fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2009 από τον YAMAHAΚΙΑΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NOE13 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) Θα περασει "αντιπροσωπος" (Μαριλυ) απο Αθηνα και θα τα παρει "χερι με χερι" (Και, ισως και του doukas33, αν θελει..) Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2009 από τον nikoskkk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 ας με βαλη καπιος μεσα σορυ δεν μπορω να κανω παραθεση....... ουτε εγλεζικα γραφη γαμοτο.....ΝΤΕΜΠΛΑΡ.......ΕΛΛΙΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΝΩ ΓΛΙΦΑΔΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 ΕDIT από ALX Eπειδή το μαμήσαμε στην παράθεση και σέρνεται η σελίδα...τα μαζεύω εδώ. ALX Χ2 Μαρούσι / Σεπόλια Leandros χ2 terino x2 Air Αχαρναί Μενίδι Landscape Athanx2 PitS3 X2 YAMAHAKIAS X3 Ελληνικο-Αργυρουπολη-Ηλιουπολη, Αθηνα Ellessar_GR X2 Ηράκλειο Κρήτης Black Hawk X2 virusX2 mAthosalas X2 astore X2 patapios# DeadShadow Θα ελεγα Δοξατο αλλα και μαρουσι μου κανει ! BATIGOL X 2 prodigy motoshark X2 demplar ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ nik_sgr thrakiotis X3 Sotos_11 X2 fw_siak79 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΘΗΝΑ The Great NOE 13 Θεσσαλονικη delaaa ΑΘΗΝΑ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ nikoskkk Από τη δουλειά σου χέρι χέρι PANAHSKKK Από τη δουλειά σου χέρι χέρι dr.sakis x2 salcon x1 doukas33 X2 FOURNARIS Rory Αlarm ΑΓΓΕΛΟΣ Χ3 (από MotoGuzzi forum) anatil Χ2 A.K.A. SonIC x2 χερι με χερι B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 φχαριστω τον φιλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Great 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 ALX Χ2 Μαρούσι / Σεπόλια Leandros χ2 terino x2 Air Αχαρναί Μενίδι Landscape Athanx2 PitS3 X2 YAMAHAKIAS X3 Ελληνικο-Αργυρουπολη-Ηλιουπολη, Αθηνα Ellessar_GR X2 Ηράκλειο Κρήτης Black Hawk X2 virusX2 mAthosalas X2 astore X2 patapios# DeadShadow Θα ελεγα Δοξατο αλλα και μαρουσι μου κανει ! BATIGOL X 2 prodigy motoshark X2 demplar ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ nik_sgr thrakiotis X3 Sotos_11 X2 fw_siak79 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΘΗΝΑ The Great Αθήνα/Αιγάλεω NOE 13 Θεσσαλονικη delaaa ΑΘΗΝΑ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ nikoskkk Από τη δουλειά σου χέρι χέρι PANAHSKKK Από τη δουλειά σου χέρι χέρι dr.sakis x2 salcon x1 doukas33 X2 FOURNARIS Rory Αlarm ΑΓΓΕΛΟΣ Χ3 (από MotoGuzzi forum) anatil Χ2 A.K.A. SonIC x2 χερι με χερι B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Παίδες...όσοι είστε από Αθήνα μην γράφετε περιοχές κτλ. Είναι χαζό να χρεωθείτε ταχυδρομικά τέλη. Θα δώκουμε ένα ραντεβού κάπου για coffee και θα τα πάρετε χέρι με χέρι (και χωρίς τον Καρατζαφέρη :D ) όσοι πάλι δεν μπορούν να έρθουν την ημέρα που θα κανονίσουμε, θα μπορούν να έρχονται ή στην δουλειά μου (Μαρούσι) ή στο σπίτι μου (Σεπόλια) να τα παίρνουν. Οι εκτός Αττικής, θα τα πάρουν με ταχυδρομείο μαζικά. Δηλαδή...Κρήτη ένα δέμα...Θεσ/νίκη ένα δέμα κοκ. ΟΚ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2009 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 βάλτε το Leandros Χανιά Κρήτης (θα τα κανονίσουμε με τους Ηρακλειώτες σε κανά καφέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Ωραία...πριν από λίγο εμφανίστηκαν και τα τελευταία χρήματα από τον Άγγελο (Motoguzzi forum)... άρα είμαστε όλοι κομπλέ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 βάλτε το Leandros Χανιά Κρήτης (θα τα κανονίσουμε με τους Ηρακλειώτες σε κανά καφέ Και μενα με τον συντοπιτη λεανδρο βαλτα μαζι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 ʼντε να τα πάρουμε στα χέρια μας, και όταν θα αλοίφω τις εξατμίσεις της καλής μου, θα τραγουδώ peearple raaiiiiiin peeearple raiiin του prince, έτσι για να γουστάρω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_11 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Παίδες...όσοι είστε από Αθήνα μην γράφετε περιοχές κτλ. Είναι χαζό να χρεωθείτε ταχυδρομικά τέλη. Θα δώκουμε ένα ραντεβού κάπου για coffee και θα τα πάρετε χέρι με χέρι (και χωρίς τον Καρατζαφέρη :D ) όσοι πάλι δεν μπορούν να έρθουν την ημέρα που θα κανονίσουμε, θα μπορούν να έρχονται ή στην δουλειά μου (Μαρούσι) ή στο σπίτι μου (Σεπόλια) να τα παίρνουν. Οι εκτός Αττικής, θα τα πάρουν με ταχυδρομείο μαζικά. Δηλαδή...Κρήτη ένα δέμα...Θεσ/νίκη ένα δέμα κοκ. ΟΚ? Μέσα, μέσα.... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Tα χρήματα τα τράβηξε από τον λογαριασμό o Αμερικάνος. Η παραγγελία πήρε το δρόμο της. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Λοιπόν...ξανατσεκάρωντας τα χρήματα που τράβηξε ο Αμερικάνος, είδα πως ήταν 15? παραπάνω απ ότι μου είχε πει. Του έστειλα μέιλ και τον ρώτησα γιατί έγινε αυτό, και μου απάντησε άμεσα πως αυτος τράβηξε το ποσό που μας είχε προσφέρει ακριβώς! Τα παραπανίσια χρήματα μου είπε, πως είναι πιθανόν να είναι κάποιο κόστος για την μετατροπή συναλλάγματος ή κάποια έξοδα μεταξύ των τραπεζών. Μου είπε μάλιστα να μιλήσω με την τράπεζά μου για περαιτέρω λεπτομέρειες αλλά και για να επαληθεύσω το καθαρό ποσό που τράβηξε αυτός (αν έχω υποψίες) Ευτυχώς δηλαδή που δεν είχαμε μέσα το ακριβές ποσό! Θα κόλλαγε η διαδικασία. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 αλεχ οταν τα παρης με το καλο κανε τους λογαριασμους σου και οταν τα περνουμε θα μας λες αν θες παραπανο χρημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Αν χρειαστούν βλέπουμε, Εξάλλου όλοι σχεδόν (της παραγγελίας των 56) βάλατε μισό ? επιπλέον. Εξαρτάται δηλαδή από το τι θα χρεώσει το τελωνείο για κάθε πακέτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Ε καλα..Και κατι ντις παραπανω να βγει, το αναφερεις και δινουμε και τα υπολοιπα, αν ειναι ενα ποσο αξιο λογου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες