DukeM 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 (τροποποιήθηκε) Χαιρετώ το φορουμ! Νέος Fazerάς εδώ και ψάχνω να του βάλω διάφορα πραγματάκια. Περιμένω λοιπόν τις συμβουλές σας σαν γνώστες του είδους. 1) Θέλω να το κάνω λίγο πιο touring (ξέρω πολλοί θα με αποδοκιμάσετε για αυτό ) οπότε ψάχνω την ζελατίνα που προσφέρει την καλύτερη δυνατή ανεμοκάλυψη χωρίς ταυτόχρονα να χαλάει εντελώς την εμφάνιση της μηχανής. Είμαι ανάμεσα στην Puig (58cm) και την Givi (61cm). Για πείτε εντυπώσεις και εμπειρίες plz. Η μαμά τουρινγκ είναι ψηλότερη από αυτές; Εσείς ποιά προτείνετε; (είμαι 1.82) 2) Θέλω να βάλω βαλίτσα πίσω. Διάβασα εδώ ότι η μαμά σχάρα δεν είναι και ότι καλύτερο καθώς είναι πιο πίσω σε σχέση με άλλες και έχει σπάσει σε ορισμένους. Σκέφτομαι λοιπον να βάλω της Givi. Απλά έχω μπερδευτεί στο εξής. Από το επίσημο της Givi, ποιά σχάρα-κάγκελα πρέπει να επιλέξω, δεδομένου ότι κάποια στιγμή θα αγοράσω ένα ζευγάρι πλαινά σαμάρια; Και το λέω αυτό επειδή έχω ακούσει από γνωστούς ότι καλύτερα να μπουν πλαινά κάγκελα και για να μην πιέζονται τα φλας και ο συνεπιβάτης αλλά και για να δένουν σταθερότερα οι βαλίτσες. 3) Είμαι σε δίλλημα μεταξύ μανιτάρια-προστατευτικά κάγκελα. Εχω την εντύπωση ότι τα κάγκελα θα προστατεύουν πολύ καλύτερα, απλά δεν ξέρω αν θα δένουν με το look της μηχανής. Εχει βάλει κάποιος από εδώ να ποστάρει καμιά φωτο; Αν τελικά προτείνεται "μανιτάρια" σαν μέθοδο προστασίας, ποιά λέτε; Yamaha, Evotech, Puig ή κάποια άλλη μάρκα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων παίδες και περιμένω τα φώτα σας :) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2009 από τον DukeM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyBoy 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 http://www.rg-racing.com/RGProducts/produc...mp;sku=CP0110BL Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyBoy 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 αυτα φοραω και γω.Τα μαμα ειναι πολυ μικροτερα και πιανουν χαμηλοτερα...Θεωρουνται απο τις κορυφαιες εταιρειες κατασκευης μανιταριων...Οι βιδες εχουν ορισμενα ορια ανοχης για να μην προκαλεσουν ζημια στο πλαισιο... οσο για ζεαλατινουλα δες εδω.Κοβει ρεπλικες ουσιαστικα και καποιες μακραν φτηνοτερες απο οτι γνησιες χωρις παραχωρηση σε ποιοτητα και απο σχεδιο κανει οτι θες.. http://www.mpf-windshields.com/YAMAHA.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DukeM 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 Εχω ακούσει από γνωστούς fazerάδες ότι τα μαμά μανιτάρια είναι τα καλύτερα, δεν ξέρω αν ισχύει.... Κανείς ρε παιδιά δεν έχει βάλει τα engine bars; Δεν του πάει καθόλου;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick76 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Καλησπέρα σας!!Το ονομά μου είναι Νίκος είμαι νέος στο mybike και είμαι κάτοχος ενός xt660x!!Το καλοκαίρι πρόκειται να πραγματοποιήσουμε με την παρέα ένα ταξίδι με τις μοτο με προορισμό την Ιταλία(Αγκώνα-Ρώμη-Φλωρεντία-Βενετία και πίσω Πάτρα).Θα ήθελα ορισμένες συμβουλές για τον εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας.Έχω ήδη κάνει μία ερευνα αγοράς σε ότι αφορά τις βαλίτσες.Κατέληξα στις kappa και πιό συγκεκριμένα μία 46L για πίσω και για πλαινές δύο 40L(φυσικά με τις ανάλογες βάσεις που υπάρχουνε για το xt από την kappa)!! Για ζελατίνα πιστεύω πως αυτή της givi είναι ικανοποιητικότατη για το xt!!θεωρώ σκόπιμο να τοποθετήσω και ενα διπλό stand!!Βρήκα ένα από το e-moto!!Στο σημείο αυτό θα ήθελα να τονίσω πώς το ταξίδι θα το πραγματοποιήσω μαζί με την κοπέλα μου οπότε στις βαλίτσες που σας ανέφερα θα πρέπει να τοποθετήσουμε και οι δύο τον ατομικό μας ρουχισμό!Θ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Καλησπέρα σας!!Το ονομά μου είναι Νίκος είμαι νέος στο mybike και είμαι κάτοχος ενός xt660x!!Το καλοκαίρι πρόκειται να πραγματοποιήσουμε με την παρέα ένα ταξίδι με τις μοτο με προορισμό την Ιταλία(Αγκώνα-Ρώμη-Φλωρεντία-Βενετία και πίσω Πάτρα).Θα ήθελα ορισμένες συμβουλές για τον εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας.Έχω ήδη κάνει μία ερευνα αγοράς σε ότι αφορά τις βαλίτσες.Κατέληξα στις kappa και πιό συγκεκριμένα μία 46L για πίσω και για πλαινές δύο 40L(φυσικά με τις ανάλογες βάσεις που υπάρχουνε για το xt από την kappa)!! Για ζελατίνα πιστεύω πως αυτή της givi είναι ικανοποιητικότατη για το xt!!θεωρώ σκόπιμο να τοποθετήσω και ενα διπλό stand!!Βρήκα ένα από το e-moto!!Στο σημείο αυτό θα ήθελα να τονίσω πώς το ταξίδι θα το πραγματοποιήσω μαζί με την κοπέλα μου οπότε στις βαλίτσες που σας ανέφερα θα πρέπει να τοποθετήσουμε και οι δύο τον ατομικό μας ρουχισμό!Θ Φίλε, βάλε οπωσδήποτε tank-bag, ώστε να κατανεμηθεί πιο ομοιόμορφα το βάρος, αν φορτώσεις μόνο τριβάλιτσο, το μηχνάκι θα πηγαίνει σαν κρις-κράφ με εξωλέμβια........ Προσωπικά βρίσκω πιο πρακτικά και κομψά (και φτηνότερα) τα σαμάρια, αντί για πλαϊνές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DukeM 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 +1 για tank bag. Εκτός της κατανομής βάρους, είναι πολύ πρακτικό και μπορείς να βρεις και με αρκετά μεγάλους χώρους (30-35lt) +10 για σαμάρια. Προσωπικά τα θεωρώ καλύτερη λύση, κυρίως λόγω της μεγαλύτερης χωρητικότητάς τους. Σχεδόν διπλάσια από πλαινές βαλίτσες, οπότε θα πάρετε σχεδόν τα πάντα μαζί σας, ενώ με βαλίτσες θα περιοριστείτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες