Jump to content
Sign in to follow this  
Παναγιώτης Κ.

Βοήθεια για συσκευή ΤV.

Recommended Posts

Μακρια απο τους απατεωνες!!!! Μακραν η χειροτερη υποστηριξη!!!

Plaisio rulezzzzzzzzz και μονο, κι ας δινεις κατι παραπανω. Αμα χρειαστει εγγυηση θα καταλαβεις αν αξιζε ή οχι. ;)

........ Μακριά απο e-chop

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κοίτα και προς careffour. Το Σάββατο που πήγα είχε LG και Philips32'' με 350 ?. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι η LG είχε αντίθεση 50000:1

Αν δεν εξαντλήθηκαν νομίζω είναι καλή περίπτωση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχήν Παναγιώτη... Οι ίντσες της ΤV να είναι ανάλογες με την απόσταση του Σαλονιού σου. Για να το υπολογίσεις πρέπει να έχεις κατα νου πως η ιδανική απόσταση είναι 3 φορές το μέγεθός της.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

32 ιντσες = 81 cm

81*3 = 243 cm

Άρα αν η θέση που βλέπετε TV είναι γύρω στα 2,5 μέτρα επιλέγεις MEXΡI KAI 32 inches.

Εαν επιλέξεις μεγαλύτερη θα σε κουράζει καθώς θα αναγκάζεσαι να κοιτάζεις ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ του ματιού. Ειδικά στις ταινίες θα διαβάζεις τους υπότιτλους όπως αυτό το emoticon :unsure: Εγώ την πάτησα στο προηγούμενο σπίτι μου και αναγκάστηκα να αλλάξω διαρύθμιση στο σαλόνι, διοτι μου έβγαιναν τα μάτια.

Αυτό είναι το βασικότερο. Ύστερα να κοιτάξεις στην τιμή που σε ενδιαφέρει να έχει την υψηλότερη δυνατή άντιθεση και ΠΟΛΛΑ κεριά (πάνω από 500-700).

Τα υπόλοιπα είναι θέμα γούστου. Καλό ήχο έχει η Samsung και καλή είκονα η Sony. LG με κούραζαν τα χρώματα. Τοshiba δεν μου άρεσε η ποιότητα εικόνας. DVBT (ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης) έχουν το 99%, αν όχι όλες. FULL HD αξίζει αν έχεις (σκοπεύεις να αποκτήσεις) τέτοιες συσκευές, όπως ps3, dvd players, εξωτερικούς σκληρούς κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κωτσοβολοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς δωσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ς!!!!!!!!

Γιατι αμα αγορασει με δοσεις δε θα τα πληρωσει? Δε θα στερησει τα χρηματα απο κατι αλλο? Αυτα τρωνε τον ελληνα... :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα