Jump to content
Sign in to follow this  
ktm-isa

Νεολαία...

Recommended Posts

Εγώ πάντως δεν ήμουν off-topic, τη στιγμή της πάσας από τη νεολαία στους βιαστές καλυπτόμουνα ολοφάνερα από την κατέμισα.

:_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Εγώ πάντως δεν ήμουν off-topic, τη στιγμή της πάσας από τη νεολαία στους βιαστές καλυπτόμουνα ολοφάνερα από την κατέμισα.

:_innocent:

<{POST_SNAPBACK}>

Το video αλλα δειχνει ομως αγαπητε! :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βίντεο;;; Υπάρχει βίντεο;

Ρε πάρτε τις κρυφές κάμερες από το φόρουμ, δεν τα μασάμε τέτοια πράγματα εδώ...

Τριανταφυλλόπουλε, άμα σου ξαμολύσω τον 30άφυλλο στο κατόπι σου, δε σε σώζει ούτε ο Χατζηνικολάου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω εχω να πω οτι

αν η νεολαια κανει αυτοκριτικη θα εχει να απολογηθη για το κοματι που της αναλογει δηλαδη για τα νιατα και την απειρια της

ας σοβαρευτουμε ομως αν κανουμε εμεις αυτοκριτικη θα εχουμε να απολογηθουμε για τα νιατα μας την απειρια μας και την πειρα μας που τελικα αποχτησαμε.

και ενω κατηγορουντε οι απειροι νεοι εμεις μενουμε στο απυροβλητο

και επιπλεον ο σεβασμος κερδιζεται δεν επιβαλεται

θελω να πω πολλα αλλα δεν με βοηθα το λεξιλογιο μου

θα πω και ενα παραδειγμα

συγγενης μου προβληματιζοταν για το κοριτσακι του,

για την συμπεριφορα του, και θελησε να το παει σε παιδοψυχολογο. μετα απο δικη μου παρεμβαση πειστηκε να παει πρωτα αυτος με την γυναικα του για να συμβουλευτουν τον γιατρο πως πρεπει να ενεργησουν και αν επρεπε.

αποτελεσμα .

τους συστησε μετα απο το ραντεβου που ειχαν να επισκευτουν ψυχολογο για τους ιδιους

γιατι το παιδι λειτουργουσε κανονικα δηλαδη σαν παιδι

και τα παρατραγουδα ηταν απο δικο τους φτεξιμο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΠΟΤΕ ρε κοπελιά, υπάρχει καμιά υποχρέωση να τα φορέσουν; Είναι νόμος;;;

Δηλαδή η ακραία σεξουαλική πρόκληση ΔΕΝ σε στραβώνει;

Έχεις ρωτήσει ποτέ φίλο σου άνδρα να σου πεί με ειλικρίνεια τι ακριβώς γνώμη έχει για όσες φορούν τέτοια ρούχα;; Αν δεν το ξέρεις, οι άνδρες ελκύονται πολύ από τέτοιο ντύσιμο αλλά η εικόνα που έχουν για την τύπισσα κάθε άλλο παρά κολακευτική είναι.

Κι αν μια κοπελίτσα έχει γονείς τετράπαχους και είναι κι αυτή γεμάτη και δεν μπορεί με τίποτε να φορέσει τα φουστάκια-ζώνες, τι πρέπει να κάνει που δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτό το νόμο;;;

Πάντως δεν μπορώ να μην επισημάνω τη γλώσσα που χρησιμοποιείς.... "το γέλωτα", "εφηβειώσα νεολέρα" (το δεύτερο σου ξέφυγε φαντάζομαι),  "ουχί με φρίκη"....

<{POST_SNAPBACK}>

Δε νομίζω να ανέφερα πουθενά οτι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ενδυθούν όλα τα εφηβόπαιδα την αμφίεση που τόσο μας "ενοχλεί". Και τα "γεμάτα" ή και τετράπαχα παιδιά έχουν δικαίωμα να ενδυθούν όπως γουστέρνουν. Το μόνο που θα κάνουν είναι να χαλάσουν την αισθητική μου! Πράγμα που επαναλαμβάνω οτι χαλάει συνηθέστερα με την αντίστοιχη ένδυση των ενηλίκων.

Ακραία σεξουαλική πρόκληση δε θεωρώ το ντύσιμο, αλλά το φέρσιμο! και πίστεψε με, έχω προκαλέσει σεξουαλικά όχι μόνο φορώντας τις πυτζάμες της γιαγιάς μου αλλά και ολάκερο νάρθηκα!

Οι άνδρες φίλοι μου δε χρειάζεται να ερωτηθούν για να μάθω την άποψή τους, τη γνωρίζω ήδη αρκετά καλά και ευτυχώς για μένα διαθέτουν την ωριμότητα να γνωρίζουν πολύ καλά πως να εκφραστούν και να ξεκαθαρίσουν αν μιλάνε τελικά για έφηβα ή ενήλικα κοριτσόπουλα.

Η γλώσσα που χρησιμοποιώ δεν έχει να κάνει με την ένδυσή μου... ούτε καν με την ηθική μου! με κάνει απλώς και γελάω! ;) και έχω μάθει να προσπαθώ να αντιμετωπίζω διασκεδαστικά τα πράγματα γύρω μου...

Είπαμε, δεν είναι κακό να έχουμε διαφορετικές απόψεις...

salud!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δε νομίζω να ανέφερα πουθενά οτι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ενδυθούν όλα τα εφηβόπαιδα την αμφίεση που τόσο μας "ενοχλεί".

Φυσικά και το είπες. Όταν λες "να τα φορέσουν, αν δεν τα φορέσουν τώρα, πότε θα τα φορέσουν;" είναι σαν να λες πως κάποτε ΠΡΕΠΕΙ να τα φορέσουν.

Για τα περί προκλητικού ντυσίματος και προκλητικής συμπεριφοράς δεν τίθεται κανένα θέμα, προφανώς όποιος στηλιτεύει το προκλητικό ντύσιμο δεν θα αδιαφορήσει μπροστά στην προκλητική συμπεριφορά, αλοίμονο αν δίνουμε σημασία στο πρώτο και όχι στο δεύτερο. Σπάνια πάντως μια κοπελιά που προκαλεί με τη συμπεριφορά της δεν συνοδεύει την όλη στάση της και με προκλητικό ντύσιμο (και μια γυναίκα που θέλει να προκαλέσει θα το κάνει πολύ εύκολα ακόμη και με πυτζάμες με ροζ γουρουνάκια). Το αντίστροφο είναι πολύ συνηθέστερο, από κοριτσάκια που ντύνονται προκλητικά επειδή έτσι επιτάσσει η μόδα, παρότι είναι πολύ πιο "μαζεμένες" ως χαρακτήρες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε που σας πήραν τα χρόνια..... και ξεχάσατε ούλοι σας πόσο μικροί - νεολαίοι υπήρξατε.... Εγώ το χαίρομαι πάντως με τους προβληματισμούς μας..... Είναι γεγονός πως σκανδαλιζώμαστε (οι άντρες) από τας πιτσιρίκας (μετα έξτα μινιόν ρούχα και βάλε) και απορούν (οι γυναίκες) από τους νεαρούς (για το σούπερ-ντούπερ κούρεμα και πολύ εξαντρίκ ντύσιμο) αλλά έλα που όμως αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά αντικατροπτισμός της άτιμης της κενωνίας μας. Δεν έχετε δει άραγες σαρανταπεντάρες με ντύσιμο και ανάλογο ύφος που ανασταίνουν και νεκρούς ... ή νεολαίους που μόνον από το υφάκι και το ντύσιμό τους συμπεραίνεις κάποιον παλιμπαιδισμό να το πω.....αλλά και αυτό δεν είναι αναγκαία, κακό! Ίσα-Ίσα... Τουλάχιστο πάντως σα λαός δεν είμαστε ούτε έξτρα πουριτανοί, ούτε έξτρα συντηρητικοί αλλά και ούτε έξτρα προοδευτικοί....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

16 χρονων… Ητανε το σωτηριο ετος 1992… Τεχνικο λυκειο στο Ελληνικο τοτε, τα καλυτερα παιδια… Τσαμπουκαδες με το αμερικανικο (τις τρωγανε παντα αλλα δεν μπορω να πω, ειχανε υπομονη) και κοπανες για μπιλιαρδο… Κολλητα jeans, περφεκτο μπουφαν και ραφτα των Maiden στο αμανικο jean από πανω… Βραδυ εξοδο στη spider στην Μπιφτεκουπολη η στη rainbow στους Καλογηρους… Καμια φορα και Εξαρχεια οπου και λυναμε τις «πολιτισμικες» μας διαφορες με τους σκιναδες με εποικοδομητικο διαλογο… Όταν δεν παιζανε και πολλα φραγκα βολευομασταν και στο συνοικιακο μαγαζι, στον σκορπιο… Μηχανακι ενα DT τοτε… Διπλωμα, ποιο διπλωμα??? Φορτωνα την Μαρια πισω και οργωναμε την Αττικη…

Οι μεγαλοι μας κοιταγανε φρικαρισμενοι… «Η σημερινη νεολαια…» μουρμουραγανε… «Δεν σεβονται, είναι περα βρεχει, δεν σκεφτονται… Δεν είναι σαν εμας που…» Πολλοι μας σταματουσανε στο δρομο για κατηχηση… Κανα δυο ειχανε τσαμπουκαλευτει και χειροτερα, μας βουταγανε από το μαλλι… Πιο πολύ ακουγα να με λενε αλητη παρα Βασιλη… Αγανακτουσα τοτε… Δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι τοση επιθετικοτητα… Αυτοι δεν ητανε νεοι καποτε??? Δεν κανανε την δικια τους επανασταση???

Fast forward 14 χρονια μετα… Η παλια παρεα εχει διαλυθει… Πετυχαινω που και που κανεναν στον δρομο… Κουβεντες για την νεα μηχανη, το νέο αυτοκινητο, το νέο home cinema… Πολλοι παντρεμενοι με τα βαρη του δικου τους σπιτικου… Αλλοι γραβατωμενοι μεσα στην δινη της καριερας… Και ολοι μας να κρυβουμε μεσα μας το ανικανοποιητο… Αυτά που θελαμε να κανουμε και δεν καναμε… Αυτά που ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ να κανουμε και δεν καναμε… Αυτά που πιστευαμε ότι γινονται και η ζωη μας διεψευσε…

Αλλαγη σκηνικου… Ειμαι στο μπαλκονι και χαζευω τα παιδια που καθονται στην σκαλα της πολυκατοικιας… Παιδια 15-17 χρονων… Γελια, χαρες, τσακωμοι… Οι πρωτοι ερωτες… Καποια από αυτά γραφουν με μαρκαδορο στον τοιχο τα αρχικα του ονοματος τους μεσα σε μια καρδια… Κανα δυο φορες εχω πιασει την κουβεντα με μερικα από αυτά με αφορμη την μηχανη… Διστακτικα βεβαια γιατι το χασμα υπαρχει, αν και μικρο ακομα, και μπορω πολύ ευκολα να παρεξηγηθω… Παιδια ξυπνια, με αποψη που πολλες φορες σε στελνουν αδιαβαστο… Ναι δεν μπορω να τα καταλαβω σε πολλα πραγματα… Πρεπει όμως να τα κατακρινω?? Μπα δεν θα κανω αυτό που κατηγορουσα όταν ημουνα στην ηλικια τους… Ισα ισα εγω ο «ενηλικας» τα ζηλευω…

Μην ξεχνατε παιδια… Η «παρθενα» μπορει να γινει «εμπειρη», το αντιθετο όμως δεν παιζει…

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
16 χρονων… Ητανε το σωτηριο ετος 1992… Τεχνικο λυκειο στο Ελληνικο τοτε, τα καλυτερα παιδια… Τσαμπουκαδες με το αμερικανικο (τις τρωγανε παντα αλλα δεν μπορω να πω, ειχανε υπομονη) και κοπανες για μπιλιαρδο… Κολλητα jeans, περφεκτο μπουφαν και ραφτα των Maiden στο αμανικο jean από πανω… Βραδυ εξοδο στη spider στην Μπιφτεκουπολη η στη rainbow στους Καλογηρους… Καμια φορα και Εξαρχεια οπου και λυναμε τις «πολιτισμικες» μας διαφορες με τους σκιναδες με εποικοδομητικο διαλογο… Όταν δεν παιζανε και πολλα φραγκα βολευομασταν και στο συνοικιακο μαγαζι, στον σκορπιο… Μηχανακι ενα DT  τοτε… Διπλωμα, ποιο διπλωμα??? Φορτωνα την Μαρια πισω και οργωναμε την Αττικη…

Οι μεγαλοι μας κοιταγανε φρικαρισμενοι… «Η σημερινη νεολαια…» μουρμουραγανε… «Δεν σεβονται, είναι περα βρεχει, δεν σκεφτονται… Δεν είναι σαν εμας που…» Πολλοι μας σταματουσανε στο δρομο για κατηχηση… Κανα δυο ειχανε τσαμπουκαλευτει και χειροτερα, μας βουταγανε από το μαλλι… Πιο πολύ ακουγα να με λενε αλητη παρα Βασιλη… Αγανακτουσα τοτε… Δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι τοση επιθετικοτητα… Αυτοι δεν ητανε νεοι καποτε??? Δεν κανανε την δικια τους επανασταση???

Φίλε μου αν όντως πιστεύεις πως τα παραπάνω που περιγράφεις συνιστούν "επανάσταση" είσαι πολύ, πάρα πολύ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ βαθιά νυχτωμένος.

Απίστευτα πράγματα...

Έκανε λέει το άτομο κοπάνα από το σχολείο, πήγαινε για μπιλιάρδο, οδηγούσε μηχανή χωρίς φυσικά δίπλωμα, έπαιζε ξύλο με το άλλο λύκειο, φορούσε και ρούχα Maiden έτσι για την κουλτούρα του πράγματος υποθέτω, πήγαινε και για επιπλέον ξύλο στα Εξάρχεια...

Αλλά όταν τον έλεγαν "αλήτη" "αγανακτούσε" και "δεν καταλάβαινε γιατί τόση επιθετικότητα"...

Και δεν τους έριχνες κι αυτούς ένα μπερτάκι ξύλο; Ή μήπως το έκανες;

Ρε παιδιά τσιμπήστε με...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ να σε τσιμπησω...

ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ=Προσωπικη επανασταση που ολοι μας καναμε οταν ειμασταν ΠΑΙΔΙΑ (την γνωριζεις αυτη την λεξη η γεννηθηκες μεγαλος??)

Μια προβλεπομενη επανασταση σε αυτη την κοινωνια που τελειωνει με την ενταξη στο κοινωνικο συνολο ως ενηλικας πλεον...

Δεν μιλαω για επανασταση τυπου κοκκινου μαη... Και πιστευω οτι φαινεται αυτο... Μιλαω για τις σκεψεις που καναμε οταν ειμασταν παιδια... Για την αθωωτητα που ειχαμε τοτε... Για το πιστευω οτι εμεις μπορουμε να αλλαξουμε τον κοσμο και γιατι οχι για τις αλητειες που ΟΛΟΙ (καλα εσυ εξαιρεισαι απο οτι καταλαβα) καναμε μικροι... Γιατι οι περισσοτεροι πιτσιρικαδες κουτσουκελες (σε καποια πλαισια) καναμε... Πιστεψε με δεν ανηκα σε μειοψηφια...

Δεν εχω κλεψει... Εσυ?? Δεν χρωσταω... Εσυ?? Εχω μια καλη δουλεια και ζω με αξιοπρεπεια... Εσυ??? Και ολοι οσοι ειμασταν παρεα ειμαστε τα ιδια πανω κατω ΣΗΜΕΡΑ... Για αυτο δεν γουσταρω να κανω κριτικη στα σημερινα παιδια...

Καποιος ειχε πει οτι το να θυμασαι το παρελθον και να χτιζεις το μελλον ειναι το ιδιο πραγμα... Κατι ηξερε...

ΥΓ: Πιστεψε με νυχτωμενος ειμαι σιγουρα... Και βαθια μαλιστα... Αυτο που δεν ειμαι ειναι ΤΥΦΛΟΣ...

Τροποποιήθηκε από τον ZouZouRas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν μιλαω για επανασταση τυπου κοκκινου μαη... Και πιστευω οτι φαινεται αυτο... Μιλαω για τις σκεψεις που καναμε οταν ειμασταν παιδια... Για την αθωωτητα που ειχαμε τοτε...

Για την αθωώτητα με την οποία έδερνες τα παιδιά του άλλου λυκείου και των Εξαρχείων, έτσι; Δε μου λες, έχεις "βαριά" αθωώτητα;

Για το πιστευω οτι εμεις μπορουμε να αλλαξουμε τον κοσμο και γιατι οχι για τις αλητειες που ΟΛΟΙ (καλα εσυ εξαιρεισαι απο οτι καταλαβα) καναμε μικροι... Γιατι οι περισσοτεροι πιτσιρικαδες κουτσουκελες (σε καποια πλαισια) καναμε... Πιστεψε με δεν ανηκα σε μειοψηφια...

Για πείτε μου ρε παιδιά, ΟΛΟΙ σας κάνατε όσα έκανε ο επαναστάτης από δώ; Είμαι ο μόνος που δεν τα έκανε; ΜΟΝΟ εγώ δεν ήθελα "να αλλάξω τον κόσμο" παίζοντας ξύλο με άλλα παιδιά, οδηγώντας μηχανάκια χωρίς δίπλωμα (και με δεύτερο άτομο πάνω έτσι για περισσότερο γούστο!) και βολτάροντας επαναστατικά από το μπιλιαρδάδικο στη Μπιφτεκούπολη;;; Αρχίζω να κομπλεξάρομαι...

Για αυτο δεν γουσταρω να κανω κριτικη στα σημερινα παιδια...

Αυτό σου έλειπε!!!

Ρε φίλε δε σε ξέρω, δε με ξέρεις, δε μου έχεις κάνει τίποτε, αλλά αυτά που γράφεις είναι α-πί-στευ-τα.... ΕΣΥ τα πιστεύεις;; Θεωρείς ομαλή και φυσιολογική τη συμπεριφορά που λες ότι είχες στα 16 σου;;; Δηλαδή ποιά συμπεριφορά θα κατάκρινες; Το να ρίξει κανείς χειροβομβίδα σε νηπιαγωγείο ίσως;

Πάντως εγώ φίλε αν και είχα ανώμαλη, με τα δικά σου μέτρα, εφηβεία, έχω επίσης μια αξιοπρεπή δουλειά και τα βγάζω πέρα, και δεν έχω κλέψει κανένα και δεν χρωστάω και σε κανένα, τώρα, πώς τα κατάφερα, τι να σου πώ, μάλλον για θαύμα πρόκειται.

Να 'σαι πάντα καλά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..Εγω,εκεινο που καταλαβαινω,ειναι,οτι καποια ατομα,εχουν την αναγκη αυτοεπιβεβαιωσης,και γ@μουν τα παντα, σ'αυτη τους την προσπαθεια..

..Θα τα παρακαλουσα,να ΑΥΤΟΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ απο τετοια topics μπας και γινει κουβεντα για το θεμα, και οχι γυρω απο τη μ@λ@κι@ που τους "δερνει"...(υπαρχουν και ενα σωρο "αρμοδιοι" για τετοια προσωπικα προβληματα αυτοεπιβεβαιωσης...) :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω 2 παιδια 18 και 13 χρονων,αγορια

Οποτε νομιζω οτι μπορω να σας μεταφερω καποιες διαπιστωσεις

1.ΑΜΝΗΣΙΑ π.χ. εγω ρε στην ηλικια σου.... ,

ααααχχχ τοτε ηταν καλυτερα.....κλπ

ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ παντα οι εφηβοι κανουν επανασταση ή ετσι θελουν να πιστευουν,

οι μεγαλοι παντα θα στραβωνουν με τις προηγουμενες γενιες ...ακομα και στο σχολειο (για θυμηθειτε...) τα δευτερακια ελεγαν οτι περσι ηταν καλυτερα απο τα φετεινα πρωτακια .... ακομα το ιδιο κανουν

2.ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ το κοριτσακι θελει να γινει γυναικα...πως ;;;; μα μιμουμενη τις σημερινες γυναικες που στην νυχτερινη εξοδο φορανε καραμινι και εμφανη στριγκακι....(εδω παιζει και η τηλεοραση)......το αγορακι παλι πρεπει να γινει ο αντρακλας ο πελαγισιος , ο γα.... και δερνω....πως ;;;; μα μιμουμενος και αυτος τους μεγαλους ....(και εδω παιζει η τηλεοραση)......μαγκια αμερικανοφερτη αλαΜπρονξ ...και παει λεγοντας

Παντα οι μεγαλυτεροι ειναι τα προτυπα ....

Γι αυτο οταν θα αποκτησετε παιδια (οσοι δεν εχετε) φροντιστε να τους δωσετε τονους αυτοπεποιθησεις και αυτοεκτιμησεις και σωστες αρχες χωρις ψευτοπουριτανισμους

Και ενα καπως ψιλοασχετο.....τα χρονια της αθωοτητας ,δεκαετια '60 => σεξουαλικη απελευθερωση,μαριχουανα, LSD......

ΑΑΑΑΧΧΧΧ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ :yes: :D :D :cry: :D :D

Υ.Γ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΜΟΥ,ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΙΑΤΑ ΜΟΥ :D :D :D :D :D

Τροποποιήθηκε από τον touristas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανείς δε νομίζω ότι το "παρακάνει". Όλοι λίγο πολύ περνάμε από αυτή τη φάση. Και το μόνο που μας μένει όταν παραμεγαλώσουμε είναι οι "τρέλες" που κάναμε στα νιάτα μας. Αν ξαναγινόμουν πιτσιρικάς πάλι τα ίδια και ίσως ακόμα παραπάνω θα έκανα. Τα λέει κάποιος που έκανε ουκ ολίγα.

Και κάτι άλλο. Τη γνώμη που εκφράζει ο κάθε ένας - μία τη σεβόμαστε και δε χρειάζεται να τους πιάνουμε απ' τη μούρη.

Καλημέρα σας, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για σας και τις οικογένειές σας, έστω και καθυστερημένα λόγω φόρτου εργασίας (τελειώνει ο χρόνος και...).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κανείς δε νομίζω ότι το "παρακάνει". Όλοι λίγο πολύ περνάμε από αυτή τη φάση. Και το μόνο που μας μένει όταν παραμεγαλώσουμε είναι οι "τρέλες" που κάναμε στα νιάτα μας. Αν ξαναγινόμουν πιτσιρικάς πάλι τα ίδια και ίσως ακόμα παραπάνω θα έκανα. Τα λέει κάποιος που έκανε ουκ ολίγα. 

Και κάτι άλλο. Τη γνώμη που εκφράζει ο κάθε ένας - μία τη σεβόμαστε και δε χρειάζεται να τους πιάνουμε απ' τη μούρη.

Καλημέρα σας, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για σας και τις οικογένειές σας, έστω και καθυστερημένα λόγω φόρτου εργασίας (τελειώνει ο χρόνος και...).

<{POST_SNAPBACK}>

Να και καποιος που επιασε το νοημα αυτων που εγραψα...

Οσο για τον κυριο black_hawk:

...παιδια,ας λοιπουν οι χαρακτηρισμοι,PLEASE!!

...δεν γινεται διαλογος με χαρακτηρισμους (ποσο μαλλον προσβλητικους, και δεν μιλαω για "επιπεδα"κλπ..)

...Ενταξει,διαφωνιες υπαρχουν,αλλα το να την "πεφτει" καποιος στον αλλο με "χαρακτηρισμους" ειναι μειωτικο για τον ιδιο..(δεν ειναι.. "μαγκια" να βριζει καποιος...μαλλον ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!! 

....PEACE!!! 

...Ρε συ,ποιος να "πλακωθει"με ποιον ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??

Λεμε οτι εχουμε καποιο "επιπεδο"εδω περα..ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ!!!(ολοι μας και συνεχως!!) 

..ετσι ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΜΑΣΤΕ και ανωτεροι των αλλων ομοειδων sites!! 

Χαιρομαι που με αυτα που γραφεις πιο πανω ερχεσαι σε ΠΛΗΡΗ συμφωνια με αυτα που εγραφες παλιοτερα...

Γιατι εγω εγραψα, η μαλλον προσπαθησα να γραψω, οτι και εμεις νεοι ειμασταν και καναμε τις μ@λ@κιες μας αλλα μεγαλωσαμε... Δεν ειρωνευτικα και δεν εβρισα...

Εσυ??

Αλλα ομοειδη sites αγορι μου?? Ανωτεροι κατωτεροι?? Εμεις και οι αλλοι??

Γιατι εμενα με φοβιζει περισσοτερο η "ωριμη" παρα η "παιδικη" σκεψη??

Και να σε πω... Εσυ φρικαρεις με πραγματα που εκανε ενα παιδι ενω εχεις τζαμακι στην πινακιδα και συζητας για radar detectors για να ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙΣ τον νομο και να εισαι γρηγορος?? Αρα δεν ζητας αυτοεπιβεβαιωση... Απλα επιβεβαιωση... Και χωρις το αλλοθι του ημουν μικρος και δεν ηξερα μαλιστα... ;)

Τελος παντων, αν και μπορω να μιλησω με επιχειρηματα και σοβαρα πανω στο θεμα, δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο... Οχι με τετοιους συνομιλητες...

Καλη Χρονια να εχουμε ολοι και υγεια πανω απο ολα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..Αν,εκανες τον κοπο,να διαβαζες τα posts μου σε ΤΟΥΤΟ το topic απο την αρχη,ισως κατραλαβαινες περισσοτερα για το πια ειναι η θεση μου στο θεμα τουτο..Και η οποια φυσικα, συναδει ΠΛΗΡΩΣ με τα γραφομενα μου που παραθετεις(χαρα στο κουραγιο σου που τα εψαξες,λιγοτερο επιπονο ομως θα ηταν να διαβαζες οτι εγραψα ΕΔΩ!, σε τουτο το θεμα,οπως προειπα!) Απο κει και περα.. :what:

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ρε παιδάκι μου αλλά κι εσύ δεν τον βοηθάς...

Στο προηγούμενο μήνυμά σου έριξες μπόλικο βρισίδι, δε λέω, αλλά δεν ήσουν συγκεκριμένος, κι έτσι ο Ζούζουρας σε παρεξήγησε και νόμισε πως αναφερόσουν σ' αυτόν...

Παρακαλώ λοιπόν όπως είμαστε περισσότερο σαφείς ως προς το ποιόν βρίζουμε, όταν βρίζουμε, ευχαριστώ!

(θα παρακαλούσα και να μην βρίζουμε και να μιλάμε με επιχειρήματα, αλλά θα έχανα το χρόνο μου... :/ )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..Εγω,εκεινο που καταλαβαινω,ειναι,οτι καποια ατομα,εχουν την αναγκη αυτοεπιβεβαιωσης,και γ@μουν τα παντα, σ'αυτη τους την προσπαθεια..

..Θα τα παρακαλουσα,να ΑΥΤΟΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ απο τετοια topics  μπας και γινει κουβεντα για το θεμα, και οχι γυρω απο τη μ@λ@κι@  που τους "δερνει"...(υπαρχουν και ενα σωρο "αρμοδιοι" για τετοια προσωπικα προβληματα αυτοεπιβεβαιωσης...) :)

<{POST_SNAPBACK}>

Τα διαβασα... Και δεν διαφωνουμε και τοσο... Σε αυτο ομως ΣΤΑΘΗΚΑ...

Γιατι δεν ερχεται και σε τοση συμφωνια με τα παλιοτερα... Η εσυ πιστευεις πως ηταν μια διαφωνια σε πολιτισμενο επιπεδο??

Anyway... Δεν εχουμε και τιποτις να χωρισουμε... Οπως ειπαμε αποψεις... Και δυστυχως εκανα το λαθος να γραψω την δικη μου στο φορουμ ΣΑΣ... Ζηταω ταπεινα συγνωμη... Δεν θα επαναληφθει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μονο που εχω να πω ειναι οτι λυπαμαι αφανταστα οταν βλεπω ανθρωπους με τετοια μυαλα!

Συμφωνω με τον ΖουΖουρα!

Οταν διαλεγεις αυτον τον πως να τον πω? ... "δρομο" :_unsure:

anyway πες το τροπο εκφρασης ... κατι τετοιο, αντιμετωπιζεις τη "ζηλια της ελευθεριας"!

Μεταφραση: Οπως θελετε παρτε το! :yes:

Οποιος υπηρξε μαλλιας χρονια, στενα τζην, μεταλ, συκροτηματα, συναυλιες.. εντουρο, ktl ktl ktl... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ! The rest of you... don't bother!!! :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνω τοσο πολυ με το ZouZouRas :clapping: που δεν νομιζω οτι μπορω να προσθεσω κατι περισσοτερο...

νομιζω οτι αυτες οι κουβεντες ειναι πολυ δυσκολες μεσα απο εναν υπολογιστη.

να πω μονο για να μην λετε οτι δεν λεω γνωμη πως κι εγω πιστευω πως οπως οι καιροι αλλαζανε για τους γονεις μας ετσι αλλαζουν και για μας.

καποιοι ακολουθουν,καποιοι μενουν πισω.ο καθενας επιλεγει.

χωρις να σημαινει οτι καποια πραγματα δεν μ'ενοχλουν.

εχω μαθει ομως αυτα που μ'ενοχλουν να προσπαθω να μην τα επιλεγω για μενα.

και ελπιζω αργοτερα και για τα παιδια μου.μεχρι εκει ομως!

καλες γιορτες σε ολους!!!!

:cheers:

Τροποποιήθηκε από τον noble

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα σας.. ;)

Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να βρίζουμε.. :this: και να προσβάλουμε..

ΟΚ..ειμαστε πολλά ατομα και ακούστηκαν 5-10 διαφορετικές απόψεις..

Για αυτό μπήκε το θέμα..

Για να ακούσουμε όλες τις απόψεις..άν όλοι είχαμε την ίδια άποψη δεν θα βάζαμε κανένα θέμα..δεν θα υπήρχε λόγος..ετσι δεν είναι? :_unsure:

Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές..

Καθένας μας μεγάλωσε διαφορετικά..

Με άλλες αρχές,αξίες,συνήθειες...δεν χρειάζεται να κατακρίνουμε κανέναν,ούτε να του αλλάξουμε γνωμη σε οτι πιστεύει...

Είναι όμορφο καθένας να είναι σταθερός σε αυτά που πιστεύει να μιλάει και να στηρίζε αυτά που λέει...

Δεν χρειάζεται να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση...δεν αξίζει..

Ζουζουράκο..μην ξανακούσω πως δεν έπρεπε να γράψεις..και συγνώμες και λάθοι..κλπ!!

Είναι χαρά ολων μας να συζητάμε..ακούς? :_thumbsup:

Είναι χαρά μας να μοιραζόμαστε παιδικές αναμνήσεις..να γελάμε με όλα αυτά που κάναμε στο παρελθόν..να έρχονται εικόνες στο μυαλό μας..

Όσο είμασταν παιδιά..όλοι κάναμε γκάφες..και λάθοι..εδώ τώρα κάνουμε δεν θα κάναμε τότε?

Άς συνεχίσει καθένας να πιστεύει..με τον δικό του τρόπο..σε αυτό που λέγεται ζωή,νεολαία,παιδιά,γονείς,τηλεόραση..και ας μοιραζόμαστε απλά την ταπεινη αποψη μας... :)

Tριανταφυλλάκο θα σε κάνω επιστήμονα εσένα... :lol:

Καλή μας συνέχεια...mybikοπουλα... :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...Σεβαστες ολες μα ολες οι αποψεις επι παντος θεματος,αλλά μην ξεχναμε οτι προκειται για ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ του καθενος αποψεις.Ολοι εχουμε δικιο για οτι λεμε συμφωνα με την δικη μας εμπεριστατωμενη και φιλοσοφημενη γνωμη και αποψη.Δεν υπαρχει λογος κοντρας επι αποψεων γιατι απλα ειμαστε ολοι διαφορετικες υποστασεις που φτιαχνουμε κοινωνικα συνολα,παρεες μεσα απο τη διαφορετικοτητα μας.Και αυτο ειναι αποτελεσμα του ποιοι μας φερνουν στον κοσμο,πώς μεγαλωνουμε,ποια τα παιδικα,νεανικα,εφηβικα,ενηλικα κλπ χρονια μας και εμπειριες.Δεν ειμαστε ...πολυδιμοι(κατα το διδυμοι...)για να ταυτιζομαστε.Η συζητηση που καποιες φορες δυναμιτιζεται,κατ'εμε ειναι λανθασμενος τροπος αποδοχης της διαφορετικοτητας που εχουμε μεταξυ μας.Οταν τα ορια δεν ξεπερνανε την επι ισοις ηθικη αντιμετωπιση του συνομιλητη μας,δεν ειναι κατι μεμπτο που πρεπει να...επαναστησουμε.Απλα συζηταμε,παντα σαν ενηλικες και οχι σαν παιδια,με ενθουσιασμο και εκρηκτικοτητα τα οποια και ισως οδηγουν στην υπερβολη και στην προσβολη.Ολι μεγαλα παιδια ειμαστε,οσο και να θελουμε να δηλωνουμε κατι αλλο.Επι της καλης εννοιας ομως και οχι αναφορικα με την ανοησια ή την αγνοια που εχει καποιο αμαθές,ακομη,βρεφος.Ξερουμε, αναλυουμε,παραθετουμε,συζηταμε και ανταλλασουμε και στο τελος βελτιωνομαστε και βελτιωνουμε δια της μαθησιακης και εμπειρικης οδου.Καθεις απο μας εχει κανει λαθη και εχει διαπιστωσει λαθη γυρω του.Η εννοια του οντος,του λογικου ειναι να βελτιωνει αυτο που καταπιανεται,ειται σε ατομικο ειτε σε ομαδικο-κοινωνικο επιπεδο.Ειδαλλως θα χαρακτηριζομασταν αλλιως...Ανθρωποι ειμαστε.Και νεοι υπηρξαμε ολοι.Η ιδιοτητα του χαμαιλεοντα πρεπει να χαρακτηριζει ολους μας οσον αφορα τη σχεση και τη μεταφορα γνωσης σε ολους αλλα ειδικοτερα στους νεοτερους.Ας ειμαστε ομως παντα αληθινοι και ας κατανοουμε σε ποιο επιπεδο και περριβαλον θελουμε να τοποθετουμαστε.Ταπεινα συγγνωμη αν κουρασα,αλλα και παλι παραθετω προσωπικη βολή που καποιοι μπορουν ευκολα,αν επιθυμουν,να προσπερασουν και να συνεχισουν μη ιδιοτροπως... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα