dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 B)Συνάντηση στο λιμάνι 8:00 το πρωί...θα περάσουμε με το 8:30 καράβι......10:00 λέμε να βγούμε στην Ηγουμενίτσα..περίπου 11:30 θα φτάσουμε Λευκάδα και τα υπόλοιπα από κοντά.......ποιος θα έρθει? B) ? B) :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 Για πότε λες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 Κυριακή 15 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 Αν το επιτρέπει η δουλεια θα έρθω.Τι λέει το πρόγραμμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 βολτιτσα με τα Λευκαδοπαιδα.......χαχαχαχαχαχ :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 χεχεχεχε...θα σας υποδεχτουμε στην παραλια!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλως να μας ερθετε!!!!!!!!!!!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Πολυ θα το θελαμε και μεις (και μαλιστα οι προγνωσεις για τον καιρο ειναι πολυ καλες!) αλλα δεν.. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Πολυ θα το θελαμε και μεις (και μαλιστα οι προγνωσεις για τον καιρο ειναι πολυ καλες!) αλλα δεν.. :/ :P :P οκ......μια αλλη φορα..... B) B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2009 No money και μουντιαλίτο = Πακέτο έφαγα πάλι :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEN 2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2009 Θα κατσιτε πολλες μερες ορε??????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2009 Επειδη εχω πολυ καιρο να παω βολτα σκεφτομαι να ανεβω Ηγουμενιτσα και να κατεβουμε ολοι παρεα εδω,ελπιζω να ξυπνησω νωρις και να εχω παρεα για να γινει αυτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEN 2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Επειδη εχω πολυ καιρο να παω βολτα σκεφτομαι να ανεβω Ηγουμενιτσα και να κατεβουμε ολοι παρεα εδω,ελπιζω να ξυπνησω νωρις και να εχω παρεα για να γινει αυτο! Aμα ξυπνησεις παρε τηλ..... καλα θα ειναι!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Αφου θ'ανεβετε που θ'ανεβετε, δεν περνατε και απεναντι για ενα καφε? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Επειδη εχω πολυ καιρο να παω βολτα σκεφτομαι να ανεβω Ηγουμενιτσα και να κατεβουμε ολοι παρεα εδω,ελπιζω να ξυπνησω νωρις και να εχω παρεα για να γινει αυτο! Βρε Αντρεα μεσα στο μυαλο μου εισαι......και εγω αυτο σκεφτομουνα...... Να μην ξενυχτισεις..... παρε τηλ.να κανονισουμε!!!!!!!!!! ΒΕΝ και εσυ τα ιδια....δεν εχει ποτο το σαββατο το βραδυ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DPF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 (τροποποιήθηκε) ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Σ/Κ ΑΛΛΑ ΑΝ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΓΑΡΕΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΦΕ .... ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ...... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2009 από τον DPF Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiorgosBMW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Βρε Αντρεα μεσα στο μυαλο μου εισαι......και εγω αυτο σκεφτομουνα...... Να μην ξενυχτισεις..... παρε τηλ.να κανονισουμε!!!!!!!!!! ΒΕΝ και εσυ τα ιδια....δεν εχει ποτο το σαββατο το βραδυ..... Μην με ξεχνατε ρεεεεεεεε, 2 μηνες περιμενω για βολτα!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Αν χώσω και εγω κάποιον............σάβατο βράδυ περιμένετε τηλ απο εμένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Μην με ξεχνατε ρεεεεεεεε, 2 μηνες περιμενω για βολτα!!!!!!!! Εμ βεβαια...εσυ μη σηκωσεις το κουλο σου να παρεις ενα τηλ..... Μου φενεται οτι η συμβιωσει εχει αρχισει και ασε χαλαει κουμπαρεεεεε...... :lol: Ωραια δλδ...εμεις θα παμε Ηγουμενιτσα να παρουμε τα παιδια και θα γυρισουμε..μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!! :D Αν χώσω και εγω κάποιον............σάβατο βράδυ περιμένετε τηλ απο εμένα. Ωχ εσυ ακομα περιμενεις απαντηση ε???????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 :D αυτά είναι γούστα!!!!! ωραία πράγματα....μπράβο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2009 Εγω πριν κανα 2ωρο τελείωσα την δουλειά :( .Εσείς;......Καμια φωτό;Τίποτα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 έρχονται και η φώτο σιγά σιγά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 σιγα σιγα :D να δουμε και καμια φωτο εε??? :D B) B) B) B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 ωραια περασατε βλεπω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2009 :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEN 2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2009 Ναι ηταν πολυ ωραια.Αυτοι οι κερκυραιοι ειναι μπιτ βουρλισμενοι...... καλα παιδια ολα και πολυ καλη ομαδα μεσα στο δρομο... ΥΓ. Κοιτα τε θυμο που εχει ο ΝΙΟΝΙΟΣ στο παιδακι!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες