Jump to content
Sign in to follow this  
black_hawk

ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2009

Recommended Posts

Παιδες καλησπερα.Μολις γυρισα και εγω απο την εκθεση(ο Θεος να την κανει). Κατι ειχε παρει το αυτι μου για μικρη εκθεση αλλα δεν ειχα δωσει σημασια. Ε λοιπον το τι ξενερωσα δεν λεγεται. Δεν μου φταινε οι εκθετες που ηταν εκει αλλα αυτοι που δεν ηταν. Δεν ξερω τι εφταιξε ουτε ποιος τσακωθηκε με ποιον ουτε ποιος ειναι μικροψυχος και δεν με ενδιαφερει κιολας.Κριμα για το συγκεκριμενο προιον που αγαπαμε και υποστηριζουμε ,και που πουλανε στην τελικη! Σε μια ωρα τα ειχα δει ολα, ειχα ανεβει σε αρκετες μοτο , ειχα βγαλει τις φωτογραφιες μου και ειχα δει και το event του καταπληκτικου τυπου στον 2ο οροφο. Και μετα τι? λεω δεν μπορει καπου θα μπερδευτηκα και εκοψα δρομο αναμεσα απο τους εκθετες. Ναι....... εναν γκιωνη!! Ξαναπερασα απο ολους σε 15 λεπτα.Ακομα και το καλαμποκι που πηρε η κοπελια απ εξω κατεψυγμενο του κερατα. Ειδικα οι τυπαδες με τις bmw που σκασανε πρεπει να φαγανε μεγαλη ξενερα.

αντε βρε και του χρονου! :knife:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ας ελπίσουμε του χρόνου να γίνει στο φυσικό της χώρο στο Ελληνικό με την επιστροφή της ΒΜW, Kawasaki, Suzuki, KTM, Ducati, κτλ.

B) Αν δεν εχει suzuki να θαυμασω και κανα kawasaki για να κοιδεψω,δεν εχει νοημα να παω,θα ξενερωσω :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα θα σας πω: ευτυχώς που μπήκα δωρεάν με το δημοσιογραφικό πάσο. Αυτό το αίσχος δεν είναι καν επίφαση έκθεσης. Αυτές των προηγούμενων ετών δεν ήταν φυσικά ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αλλά αν ήσουν στη γύρα για καινούργια μοτοσυκλέττα, σε βόλευε να τις δεις όλες μαζί σε ένα χώρο και να τις περιεργαστείς. Η συγκεκριμένη είναι σε επίπεδο πολύ χαμηλότερο του μηδενός.

Αλλά όσον αφορά τα εσωτερικά, καταρχάς δεν υπήρχαν αντιπρόσωποι, αλλά καταστήματα. Honda για παράδειγμα δεν είχε Σαρακάκη αλλά Πέτσα. Triumph δεν είχε ΕΛΙΟΦΙΛ αλλά Intermoto.

Κατά δεύτερον απουσία πολλών και σημαντικών εργοστασίων.

Κατά τρίτον στα περίπτερα που σταμάτησα για να χαζέψω με πλεύρισαν πωλητές (κράχτες) που άρχισαν να μου λένε τα δικά τους. Πχ... «με το Shiver GT δεν πρόκειται να ευχαριστηθείς ταξίδι. Για ταξίδι μόνο τέσσερις κύλινδροι και πάλι λίγοι είναι. Εγώ έχω το Bandit το 650 και μου φαίνεται λίγο.» Τι να του πεις; Αλλά και οι υπόλοιποι ήταν πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλον. Ο Υφαντής πλήρωσε ένα κάρο γκομενάκια για να πετάξουν μπούτι και να σου δίνουν φυλλάδια με ψευτονάζι. Με το συμπάθειο για όσους τους αρέσουν αυτού του είδους οι γυναίκες, αλλά σε στριπτιζάδικο πληρώνω λιγότερα και διασκεδάζω περισσότερο. Και αν οι ντόπιοι αντιπρόσωποι είναι τόσο βλάχοι που νομίζουν ότι ο πελάτης θα δει μπούτι και θα αγοράσει το καινούργιο Honda με τα 500 άλογα, πού να βρεθεί θέση για ένα σοβαρό αγοραστή που θέλει να ενημερωθεί, να συγκρίνει και να ψωνίσει;

Κατά τέταρτον πολλά περίπτερα άδεια, βρώμικα, ή με ένα τραπέζι και έναν κακομοίρη με κάτι φυλλάδια. Τι να πλησιάσεις να τον ρωτήσεις δηλαδή;

Από του χρόνου Γερμανία, γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με τον κάθε τσομπάνη που έχει κάνει και καλά όνομα στην πιάτσα και το παίζει και αντιπρόσωπος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγα και εγω σημερα,μεγα λαθος! Ηταν η χειροτερη που εχει γινει ποτε!

κανονικα για αυτο που προσφερει θα επρεπε να ειναι με ελευθερη εισοδο.

Και οποιος παει για να θαυμασει τα ''μοντελα'' και εκει θα την πατησει!

μια βολτα κυριακη μεσημερι στο μικρολιμανο θα δεις πολλα περισσοτερα

απο ολες τις κατηγοριες,παρα εκει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πηγα και εγω σημερα,μεγα λαθος! Ηταν η χειροτερη που εχει γινει ποτε!

κανονικα για αυτο που προσφερει θα επρεπε να ειναι με ελευθερη εισοδο.

Και οποιος παει για να θαυμασει τα ''μοντελα'' και εκει θα την πατησει!

μια βολτα κυριακη μεσημερι στο μικρολιμανο θα δεις πολλα περισσοτερα

απο ολες τις κατηγοριες,παρα εκει...

Γιατι ετσι ? τοσο χαλια ? και ελεγα να παω την παρασκευη , αλλα μαλον απο οτι λες ειναι πεταμενα λεφτα

:angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ημουν ετοιμος να παω με τις πατεριτσες !!

το τι τσακωμο εχω ριξει για να με αφησουν να παω δεν λεγεται !!!

με αυτα που γραφετε θα κατσω σπτι ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μονο ο τυπος στο 2ο οροφο ειναι ολα τα λεφτα.....(μονο απογευμα βγαινει 17.00-18.30-2000)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:blowup: Μαπα το καρπουζι αδελφια, ανοιξτε την τν και βαλτε οτι παιζει, περρισοτερο θα το "απολαυστε" το βραδακι σας......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο εξοπλισμό είχε τιποτα προσφορές η ποικολία τουλαχιστών?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ήξερα.

Το ΕΚΕΠ είναι ωραίο μόνο για εκθέσεις καθαριστικών ειδών, και εκεί με επιφύλαξη. Μακράν το χειρότερο εκθεσιακό (ίσως μαζί με τον ΟΛΠ).

Αλήθεια πόσο έχει το εισιτήριο? Ρωτάω για να ξέρω πόσα θα γλυτώσω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το ήξερα.

Το ΕΚΕΠ είναι ωραίο μόνο για εκθέσεις καθαριστικών ειδών, και εκεί με επιφύλαξη. Μακράν το χειρότερο εκθεσιακό (ίσως μαζί με τον ΟΛΠ).

Αλήθεια πόσο έχει το εισιτήριο? Ρωτάω για να ξέρω πόσα θα γλυτώσω...

7 γιούρια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω πηγα νομιζοντας οτι ειναι ελευθερη εισοδος. Παρκαρα αναμεσα σε 2 μηχανες που το ΧΤακι μου ζητημα να αγοραζει τη μια ροδα τους και μπηκα να δω τι παιζει. Με το που ειδα το ταμειο και τις 2 κοπελες με τα χαμογελα μεχρι τα αυτια να ζητανε 7 ευρω, αποφασισα καλυτερα να τα χρησιμοποιησω για βενζινη να παω μια βολτα, και αυτο εκανα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα