ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 Ποια Ε 75;;; εκει δεν με βλεπεις ουτε με κυαλια ωρε.. :D Οι αιτησεις μπορει να τελειωσανε αλλα οχι για ολους... Αν ηταν για λιστα αναμονης δεν θα εμπαινα να σου πω οτι τελικα θα ερθω... αυριο το πολυ θα το ξερω σιγουρα...θα κατσω να το δω χαλαρα αποψε και μαλλον θα ερθω οπως ειπα...λεγε ρε που δηλωσες τωρα και ασε τα Ε 75 γιατι θα ζαλιστεις απο το στροφιλικη για με φτασεις λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Τι που δήλωσα ρε αχαΐρευτε... αφού η κατηγορίες πάνε με τα κυβικά. Θες δεν θες στη μεγάλη θα πας όπως είμαι και γω. :D Όσο για τα υπόλοιπα...δε λέω τίποτα άλλο... θα σε μελανιάσω τα κόκκαλα που έλεγε κι ο Μουλτις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros_greece 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 μπορώ να έρθω με τη βέσπα ?????? :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 Χαλαρά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 Τι που δήλωσα ρε αχαΐρευτε... αφού η κατηγορίες πάνε με τα κυβικά. Θες δεν θες στη μεγάλη θα πας όπως είμαι και γω. :D Όσο για τα υπόλοιπα...δε λέω τίποτα άλλο... θα σε μελανιάσω τα κόκκαλα που έλεγε κι ο Μουλτις Καλαααα καλαααααααααααα....κοιτα μοναχα το βραδυ στο δωματιο μη με πριζεις γιατι δεν με εφτανες... :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 Όταν θα φτάσεις εσύ στο δωμάτιο ρε, εγώ θα έχω φάει, θα έχω κάνει το ντουσάκι μου και θα ροχαλίζω κουλάδι! (και κοίτα να μπεις στις μύτες μέσα, μη με ξυπνήσεις κιόλας) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dennis G. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 1) ΑLX * 2) A.K.A. SonIC 3) Al_Bandy ( δευτερα πρεπει παω πληρωσω!!!!) 4) Liberal * 5) spyro * 6)tsumerman 7)lykos 8)KARAFLODAIMON 9). Dennis G. * Όλα δείχνουν θετικά! Για να δούμε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 1) ΑLX * 2) A.K.A. SonIC 3) Al_Bandy ( δευτερα πρεπει παω πληρωσω!!!!) 4) Liberal * 5) spyro * 6)tsumerman 7)lykos 8)KARAFLODAIMON 9). Dennis G. * 10)nikoskkk πάω για το 6ο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 1) ΑLX * 2) A.K.A. SonIC 3) Al_Bandy ( δευτερα πρεπει παω πληρωσω!!!!) 4) Liberal * 5) spyro * 6)tsumerman 7)lykos 8)KARAFLODAIMON 9). Dennis G. * 10)nikoskkk 11)Θάνος Το πρωτο και η τελευταια αιτηση λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 1) ΑLX * 2) A.K.A. SonIC 3) Al_Bandy ( δευτερα πρεπει παω πληρωσω!!!!) 4) Liberal * 5) spyro * 6)tsumerman 7)lykos 8)KARAFLODAIMON 9). Dennis G. * 10)nikoskkk 11)Θάνος 12)Rory Το πρωτο και η τελευταια αιτηση λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) spam on Θάνο είσαι μέσα τελικά (πληρωσες?) :D ο καράφλας εκτός σπαμ οφ 1) ΑLX * 2) A.K.A. SonIC (τελικα??) 3) Al_Bandy * 4) Liberal * 5) spyro * 6)tsumerman (τελικα??) 7)lykos (τελικα??) 8) Dennis G. * 9)nikoskkk 10)Θάνος 11)Rory Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2009 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Italokamikazi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Καλά να περάσετε παίδες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 spam on Θάνο είσαι μέσα τελικά (πληρωσες?) :D ο καράφλας εκτός σπαμ οφ o καραφλας αν θα ερχοταν θα παθαινε μεγαλη ζημια λεμεεεεε...θα παθαινε ψυχολογικα τραυματα και θα εβλεπε κατι νταλιγκες που σπανε ΠΩΣ τα ΣΠΑΝΕ Περα της πλακας..ναι Αγγελε ειμαι μεσα τελικα τελευταια στιγμη...οταν εχεις ατομα που σου γυροφερνουν την κουβεντα και μαλιστα υπηρχε μια τελευταια αιτηση κρατημενη και επρεπε να απαντησω το αργοτερο μεχρι δευτερα για να την ελευθερωναμε μετα, δυσκολα λες το οχι... τα λεφτα δεν τα εχω αλλα δεν με απασχολει...οταν το κανεις ΒΡΙΣΚΕΙΣ τον τροπο και για τα λεφτα :) Αν μεινεις στα λογια δεν θα τα βρεις τα λεφτα ποτε...ενω αν κλεισεις κατι θα κανεις...ο κοσμος να χαλασει θα τα βρεις..δεν ειναι και κανα τρελλο ποσο.. Οποτε θα τα πουμε εκει Αγγελε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 E ρε κουλάδια στο 36ώρο. Το 36ωρο των κουλών θα είναι αυτό :P . Να κάνετε και ομάδα: The Mybike's κουλομαρίες Team" :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsumerman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 o καραφλας αν θα ερχοταν θα παθαινε μεγαλη ζημια λεμεεεεε...θα παθαινε ψυχολογικα τραυματα και θα εβλεπε κατι νταλιγκες που σπανε ΠΩΣ τα ΣΠΑΝΕ Περα της πλακας..ναι Αγγελε ειμαι μεσα τελικα τελευταια στιγμη...οταν εχεις ατομα που σου γυροφερνουν την κουβεντα και μαλιστα υπηρχε μια τελευταια αιτηση κρατημενη και επρεπε να απαντησω το αργοτερο μεχρι δευτερα για να την ελευθερωναμε μετα, δυσκολα λες το οχι... τα λεφτα δεν τα εχω αλλα δεν με απασχολει...οταν το κανεις ΒΡΙΣΚΕΙΣ τον τροπο και για τα λεφτα :) Αν μεινεις στα λογια δεν θα τα βρεις τα λεφτα ποτε...ενω αν κλεισεις κατι θα κανεις...ο κοσμος να χαλασει θα τα βρεις..δεν ειναι και κανα τρελλο ποσο.. Οποτε θα τα πουμε εκει Αγγελε! :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aisxos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 πολυ θα ηθελα αλλα δεν ηξερα οτι εχει οριο συμμετοχης. Τι να γινει, του χρονου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 Μπορεις να μπεις στην λιστα αναμονης αν το θες...σιγουρα θα παιξουν ακυρωσεις στα 250 μηχανακια... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 Εγω παιδια ειμαι σε λιστα αναμονης αλλα τουλαχιστον στις πρωτες θεσεις. Ειμαι αισιοδοξος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Tελικη ευθεια! Μετραμε λιγοτερο απο μηνα πλεον! Και ακομα δεν ξερω τι πρεπει να κανουμε σε αυτο το οδοιπορικο, τρεχουμε και τους περναμε ολους και ειμαστε χαρουμενοι? παμε σαν τις κοτες και απολαμβανουμε το τοπιο? τι μεση ωριαια παιζει συνηθως? Ιδωμεν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Tελικη ευθεια! Μετραμε λιγοτερο απο μηνα πλεον! Και ακομα δεν ξερω τι πρεπει να κανουμε σε αυτο το οδοιπορικο, τρεχουμε και τους περναμε ολους και ειμαστε χαρουμενοι? παμε σαν τις κοτες και απολαμβανουμε το τοπιο? τι μεση ωριαια παιζει συνηθως? Ιδωμεν Και θες να ερθεις και διπλος;;; Ο ALX τα εχει πει ολα εδω μεσα..ουτε τρεχεις ουτε πας σαν κοτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Εγώ τα λέω, εγώ εγώ τ' ακούω :D Δεν σταματάς για καφέ, δε σταματάς για φαΐ, δε κωλοβαράς γενικώς. Δεν πας σαν κότα (αν θέλεις να τερματίσεις κανονικά) δεν πας του σκοτωμού (γιατί μπορεί να μην τερματήσεις ποτέ) Μόνο για κάνα κατούρημα κι αν :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Εγώ τα λέω, εγώ εγώ τ' ακούω :D Δεν σταματάς για καφέ, δε σταματάς για φαΐ, δε κωλοβαράς γενικώς. Δεν πας σαν κότα (αν θέλεις να τερματίσεις κανονικά) δεν πας του σκοτωμού (γιατί μπορεί να μην τερματήσεις ποτέ) Μόνο για κάνα κατούρημα κι αν :P Και την τσικουδια που θα κουβαλαω τοσα μιλια? ποτε θα την πιουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Και την τσικουδια που θα κουβαλαω τοσα μιλια? ποτε θα την πιουμε? Τα καλτσουνακια ξεχασες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Τα καλτσουνακια ξεχασες ..Με τη ρακη, προτιμω απακι και χοχλιους μπουμπουριστους! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 (τροποποιήθηκε) ..Με τη ρακη, προτιμω απακι και χοχλιους μπουμπουριστους! B) Δεν εχεις φαει καλτσουνακια απο την ΚυριαΚατινα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2009 από τον paitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες