TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Φίλε αν σου είναι εύκολο μέγεθος που έχει το κρανάκι και μια καλύτερη τιμούλα για cash Δεν θα έμπαινα στην διαδικασία για παζάρια αλλά φοβάμαι πως έχει ξεκολλήσει ένα μικρό κομματάκι απ το αυτοκόλλητο NOVA πάνω δεξιά και στην αντιπροσωπεία που ρώτησα μου είπαν οτι πάνε σετ όλα τα γράμματα μαζί 45€+φ.π.α. Άμα είναι να πουλάς κάτι να μας λες και αν έχει και κάποια έστω μικροατέλεια, έφαγα τα μάτια μου στο ζουμ να βρω το γδαρσιματάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Φίλε αν σου είναι εύκολο μέγεθος που έχει το κρανάκι και μια καλύτερη τιμούλα για cash Δεν θα έμπαινα στην διαδικασία για παζάρια αλλά φοβάμαι πως έχει ξεκολλήσει ένα μικρό κομματάκι απ το αυτοκόλλητο NOVA πάνω δεξιά και στην αντιπροσωπεία που ρώτησα μου είπαν οτι πάνε σετ όλα τα γράμματα μαζί 45?+φ.π.α. Άμα είναι να πουλάς κάτι να μας λες και αν έχει και κάποια έστω μικροατέλεια, έφαγα τα μάτια μου στο ζουμ να βρω το γδαρσιματάκι. :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Σόρρυ που παρεμβαίνω (:D) αλλά.. Εσύ την τράβηξες τη φώτο?? Δηλαδή χρησιμοποιείται αυτό?? Η φωτο τραβήχτηκε λίγο πριν το τόπικ που έκανα! Σπαρτάραγε λέμε ακόμα! :D Ο εν λόγω τύπος το φοράει κανονικά. Οδηγεί Virago 250 κι έχει πάνω λάστιχα με χρονολογία κατασκευής..... ...κρατηθείτε.... ...395 Και για όσους δεν ξέρουν να διαβάζουν τις χρονολογίες στα λάστιχα, αυτό σημαίνει 3η εβδομάδα του 1995 Κι πλάκα είναι ότι έχουν ακόμη λίγο τακουνάκι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Τί μέγεθος είναι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Η φωτο τραβήχτηκε λίγο πριν το τόπικ που έκανα! Σπαρτάραγε λέμε ακόμα! :D Αμα ήσουνα στο Βόλο θα σου έλεγα ότι είναι ο θείος μου... <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Τι ρε Γιωργο κατοχυρωθηκε σε σενα τελικα;; Κριμα ρε γαμωτο γιατι το ηθελα!!!! Πετρο στο πουλαω οσο το πηρα, 1000?!!! ΝΑ σε δω πανω στο hayabusa με τετοιο να πηγαινεις με οσα και τιποτα αλλο στον κοσμο δεν θελω :lol: :lol: :lol: Αμα με δεις πανω στο μηχανακι μου με αυτο το κρανος, ενα πραγμα θελω να μου κανεις: ευθανασια!!! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Τί μέγεθος είναι?? Δεν ξέρω ακριβώς...πάντως ως Large είχε ξεκινήσει... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Ε ρε που μας δερνει Ξαναπεστο... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Άργησα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 Άμα φοράει αυτό το κράνος, γιατί να μην έχει 13 ετών λάστιχα;;;... Πού βλέπεις το περίεργο;... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 Κρίμα ρε με προλάβανε άλλοι... Άντε να ξαναπετύχω τώρα τέτοια ευκαιρία... Κρίμα........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 κοιτα να δεις.............φτουυυυυυυυυ... και ψαχνα .... δες εδω...τοπικ το δικο σου ειναι καλυτερο.....φτουυυυυυυυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
allo_bar 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 Το κράνος μπορεί να μην το πρόλαβα, αλλά ενδιαφέρομαι για ελαφρά μεταχειρισμένο λαστιχάκι. Αν σκεφτείς να τα αλλάξεις κάποτε έχε με στα υπ' όψιν... καινούρια λάστιχα ειναι, κρίμα να τα πετάξεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες