Jump to content
Sign in to follow this  
ALX™

Πωλείται κράνος σε υπεράριστη κατάσταση

Recommended Posts

Πωλείται το παρακάτω κράνος, μάρκας Nova σε ειδική τιμή για τα μέλη του mybike!!!!

Υπεραρίστη κατάσταση, χρώμα μπλε (στο περίπου), αφαιρούμενη επένδυση, αεραγωγοί τύπου βεντούρι.

Στην φωτό λείπει η ζελατίνα αλλά υπάρχει!

(αν την θέλετε)

...είναι βέβαια δύο κομμάτια γιατί έσπασε ακριβώς στη μέση όταν το πάτησε κατά λάθος ένα φορτηγάκι (μη φανταστείτε κάνα μεγάλο...τριαμισάτονο ήταν από αυτά που κάνουν τις μετακομίσεις)

Είναι κολλημένη πολύ καλά όμως με διάφανη ταινία συσκευασίας anker.

...αφαιρέθηκε γιατί δεν έβλεπα καλά. (είχε δηλαδή μερικές γρατσουνιές αλλά είχε θολώσει και λίγο (όχι πολύ) γιατί την καθάρισα κάποτε με Azax...

Δεν έφταιγα εγώ όμως. Αυτοί οι κερατάδες οι σοβατζήδες έφταιγαν που σοβάτιζαν τα μπαλκόνια ενώ οι μηχανή ήταν από κάτω. Παρεμπιπτόντως μάλιστα να αναφέρω ότι το κράνος φυλάσσεται πάντα πάνω στην μοτό (ότι καιρό κι αν κάνει) Το τονίζω αυτό και προσέχτε το!

θα χρειαστει μόνο ένα πλυσηματάκι γιατί προχτές το έβαλε σημάδι ένας σκύλος.

Τον παραδέχτηκα όμως! Πολύ σημάδι ο κερατάς...!!!

Τέλος, να πω πως δεν θα το έδινα, αλλά είμαι λίγο στριμωγμένος και χρειάζομαι τα λεφτά, γι' αυτό το δίνω κοψοχρονιά! Έχει συναισθηματική αξία για μένα αυτό το κράνος που βλέπετε. Μου το είχε κάνει δώρο ο πατέρας μου όταν αγόρασα την πρώτη ,μου μηχανή όταν ήμουν 18 χρονών!

Αν δεν είχα ανάγκη δεν θα το πουλούσα, γιατί το υποσχέθηκα στο γιο μου. Του είπα γιέ μου τώρα που θα απολυθείς από φαντάρος δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις καινούριο κράνος και να ξοδευτείς. Θα σου δώσω το δικό μου που είναι και κρανάρα! 20 χρόνια το έχω κι είναι σαν καινούριο! Σαν να μην πέρασε μια μέρα που λέει και το άσμα. Αλλά είναι άτυχο το παλικάρι μου.

Άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα!

Παιδιά....μόνο 599? το δίνω, αλλά σας παρακαλώ δεν θέλω να τσακωθείτε! Όποιος απαντήσει πρώτος, θα το πάρει. Θα τηρήσω δηλαδή αυστηρή προτεραιότητα!

Νάτο βρε το καμάρι μου!!!

post-46-1239036095_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αν έχεις προλάβει και δεν το έχεις δώσει, δίνω 599, 99 ευρώ....

Τα ,99 μετρητά .................!!!!!!!

Ρε φίλε... σε παρακαλώ! Είπα μόνο σοβαρές προτάσεις!

ΥΓ: Και κάτι ακόμα για να είμαι εντάξει. Είπα ένα ψεματάκι (όχι επίτηδες) και τώρα το θυμήθηκα κι αν δεν το πω θα σκάσω.

Η ταινία που είναι κολλημένη η ζελατίνα δεν ήταν anker.... από την λαϊκή την είχα αγοράσει αλλά το ξέχασα. Sorry ε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάνω την υπέρβαση... 601 ευρώ ΜΕΤΡΗΤΑ

Σκέψου το Αλέξη, δεν θα ισχύει για πολύ αυτή η ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ προσφορά μου!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για enduro κανει απ'οτι βλεπω.Τι υλικο κατασκευης ειναι;Μπετον αρμε;....Εχεις ΠΜ ALX γιατι ειχα ενα ιδιο αλλά το χαρισα σε ενα φιλο να κανει βολτες με το ελικοπτερο του.Μαλιστα ειναι και συνονοματος μου αλλά ειναι πιο παλιος απο εμενα...........(Παλαιοκωστας) :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάντε πίσω όλοι.

Δίνω 602 ευρώ αβασάνιστα.......

Το θέλω άμεσα και γρήγορα γιατί αυτή η κλώσα που έχω στον κήπο, είναι έτοιμη να τα κάνει τα αυγά..........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χα χα χα χα....

Και Γ@ΜΩ τα σχεδιο. Αυτα τα γραφικα δεν τα βρισκεις ευκολα....

Τυχερος αυτος που θα το παρει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θελω ενα δευτερο για τη Θαλεια. Να μπω και εγω σε λιστα αναμονης μηπως οι προλαλησαντες τελικα δεν θα το παρουν;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δινω 611 ευρω ακατεβατα!!!! Αντε κ μολις το παρω λεω να του βαλω την ζελατινα κ pinlock!!!!!!! :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε όχι ρε παιδιά, όχι ρε παιδιά.

610 ευρώ για ένα κράνος; Ελεος πια.....

Ασε ρε Αλεξ, θα ψάξω στο ίντερνετ και σίγουρα θα το βρω σε καλύτερη τιμή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδία έχω και εγώ κάτι παλιές παντόφλες να της βάλω ?

απ ότι βλέπω πάει καλά το πράμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σόρρυ που παρεμβαίνω (:D) αλλά.. Εσύ την τράβηξες τη φώτο?? Δηλαδή χρησιμοποιείται αυτό?? :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σόρρυ που παρεμβαίνω (:D) αλλά.. Εσύ την τράβηξες τη φώτο?? Δηλαδή χρησιμοποιείται αυτό?? :huh:

Εσυ τι λες;

Δεν ειναι πιθανο;

Εγω τις προαλλες στην Κατερινη ειδα ενα το οποιο ηταν τουλαχιστον 25ετιας, πανω στο κεφαλι ενος παππου με σκουτερ :D

Ειχε και την εντυπωση κιολας οτι τον προστατευε οχι μονο απο την τροχαια....

Ε ρε :kaaaala: που μας δερνει :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νόμιζα ήταν μοντέλο 2010 γι'αυτό... :P

Χωρίς πλάκα και εγώ το'χω δει αλλά μόνο από μεγάλους ανθρώπους.. Δηλαδή παππούδες πάνω σε βέσπες και τέτοια φάση. Με τις γιαγιάδες από πίσω που κάθονται στο πλάι.. :D Σε άλλες ηλικίες δεν μου'χει τύχει να δω κάποιον να φοράει τέτοιας ποιότητας κράνος. Άντε και κάποιες γυναίκες/νεαρές με σκούτερ.. Μα καλά χάθηκε ο κόσμος να ρωτήσουν πρώτα 2 ανθρώπους.. :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δινω 611 ευρω ακατεβατα!!!! Αντε κ μολις το παρω λεω να του βαλω την ζελατινα κ pinlock!!!!!!! :P :P

Μου φαίνεται ότι πρέπει να αρχίσω να δαγκώνω λαρίγκια :P :P :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πειτε μου καλοριζικα!!! :vv: :vv: :vv:

Τι ρε Γιωργο κατοχυρωθηκε σε σενα τελικα;;

Κριμα ρε γαμωτο γιατι το ηθελα!!!!

:rolleyes:

ΝΑ σε δω πανω στο hayabusa με τετοιο να πηγαινεις με οσα και τιποτα αλλο στον κοσμο δεν θελω :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα