NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 κατερινη ελλασονα μεσω αγιου Δημητριου ολυμπο ωραια θεα στο βουνο αλλα σε πολλα σημεια οχι και τοσο καλη ασφαλτο B) Λεμε για ασφαλτο σαπουνι.ΑΛΛΑ φανταστικη ομορφια B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Μια επίσης εξαιρετική διαδρομή για τριήμερο με διανυκτερεύσεις Πάργα & Λευκάδα είναι αυτή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Μια επίσης εξαιρετική διαδρομή για τριήμερο με διανυκτερεύσεις Πάργα & Λευκάδα είναι αυτή... Xμμμ...Εχω την εντυπωση, οτι η διαδρομη απο Μεσολογγι,μεχρι Πρεβεζα, θεωρειται απο τις πιο επικινδυνες Πανελλαδικα.. (Εχω βαρεθει να την κανω, αυτην την διαδρομη..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Αν πας εντελώς παραλιακά όμως είναι πολύ καλύτερα. Η λεγόμενη Ε.Ο (τρομάρα της) από Aντίριο μέχρι Ηγουμενίτσα, είναι που είναι καρμανιόλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Αν πας εντελώς παραλιακά όμως είναι πολύ καλύτερα. Η λεγόμενη Ε.Ο (τρομάρα της) από Aντίριο μέχρι Ηγουμενίτσα, είναι που είναι καρμανιόλα! (Αν και, Ηγουμενιτσα-Παργα, κατι εχουν φτιαξει, και δεν ειναι τοσο φρικη!, οσο παρακατω, και προς Αντιρριο..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 Xμμμ...Εχω την εντυπωση, οτι η διαδρομη απο Μεσολογγι,μεχρι Πρεβεζα, θεωρειται απο τις πιο επικινδυνες Πανελλαδικα.. (Εχω βαρεθει να την κανω, αυτην την διαδρομη..) Για το τοπίο και την ομορφιά μιλάω, όχι για να ξύσεις μαρσπιέ... Αφού την κάνεις συχνά πες καμιά βόλτα καλή προς τα κει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 Το παραλιακό κομμάτι Αστακού Βόνιτσας είναι το κάτι άλλο. Διαδρομή δίπλα στην θάλασσα με ωραίες στροφές και σχετικά καλή άσφαλτο στο μεγαλύτερο κομμάτι. Θέλει όμως προσοχή γιατί κυκλοφορούν ζώα (κατσίκια, γουρούνια, και μοσχάρια) (Τα τελευταία και σε δίποδη έκδοση) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 Το παραλιακό κομμάτι Αστακού Βόνιτσας είναι το κάτι άλλο. Διαδρομή δίπλα στην θάλασσα με ωραίες στροφές και σχετικά καλή άσφαλτο στο μεγαλύτερο κομμάτι. Θέλει όμως προσοχή γιατί κυκλοφορούν ζώα (κατσίκια, γουρούνια, και μοσχάρια) (Τα τελευταία και σε δίποδη έκδοση) Στα "κακα" του επεισης, οτι δεν εχει καθολου φωτισμο, οποτε αν σε πιασει βραδυ, ειναι πολυ κουραστικη η διαδρομη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 Έχω ξεσηκωθεί εδώ και καιρό για εκείνη την περιοχή, οποίος "ψήνεται"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2008 Μια επίσης εξαιρετική διαδρομή για τριήμερο με διανυκτερεύσεις Πάργα & Λευκάδα είναι αυτή... Φιλε μου,ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑ το καλοκαιρι.60χλμ γεματα ανοιχτες καμπες κοντα στα 200χλμ/ωρα με ασφαλτο γυαλοχαρτο και απιστευτη ορατοτητα που δεν σ'αφηνει ν'ανχωθεις ουτε λεπτο.Για τη θεα τι να πω?Και ο προορισμος ενας-η ταβερνα του κυρ.Βασιλη στην πλατεια της Ανθουσας,λιγο μετα την Παργα.Ετσι επρεπε να 'ναι οι ταβερνες στην Ελλαδα.Περιμενω πως και πως να ξαναπαω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2008 Δεν το πιστευω!!!!!!! Αγνοητε ο γνωστος και ως 111 δρομος απο Πατρα προς τριπολη? 100χλμ εναλασομενων τοπιον(λειβαδια,ποταμι,γεφυρι,βραχωδες τοπιο,ατελιωτη ευθεια σκεπασμενη απο αμυγδαλιες κ.α.).Τι να πρωτοθυμηθω.Να ειμαι πλακομενος και να σκεφτομαι-κοψε μ...κα,θα χασεις τη θεα.Να καθομαι στη βρυσουλα διπλα στο δρομο αποσβολομενος απο το τοπιο. Η διαδρομη ξεκιναει πολυ στριφτερη για τρελο μοταρντ στο νομο αχα'ι'ας και οσο πλησιαζεις την Αρκαδια ανοιγει για SS πλαγιασματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2008 Έχω ξεσηκωθεί εδώ και καιρό για εκείνη την περιοχή, οποίος "ψήνεται"... Το ελοιωσα το καλοκαιρι,αν λετε για Βονιτσα και το εκανα μετα τα μεσανυκτα. Μη με ξεχασετε ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Εδω μεσα νομιζω αξιζει να προστεθει μια ακομη ΚΟΡΥΦΑΙΑ διαδρομη, για εμενα ισως η καλυτερη στην Ελλαδα! Καλαματα - Σπαρτη μεσα απο τον Ταυγετο! Λιγες φωτο απο την διαδρομη αυτη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
otto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 + 1000 Θάνο Εγώ ευχαριστιέμαι στρίψιμο μόνο στη πίστα είτε είναι στις Σέρρες είτε στα Μέγαρα. Τα μέρη του οδικού δικτύου είναι μόνο για βόλτα και ρέμβασμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Τα μέρη του οδικού δικτύου είναι μόνο για βόλτα και ρέμβασμα. Και σύντομα θα είναι κατάλληλα μόνο για ερπιστιοφόρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Εδω μεσα νομιζω αξιζει να προστεθει μια ακομη ΚΟΡΥΦΑΙΑ διαδρομη, για εμενα ισως η καλυτερη στην Ελλαδα! Καλαματα - Σπαρτη μεσα απο τον Ταυγετο! Λιγες φωτο απο την διαδρομη αυτη.... Οντως ωραιος!.. Κατι αναλογο και στη διαδρομη Μονη Προυσσου-Καρπενησι! (Ορεινη Ναυπακτια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
azyx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Βασσιλικα-Λιβαδι-Πετροκερασσια-Ζαγκλιβερι Για οσους ειναι απο θεσσαλονικη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 καλή η διαδρομή προυσού καρπενησίου αλλά με πάρα πολλές παγίδες!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
azyx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) καλή η διαδρομή προυσού καρπενησίου αλλά με πάρα πολλές παγίδες!!!! ENNOEITAI! ;) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 η μόνη διαδρομή που εχω φοβηθεί περισσότερο είναι από καρπενήσι αγρίνιο....αμέσως μετά από κάποιες στροφές είχε απότομη λοφάκι και η μηχανή έχανε κιλά από προσφυση στο κατέβασμα....λίγο ήθελα ακόμα....χώρια οι κατολισθήσεις και τα ζωα. παναγίτσα πήγαινα λέμε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 η μόνη διαδρομή που εχω φοβηθεί περισσότερο είναι από καρπενήσι αγρίνιο....αμέσως μετά από κάποιες στροφές είχε απότομη λοφάκι και η μηχανή έχανε κιλά από προσφυση στο κατέβασμα....λίγο ήθελα ακόμα....χώρια οι κατολισθήσεις και τα ζωα. παναγίτσα πήγαινα λέμε!! Μες' την ωρα που ηθελα να την αναφερω!! (Ως αναβαση και μονο, δλδ.. Απο Αγρινιο προς Καρπενησι..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 σε νιώθω έτσι? ;) ;) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες