Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 (τροποποιήθηκε) Test-test (Απέτυχα! Αργότερα πάλι.) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2008 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 (τροποποιήθηκε) rotate=rotate(1) backuphash=31677 Στο δρόμο για Καλάβρυτα, διαστάυρωση προς Ανω Βλασία.... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2008 από τον deadhead_pirate Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 (τροποποιήθηκε) Λοιπον για τον απο πανω φιλο μου οπου ειναι ο γιος του τσακαλι :P :P :D Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2008 από τον jimmis5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 Λοιπον για τον απο πανω φιλο μου οπου ειναι ο γιος του τσακαλι :P :P :D Τι να κάνω; Εγώ φταίω που την έχω μεγάλη και δεν στρίβει εύκολα; Για τη φωτογραφία λέω.!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 Εμ και εσυ χαιδεψε την λιγο βαλε και λαδακι ετσι ξεροκαμπανα θα την παθεις την ζημια...... για την φωτογραφια μιλαω παντα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 Εμ και εσυ χαιδεψε την λιγο βαλε και λαδακι ετσι ξεροκαμπανα θα την παθεις την ζημια...... για την φωτογραφια μιλαω παντα....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 Επανέρχομαι δριμύτερος.... (ελπίζω και αποτελεσματικότερος) :D (Έκανα σκονάκι χι-χι) 1) Flash back με τη μεγάλη (και διαχρονική) αγάπη μου ΧΤ-600 '89, μόλις 18 χρόνια πριν σε μέρη μακριά από δρόμους! Κλασικά βγαλμένο πίσω φτερό και κομμένη (με σιδεροπρίονο!) εξάτμιση, με παράλληλη αφαίρεση του σιγαστήρα. 2) Συνεχίζω με επόμενη (ΧΤ-600 '99, πουλήθηκε σε κολλητό και την έβλεπα συνέχεια) και μεθεπόμενη (CBF-600s ABS). Εκδρομή στη Βόρειο Εύβοια. Φωτό έξω από κατάλυμα στην Ιστιαία. 3) Συνεχίζω με μοναχική φωτό του CBF, 3-4 μέρες μετά την αγορά της στον ΟΣΜΑΕΣ-Θεολόγο Φθιώτιδας. 4) Στην "Εθνική" Αντιρρίου-Ιωαννίνων, αμέσως μετά το Αντίρριο, στα στροφιλίκια στο βουνό (δε θυμάμαι πώς το λένε) 5) Τέλος, μια πιο πρόσφατη, "γουρουνίσια" φωτό, άνοιξη 2008 μετά από ανάβαση στην Πάρνηθα με παρέα (8 γουρούνια) Φανταστική εμπειρία γεμάτη εκπλήξεις για το πού μπορεί να πάει ένα τέτοιο όχημα με χαρακτηριστική ευκολία...., αλλά με περίτεχνους χειρισμούς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GERASIMOSBUSA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Απο trackbike στις Σερρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosTDM 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Να και μερικες φωτο απο εμενα απο το track day στις 8 & 9/11/2008 Ελπιζω να τις ανεβασα σωστα αυτη την φορα!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 (τροποποιήθηκε) Πλύσιμο μετά από βόλτα σε κάτι χωματόδρομους με έναν φίλο, θηρίο τo Runner δεν μασάει :P Edit: φτου,ανάποδα μπήκαν.. η 2 είναι στο πλύσιμο k η 1 μετά από κάνα μισάωρο Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 24 , 2008 από τον ChriC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 πω πω....το TDM "μπαινει" τελικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 οι πρωτες μας διακοπες....πριν την κερκυρα ...και στην κερκυρα.......ΚΤΜαρε μου ΣΕ ΑΓΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosTDM 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 πω πω....το TDM "μπαινει" τελικά γιατι ποιος εχει διαφορετικη αποψη???? μια χαρα και πολυ σιγουρα μπαινει... με την πρωτη ευκαιρια θα δωσω και αλλα εικονοστοιχεια!!!! :D να μια εικονα στα γρηγορα, ειναι απο το css Level1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2008 γιατι ποιος εχει διαφορετικη αποψη???? μια χαρα και πολυ σιγουρα μπαινει... με την πρωτη ευκαιρια θα δωσω και αλλα εικονοστοιχεια!!!! :D να μια εικονα στα γρηγορα, ειναι απο το css Level1 Οχι απλα μπαινει....αλλα ξυνει κιολας.......ρωτηστε και μενα που περασε απο διπλα μου ξυνοντας και νομιζα ακουγοντας αυτον τον ηχο μεσα στο αυτι μου οτι καποιος εφαγε τα μουτρα του πισω μου...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmakhs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2008 Edo einai apo malaxa fenonte ta xania kato :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snpl 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Η Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crazy_lkk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 Μετεωρα Ολυμπος Πολυδενδρι Λαρισης Καλαμος Αττικης Φιλε honda55551 ευχαριστω για την βοηθεια. οραιος ο gee!!!1 θελω κ εγω μια στα μετεορα σαν τιν δικια σου.κοριφη λεμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 ας βαλω κι εγω μια γιατι εχω μερες να την οδηγησω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zouzounos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 http://www.facebook.com/photo.php?pid=6843...p;id=1518163228 http://www.facebook.com/photo.php?pid=6843...p;id=1518163228 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DjEmmyio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 αυτο στη 2η φωτογραφια πως το καταφερες ? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tall195 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 Στο δρόμο πάνω από το camping του Αρμενιστή....... Στο δρόμο πάνω από το camping του Αρμενιστή....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 γεια χαρα κ απο μενα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες