ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Πωλείται το παρακάτω κράνος, μάρκας Nova σε ειδική τιμή για τα μέλη του mybike!!!! Υπεραρίστη κατάσταση, χρώμα μπλε (στο περίπου), αφαιρούμενη επένδυση, αεραγωγοί τύπου βεντούρι. Στην φωτό λείπει η ζελατίνα αλλά υπάρχει! (αν την θέλετε) ...είναι βέβαια δύο κομμάτια γιατί έσπασε ακριβώς στη μέση όταν το πάτησε κατά λάθος ένα φορτηγάκι (μη φανταστείτε κάνα μεγάλο...τριαμισάτονο ήταν από αυτά που κάνουν τις μετακομίσεις) Είναι κολλημένη πολύ καλά όμως με διάφανη ταινία συσκευασίας anker. ...αφαιρέθηκε γιατί δεν έβλεπα καλά. (είχε δηλαδή μερικές γρατσουνιές αλλά είχε θολώσει και λίγο (όχι πολύ) γιατί την καθάρισα κάποτε με Azax... Δεν έφταιγα εγώ όμως. Αυτοί οι κερατάδες οι σοβατζήδες έφταιγαν που σοβάτιζαν τα μπαλκόνια ενώ οι μηχανή ήταν από κάτω. Παρεμπιπτόντως μάλιστα να αναφέρω ότι το κράνος φυλάσσεται πάντα πάνω στην μοτό (ότι καιρό κι αν κάνει) Το τονίζω αυτό και προσέχτε το! θα χρειαστει μόνο ένα πλυσηματάκι γιατί προχτές το έβαλε σημάδι ένας σκύλος. Τον παραδέχτηκα όμως! Πολύ σημάδι ο κερατάς...!!! Τέλος, να πω πως δεν θα το έδινα, αλλά είμαι λίγο στριμωγμένος και χρειάζομαι τα λεφτά, γι' αυτό το δίνω κοψοχρονιά! Έχει συναισθηματική αξία για μένα αυτό το κράνος που βλέπετε. Μου το είχε κάνει δώρο ο πατέρας μου όταν αγόρασα την πρώτη ,μου μηχανή όταν ήμουν 18 χρονών! Αν δεν είχα ανάγκη δεν θα το πουλούσα, γιατί το υποσχέθηκα στο γιο μου. Του είπα γιέ μου τώρα που θα απολυθείς από φαντάρος δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις καινούριο κράνος και να ξοδευτείς. Θα σου δώσω το δικό μου που είναι και κρανάρα! 20 χρόνια το έχω κι είναι σαν καινούριο! Σαν να μην πέρασε μια μέρα που λέει και το άσμα. Αλλά είναι άτυχο το παλικάρι μου. Άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα! Παιδιά....μόνο 599? το δίνω, αλλά σας παρακαλώ δεν θέλω να τσακωθείτε! Όποιος απαντήσει πρώτος, θα το πάρει. Θα τηρήσω δηλαδή αυστηρή προτεραιότητα! Νάτο βρε το καμάρι μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Εχεις πμ. Με ενδιαφερει αμεσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CAPPO 353 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Φιλε υπαρχει ακομα? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AMAKRY 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Φιλε υπαρχει ακομα? :D gamoto me prolavate :0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Αν έχεις προλάβει και δεν το έχεις δώσει, δίνω 599, 99 ευρώ.... Τα ,99 μετρητά .................!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Αν έχεις προλάβει και δεν το έχεις δώσει, δίνω 599, 99 ευρώ.... Τα ,99 μετρητά .................!!!!!!! Ρε φίλε... σε παρακαλώ! Είπα μόνο σοβαρές προτάσεις! ΥΓ: Και κάτι ακόμα για να είμαι εντάξει. Είπα ένα ψεματάκι (όχι επίτηδες) και τώρα το θυμήθηκα κι αν δεν το πω θα σκάσω. Η ταινία που είναι κολλημένη η ζελατίνα δεν ήταν anker.... από την λαϊκή την είχα αγοράσει αλλά το ξέχασα. Sorry ε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Κάνω την υπέρβαση... 601 ευρώ ΜΕΤΡΗΤΑ Σκέψου το Αλέξη, δεν θα ισχύει για πολύ αυτή η ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ προσφορά μου!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Για enduro κανει απ'οτι βλεπω.Τι υλικο κατασκευης ειναι;Μπετον αρμε;....Εχεις ΠΜ ALX γιατι ειχα ενα ιδιο αλλά το χαρισα σε ενα φιλο να κανει βολτες με το ελικοπτερο του.Μαλιστα ειναι και συνονοματος μου αλλά ειναι πιο παλιος απο εμενα...........(Παλαιοκωστας) :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Κάντε πίσω όλοι. Δίνω 602 ευρώ αβασάνιστα....... Το θέλω άμεσα και γρήγορα γιατί αυτή η κλώσα που έχω στον κήπο, είναι έτοιμη να τα κάνει τα αυγά.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Εχει μηπως ο ιδιοκτητης κι αυτο το κρανος;Γιατι μου φαινεται μερακλης :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 χα χα χα χα.... Και Γ@ΜΩ τα σχεδιο. Αυτα τα γραφικα δεν τα βρισκεις ευκολα.... Τυχερος αυτος που θα το παρει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros_greece 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 603 λεμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Θελω ενα δευτερο για τη Θαλεια. Να μπω και εγω σε λιστα αναμονης μηπως οι προλαλησαντες τελικα δεν θα το παρουν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Δυστυχώς δεν έχω λεφτά τώρα, Κρίμα! Ευκαιρία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blackfalcon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 610!!!! :lol: και οποίος κάνει αντιπροσφορά του δάγκασα το λάριγκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Δινω 611 ευρω ακατεβατα!!!! Αντε κ μολις το παρω λεω να του βαλω την ζελατινα κ pinlock!!!!!!! :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Ε όχι ρε παιδιά, όχι ρε παιδιά. 610 ευρώ για ένα κράνος; Ελεος πια..... Ασε ρε Αλεξ, θα ψάξω στο ίντερνετ και σίγουρα θα το βρω σε καλύτερη τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 pay-pal δέχεσαι; Αν ναι, πες μου να κάνω προσφορά και εγώ......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros_greece 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 ρε παιδία έχω και εγώ κάτι παλιές παντόφλες να της βάλω ? απ ότι βλέπω πάει καλά το πράμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Σόρρυ που παρεμβαίνω (:D) αλλά.. Εσύ την τράβηξες τη φώτο?? Δηλαδή χρησιμοποιείται αυτό?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Σόρρυ που παρεμβαίνω (:D) αλλά.. Εσύ την τράβηξες τη φώτο?? Δηλαδή χρησιμοποιείται αυτό?? Εσυ τι λες; Δεν ειναι πιθανο; Εγω τις προαλλες στην Κατερινη ειδα ενα το οποιο ηταν τουλαχιστον 25ετιας, πανω στο κεφαλι ενος παππου με σκουτερ :D Ειχε και την εντυπωση κιολας οτι τον προστατευε οχι μονο απο την τροχαια.... Ε ρε που μας δερνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Νόμιζα ήταν μοντέλο 2010 γι'αυτό... :P Χωρίς πλάκα και εγώ το'χω δει αλλά μόνο από μεγάλους ανθρώπους.. Δηλαδή παππούδες πάνω σε βέσπες και τέτοια φάση. Με τις γιαγιάδες από πίσω που κάθονται στο πλάι.. :D Σε άλλες ηλικίες δεν μου'χει τύχει να δω κάποιον να φοράει τέτοιας ποιότητας κράνος. Άντε και κάποιες γυναίκες/νεαρές με σκούτερ.. Μα καλά χάθηκε ο κόσμος να ρωτήσουν πρώτα 2 ανθρώπους.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blackfalcon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Δινω 611 ευρω ακατεβατα!!!! Αντε κ μολις το παρω λεω να του βαλω την ζελατινα κ pinlock!!!!!!! :P :P Μου φαίνεται ότι πρέπει να αρχίσω να δαγκώνω λαρίγκια :P :P :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Πειτε μου καλοριζικα!!! :vv: :vv: :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Πειτε μου καλοριζικα!!! :vv: :vv: :vv: Τι ρε Γιωργο κατοχυρωθηκε σε σενα τελικα;; Κριμα ρε γαμωτο γιατι το ηθελα!!!! ΝΑ σε δω πανω στο hayabusa με τετοιο να πηγαινεις με οσα και τιποτα αλλο στον κοσμο δεν θελω :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες