Jump to content
Sign in to follow this  
Karavasilator19

Yamaha DT 50 cc

Recommended Posts

Ρε παίδες θα ήθελα να μάθω αν βγαίνει ακόμα στην παραγωγή το συγκεκριμένο μοντέλο γιατί αν και το βλέπω στο google στο μότο πίσω στις τελευταίες σελίδες δεν υπάρχει.......Ξέρει κανείς που παίζει να το βρω???

Rock Hard Ride Free*

Τροποποιήθηκε από τον Karavasilator19

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΒΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ; ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΑΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... :nuke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν έχεις μάστορα που του έχεις εμπιστοσύνη η πιάνει το χέρι σου βουρ για μεταχειρισμένο το παίρνεις φτηνά και τα ρίχνεις στο φτιάξιμο. Πολύ παιχνιδάκι μότο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΒΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ; ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΑΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... :nuke:

βλέπω στο google οτι βγάζει ακόμη μοντέλα και στο εξωτερικό σε διάφορα site επείσης και είναι γαμηστερό σε εμφάνιση το new! http://katalog-motocyklu.cz/img/yamaha-dt-50-x-2.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα πρέπει να μην ασχοληθείς καθόλου με αυτό εκτός του ότι είναι αρχαίο :_zeppelin: αλλά δεν θα βρεις ούτε βίδα στη YAMAHA

Άσε που σερνόταν δίχρονο 50αρι ?? :wacko: μπρρρρρρ Παναγία μου !!!!! ούτε για τη λαϊκή της γειτονιάς :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αν έχεις μάστορα που του έχεις εμπιστοσύνη η πιάνει το χέρι σου βουρ για μεταχειρισμένο το παίρνεις φτηνά και τα ρίχνεις στο φτιάξιμο. Πολύ παιχνιδάκι μότο

Βασικά δεν θέλω το παλιό μοντέλο που είναι 20 χρονών+++ έχω σταμπάρει στο google οτι βγάζει ακόμα DT η yamaha....http://katalog-motocyklu.cz/img/yamaha-dt-50-x-2.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Karavasilator19

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε νομίζω να το βρεις Ελλάδα αφού δεν το φέρνει η αντιπροσωπία και από παραεισαγωγης δε θα βρεις ούτε βίδα εύκολα άσε που θα παραείναι και ακριβό....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΣΕ ΤΟ GOOGLE ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΒΙΔΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ. ΞΕΧΝΑΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
δε νομίζω να το βρεις Ελλάδα αφού δεν το φέρνει η αντιπροσωπία και από παραεισαγωγης δε θα βρεις ούτε βίδα εύκολα άσε που θα παραείναι και ακριβό....

έχω ξενερώσει!!!θέλω κανα cross η streetaki 50αρι αλλά δεν θέλω να είναι ιταλικό γιατί είναι πολύ ζημιάρικα ρε γαμώτο :(

ΑΣΕ ΤΟ GOOGLE ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΒΙΔΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ. ΞΕΧΝΑΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ...

έχω ξενερώσει!!!θέλω κανα cross η streetaki 50αρι αλλά δεν θέλω να είναι ιταλικό γιατί είναι πολύ ζημιάρικα ρε γαμώτο:(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω ξενερώσει!!!θέλω κανα cross η streetaki 50αρι αλλά δεν θέλω να είναι ιταλικό γιατί είναι πολύ ζημιάρικα ρε γαμώτο :(

πάρε κινεζικό να δεις τι πάει να πει ζημιά...

πάντως το κροσακι της απριλια το έπαιρνα υπό κατάλληλες συνθήκες (να είχα τα φράγκα και να ήμουν 16)

Τροποποιήθηκε από τον Al_Bandy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ όμως δεν το έπαιρνα γιατί το είχε ένας ξάδερφος το RX το 50αρι της aprilia και του ήταν μες την ζημιά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ όμως δεν το έπαιρνα γιατί το είχε ένας ξάδερφος το RX το 50αρι της aprilia και του ήταν μες την ζημιά!

άμα το σκίζεις ολημερίς και ολιβραδυς λογικό είναι...δε ξερό αν ξυγιοταν έτσι ο ξάδερφος άλλα ειναι τα της ηλικιας :P

ποσο χρονων εισαι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άμα το σκίζεις ολημερίς και ολιβραδυς λογικό είναι...δε ξερό αν ξυγιοταν έτσι ο ξάδερφος άλλα ειναι τα της ηλικιας :P

ποσο χρονων εισαι?

τον ιούνιο κλείνω τα 19 αλλά επειδή θέλω τσακ μπαμ το δίπλομα θέλω να βγάλω για 50 στην τροχαία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άσε τα τσακ μπαμ και βγάλε ένα Α1 να πάρεις κάνα 125 να βρεις την υγειά σου και να το κρατήσεις και 2-3 χρονιά λέω γιατί το 50αρι θα το βαρεθείς τσακ μπαμ σα το δίπλωμα. Άσε που τα 50αρια ούτε μια προσπέραση δε μπορούν να κάνουν και έτσι γίνονται επικίνδυνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ψάξε για το CRM - 50 της HONDA Δεν ξέρω αν το βγάζει σε παραγωγή ακόμα πάντως μέχρι προσφάτως ήξερα ότι το κυκλοφορούσε. Έχω ακούσει για επιδόσεις γύρω στα 120 χλμ δεν ξέρω σίγουρα πάντως θυμάμαι όταν είχα δει τις επιδόσεις παλία μου κάνανε εντύπωση για 50cc. Αλλά να ξέρεις πρέπει να έχει τσιμπιμένη τιμή. :_thumbsup: Φυσικά μιλάμε για δίχρονο και μάλλον για υγρόψυκτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα ιταλικα ΔΕΝ ειναι ζημιαρικα

γιατι να μην παρει δτ το παιδι?πολυ καλο μηχανακι,σκετο παιχνιδι.

ενταξη δεν ηπαρχουν ανταλακτικα απο την yamaha αλλα θα βρεις ευκολα after market

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙ 11ΟΚΜ ΤΕΛΙΚΗ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ 50ΑΡΙ ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙ 11ΟΚΜ ΤΕΛΙΚΗ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ 50ΑΡΙ ;)

φίλε μου επειδή είχε ένας ξάδερφος και έχει ακόμη aprilia είναι μέσα στη ζημιά τα Ιταλικά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ επιμένω να δεις για το CRM και να ρωτήσεις στην HONDA για αυτό, αν το παράγει ακόμη, αν υπάρχουν αντ/κα κ.α. Στο youtube αν ψάξεις για το CRM θα δεις διαφορα βίντεο. Ένα μάλιστα δείχνει να κινείται με ταχύτητες πάνω από 150 km/h με μετρηση με Ι.Χ.Ε. και GPS :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ επιμένω να δεις για το CRM και να ρωτήσεις στην HONDA για αυτό, αν το παράγει ακόμη, αν υπάρχουν αντ/κα κ.α. Στο youtube αν ψάξεις για το CRM θα δεις διαφορα βίντεο. Ένα μάλιστα δείχνει να κινείται με ταχύτητες πάνω από 150 km/h με μετρηση με Ι.Χ.Ε. και GPS :blink:

άμα ήθελα αποκλειστικά γρήγορο 50άρι έπαιρνα και το RS της aprilia το θέμα είναι ότι θέλω κάτι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για δες και εδώ. ψαξτο λίγο θα δεις πολα 50cc

http://translate.google.gr/translate?hl=el...%3Del%26tl%3Den

:wacko:

Πατάς "Επιστροφή στην Προδιαγραφές" και μετά επιλέγεις "[Συγκρίνετε Bike]" ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για δες και εδώ. ψαξτο λίγο θα δεις πολα 50cc

http://translate.google.gr/translate?hl=el...%3Del%26tl%3Den

:wacko:

Πατάς "Επιστροφή στην Προδιαγραφές" και μετά επιλέγεις "[Συγκρίνετε Bike]" ;)

Ωραίο το CRM αλλά είναι μικρούτσικο :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα