Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Λίγο πιο δίπλα από εκεί που είναι τραβηγμένη η 3η φωτό, (οδηγούσαμε εναλλάξ τη γουρούνα και ο άλλος φωτογράφιζε), ο κολλητός μου δεν υπολόγισε καλά την κλίση που είχε το μονοπάτι ανάβασης και...............στούκαρε πάνω σε μια ελιά. Απίστευτο γέλιο, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα να φωτογραφίσω. Η ελιά άντεξε..... τη σύγκρουση και η γουρούνα αλώβητη φυσικά με τόσα σίδερα μπροστά-πίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 (τροποποιήθηκε) Πριν μια βδομαδα! Και η πρωτη που της εβγαλα :wub: Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 από τον Sennsa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Κόντρα στον ήλιο δεν βγάζουμε φωτογραφία φίλε μου. Αν περίμενες 5 λεπτά ακόμα, η δεύτερη θα ήταν ένα έργο τέχνης...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Eχεις δικιο deadhead_pirate εχω ακομα να βγαλω πολλες ομως!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Murdok 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2008 (τροποποιήθηκε) Βολτα στο Σουνιο... B) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 24 , 2008 από τον Murdok Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2008 θα βάλω μια με το παλιό το ΧΤάκι μου και μία με το v-strom Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrish69 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2008 Να και μια με το DT στη Μανη πριν αρκετα χρονια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrish69 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2008 Να και μία στη Μάνη με το DT πριν αρκετά χρόνια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisCBR600F 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2008 ΑΓ.Νικητας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2008 φοβερό το CBR! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2008 φοβερό το CBR! οσο ομορφο κωλο εχει αυτη η μηχανη, αλλο τοσο ασχημα πατημενα μουτρα εχει... Δεν ειναι και το ωραιοτερο 1000αρι που εβγαλε η χοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trelllh 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 μεσα στο σπιτι να μην κρυωνει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 Φοβερη η suzuki σου! Μου τρεχουνε τα σαλια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trelllh 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 Φοβερη η suzuki σου! Μου τρεχουνε τα σαλια! να σαι καλα !!! την βαζω μεσα , μην μου αρπαξει κανα συναχι !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos514 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 Πάρτε μια φώτο και απο έμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DjEmmyio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2008 (τροποποιήθηκε) Στο εξοχικό μου στην Ευβοια [/quote/] Γαματο Το Φαζερ Σου αλλα πιστευω πως αν του βαλεις διαφανα η φυμε φλας θα γινει ακομα πιο ωραιο...Σου Χαλαει το Image ρε συ.... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2008 από τον DjEmmyio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2008 να βάλω και άλλες δύο πιο πρόσφατες :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Murdok 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2008 (τροποποιήθηκε) Παλι Σουνιο B) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2008 από τον Murdok Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2008 να βάλω και άλλες δύο πιο πρόσφατες :D Eτσι!!!!V-strom rules!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 Σλοβενια BLED ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 εξω απο γρεβενα...... Αγρια Αλογα ελευθερα στο δρομο για Παπιγκο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_daemon_ 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 να και μερικές δικές μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 μια καλλιτεχνική από έμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) .....o νέος Έρως... Αστεροσκοπείο Σχίνακας 1800μ πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης. η φωτό είναι πειραγμένη στο φωτοσοπ..... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 3 , 2009 από τον morfeas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 μπραλλος...το φυσικο της περιβαλλον...... :burn: :gd_cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες