ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2005 Η τριακοστη εξηκοστη πεμπτη μερα του ετους. Ενας ακομα χρονος περασε.Με χαρες με λυπες με ικανοποιησεις και με απογοητευσεις. Οπως παντα,ετσι κι αυτος ο χρονος τα ειχε ολα γιατι ετσι ειναι η ζωη. Προσπαθηστε να κανετε μια ανασκοπηση του ετους μεσα στο μυαλο σας.Προσπαθηστε να θυμηθειτε ομορφες καταστασεις και χαρες.Ας αφησουμε επιτηδες απ εξω τις λυπες και τις απογοητευσεις. Ενας νεος χρονος ερχεται και μεσα σε αυτον πρεπει να προσπαθησουμε να τον κανουμε καλυτερο για ολους μας. Να ειμαστε τουλαχιστον περισσοτερο ανθρωποι με ολη την σημασια της λεξεως.Ας βοηθησουμε οπως μπορουμε εκεινους που χρειαζονται την βοηθεια μας,οποια κι αν ειναι αυτη. Ας προσπαθησουμε να μην νευριαζουμε και να μην τσακωνομαστε με την παραμικρη αιτια. Οι καυγαδες ειναι ενα ειδος πολεμου και δεν νομιζω οτι αρεσει σε κανεναν ο πολεμος. Ειμαστε ανθρωποι και εχουμε το χαρισμα να σκεφτομαστε. Μερικα δευτερολεπτα ωριμης σκεψης φτανουν ωστε να αποτρεψουμε μια ασχημη κατασταση. Ειναι στο χερι μας. Ας προσπαθησουμε να περναμε οσο καλυτερα μπορουμε με αυτα που εχουμε κι ισως με αυτα που μπορουμε να αποκτησουμε. Εγω ευχομαι για τον καινουριο χρονο υγεια για ολους,ωστε να μπορουμε να χαιρομαστε την ζωη. Ευχομαι τα καλυτερα για τους δικους μας ανθρωπους,τα παιδια μας οσοι εχουμε και μια και ειμαστε και μοτοσυκλετιστες ευχομαι να περασει το 2006 χωρις βλαβες,πτωσεις,ατυχηματα και τραυματισμους.Να ειμαστε ολοι καλα και να τα λεμε μεσα απο αυτο εδω το forum αλλα και σε καμμια βολτα. Ευχομαι καποια στιγμη να καταφερουμε να κανουμε μια πολυμελεις συναντηση οι mybikers,να πιουμε εναν καφε και να τα πουμε Face to face. Aς αντικαταστησουμε τα smilies με τις δικες μας φατσουλες,που σιγουρα "λενε" περισσοτερα. Ενα απο τα θετικα του 2005 ηταν και η δημιουργια αυτου εδω του forum.Του δικου μας mybike. Εγω θα ηθελα να ευχαριστησω προσωπικα τους dik και ladau (Χρηστο και Χρηστο) για την ιδεα που ειχαν και που συνεχιζουν να προσπαθουν ωστε οι περισσοτεροι απο εμας να εχουμε μια ιντερνετικη στεγη.Να εχουμε μερικους φιλους να λεμε τον πονο μας τα προβληματα μας αλλα και τις χαρες μας. Κι ισως μεσα απο αυτο το φορουμ να δημιουργηθουν μεγαλες φιλιες που θα αντεξουν στον χρονο. Να ευχηθω επισης περισσοτερες βολτες και ταξιδια για ολους,γιατι για μενα τουλαχιστον φετος,ηταν μια πολυ στειρα χρονια απο αποψη βολτων και ταξιδιων με την μοτοσυκλετα.Ενα 36ωρο και ενας γυρος του Κορινθιακου ηταν ολα κι ολα. Ετυχε?...μαλλον.Αλλα μεσα στο 2006 θελω να κανω περισσοτερες βολτες,κι ελπιζω καποιες απ αυτες να ειναι μαζι με πολλα ατομα του mybike. Hδη εχω στα σχεδια καποιες βολτες που θα ηθελα να κανω και που καποια μερα μολις φτιαξει λιγο και ο καιρος,θα τις ριξω ως ιδεες για να τις οργανωσουμε. Αλλα ας μην μακρυγορω αλλο. Τελευταια μερα του χρονου σημερα.Ας αναλογιστουμε ολοι τα λαθη που καναμε μεσα σ αυτην την χρονια που περασε κι ας προσπαθησουμε να μην τα επαναλαβουμε το 2006. Κι ας ευχηθουμε ολοι μας το 2006 να ειναι μια ευτυχισμενη χρονια και να μας φερει οτι επιθυμουμε!!! Καλημερα μας και χρονια μας πολλα!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2005 Θα προσπαθήσω και εγω να κρατήσω οποια ευχάριστα υπήρχαν το 2005 αν και γενικώς δεν ήταν καλή χρονιά, και εύχομαι το 2006 να είναι πολύ καλύτερο για όλους μας και να μας φέρει οτι μας στέρησε το 2005. Πάνω απ όλα υγεία χαρα ευτυχία και...το νου μας. Και φυσικά ατελείωτα ευχάριστα και συναρπαστικά χιλιόμετρα με τις μηχανάρες μας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2005 ειχα πει πως δεν ηταν καλη χρονια... Τους τελευταίους μήνες συνέβησαν πολλά δυσάρεστα. Αλλά κάνοντας έναν (σύντομο) απολογισμό αντελήφθηκα ότι ήταν μια σούπερ χρονιά.. Τέλειες διακοπες, αγόρασα τη καινούρια μηχανή, καλές σχέσεις... ΚΑΙ ΤΟ 2006 EVEN BETTER!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2005 Καθε περσι και καλυτερα! <_< ALX για το ωραιο αισιοδοξο post! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2005 να επι - σημειώσω και εγώ πως η ανατολή (όπως αυτή του χρόνου που έρχεται) δεν είναι παρά μια μεγάλη προσδοκία και ελπίδα για την μέρα (χρόνο) που έρχεται... Με τις υγείες μας! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2005 Άλλος ένας χρόνος λοιπόν μας αφήνει και μαζί του παίρνει ότι καλό ή κακό μας πρόσφερε. Για μένα πάντως ήταν μια ουδέτερη χρονιά χωρίς τίποτα το εξαιρετικό.Είχε και τα καλά της και τα άσχημα( ευτυχώς λίγα).Αυτό που έχω να πω είναι πως το 2006 θα είναι καλύτερο γιατί πρέπει να πιστέψουμε ότι θα είναι καλύτερο πιο δημιουργικό για όλους μας και με περισσότερη αγάπη για όλο τον κόσμο. Σίγουρα θα υπάρχουν και περίεργες στιγμές αλλά πρέπει να βρίσκουμε τις δυνάμεις απο μέσα μας και να ξεπερνάμε τα προβλήματα.Για μένα μια μεγάλη παρέα στο τέλος του 2005 (και πιστεύω και στο 2006 )ήταν το my bike.gr όπου συνάντησα ανθρώπους με παρόμοια προβλήματα με εμένα αλλά και με ίδια αγάπη ( τις μηχανές) όπου άκουσα ή αντάλαξα απόψεις μαζί τους και πραγματικά αισθάνθηκα πολύ όμορφα.Σίγουρα επίσης το 2006 θα συναντηθούμε και απο κοντά και για να ανταλάξουμε απόψεις αλλά και για να ταξιδέψουμε. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2005 Ό,τι άσχημο και να συμβεί στη ζωή,ένα ξέρω και με αυτό πορεύομαι.Η ελπίδα και το όνειρο δεν καταστρέφεται ποτέ.Κοιτάμε μπροστά και ο χρόνος είναι απλά για να μας θυμίζει το παρελθόν,να ορίζει το παρόν και να συντροφεύει το μέλλον. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες