Jump to content
nik_sgr

Γυάλισμα εξατμίσεων (ομαδική παραγγελία)

Recommended Posts

πρασινείστε με κι εμένα, τα στειλα τα γκαφρά..

Άλεξ σοβαρά τώρα κοίτα να κάνεις καμιά μπίζνα με τους Αμερικάνους διότι έχουν κι άλλα προιόντα με ενδιαφέρον. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν μου κάνει την τιμή που έκανε σε μας (10$ το μπουκάλι) αλλά μου πει να το πουλάω όσο κάνει κανονικά (14$) κι έτσι είναι και το λογικό δηαλδή για παραγγελίες λίγων τεμαχίων, θα βγάζω 4$ στο μπουκάλι (περί τα 3? δηλαδή)

Αν οι παραγγελίες είναι πολλές, τότε ναι σίγουρα συμφέρει γιατί θα βγάζω χαρτζιλίκι χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Μόνο που θα πηγαίνω στα ταχυδρομεία για παραλαβές και αποστολές.

Αν τα μπουκάλια είναι λίγα, τότε δεν συμφέρει ο κόπος.

Επίσης, φαντάζομαι πως για να γίνεται η παραγγελία και να τους συμφέρει όλους, θα πρέπει να μαζεύω 14άδες (τουλάχιστον) για να συμπληρώνεται ακριβώς ένα κουτί συσκευασίας και να μου το στέλνει. Οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιμένουν την συμπλήρωση της παραγγελίας και δεν ξέρω κατά πόσο είναι βολικό αυτό. Θα χρειαστεί και κάποιο promotion για να δουλέψει η φάση. Εμείς το μάθαμε έτσι ξαφνικά και παραγγείλαμε όλοι. Πρέπει λοιπόν να το μάθουν κι άλλοι για να τσουλήσει η φάση. Και λογικά αν είναι τόσο καλό, που και που, όλοι θα ξαναπαίρνουν.

Update λίστας:

#ALX Χ2

# Leandros χ2

# terino x2

# Air

# Landscape

# Athanx2

# PitS3 X2

# YAMAHAKIAS X3

# Ellessar_GR X2

# Black Hawk X2

# virusX2

# mAthosalas X2

# astore X2

# patapios#

# DeadShadow

# BATIGOL X 2

# XTkoulas X2

# prodigy

# motoshark X2

#demplar

#nik_sgr

#thrakiotis X3

#Sotos_11 X2

#fw_siak79

#The Great

#NOE 13

#delaaa

#nikoskkk

PANAHSKKK

antonis75 X1

#dr.sakis x2

#salcon x1

#doukas33 X2

# FOURNARIS

Rory

Αlarm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω μολις γυρισα απο τραπεζα φιλε μου ALX σου εβαλα 24 ευρο για 2 μπουκαλακια μαγικου ζωμου.

Υ.Γ.σε ευχαριστω πολυ ALX για τον κοπο σου και την εξυπηρετιση :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως από μια ματιά που έριξα, το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι μόνο για τους λαιμούς των εξατμίσεων (για ανοξείδωτα μέταλλα δηλαδή). Κάνει λέει και για αλουμίνιο, χαλκό, χρώμιο, και ακόμα και σε κάποια πλαστικά.

Χρειάζεται ελάχιστο τρίψιμο για να καθαρίσει την κιτρινίλα και τα σημάδια. Απλά το απλώνεις με ένα καθαρό πανί και τέλος!

Μάλιστα λέει ότι είναι εξαιρετικό για να αφαιρεί μικρογρατσουνιές από τις ζελατίνες των μοτοσυκλετών, αλλά και των προφυλακτήρων των αυτοκινήτων χωρίς να κάνει γρατσουνιές γενικώς όπου εφαρμοστεί.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε χρυσό κι ασήμι όπως επίσης δεν θα δουλέψει σε επιστρωμένα μέταλλα. Τώρα τι εννοεί επιστρωμένα μέταλλα, δεν ξέρω. Να εννοεί βαμμένα, ή μέταλλα χρωμιομένα? Εκτός κι αν εννοεί τα γαλβανιζέ μέταλλα.

Με λίγα λόγια, αν κάνει τόσο καλή δουλειά όπως στους λαιμούς των εξατμίσεων και στα άλλα μέρη της μοτοσυκλέτας, μιλάμε για γαμάτο προϊόν! :thumbsup: (κι έχει και κάτι μικρογρατσουνιές η ζελατίνα μου)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πληρωθηκες κι απο μενα 11ε!Λαλαουνης Αντωνης=noe13!Αλλα ρε φουστη μου 1,2ε για καταθεση σε αλλο λογαριασμο!!!!!! :kill: :kill: :kill:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλιακαριιιι !!!!!!σου βαλα και εγω τον οβολο μου 22 γιουρια!!! αντε να γυαλισουμεεε λεμε :_rock-on:

τζανης μανθος

Τροποποιήθηκε από τον PitS3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Update λίστας:

#ALX Χ2

# Leandros χ2

# terino x2

# Air

# Landscape

# Athanx2

# PitS3 X2

# YAMAHAKIAS X3

# Ellessar_GR X2

# Black Hawk X2

# virusX2

# mAthosalas X2

# astore X2

# patapios#

# DeadShadow

# BATIGOL X 2

# XTkoulas X2

# prodigy

# motoshark X2

#demplar

#nik_sgr

#thrakiotis X3

#Sotos_11 X2

#fw_siak79

#The Great

#NOE 13

#delaaa

#nikoskkk

PANAHSKKK

antonis75 X1

#dr.sakis x2

#salcon x1

#doukas33 X2

# FOURNARIS

Rory

Αlarm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά πάει το πράγμα, δοξαση το πνέυματι. :clapping2:

αλλά μην το τραβήξουν οι εναπομείναντες πέραν της Δευτέρας :knuppel2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πληρωθηκες κι απο μενα 11ε!Λαλαουνης Αντωνης=noe13!Αλλα ρε φουστη μου 1,2ε για καταθεση σε αλλο λογαριασμο!!!!!! :kill: :kill: :kill:

Πειραιώς με e-banking παίρνει 0,30? προμήθεια για το εμβασμα.

Πάντως από μια ματιά που έριξα, το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι μόνο για τους λαιμούς των εξατμίσεων (για ανοξείδωτα μέταλλα δηλαδή). Κάνει λέει και για αλουμίνιο, χαλκό, χρώμιο, και ακόμα και σε κάποια πλαστικά.

Χρειάζεται ελάχιστο τρίψιμο για να καθαρίσει την κιτρινίλα και τα σημάδια. Απλά το απλώνεις με ένα καθαρό πανί και τέλος!

Μάλιστα λέει ότι είναι εξαιρετικό για να αφαιρεί μικρογρατσουνιές από τις ζελατίνες των μοτοσυκλετών, αλλά και των προφυλακτήρων των αυτοκινήτων χωρίς να κάνει γρατσουνιές γενικώς όπου εφαρμοστεί.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε χρυσό κι ασήμι όπως επίσης δεν θα δουλέψει σε επιστρωμένα μέταλλα. Τώρα τι εννοεί επιστρωμένα μέταλλα, δεν ξέρω. Να εννοεί βαμμένα, ή μέταλλα χρωμιομένα? Εκτός κι αν εννοεί τα γαλβανιζέ μέταλλα.

Με λίγα λόγια, αν κάνει τόσο καλή δουλειά όπως στους λαιμούς των εξατμίσεων και στα άλλα μέρη της μοτοσυκλέτας, μιλάμε για γαμάτο προϊόν! :thumbsup: (κι έχει και κάτι μικρογρατσουνιές η ζελατίνα μου)

Προτείνω τριψιμο στους λαιμούς με σφουγγαράκι για αντικολλητικά σκεύη και θα ξαναδείς την εξατμιση σου ασημένια. Λογικα για τη ζελατίνα πιθανόν να χρειαστεί γυαλόχαρτο ψιλό-νερού και ίσως δράπανο-σβουράκι. Θα το δοκιμάσω και στο αμάξι που έχω στη πορτα κάτι σαν ρετσινι που δεν βγαίνει με τίποτα.

Βέβαια τα αποτελέσματα δεν είναι για παντα ειδικά αν η μηχανή δουλευει κυριως πόλη, που σημαίνει ότι θα αρχισει η εξατμιση σιγα -σιγα να γίνεται παλι μπρονζέ που είναι απόλυτα φυσικό, γιατί αν δεν γινόταν δεν θα παραγγέλναμε. Εμένα μετά απο 800κλμ αρχισε παλι να γινεται μπρονζε αλλά καμια σχέση με το χαλι που ηταν πριν, οπότε στο επομενο πλυσιμο θα πέσει παλι ''μαγικός ζωμός''. :rolleyes:

Τροποποιήθηκε από τον nik_sgr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Λογικα για τη ζελατίνα πιθανόν να χρειαστεί γυαλόχαρτο ψιλό-νερού και ίσως δράπανο-σβουράκι.

Γυαλόχαρτο και σβουράκι στη ζελατίνα?!?!?!?! :blink: Μην κάνεις κάνα αστείο!

Βέβαια τα αποτελέσματα δεν είναι για παντα ειδικά αν η μηχανή δουλευει κυριως πόλη, που σημαίνει ότι θα αρχισει η εξατμιση σιγα -σιγα να γίνεται παλι μπρονζέ που είναι απόλυτα φυσικό, γιατί αν δεν γινόταν δεν θα παραγγέλναμε. Εμένα μετά απο 800κλμ αρχισε παλι να γινεται μπρονζε αλλά καμια σχέση με το χαλι που ηταν πριν, οπότε στο επομενο πλυσιμο θα πέσει παλι ''μαγικός ζωμός''. :rolleyes:

Αν δεν ξαναγίνουν έτσι οι λαιμοί, και δεν σου τελειώσει το μπουκαλάκι, πως θα ξανά-παραγγείλεις για να βγάλω κι εγώ κάνα φράγκο όταν γίνω dealer του Αμερικάνου, ε? :D :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή για να καταλάβουμε, αυτό είναι σπρεί που ψεκάζεις λίγες δόσεις σε μερικά σημεία της εξάτμησης και μετά τα πασαλίβεις με ένα μαλακό πανάκι σε όλη την επιφάνεια του λαιμού? έτσι όπως είναι χωρίς καμία προεργασία?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε όχι και χωρίς καμία προεργασία! Εννοείται πως θα είναι πλυμμένη η μοτό.

Ο Αμερικάνος λέει χαρακτηριστικά:

When using this product on metal, DON'T use it like you would an average metal polish. This is completely different. See just how little rubbing it really does take to achieve a shine. Once applied, fold a clean terry cloth towel and (DON'T RUB!) buff off, wet or dry, to a brilliant CLOUD FREE SHINE!

Λογικά το υγρό είναι σε μορφή κρέμας κι όχι σπρέι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δυστηχως δε προλαβα τις τραπεζες σημερα λογο σχολειου :( :( την Δευτερα τοτε

Τροποποιήθηκε από τον delaaa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας παρακαλώ καλέ, βοηθήστε τον βρώμικο.

Τώρα είδα τι παίζεται, αν μπορείτε βάλτε με κι εμένα για δυο!

Αν δε μπορείτε, δε πειράζει, άλλη φορά!

Αλέξη έχεις ΠΜ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πειραιώς με e-banking παίρνει 0,30? προμήθεια για το εμβασμα.

Αληθεια τωρα που ειπες για προμηθεια ξερει κανεις ποσο ειναι η προμηθεια για μεταφορα, πληρωμες λογαριασμων ή οτιδηποτε αλλο μεσω alpha bank web banking???

:huh: :huh: :huh:

Τροποποιήθηκε από τον YAMAHAΚΙΑΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σας παρακαλώ καλέ, βοηθήστε τον βρώμικο.

Τώρα είδα τι παίζεται, αν μπορείτε βάλτε με κι εμένα για δυο!

Αν δε μπορείτε, δε πειράζει, άλλη φορά!

Αλέξη έχεις ΠΜ.

Κι εσύ έχεις πμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν ξαναγίνουν έτσι οι λαιμοί, και δεν σου τελειώσει το μπουκαλάκι, πως θα ξανά-παραγγείλεις για να βγάλω κι εγώ κάνα φράγκο όταν γίνω dealer του Αμερικάνου, ε? :D :P

Αν το δοκίμαζα με σβουράκι εννοείται θα το δοκίμαζα στην παλιά ζελατίνα κι όχι στην ΜRA :P

Ντηλερ, εσυ θα δίνεις στην Αττική και κάτω κι εγω Βορεια Ελλαδα :D

Το προϊόν είναι σε μορφή κρέμας για αυτό και συστησα σφουγγαρακι για αντικολλητικά σκευη. Το απλώνεις, το τρίβεις, σκουπίζεις μεπανί ή χαρτι κουζινας και τελειωσατε. Αναλογα ποσο χαλια ειναι οι εξατμισεις θελει και το αναλογο τριψιμο, αλλα μην φανταστειτε βιλαρίμπα και βιλαμπαχο τριψιμο. :D

Τροποποιήθηκε από τον nik_sgr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες... επειδή βλέπω πολλούς από τους "κόκκινους" που δεν έχουν εμφανιστεί να πουν ένα " θα τα βάλω την Δευτέρα ας πούμε" (παρόλα τα πμ που έστειλα) αν ξέρετε κάποιους κι έχετε κάνα τηλ, ειδοποιήστε τους για την πληρωμή μπας και δεν έχουν μπει στο mybike αυτές τις μέρες και δεν έχουν δει τα πμ. Μην κολλήσουμε για μερικούς! (αν και είδα είναι αρκετοί και μάλιστα κάποιοι και νέοι στο φόρουμ)

Δευτέρα το πολύ να έχουμε τελειώσει με το μάζεμα των χρημάτων να κάνω την παραγγελία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα