγει η παραγγελία. Αν μάλιστα καταφέρουμε να τα μαζέψουμε μέχρι και αύριο, θα ήταν ευχής έργο. Αν τώρα δεν μπορέσετε μέχρι και αύριο, ας δώσουμε την Δευτέρα ως τελευταία ημέρα. (βέβαια δεν θα πιάσουμε και κανέναν από το λαιμό αν δεν μπορεί και μέχρι την Δευτέρα, αλλά να ξέρετε όποιος αργεί, καθυστερεί κι όλους τους άλλους)

Εγώ θα στείλω την παραγγελία φυσικά, όταν δω συμπληρωμένο το ποσό που απαιτείται για αυτή.

Ελπίζω να μην υπάρξουν προβλήματα, γιατί το μόνο που δεν θα ήθελα να κάνω, είναι να γυρνάω πίσω τα χρήματα σε έναν έναν ξεχωριστά αν στραβώσει η δουλειά!

Αυτιά από μένα και καλή μας παραγγελία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κώστα...αυτό το ξέχασα. Γίνεται λέει και με bank transfer σε λογαριασμό που θα μου δώσει. Το θέμα είναι καλυπτόμαστε σε περίπτωση λαμογιάς αν του στείλω τα χρήματα και δεν μας στείλει τα πράγματα?

Γινεται Αλεξη,με ελαχιστη χρεωση και μεσω internet αλλά αφου βρηκες ακρη μεσω debit οκ ειμαστε.

Και κάτι τελευταίο. Οι εκτός Αττικής πως θα παραλάβετε?

Αστακο ερχεσαι,μου κανεις μια κληση και ερχομαι Ριο να παραλαβω...σου δινω και τα λαλάκια εκει αν δεν εχεις αμεσο προβλημα με λογαρισαμους...

Σας δίνω το λογαριασμό ...

Καλο ειναι να μην δινεις τετοια στοιχεια ΔΗΜΟΣΙΑ...σβηστα και στειλε ΠΜ σε καθε ενδιαφερομενο...Τα λαμογια καραδοκουν B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αψογος ALX. ερωτηση: θες να επικοινωνουμε μαζι σου οταν μπουν τα χρηματα ή θα το δεις μονος σου?

επισης εχεις συνυπολογισει και την περιπτωση του τελωνειου ή μηπως να αυξησουμε το ποσο για να καλυψουμε και αυτη την περιπτωση?

μην αναγκαζεσαι να βαλεις κατι απο την τσεπη σου και να πρεπει μετα να τα ξαναμαζεψεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αψογος ALX. ερωτηση: θες να επικοινωνουμε μαζι σου οταν μπουν τα χρηματα ή θα το δεις μονος σου?

επισης εχεις συνυπολογισει και την περιπτωση του τελωνειου ή μηπως να αυξησουμε το ποσο για να καλυψουμε και αυτη την περιπτωση?

μην αναγκαζεσαι να βαλεις κατι απο την τσεπη σου και να πρεπει μετα να τα ξαναμαζεψεις....

To σκέφτηκα αυτό, αλλά τι ποσό να βάλω παραπάνω? Αφού δεν έχουμε ιδέα τι θα χρεώσουν από κει. Όσο και να βάλουμε, ή θα λείπει ή θα πρέπει να σας το επιστρέψω...οπότε...όντως είναι ένα πρόβλημα αυτό. Ίσως αν είναι με την παραλαβή...χέρι με χέρι τα επιπλέον. Τι να πω? Έτσι κι αλλιώς, όταν θα φτάσουν στο ταχυδρομείο εκεί θα μάθω το ποσό του εκτελωνισμού το οποίο και θα πρέπει να καταβάλω αν θέλω να παραλάβω τα δέματα.

Θα δούμε. Πάντως δεν φαντάζομαι να είναι κανένα τρελό ποσό. Το δίνω εγώ κι όποιος θέλει το μπουκαλάκι του μετά, τα δίνει, ή αλλιώς τα βγάζω στο σφυρί :spiteful:

A και καλό θα ήταν όποιος βάζει λεφτά να μου στέλνει κι ένα pm με το όνομά του να ξέρω σε ποιο nickname αντιστοιχεί το όνομα που θα βρίσκω στην κατάθεση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα και τα ε χω ζεστα και σπαρταρανε Αλεξανδρε, αλλα που να σου τα καταθεσω ? Δεν λες κανεναν λογαριασμο . Αν παω στην τραπεζα και πω ΧΧ γιουρα στον ALX πιανει ? :P

EDit: Τωρα ειδαι οτι το εβγαλες απο το ποστ, καλα εκανες :_thumbsup:

Ρε μαγκες, μην ψαχνεστε και για τα 20 και 30 λεπτα. Βαλτε 50λεπτα 1 ευρω παραπανω στον λογαριασμο και ελειξε το θεμα.

και παραπανω να βγουνε τα χρηματα λιγακι ας τα κρατησει ο αλεξανδρος για την εξηπιρετηση, η ας πανε στο σαιτ για την κοπη της πιτας του χρονου η δεν ξερω εγω τι. Τα πολλα φραγκα μας λειπουν , οχι τα 50 λεπτα

Τροποποιήθηκε από τον Alarm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχετε όλοι pm. Όσοι χρειάζεστε IBAN πείτε το . Στον Alarm που είναι εξωτερικό του το έδωσα ήδη. Κάποιος ήδη έβαλε για δύο μπουκάλια απ 'οτι είδα. Ποιος είναι αυτός ο γρήγορος? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν δεν αλλάξει η ισοτιμία $/? έως την παραγγελία, το κόστος που έχουμε ανά μπουκάλι (μαζί με μεταφορικά και εκτός τελωνείου), είναι 10,53? (το συνολικό ποσό είναι 590? με τα μεταφορικά διά 56 τεμάχια)

και αμα μας ζητησουν απο τελωνειο πολλα ? τι κανεις ?

edit: ασε ειδα παραπανω την απαντηση !

Τροποποιήθηκε από τον DeadShadoW

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ρε ALX!!! :_thumbsup::_thumbsup::_thumbsup:

το χειρίστηκές άψογα το θέμα, και σε ευχαριστούμε για το "τρέξιμο"

σε πόσο καιρό να υπολογίζουμε ότι θα τα έχουμε με το συμπάθειο?

υποθέτω ότι ο καλύτερος τρόπος είναι στην αιτιολόγηση κατάθεσης να γράφουμε το όνομά μας και σε παρένθεση το nick μας, έτσι θα ξέρεις ποιός είναι ποιός στην παράδοση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυριο πουρνο πουρνο στελνω και γω τα φραγκα,μαυρογερακα να συνενοηθουμε πως θα μας τα στειλει ο alx ολα μαζι και τα βρισκουμε εδω αν θες να μην τραβιεται δυο φορες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλεξανδρε, εμενα μπορεις να περασεις απο το southampton ? θα φτιαξω και καφε ναουμ . αφου θα τα μιρασεις ετσι και αλλιως πορτα πορτα :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μολις γυρισα απο Κατερινη. Αν ηξερα θα τα κατεθετα και εγω σημερα. Δυστυχως στη διπλανη κωμοπολη δεν εχει alpha για να παω τωρα.

Μαλλον κατα 99% θα ξαναπαω Κατερινη αυριο. Αν στην σχεδον απιθανη περιπτωση δεν μπορεσω αυριο (γιατι βγαζω ψωμι για διημερο) τοτε Δευτερα πρωι πρωι θα εχει γινει η καταθεση και απο εμενα. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:popcorn: ποπ πορν κανεις?

δεν νομιζω πως ειναι εξυπνη ιδεα να δημοσιευσης τετοια στοιχεια, για αυτο και η αποστολη λογαριασμου εγινε με προσωπικο μηνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καντε ενα delete αυτα τα στοιχεια. και εγω αυριο καταθετω! θα τα κανω withdraw σε τραπεζικο λογαριασμο μεσω paypal!

Τροποποιήθηκε από τον delaaa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα